Beiroet-syndroom

Screenshot_94

(Door: “Guardiacivil”)

De AIVD is opeens heel bezorgd. Niet zozeer, of misschien toch ook wel, over de ondergedoken jihadstrijders die zijn meegereisd met de grote stroom gelukzoekers. Want de schattingen zijn dat er zo´n 6000 van deze jongens door heel Europa zijn ondergedoken. Maar er is nog iets anders waar ze zo nodig hun bezorgdheid over uit. Anders zijn zulke diensten nooit zo happig met mededelingen en nu plots wel. De naderende feestdagen blijken ook nu weer door heel Europa een zorgenkind te zijn. We mogen eenvoudig weg geen christelijk feest meer vieren. Betonblokken zijn al in positie gebracht tegen zwaar terroristenverkeer. Maar de onopvallende wandelaarster zal rustig haar zogenaamde boodschappen kunnen doen. En dat is nu juist het grote gevaar waar de AIVD mee naar buiten komt.

Toen, jaren terug in Beiroet, kregen families van vrouwen op aanbeveling een geldpremie voor de moedige daad en het verlies, om het leed te verzachten. Deze vrouwen deden een gordel om en hiermee was de beruchte BOM-GORDEL geboren en voor zover ik weet voor het eerst ingezet. Alleen nog een aanbeveling voor de AIVD om, zoals op getoonde bovenstaande foto, dit verplicht te stellen. Veiligheid voor alles.

Vrouwen opnieuw inzetten zoals toen in Beiroet; ze is blijkbaar fanatiek, deze nieuwe generatie moslimvrouwen die hier onder ons leven. Ze is een tweede groot gevaar geworden, naast de jihad-onderduikers. In Molenbeek was ook sprake van een bomgordel tijdens de belegering van een huis. Op internet schijnt met diverse huis, tuin en keuken producten mogelijk zulks zelf te fabriceren. Bij voorbaat en uit veiligheid ga ik dit niet op het internet controleren, omdat het grote risico bestaat dat iemand van de AIVD meekijkt en binnen een uur mijn voordeur geforceerd zal worden voor een stormloop.

Ik ben er door het bericht van de AIVD van overtuigd dat er xxxxx-vrouwen rondlopen met het plan of de opdracht om zichzelf ergens binnen Europa op te blazen, want ik heb veel geleerd na al die aanslagen.

Door:
“Guardiacivil”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Beiroet-syndroom

 1. Leo 1 zegt:

  Normaal keken we in Nederland altijd uit naar de komende kerstdagen, de dagen van de familie band, gezelligheid en Godsvrede.

  Tegenwoordig moeten we voor de naderende kerstdagen ons hart vasthouden !!!

  Hoe komt dat toch allemaal …………………. ?

  Like

  • scherpschutter zegt:

   Sorry Leo1. Je vraag stellen is hem beantwoorden. Denk er nog eens over na, indien mogelijk.

   Like

   • Leo 1 zegt:

    e doch Marksman,
    Als spitse lezer van Bron weet je toch ook dat het antwoord op de vraag de vraag is van 90% van het klootjesvolk in Nederland.

    1 shot 1 kill collega.

    Like

 2. rare belg zegt:

  MENSEN WORD WAKKER AUB ISLAM HEEFT OORLOG VERKLAARD AAN HETWESTE AAN JULLIE EN MIJ VLAK *VOOR 11/09/2001 HEEFT EEN MOSLIM EN DIT VERTEL IK ZOVEEL MOGENLIJK MAAR WORD NOG ALTIJD WEG GELACHE EN WEG GEWUIFT ALS LUEGEN DI IK VERTEL… DUS DIE ZELVDE MOSLIM HEEFT TEGEN MIJ GEZEGT DA ISLAM HET WESTE VAN EU ZALL OVER NEME EN DA WIJ ER NIKS TEGE DOEN EN IK ZIE DAT WE DOEN ER NIKS TEGE NIKS IK DANK GELUKIG KAN IK GEEN KINDERE KRIJGE OM ZE DE PROBLEEME TE MEIDE DIE HET WESTE TOELAAT JA WANT DA DOE WE HET TOELATEN GROETJES G

  Like

 3. mijn hemel zijn wij er nu nog steeds niet achter,? Wat zij kunnen doen, kunnen wij OOK DOEN !!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter zegt:

  Advies aan nietmoslimvrouwen. Koop 2 dingen. 1: een fikse bus pepperspray in een duitse wapenwinkel, vrij te koop voor weinig. 2: een joegoslavische handgranaat, onder de toonbank te koop voor een habbekrats, bij diezelfde wapenwinkel. Bediening is dood eenvoudig. Wanneer nodig, stop hem bij een moslimman in zijn broek als die u lastig valt. Advies: Niet vergeten hard weg te lopen.

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Pepperspray in een duitse wapenwinkel?
   Gewoon bij de veel bouwmarkten te koop, vaak bij de kassa.
   Daar heet het anti-honden spray en hoe treffend kan die naam zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Wat te doen als die vent achter je aan rent?

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    In antwoord op uw vraag Elisah, het volgende. De volgorde is, eerst pepperspray(ziet ie niks meer) en dan de handgranaat. Niet andersom want dan komt ie inderdaad achter je aan maar zolang je hem vóór kan blijven, als je hard wegloopt is er niets aan de hand. Indien u verdere praktische vragen heeft omtrent uw zelfverdediging, zal ik ze graag beantwoorden. Maar de door mij genoemde middelen lijken me zeer effectief. Tip: u kan ook een flacon met een pompje, vullen met zoutzuur. Werkt ook zeer goed op de ogen en andere onbeschermde lichaamsdelen. Gaat u dat allemaal te ver? Koop dan heel goedkoop een spuitbus remmenreiniger bij de Gamma. Werkt ook perfect. Heeft direct permanente blindheid tot gevolg , idem zoals zoutzuur. Wat ook effectief is, is een stiletto. U wacht tot de indringer zijn broek naar beneden heeft en dan steekt u hem met de stiletto direct boven zijn schaambeen in de buik. Dankzij de erectie van uw aanvaller, zal hij ter plekke doodbloeden en uitgeschakeld zijn. U moet het natuurlijk wel even durven. Mocht u nog vragen hebben dan zal ik ze graag voor u beantwoorden. PS, ik neem aan dat u weet wat een stiletto is, eveneens te koop in die duitse wapenwinkel want in nederland mogen die niet verkocht worden. Maar ja, er mag zoveel niet. Uw eigen veiligheid gaat voor. Ik kan u helaas niet aan een proefpersoon helpen om op te oefenen maar misschien vindt u die wel in uw buurt of op de kerstmarkt. Zalig kerstfeest.

    Like

 5. tjonge zegt:

  gaat u gerust slapen, niks aan de hand……

  Like

 6. fleckie zegt:

  …’TERRORISME’, in ISRAEL……..NW.ISR.Weekblad .17.11.2017. ………De IDF maakt zich op voor een mogelijke raketaanval door de Palestijnse terreurbeweging ..Islamitische Jihad. ..De terroristen hebben wraakngezworen voor de dood van 12 van hun strijdmakkers die omkwamen toen Israelische militairen een tunnel opbliezen die van de Gazastrook naar Israelisch grondgebied liep. Voor de zekerheid heeft de IDF. het IRON- DOME-antiraketsysteem in en om Tel Aviv in stelling gebracht. …………..de Hamas-leiding in Gaza oefent druk uit op de Islamitische Jihad om niet terug te slaan,dit om de vredesregeling tussen Hamas en de Palestijnse Autoriteit niet in gevaar te brengen. De vraag is of de JIHADISTEN daar gehoorzaam zullen geven,vooral omdat Israel de afgelopen week de leider van de Islamitische Jihad op de Westelijke Jordaanoever, Tariq Qa’adan,arresteerde,Waarschuwingen van Israelische zijde dat terreuracties van de Palestijnse terroristen zullen worden vergolden.,bestempelde de iapslamitische Jihad als ‘een oorlogsverklaring’.

  Like

 7. fleckie zegt:

  ‘…PALESTIJNEN’ …..NW.ISR.WEEKBLAD 17.11.2017. ‘Schoolboeken rechtvaardigen geweld’.
  Schoolboeken waaruit palestijnse kinderen sinds augustus dit jaar leren, stimuleren radicalisering en geweld. Dat blijkt uit een onlangs verschenen rapport van de Hebrew University in Jerusalem. Religieus en nationalistisch martelaarschap is meer dan voorheen in alle aspecten van het lesmateriaal doorgevoerd. Dit geldt voor religieuze en geschiedenisboeken,maar ook in taal en exacte vakken,luidt een van de conclusies van het rapport. Niet alleen het demoniseren van Israel is een terugkerend thema, het curriculum lijkt een voortdurende rechtvaardiging van oorlog te willen geven. Het onderzoek ziet ook lichtpuntjes ,zo is er een iets positiever beeld van vrouwen en wordt er gewaarschuwd tegen corruptie.

  Like

 8. Rene Kampers zegt:

  Het is hoe dan ook een goed teken De Islam heeft eindelijk de boerka een beetje aangepast

  Like

 9. Anna zegt:

  Jihadisten in onze straten….. een wake up call voor de overheid!

  Like

 10. Duchesne zegt:

  @Guardia civiel : Ik wil wel kijken hoe je een bomgordel maakt hoor Guardia, en wat daarvoor nodig is. Als ik dan in een winkel sta en ik zie iemand die spullen kopen kan ik nog alarm slaan. Door te weten wat tegen je word gebruikt kun je het gevaar herkennen.
  Ik denk dat als in alle winkels het personeel op de hoogte is er meer een totaal beeld zal komen, nu is het juist de onwetendheid die ons nekt. Een Arabier met flesjes Aceton in het winkelmandje is een terrorist in voorbereiding, want ik zie ze niet met polyester iets repareren of boodschappen doen voor de vrouw. Juist alles weten over wapens en bommen geeft rust, onwetendheid is angstig en de oplossing van velen is bij onwetendheid om dan ook maar niets meer te willen weten of te zien en tot zombie te worden. Kennis is echt macht, al is het maar de macht over je eigen lot.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Dat vind ik een prima antwoord. We zijn niet naïef meer. We weten alles. Ook hoe je de moslims uitschakelt. Nou nog even wat praktisch oefenen en je over je braakneigimngen heen zetten bij de geur en het zien van andermans bloed. Moslims zijn daar aan gewend, als kind ervoeren zij al het doden van beesten en wat daarbij komt. Daarna zijn ze overgeschakeld op mensen, was voor hen precies het zelfde. De geur van bloed en het zien daarvan en de krijsen en de doodsstrijd van hun slachtoffers, zij zijn eraan gewoon. De 1 z’n dood is de ander z,n brood. De moslim krijgt, voor het doden van een christenhond, spaarpunten bij Allah. Wen er maar aan en denk eens na over uw verdediging. Van de staat hoeft u niets te verwachten, dan alleen maar ellende, u staat er helemaal alleen voor. Sterkte.

   Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Het beeld van het stille gevaar wordt steeds grimmiger omdat we niet weten waar ze zitten en hun vrouwen die zich gaan aansluiten in het plan voor aanslagen.
  Een vervolg van Molenbeek maar dan in Nederland is niet ver weg meer.
  Het andere beeld wordt vanuit de overheid grimmiger naar de burger toe.
  Met man en macht worden zaken ontkent, verdraaid, voor het gerecht gesleept, alles ten nadele van de oorspronkelijke Nederlandse burgers.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Het recht van de staat, of wat daarvoor doorgaat, is het mijne niet. (oude uitspraak uit de jaren van de vorige eeuw, jaren 60. Ik onderschrijf die mening nog steeds.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s