FOTOSHOPPER

Quinsy Gario trekt ten strijde . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER

 1. dutchess43 zegt:

  Dat mes dient zeker om de kokosnoten uit de klapperboom te slaan? Eens een aap… altijd een aap! Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rene Kampers zegt:

  Ik vrees dat die symphatieke neger minder kansen krijgt als hij zich op dergelijke manier aanbied voor een verblijfsvergunning en een leefloon . Het omgekeerde kan ook , uit schrik mag hij zelfs zijn stempels uitkiezen

  Geliked door 1 persoon

 3. Haagse Harry zegt:

  Hey Sambo de Bruine,
  Sta je mooi voor lul nu alle blanke kindekes jou als zwart schoolbord gebruikt hebben en jou zwarte velletje nu helemaal vol met stoepkrijt zit.

  Geliked door 1 persoon

 4. Williaan zegt:

  Dom figuur uit de kunstenaars wereld, werd al eens een “Graai Piet” genoemd en dat schoot natuurlijk in het verkeerde keelgat, ’t was ook niet bepaald slim van Michel Rog. Dus ook een dom figuur dat was ook racisme uitlokken.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Als het die Quinsy Gario hier niet bevalt, dan gaat gaat hij maar terug naar Afrika, waar zijn voorouders vandaan kwamen. Dan is hij onder zijn soortgenoten en hoeft hij zich niet langer gediscrimineerd te voelen. De slavernij is inderdaad een zwarte bladzijde in ons geschiedenisboek. Overigens gelieve u er goede nota van te nemen, dat aan de slavenhandel van destijds ook een aantal zwarte bladzijden in de Afrikaanse geschiedenisboekjes kleven. In 1863 heeft Nederland de slavernij afgeschaft. We zijn sindsdien heel ruimhartig met onze gekleurde medeburgers omgegaan. Ze hebben al kansen gekregen, om zich te ontwikkelen en iets leuks van hun leven te maken. Meneer Quinsy hoeft zich helemaal nergens over te beklagen. Hij hoeft helemaal niet zielig te doen. Hij heeft het hier net zo goed en heeft hier dezelfde mogelijkheden, als alle Nederlanders. Als meneer problemen heeft met zij huidskleur, is dat vooral een probleem, dat hij zichzelf aandoet. Dat zit tussen zijn eigen oren. En als meneer nog steeds problemen heeft met het onrecht, dat zijn familie meer dan 6 generaties terug is aangedaan, dan staat hem helemaal niets in de weg, om terug te keren, naar waar zijn roots liggen. Ik betwijfel, of hij ginds dezelfde kansen krijgt als hier.

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Ik heb een keer een gesprek tussen hem en nog iemand gevolgd op tv. Alle mensen wat is dat een enorm frustie mannetje. Als je dat gesprek volgt dan snap je hoe afgrijselijk sneu de man in elkaar steekt. Je kunt van alles meemaken in het leven ook hele slechte, maar het is een heel verschil hoe je er je verdere leven mee omgaat. Of je wordt een frustie verbitterd figuur of je geeft jezelf een schop onder je hol en zegt: oké ik gebruik dit als leerstof en maak de rest van het leven nog zo prettig en leuk als mogelijk. En daar moet je wel wat voor doen. En niet op de manier zoals Quinsey doet en anderen gaan treiteren en lastig maken.Quinsy snapt dat niet en zal het ook nooit meer snappen aan het gesprek te horen. Zielig ventje. Ga er maar vanuit dat dit figuur geen leuk leven heeft.Dat is de straf.Als iemand op zijn beurt Quinsey een keer terug gaat pakken heb k er niet veel moeite mee. Wat ie zaait dat zal ie oogsten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s