HAND IN HAND . . .

Screenshot_91

(Door: Petra de Geus)

In het artikel over Taharush en #Metoo dat hier vorige week verscheen, concludeerde ik dat het voor wat betreft de islamisering in Nederland geen vijf voor twaalf is, maar vijf over twaalf en dat er overgegaan moet worden tot actie. Een reaguurder stelde daarop dat het geen vijf over twaalf is, maar inmiddels half één. Ik weet niet precies hoe officieel dit soort rankings zijn, maar ik ben blij om vast te stellen dat deze sense of urgency door meer mensen wordt gedeeld. Op andere sites, onder andere bij Tom Van Grieken werd ook het idee dat er actie moet komen gegeven.

Wat moet er dan gebeuren? Wij willen Nederland en de andere West-Europese maatschappijen behouden – wij zijn voor democratie, vrouwenrechten en vrijheid van meningsuiting. Om deze reden zijn wij tegen de islamisering. Nu is dit erg algemeen en ik wil hier nu ook niet verder ingaan op details van actie voeren, maar eerst enkele algemene, voorwaardenscheppende opmerkingen maken.

De vijanden, dat wil zeggen, de pro-islamiseringskrachten zijn talrijk, sterk en goed georganiseerd. Links, de islam zelf en het Grootkapitaal zijn de drijvende krachten van de islamisering. Ze beheersen de media, het onderwijs, het OM, de grote bedrijven, de olie, de financiële wereld en grote internationale organisaties, zoals de EU. Ook het Koninklijk Huis is globalist.

Willen wij ook maar een schijn van kans maken, dan zullen we ons aan enkele basisregels moeten houden. Want wat ik vaak merk, zelfs hier op de site, is een grote mate van verdeeldheid. Wat je nodig hebt om te winnen is jezelf tot een eenheid smeden en de vijand verdelen. “Verdeel en heers” is niet voor niks een klassieke strategie. Kortom, wij zullen ons meer moeten verenigen, onze verschillen opzij zetten en ons richten op onze doelen. Daarnaast zullen we moeten kijken hoe we de vijanden kunnen verdelen. Eén mogelijkheid is om het niet de strijd tegen de islam te noemen, maar de strijd tegen criminelen. Of om niet te zeggen dat je tegen massa immigratie bent, maar dat je de veiligheidsrisico’s in de hand wilt houden.

Een derde factor is bewustwording. We hebben support nodig en daarom meer mensen die begrijpen wat er aan de hand is en wat er op het spel staat. Bewustwording kan op allerlei mogelijke manieren: lezingen, flyeren, posters, tekstmateriaal, lesmateriaal, praten enz. We zouden kunnen overwegen een studie- of documentatiecentrum te starten.

Deze drie dingen dus: eenheid in eigen gelederen, de vijand verdelen, bewustwording, daar zie ik het begin. Daarna komt het bespreken van de doelen en het bepalen van de tactieken – hoe de doelen behaald moeten worden.

Naar aanleiding van de Marokkaanse voetbalrellen was Jan Roos vrij duidelijk: Marokkanen, wat doen jullie hier nog? Ik denk het ook jongens, we hebben meer dan genoeg van jullie. De goeden mogen blijven, maar tegen de criminelen, uitkeringstrekkers, rotzooitrappers en zij die niet willen integreren zeggen we: Hand in hand naar eigen land.

Natuurlijk zullen ze tegenwerpen: Waarom wij? Het antwoord kan kort en duidelijk zijn: omdat jullie de meeste rotzooi trappen. En daarnaast: wij zijn jullie al helemaal geen verantwoording schuldig.

Door:
Petra de Geus (november 2017)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Dhimmitude, Islamisering, Marokkanen, Nederland, Patriottisme, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

78 reacties op HAND IN HAND . . .

 1. MF zegt:

  Inderdaad: ACTIE.

  Geliked door 2 people

 2. Williaan zegt:

  goed verwoord!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Wat wil ik nog verwachten van deze imbecielen

  Geliked door 6 people

  • Asgard zegt:

   Ach Jan weet je,…er zullen ongetwijfeld agenten tussen lopen die wel graag de orde en de waarheid willen brengen ongeacht of ze daarvoor moeten discrimineren in hun mening tegen een allochtoon, maar het overgrote deel van het korps is gewoon ongeschikt om de functie van agent te mogen uitvoeren,…ik heb het al eerder gezegd, men heeft geen respect meer voor het blauw op straat, en zeer terecht is dat ook, het gaat allang niet meer om boeven vangen, het gaat om de bekeurinkjes die ze uitdelen voor belachelijke zaken, daar komt nog bij dat feestende Gaypride agenten jou de normen en waarden gaan vertellen hoe men mag denken over transgenders en ander immorele kontenneukers,..er is een verval in de maatschappij en het afval bevind zich in elke machts institiuut die het voorzien hebben op de normaal willen levende burgers,…Toch wil ik nog wel een hart onder de riem steken voor het kleine procentje agenten die wel zien wat de burger ook ziet, die ook wakker zijn,..voor hen ligt de taak zich af te scheiden van de corrupte politietop!

   Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   go Elly, waar is haar collega die ook regelmatig in Opsproing Verzocht is, ik word stapel van die man de hele tijd heel druk mei zijn handen in de weer, waarom zijn er nooit hetero parades, altijd dat uitbundige van kijk ons een we zijn zulke blije homo s

   Like

  • Steven zegt:

   Met de grootste pot voorop…

   Like

  • koddebeier zegt:

   Totaal niets !!! Overlopers naar de vijand ! Landverraad !

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Niets anders dan stelletje gender neutrale NSB-homo’s

   Like

 4. rare belg zegt:

  ja eenheid hoe da te berijke ?? als iedereen voor de pc en op facebook zit ??

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Spijker op de kop! En daarnaast kan het trouwens ook maar beter niet escaleren in “alle neuzen exact dezelfde kant op”, want dat brengt op den duur evenmin iets!

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   @ rare belg. Je slaat de spijker op de kop. Het is een overweldigende hoeveelheid mensen die het met Petra de Geus eens zijn. Hoe, echter, krijg je ze uit hun luie stoel, van achter de TV en de PC?
   Het gaat om landsbelang, het gaat om de belangen van alle (autochtone) Nederlanders. Je komt dan op politiek terrein. Op dat terrein is er maar één partij die, in de tweede kamer, meningen verkondigt die overeenkomen met de gedachten van de meeste lezers van E.J. Bron. Dat is de PVV.
   De roep van Petra om ons te verenigen stuit op het bezwaar dat je geen lid kunt worden van de PVV. Wel kun je donateur worden van de Stichting Vrienden van de PVV. Daar kun je dan geregistreerd worden en krijg je ook de mailberichten van de partij. Daarmee zou je de slagkracht van de PVV vergroten en voor jezelf vastleggen dat je bij volgende verkiezingen in ieder geval op de PVV gaat stemmen.
   Daarnaast kunnen op lokaal gebied de sympathisanten van de PVV de handen in één slaan om samen te proberen de PVV ook in de lokale politieke organen te krijgen.
   Even nog een misverstand uit de weg ruimen. Veel mensen zeggen dat de PVV een éénmanspartij is. O.K. Dat is waar voor wat betreft de organisatorische kant van de zaak. Geert Wilders heeft daar uit veiligheidsoverwegingen voor gekozen. Maar….. Neem eens de moeite om de debatten in de Tweede Kamer te volgen op TV . NPO-politiek 24. Je zult dan ontdekken dat de andere leden van de fractie van de PVV in de Kamer ook heel goed voor de dag komen.
   malsion@orange.fr

   Like

 5. bedonderde burger zegt:

  Ben het er helemaal mee eens maar wie start wat?

  Geliked door 1 persoon

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Leuk stukje dagdromerij.
  Echter.
  1) 40 jaar te laat.
  2) Demografisch niet meer om te keren.
  3) De gemiddelde Nederlander ligt er niet wakker van.
  4) De EU heeft andere plannen met Europa.
  5) Politieke partijen die dit aan de kaak stellen hebben te weinig stemmen.
  6) Criminelen, uitkeringstrekkers en rotzooitrappers hebben rechten en zijn vaak in Nederland geboren dus die kan je er helaas niet uitknikkeren.
  7) Het gaat nog te goed in Nederland.

  Geliked door 4 people

  • MF zegt:

   Nee niet te laat, dat accepteer ik NOOIT.

   Like

  • Tja daarom zijn wij weggegaan een veertig jaar geleden,and we can LIVE here
   Wel meer dan 500 jaar aantoonbare familie geschiedenis achtergelaten in Friesland!

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    Maar of Canada op dit moment zo’n rooskleurige toekomst heeft waag ik ook de betwijfelen met Justin Trudeau aan het roer.
    Een uiterst dubieuze progressieve koers heeft niet mijn voorkeur.

    Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Klopt, het is niet meer te stoppen! Het volk wilde/kon niet anders! Maar Moedertje Aarde heeft ook haar plan klaarliggen, ze slaat terug en dat gaan de kleinkinderen van al die onnozele hollanders merken!

   Like

  • Helemaal met U eens, statler/waldorf
   Canada heeft een elitaireklaverkloon als lijder(lange ij)en dat is inderdaad ver van goed
   Maar erziijn weldegelojk enorme verschillen met het oude thuisland:Canada is een enorm grote federatie waarin de “provincies” (elk tientallen keren groter dan ned)een ruime vorm van zelfstandigheid hebben:eigen regering ,onderwijs,healthcare,eigen wetten voor prov rechtspraak etc . te vergelijken met de States
   Kloon klaver komt hier (bijna) nooit , dan alleen ON aangekondigd
   (Iets te maken met zijn veiligheid , lees guns)

   Check maar eens 3 percenters and learn

   Ottawa etc is more than 4000 km hier vandaan, en heeft totaal geen band met dewesterners hier, behalve dan fedrale belasting
   De federale liberalen zijn gekozen door de easterners
   We are quite comfortable here (way better than in het holle land)despite klaverclone

   Like

 7. Peacepipe zegt:

  Helemaal mee eens! Maar het is niet eenvoudig! Er zijn zoveel landverraders, die in de oorlog NSB-er zouden zijn genoemd. Het ergste is dat velen niet eens in gaten hebben dat ze door hun passieve houding landverraders zijn. Ze zijn vaak niet eens bereid om kennis te nemen van de zeer bedreigende situatie in Nederland/West-Europa! Nep nieuws wordt er vaak gezegd! Daarmee meteen hun verantantwoordelijkheid ontlopend om er over na te denken. Wat velen evenmin beseffen dat al die vernielingen en extra poliie inzet de samenleving enorm veel geld kosten, dat beter besteed zou kunnen worden. Wie ik al helemaal niet begrijp zijn de christenen die vinden dat vrijheid van godsdienst ook een recht is voor moslims.
  Voorts ben ik van mening, dat de vrijheid van godsdienst zo snel mogelijk moet worden ingeperkt tot ACHTER de voordeur!

  Geliked door 2 people

  • ReaGluurder zegt:

   De óóóhzoo barmhartige Zeegers van de CU heeft niet eens de ballen om publiekelijk te uiten hoe het komt dat er amper nog soortgenoten van hem in het MO wonen!! Laat zijn soortgenoten doodleuk verjagen, doodknuppelen…. Zijn (klein)kinderen kunnen de volgende zijn!

   Like

 8. Benesha zegt:

  Voor die eenheid er komt moeten de negatieve gevolgen van immigratie en islamisering voor vele mensen nog iets duidelijker worden vrees ik. In België is het de laatste weken met die overgenomen trein en de rellen en plunderingen in Brussel, waarbij de politie tegen de pampermoslimjongeren niet of wel heel slap optrad aan het dagen bij velen. De vijand wordt arroganter met de dag. Dat voelen veel mensen nu. Rusland geeft negatief reisadvies voor de Europese steden tijdens de Kerstperiode. Zij verwachten aanslagen. Gaat Jan met de oeverloos linkse pet blijven kaarsjes branden wanneer er straks weer onschuldigen op Kerstmarkten of beter wintermarkten worden gedood? Ik denk dat er ondanks de policor indoctrinatie toch ergens een omslagpunt komt. Ik denk daarbij steeds aan Ceaucescu. Hij zat dermate sterk in het zadel. Iedereen was bang voor de securitate, net zoals wij hier bang zijn om uit de policor pas te lopen wegens de thought police overal om ons heen. Maar plots begon het…de woede was sluimerend en ontplofte opeens. Ik denk dat dit hier ook gaat gebeuren. Plots.

  Geliked door 3 people

  • Jan Wandelaar zegt:

   YY • 2 uur geleden
   Elke familie heeft zijn zwarte schaap. Dit is er eentje met voorouders uit donker Afrika die denkt en boos is als een ontsnapte Amerikaanse slaaf. Die mag dan spreken namens de Nederlandse vrouw, wat de humor van de stoornis van deze mensen zou aangeven ware het niet dat wij als Nederland natuurlijk vrij letterlijk voor aap staan bij de VN.

   Like

   • Thom zegt:

    Ze zal niet uit de toon vallen bij haar collega’s bij de VN-commissies. Immers die vinden zwarte Piet een vreselijk racistisch gedoe en eisen herstelbetalingen voor de zwarten wegens het slavernijverleden.

    Die zwarten hebben terecht nog veel last van hun slavernijverleden.

    Zo werkte mijn opa bij de Nederlandse Spoorwegen. Ik word ’s nachts badend in het zweet wakker in mijn dromen door het geluid van die afgrijselijke stoomtreinen in 1900.
    Daar zou de NS me ook wel eens compensatie voor moeten betalen

    Geliked door 1 persoon

  • jungleelephant zegt:

   En zo iemand,die notabene columns schrijft voor Joop/Vara,zou mij als vrouw zijnde, moeten vertegenwoordigen?Echt niet!

   Like

 9. Rene Kampers zegt:

  Actie moet er komen het is een”” must”” zolang de getaande broeders zich maar niet bedreigd voelen noch gekwetst of gediscrimiseerd

  Like

 10. Citaat: ‘We zouden kunnen overwegen een studie- of documentatiecentrum te starten.’ Goed plan

  Like

 11. Flo zegt:

  Helemaal wat zal MOETEN gebeuren…
  Enige vorm van zelf verdediging thuis in de vorm van…… vul maar in, is sowieso geen overbodige luxe.

  Geliked door 1 persoon

 12. BertG. zegt:

  Verdeeldheid hier.
  Als je het een beetje goed volgt, dan kom je er achter dat atheïsten helemaal niets tegen gelovigen hebben, maar dat gelovigen juist iets tegen atheïsten hebben.
  Ze zelfs voor van van alles en nog wat gaan uitmaken, zelfs de schuld gaan geven aan alle ellende omdat ze niet gelovig zijn.
  Dus aan wie ligt het dan dat er zo’n verdeeldheid is.
  Of het nou mossels zijn of refo’s, protestanten, of weet ik veel wat voor geloof iemand heeft, gelovigen zorgen altijd voor onrust en verdeeldheid.
  Omdat ze allemaal in hun eigen wereldje opgesloten zitten waarin ze niets met andere te maken willen hebben.
  Op gelukkig vele uitzonderingen na hier, anders zou het hier echt niet uit te houden zijn.
  Maar je hebt ze hier tussen zitten, dat is niet te beschrijven wat daar voor haat van uit gaat.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   gelovigen hebben de onhdebbelijke gewoontge om in een gesprek, of hier op Bron, met een soort van evangelisatie te beginnen. Dat gaat dan van: “ja maar in de bijbel staat……”. Ik ben er dan gelijk klaar mee.

   Geliked door 2 people

  • Rookmelder zegt:

   BertG, de pot verwijt de ketel….., ” dan kom je er achter dat atheisten helemaal niets tegen gelovige hebben” om het vervolgens met uw welbekende riedeltje te ontkrachten, en dan niet onderbouwd, maar met losse flodders, suggestief, zonder enige -wetenschappelijke- onderbouwing of feiten en enkel gebaseerd op aannames van uw eigen ik. En dit afsluitend met de laatste regel waaraan u uitstekend voldoet !
   (De islam buiten beschouwing latend, want dat weet ieder weldenkend mens, maar dat is dan ook een ideologie)

   Like

   • BertG. zegt:

    Ga lekker in je bijbel bladeren, het is toch rot weer buiten.
    Heb je toch het idee dat je nog wat zinnigs doet.
    Dan val je andere tenminste niet lastig met je gezeik.

    Like

   • BertG. zegt:

    Gelovigen moet je gewoon als kleine kinderen behandelen, anders gaan ze nog denken dat ze iets voorstellen.
    Dat blijkt wel weer.
    En niet gaan janken als je niet tegen je verlies kan of niet meer weet hoe je moet winnen.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @BertG., aannames, loze kreten, geen feiten en zwakke argumenten zonder onderbouwing, verder komt u niet en dat in twee reacties, Ondanks dat: Prettige dag nog !

    Like

   • Rensk. zegt:

    Ik heb niets met geloven, maar ik moet toch even kwijt dat ik hier toch echt niets merk van haar tegen mensen, die niet geloven. Zelfs niet als ik een grap maak als: Jesus is gekomen Halleluja. Dus nee ik heb in mijn leven haat meegemaakt en ik zie er hier niets van terug.
    Prima als mensen willen geloven, zolang ze mij maar niet willen bekeren of anderen die niet geloven er mee lastig vallen.

    Like

 13. MF zegt:

  NEDERLAND EERST.

  Geliked door 1 persoon

 14. Cynicus zegt:

  De komende burgeroorlog begint in wijken zoals Amsterdam West, Schilderswijk en Rotterdam Zuid.

  Geliked door 1 persoon

 15. delamontagne zegt:

  In Fr is een “klein”overwiningkje geboekt.
  Christine Tasin van “Riposte Laïque” een grote anti-islam site/ vereniging, had opgeroepen om met velen naar Clichy, Parijs te komen a.s. Vrijdag 24 Nov om te protesteren.
  Dit als de moslims door zouden gaan met hun openbare gebeden op straat.
  De gemeente wilde blijkbaar geen confrontaties en heeft ze een lokaal/semi-mosquee toegewezen.
  Ze stemden toe

  Geliked door 1 persoon

 16. rinus zegt:

  Hmmmm de goeie mogen dus blijven ik denk dat we die gok wel kunnen nemen schat dat je die op de vingers van een hand kunt tellen

  Geliked door 1 persoon

 17. ReaGluurder zegt:

  Culturen komen, culturen gaan. Het West-Europesevolk is uitgeblust, de fut is er uit. De liefde wordt nog wel bedreven, maar met weinig resultaat. Rood haar zie je (helaas) amper meer, blond wordt ook bedreigt. Wilde dieren moeten non-stop alert zijn, om te voorkomen dat ze ten prooi vallen. Bij de mens is dat niet anders. We kunnen het Zooitje in Brussel, Den Haag etc. wel de schuld geven, maar wij hebben er zelf voor gezorgd dat dat Gajes daar zit. Held Wilders is een van de weinigen die nog voor zijn eigen cultuur opkomt, maar het merendeel van het Klootjesvolk blijft onverschillig. Pas als er een grote crises komt en de portemonnee is leeg, dan komt het volk op straat en gaat een zondebok zoeken. (Burger)Oorlog! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!

  Geliked door 2 people

 18. Rene Kampers zegt:

  Er zal actie komen , jullie Marokkanen en asielers , behoudens enkele uitzonderingen , zijn jullie niets waard, geen fluit , nihil , dat besefen jullie maar al te goed , daarom al dat geweld en voorlopig gaat alles naar wens , de politie houd zich op afstand en laat begaan , maar het tij zal keren en door , uiteindelijk het volk, ze zullen julie vogelvrij worden verklaart en zoals in de loop van de wereldgeschiedenis zullen de goeden, samen met de slechten het moeten bekopen Jullie hebben ons getoond dat je geen hulp waard bent, dat je als mens niets waard bent. Jullie verschuilen zich onder de hersensschim , het sprookje dat zich Allah noemt. Bereid je voor op barslechte tijden als die clown-musical regeringen eindelijk zullen beseffen dat het zo niet verder kan ..Keer terug naar je grotten kleed je opnieuw met berenvellen en gebruik de knots , ga op jacht zoals jullie bompa en bomma , verzorg uw geiten en kamelen maar verkracht ze niet . Jullie zijn het niet waard om geholpen te worden , door onze beschaving . Niets maar dan ook niets hebben jullie bijgedragen tot betere leefomstandigheden en een aangenamer leven voor ons allemaal , daar heeft het westen voor gezorgd door zijn vrijheid van denken en geest . Het is ons geluk dat uwe Allah ondanks zijn bloedige pogingen nooit het westen heeft kunnen onderwerpen anders waren wij ook “primaten” geworden . Het zal nu ook niet lukken !!

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   De jeugd van tegenwoordig is niet zoals de jeugd uit 1930. Nu hebben ze overgewicht, zijn lichamelijk ongetraind, zijn softies die De Sims spelen. In 1930 hadden ze nauwelijks te eten, moesten werken tot ze erbij neervielen en waren fysiek ijzersterk.
   Bekijk de foto’s van de Duitse soldaten in de Tweede wereldoorlog. Massa’s sterke getrainde mannen waren het. Die moet je vergelijken met de volgevreten softies van nu en je weet dat dit geen leger is maar een ziekenboeg.

   Geliked door 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    Onderschat de Hooivorken niet. We zagen het bij de ongewenste AZC’s! Het gaat hier om zo een miljoen, mss nog wel meer, van dit soort types. Als die in het nauw gedreven worden, komen die echt wel voor zichzelf en hun soortgenoten op. Nu hebben ze in hun dorpen nog weinig last van een rondtoeter op een moskeet. Maar als dit dichterbij komt, komen ze op straat met hun hooivorken!

    Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Klopt Rene,…Allah heeft een zandbak tot zijn domein genomen met een aangenaam lekker klimaat erbij, heeft een volk tot zich geknecht die in alles dom is gebleven, Allah dacht dat ie het uitgevonden, maar niet wetende dat de moderne mens wel eens slimmer als hem zelf kan zijn, dat de mens zich kan redden in koude gebieden d.m.v een huis voorzien vol van technologische ontwikkelingen /voorzieningen,…Allah ziet in dat ie toch iets verkeerd heeft gedaan en uit pure ergenis vertelt ie aan zn eigen gekweekt volk dat alles van Allah zelf is en voor hem is, dat zijn gekweekte volk de strijd moet aangaan wat hem ontnomen is door de vooruitstrevende volkeren die hem verafschuwen d.m.v toelaatbaarheid van pedofilie en bestialiteit,…allah ziet in dat ie eigenlijk niets meer te vertellen heeft, daarom zijn toorn naar het Westen en zijn moderne technologieen!

   Like

 19. Henk der Niederlànder zegt:

  Ach het zal allemaal wel.
  Maar wat over her hoofd gezien word lijkt mij dat ondertussen in Syrie een massa terroristen vrije toegang tot Europa word toegestaan.
  Deze gasten gaan niet morgen een aanslag iod plegen maar wachten hun tijd af om een geweldige klapper te maken waarbij 9/11 wel eens kinderspul zou kunnen zijn.
  Met de hulp van deze pro islamitische organisaties word het hun allemaal veel makkelijker gemaakt.
  De Europeese bevolking zal dus zwaar moeten bloeien voor dat tuig en het gevolg zal waarschijnlijk zijn dat er weer bloemen gelegd gaan worden de nodige witte balonnen opgelaten worden en tot slot een paar honderd mensen de straat op die lopen te kwijlen dat ze zich niet bang laten maken enz. enz.
  En dan is het gewoon weer wachten op de volgende grote aanslag.
  Men zou kunnen denken dat Ik in deze een grote pessimist ben maar alle tekenen wijzen wel die richting op.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Denk eerder dat je een realist bent , Henk .

   Ze voeren nu op een laag tempo een heel gedoseerde strijd uit .
   Hier een paar doden , dáár wat , dan in een ander land weer een tiental .
   Maar dat is in het buitenland , dát is zó ver weg , dat telt eigenlijk niet .
   Dan hier maar weer eens . Enzovoort .
   Er treedt een soort gewenning op .
   Maar de frequentie zal geleidelijk opgevoerd worden .
   Maar de overgrote meerderheid is te laf om wild te plassen ,
   die piesen liever in hun broek !
   En die lafheid hebben ze ons al tientallen jaren lang opgedrongen ,
   tijdens Joop den Uyl is het bij mijn weten begonnen .
   Keer dat maar eens even om !

   Gelukkig zijn er een stel die het wel zien en die worden steeds bozer .
   Daar tob ik ook mee !

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Ik deel je mening Henk, ik wacht op zoiets als in de moskee in Egypte…..een hele grote BOEM

   Like

 20. woutereenhoorn zegt:

  De Belg heeft helaas gelijk.

  Like

 21. M. zegt:

  Het verraad van de tweede wereldoorlog staat nog vers in het geheugen en dat zal dit keer niet anders zijn.
  De hand die de mensen kregen was de hand die aanwees waar ze zich verstopt hadden.
  Zelfs onschuldige kinderen werden niet gespaard.
  Als er al geen goed woord over is voor mensen die hun naaste niet tot last mogen zijn simpel omdat ze daar in geloven dan ben je wel uitgeluld en hoeft niemand zich meer illusies te maken.
  Dat zegt eigenlijk alles al.
  Waarom moet je je land redden dat gefundeerd was op je naaste lief hebben als men niets met deze mensen heeft?

  Like

 22. Rensk. zegt:

  Het klopt er is geen eenheid bij rechts. Ik heb al vaak gelezen: mijn partij is beter etc. Wat maakt het goddomme uit welke rechtse partij als ze maar samen gaan werken wat betreft het uitbannen van de uitwassen van de Islam plus de asielellende, Als dat uitgebannen is vind ik het prima En als ze elkaar daarna in de haren willen zitten? Mij een zalige zorg. Dan valt er hopelijk weer echt wat te kiezen. Als die Islam maar geëlimieerd word en het asielprobleem opgelost, Daarna kun je weer verder zien. Links is beter in stoken/ verdeel en heers/roddelen/karaktermoorden/hypocrisie/stiekemigheid/achterbaksheid/poten uit draaien/geweld/andermans ideeen jatten/graaien/liegen/sorry zeggen en er niks van menen/eigen cluppies de lucht in prijzen/gierig/zichzelf overschatten wat betreft hun zogenaamde goedheid/ verstoken van humor/waarheden verdraaien of aanvullen met leugens en ga zo maar door een uur lang.

  Like

  • Thom zegt:

   Bij rechts is wel degelijk eenheid. Baudet en Wilders zijn de enge voorzitters met een rechtse partij. Het woord rechts wordt gebruikt door linkse kwijlbekken, die VVD of D’66 stemmen en dan net doen alsof die partijen rechts zijn.

   Geliked door 1 persoon

 23. Waarom wil de EU Europa overspoelen met moslims ?

  Het is voor de normale man niet meer te begrijpen. Het lijkt wel alsof de EU apparatsjiks bezig zijn met operatie “Kamikaze”. Zo snel mogelijk de EU volpompen met miljoenen moslims en deze allemaal een dikke uitkering en een mooi huis geven, waarbij iedereen kan op zijn vingers natellen dat dit alleen maar kan leiden tot bloed in de straten, opstanden, burgeroorlogen en diepe armoede.

  In feite zijn de EU leiders bezig de landen en naties die van de EU deel uit maken OP TE HEFFEN MET HET ONGEBREIDELD OPENZETTEN VAN DE GRENZEN EN HET UITNODIGEN VAN ALLE MOSLIMS DIE MAAR WILLEN KOMEN.

  Lees verder >>>> http://www.geennieuws.com/2015/09/waarom-wil-de-eu-europa-overspoelen-met-moslims/

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Dat is simpel. Het kapitaal maakt de dienst uit, multinationals dus.
   Zonder het importeren van nieuw volk loopt de bevolking terug, en dus de consumptie.
   Het zal het grootkapitaal aan de bips oxideren welke cultuur er is, welke taal men ergens spreekt of wat de geschiedenis van een land is.
   Consumeren is het sleutelwoord en hoe meer consumenten des te meer consumptie.
   Dat is de crux van alles wat er gebeurd.

   Geliked door 1 persoon

   • Ja dit is ook 1 van de oorzaken, het corporatisme heeft de laatste decennia niet stil gezeten, en heeft van bijna van alle Europeanen koopzieke verslaafden gemaakt. Economische groei kan alleen door schaalvergroting bewerkstelligt worden, dus meer, meer, meer en nog meer van alles. Een asielzoeker die helemaal niets bijdraagt aan de economie is toch een verdien model voor de regering, hoe raar het ook klinkt, maar het volk betaald de lasten van dit corporatisme en migratie influx hoe dan ook.

    Pieter Lakeman heeft een boek geschreven (Binnen Zonder Te Kloppen) die alle in en outs van deze waanzin precies uitlegt.

    Klik om toegang te krijgen tot binnen-zonder-kloppen.pdf

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Leve BLACK FRIDAY, ze kopen zich allemaal suf en daarna een nieuwe hipe …de BLACK CIBER DAY, alles via het Internet.

    Like

  • ReaGluurder zegt:

   ‘Ze’ werken aan een Groot Doel, het creëren van de Nieuwe Europeaan. Met als voorbeeld de Braziliaan, een mix van verschillende culturen. De vaart zit er goed in, Europa verkleurt volop! De Witte Mens wordt een museumstuk!

   Geliked door 1 persoon

 24. F.Ch. Meijer zegt:

  Die bewustwording is er gelukkig al bij velen. De vraag is inderdaad: hoe verenig je hen. Mijn website: kleinesalon.nl is zo’n poging. Helaas nog nooit een reactie gehad. Wel sta ik nog steeds open voor suggesties.

  Informatie is er volop. Het is een kwestie van goed selecteren. De informatie moet waarheidsgetrouw, goed onderbouwd en toegankelijk zijn. Een goede voorbeeld is ‘ De vrijheid van de grens’ van Paul Scheffer.

  Met vriendelijke groet,

  Drs. F. Ch. Meijer
  0641588441
  fch.meijer54@hotmail.com

  Like

 25. a s n den haan zegt:

  Helemaal eens voorlichting vooral over wat de islam eigenlijk wil en hoe dat bereikt moet worden, zal bekend moeten worden onder de hele NL-bevolking.
  Mijn ervaring is, dat het geen zin heeft met Mohammedanen hierover in gesprek te gaan.
  Als er over een onderwerp naar de koran, hadieth of verdere geschriften dan ontkennen zij botweg dat dit er in staat. En dus geen gesprek laat staan een discussie

  Like

 26. Ivanneau zegt:

  Ja, ik ben inderdaad van mening dat het half één is en mogelijk zelfs al later. Naar mijn mening staan we voor de donkerste uren. Het elektronische net is vrijwel gesloten. Inmiddels zijn er meer dan 1 miljoen camera’s die de opsporingsdiensten ter beschikking staan. Volgens een bericht deze week gaat men nu de binnenwegen van camera’s voorzien zodat alle bewegingen van burgers vastgelegd kunnen worden. Hiermee wordt de ultieme natte droom van dictators als Stalin en Mao werkelijkheid. Intussen is ook de hele bevolking verslaafd aan de smartphone waardoor ze overal traceerbaar zijn. Kijk naar het programma Hunted (NPO) waarin je kunt zien hoe weinig mazen er nog in het net zitten. Of bekijk de serie die vorig jaar is uitgezonden. Hierin kun je ook de verslaving zien die men heeft t.a.v. social media. Velen kunnen zich een leven zonder Facebook niet voorstellen. Rest de vraag of je je hachje moet wagen voor een bevolking die steeds weer op partijen stemmen die het alleen maar erger maken? Een bevolking die nog steeds niet door heeft dat ze aan de lopende band worden voorgelogen en dat de leugens steeds grover en onbeschaamder worden. De kikkers hebben nog lang niet in de gaten dat ze in een pan zitten die steeds warmer wordt…..

  Geliked door 1 persoon

 27. tjonge zegt:

  sorry mevr de geus, verenigen heeft geen zin.
  huh ? wat zeg ik nu ?..ja, het heeft geen zin want er is al een vereniging met 1.500.000 stemmen genaamd de pvv en daar komt weinig uit voort.
  .
  kleinschalige “guerrilla” acties hebben veel grotere impact, DAAR pak het land/elite mee, want daar krijgen ze geen grip op.
  .
  bv, zelfs een reus als de usa kon de vietnam oorlog niet winnen want was een guerrilla oorlog, en die win je never….

  Like

 28. Henk.V zegt:

  De analyse van Petra is juist en haar drie uitgangspunten voor handelen en denken zouden in het hoofd van iedereen die baas wil blijven in eigen land totaal vanzelfsprekend moeten zijn..
  Terecht stelt ”Rare Belg” de vraag : Hoe bereik je eenheid in het verzet? Welnu, die begint inderdaad wanneer we de basisregels gaan toepassen die Petra noemt…

  Het probleem in onze politiek correcte maatschappij is dat degenen die de koers bepalen in onze samenleving er naar streven om opvattingen in de islam HOE DAN OOK te integreren in onze westerse manier van denken. Dat streven is onzinnig, boosaardig en buitengewoon schadelijk voor onze maatschappij..
  Aangespoord door hun opvoeding die ze van jongs af aan hebben meegekregen streven de aanhangers van de islam naar een theocratische vorm van samenleving waarin alles wordt geregeld vanuit islamitisch denken.
  Dat denken, geloven de moslims, is absoluut, omdat volgens hun geloofsleer ALLES en ALLEN in de samenleving onder de controle van Allah moet komen..Dan pas komt er ware vrede..
  Dit islamitische streven kan niet worden opgegeven. Dus wij, in het Westen hoeven er niet op te rekenen dat er ook maar iets zal worden gewijzigd in de doelstellingen van de islam..

  IEDERE niet-moslim zal concessies moeten doen en de islam tegemoet komen in zijn wensen,of eisen eisen: stapje voor stapje:. NET ZO LANG tot de islam zijn doel heeft bereikt.

  De islam zal NOOIT concessies doen .aan het Westen. Degenen die hier (nog) de dienst uitmaken, onze overheden, media, belangengroepen, noem maar op, WEIGEREN dit in te zien.

  Het Westen gelooft namelijk in de DIALOOG tussen de westerse en de islamitische opvattingen. Een dialoog veronderstelt de bereidheid tot GEVEN EN NEMEN…
  In het onderbewustzijn weten onze ”elites” echt wel degelijk, dat het proces van concessie na concessie niet zal werken.
  Men houdt vat aan deze ”verliezers strategie” van steeds de islamitische tegenpartij iets toegeven, omdat men denkt dat men de harde strijd om de macht kan vermijden. De moslims mogen vooral niet boos worden, niet ”beledigd’ en gaan dreigen met extreem geweld’, ”omdat het Westen de islam niet wil begrijpen’ en omdat ”wij” de islam ”belasteren ‘ .”onderdrukken”, of discrimineren”

  Deze verwijten zijn natuurlijk volstrekt misplaatst, want het Westen heeft in de praktijk de islam niets in de weg gelegd ! Maar heeft deze tolerante westerse houding BLIJVEND tot iets positiefs geleid? Kijk naar Zweden , naar Duitsland waar men de islam extreem ter wille is!
  Zien wij daar VREDE? WEDERZIJDSE HARMONIE? Is daar een VREEDZAME samenleving ontstaan waarin IEDEREEN zich veilig over straat kan bewegen?? NEE!!!

  De uitingen van woede, het dreigen met geweld dienen als pressiemiddelen, om het Westen tot nog grotere toegefelijkheid te brengen.
  Dit middel werkt uitstekend, want ons huidige bestuursapparaat ( inclusief onze media die de mening van het volk continu bewerken) doen ALLE moeite om de ”verdrukte medeburgers” te gerieven.

  Het Engelse woord dat in dit verband regelmatig valt is dan ook ALLES ZEGGEND : ”pamperen” (vertroetelen.0 Men wil de potentiële tegenstander van onze westerse manier van leven en denken net zo lang in de watten leggen totdat het gevaar van definitieve onderwerping aan de wensen van de islam definitief is geweken….

  Tegen dit proces van zelf misleiding zullen wij in verzet moeten komen.
  En dat verzet begint inderdaad zoals Petra dat aangeeft.

  We zullen allemaal scherp moeten inzien wat er feitelijk met onze samenleving gebeurt en wat wij waarnemen zullen wij openlijk moeten verkondigen, op een manier waar de tegenstanders van vrijheid van meningsuiting geen vat meer zullen hebben..

  Wij moeten ophouden met het kwade goed en het goede kwaad te noemen. Wie zich de waarheid heeft eigengemaakt kan niet meer gemanipuleerd worden.

  De toekomst behoort aan ONS.

  Geliked door 2 people

 29. louis-portugal zegt:

  Ondanks alle goede wil zal het nog wel even duren eer er actie komt.
  De foute krachten zijn nog veel te sterk.
  Het zal eerst nog een tijdje slechter moeten gaan met de financiën vrees ik.

  Like

 30. Marian zegt:

  STUMPPERTS zijn het, helaas meer niet.

  Like

 31. Jade zegt:

  Goed artikel, Nederland islam-vrij!!!

  Like

 32. reageerbuis zegt:

  Er is al twee jaar een club die actie voert: Pegida Nederland. Bijeenkomsten met goede sprekers, prikacties, enzovoorts. Doe mee aan die demonstraties. Laat je niet bang maken. Maar de media blijven leugens oplepelen, waardoor mensen twijfelen en dat is nu juist de bedoeling van de linkse politici. Gewelddadig antifa wordt gesteund, maar verontruste protesterende burgers worden gedemoniseerd.

  Like

 33. Peter selie zegt:

  Beste Petra,
  Je hebt helemaal gelijk! Maar ik vrees, dat het een illusie is om Nederland, of althans al degenen die anti EU & Islam zijn op één lijn te krijgen.
  Anti EU & Islam is uiteraard ook anti NWO! Maar zo ver komt het bij velen van ‘ons’ niet!! Wie opgelet heeft weet al voor de aanval op Syrië, dat de VS met medewerking van de VN en de Navo het gewelddadige ISIS heeft opgericht en getraind. Nederland steunde en financierde mede via de VN en de Navo dus daadwerkelijk zijn eigen ondergang.
  Wie vandaag het artikel van de immer goed geïnformeerde, MAAR VOORAL MOEDIGE Michiel Mannheimer : “De Is wurde von der USA aufgebaut” leest is helemaal op de hoogte. Als je dan op Youtube eens de moeite neemt om de video’s te bekijken van de FEMA-kampen in de VS, moet er een lichtje gaan branden. Wijlen Pamela Hemelrijk schreef eens: Ik ben na al die geruchten over de enorme interneringskampen verscholen in de bossen in de buurt bij grote steden, zelf op onderzoek uitgegaan en…Jawel hoor ze had ze gevonden. Dus geen doemdenken, maar de waarheid.
  Wat achter het NWO-plan van de massa-immigratie van islamitische barbaren naar Europa zit, lijkt mij niet zo moeilijk. Na het einde van de 2e WO bestond in Amerika het plan om het gehele Duitse Volk om te brengen. Vandaag heeft de gewetenloze NWO-machine het plan om de gehele Europese bevolking te laten uitroeien door hun vrienden van de islam. Slachten is immers hun enige kunnen.
  Mensen worden wakker als het te laat is, het lijkt mij dus een onmogelijke opgave om mensen wakker te schudden!!
  Veel sterkte!
  Peter Selie

  Like

 34. Antivenin zegt:

  Degenen die hier verantwoordelijk zijn voor alle ellende, zijn de politici. Dát zijn de mensen die we moeten aanpakken!

  Like

 35. killuminati zegt:

  Er wordt veel gesproken over actie, maar ik zie bar weinig actie.
  Wie houdt je tegen om met een paar man wat te ondernemen? heb je ballen? gebruik ze!
  Als 1 schaap over de dam is, volgen er meer…

  Iedereen is in staat om te bedenken wat een goede actie is, maar doe iets!
  Ik ben zelf al een en ander aan het uitwerken, gebruik je verstand, maar kom in actie.

  Like

 36. Guardiacivil zegt:

  Praten en brainstormen over de drie punten van Petra en hoe te beginnen?
  Ergens heeft ze gelijk. Daarnaast moet het niet bij praten blijven maar wel een gecombineerde actie.
  Een van de zaken die ons dagelijks in opdracht van de overheid bedonderen is de Media.
  Dus als eerste de Media aanpakken en bezetten, zodat er echt nieuws naar buiten komt. Jaren lange leugens via de Media verspreid door de overheid. Eerst die weg blokkeren.
  Paar jaar terug hadden we hier dezelfde discussie hoe te beginnen, ik dacht ergens 2015-2016, ik was nog maar net komen kijken hier.
  Bijna iedereen hier is op leeftijd, niet zo fit meer van lichaam, maar wel van geest.
  Dus het verstand goed gebruiken hoe en waar je iets snel kunt bereiken.
  Een info-leer-centrum starten en daar weer discussies voeren?
  Bepaalde zaken niet meer benoemen?
  Het klinkt mij te polderachtig en daar heb ik mijn buik al vol van.

  Like

 37. Guardiacivil zegt:

  Lees de verhalen over het ondergronds verzet, daar waren ook een paar die zelfs met de nsb/nazi om de tafel wilden gaan zitten praten.
  Islam is geïnfiltreerd, hoe krijg je dat weg? Kan alleen via arrestaties dus een coup, want zo zal een corps niet snel gaan arresteren.
  Het gezag bepaalt en regeert. Hoe krijg je de meerderheid mee? Niet. Er zijn teveel nsb´ers op het Binnenhof, zelfs van die waar je het niet van weet of vermoedt.
  Passief en Actief lijkt mij de beste optie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s