Weg met het crapuul dat onze waarden verwerpt

Screenshot_81

(Door: Tom Van Grieken)

De voorbije dagen was Brussel een slagveld. Zaterdag plaatste Marokko zich voor de wereldbeker voetbal. Een Brusselse rapper van Marokkaanse afkomst genaamd Benlabel had vooraf opgeroepen om de wijk in brand te steken. Hij werd bij de rellen opgepakt… en weer vrijgelaten. De voetbalwedstrijd was het startsein om winkels te plunderen, auto’s in brand te steken en de politie aan te vallen en met stenen te bekogelen. Die werd verplicht machteloos toe te kijken. Enkele dagen later was het weer prijs. Deze keer was een videoclip van een Franse rapper de aanleiding om opnieuw auto’s te vernielen, winkelruiten in de slaan en opnieuw de politie aan te vallen. Die kreeg klop en moest zich zelfs terugtrekken. De burgers werden opnieuw overgeleverd aan het crapuul. Het lijkt wel een patroon te zijn.

Lees verder>>>
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, België, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Weg met het crapuul dat onze waarden verwerpt

 1. Rene Kampers zegt:

  Als Marokko verliest dan moeten ze het leger inzetten met zware tanks

  Geliked door 1 persoon

 2. Frans Brassens zegt:

  Ik vraag me al tijden af waarom overal in Europa de politie bewapend rondloopt terwijl ze op de loop gaan als ze rechtstreeks bedreigd worden door groepen anti-sociaal tuig……
  Is het niet beter om, in plaats van ze wapens te geven, hardlooptrainingen te gaan organiseren?

  Geliked door 4 people

 3. paulzwueste zegt:

  Brussel is een Belgisch Gewest dat 19 aparte gemeenten omvat en de facto als “Brussel” wordt beschouwd.
  Elk gemeente heeft ’n eigen burgemeester en eigen politiedienst.
  België kent ’n Vlaamse regering voor Vlaanderen, ’n Waalse regering voor Wallonië en ’n overkoepelende federale regering.
  Als gevolg van die ingewikkelde structuur kent België maar liefst 12 verschillende gerechtelijke arrondissementen.
  Het zal duidelijk zijn dat het in 19 plakken verdeelde “Brussel” een samenraapsel is van bestuurlijke corruptie en hypocrisie.
  En dat bovendien in een drie delen verdeeld “België”.
  Dè ideale broedplaats dus voor de organisatie van aanslagen in Brussel en de rest van Europa. i

  Geliked door 2 people

  • Jean zegt:

   Beste Paulzwueste, België telt zeven parlementen en zeven regeringen: 3 gemeenschappen + 3 gewesten + 1 federale overheid = 7 parlementen en regeringen.
   Zelfs in Afrika bestaat dergelijke waanzin niet en tot overmaat van ramp zit in België ook nog die EU troep decadent te parasiteren en zich met alles te bemoeien zelfs met de doorspoel hoeveelheid water van het toilet….
   Kan het nog waanzinniger???
   Kan het nog decadenter???
   En heel die troep wordt aan de vreet gehouden via belastinggeld dat eerst geroofd wordt bij de burgers om het dan uit te delen aan die waardeloze nietsnutten.

   Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  Leuke eerste reactie onder het artikel:

  Ward Schelfhout · Gruitrode, Limburg, Belgium
  Maar meneer Van Grieken, het is allemaal de schuld van uw partij, het Blok. Jullie hebben de problemen 30 jaar geleden aangetoond en er al die jaren niets aan gedaan. Meer nog, jullie hebben door het onweerlegbaar aanwijzen van het maatschappijdestructieve beleid van de andere partijen deze in een egelstelling gedreven zodat ze uit reactie het cordon moesten creëren en dus niets konden doen aan de problemen. Ja iedereen die ze aanwees moesten ze omwille van de eigen politieke loopbaan en het partijbelang door middel van bovengerechtelijke instellingen genadeloos vervolgen en als populistisch, racistisch en foob uitschot neerzetten zodat adequate maatrgelen helemaal onmogelijk werden. Een duidelijk voorbeeld van politieke en ondemocratische dwang vanwege uw partij die dus terecht als ondemocratisch werd verboden (QED). Dus kom nu niet klagen dat Brussel en Antwerpen weldra IS territoria worden, eigen schuld, dikke bult heet dat in het Vlaams. Er rest nog slechts één optie weet ondertussen ieder groen politicus en ditto BRT journalist: soumission. Trek dus je djellaba maar aan, laat je baard maar staan en ga op je knietjes op bedevaart naar Mekka voor alle zonden van je korte leven meneer Van Grieken, gelukkig is Allah heel wat vergevingsgezinder dan zijn volgelingen zodat het hiernamaals niet buitensporig onaangenaam hoeft te zijn voor u en uw aanhangers. Vlaanderen en vrijheid worden weldra illegale onderwerpen voor ondergrondse historici en onverbeterlijke nostalgici, zo’n beetje als eertijds de klassieke Griekse cultuur, nomen sit omen moet je maar denken. Overigens, Houellebecq leert ons dat na de opname in de Oemma de straatrellen onmiddellijk stoppen, wellicht zitten er in de Sharia adequate procedures vervat voor ordehandhaving.

  Like

 5. Thoth zegt:

  (..)Al 16.5 procent procent van onze scholieren spreekt thuis geen Nederlands. In Antwerpen is dat al 41 procent. Bij de pasgeborenen zijn de cijfers nog dramatischer. 27,2 procent van alle pasgeboren zullen Nederlands niet als moedertaal hebben. In Antwerpen: 56,8 procent. Duizelingwekkende feiten.

  Er rest maar een ding : uitzetten naar het land waar ze vandaan zijn gekomen.

  Iedereen is dan blij. De criminaliteit onder de allochtonen zal dan afnemen.

  Like

 6. Jan zegt:

  De politie is een politiek instrument van de heersende politieke partijen en die leggen hun oor te luisteren bij Brussel en Brussel bij de VN en daarom zie je in heel Europa het zelfde patroon, kruipen voor islamitische uitschot

  Geliked door 1 persoon

 7. Marian zegt:

  Ja la, we zijn er nog niet. We zullen nog het vervolg gaan meemaken.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De politie laat het afweten en trekt zich terug (lees vlucht (met de staart tussen de benen) weg) en laat de burgers onverdedigd achter..
  Hoewel ik weet wat er dan gebeurd vraag ik mij af……Wat gebeurt er als deze burgers besluiten gewapende wijs hun have en goed te verdedigen ???
  Komt deze politie dan ineens wel terug om hen te arresteren of gaan ze dit achteraf proberen ??

  Geliked door 1 persoon

 9. BigLJohn zegt:

  De politie en de justitie zullen echt dat tuig van de richel niet gaan aanpakken. Ga daar a.u.b. niet op zitten wachten, want dat is een illusie. Wij zullen het zelf moeten doen, op groot gevaar af dat de politie ons komt opladen en vastzetten. Precies dezelfde situatie als in de tweede Wereldoorlog. Het begrip verzetsstrijder zal weer opgeld moeten doen. Maar 99,9 % van alle Nederlanders steekt nog veel liever zijn kop in het zand, of maakt zich wijs dat onze lieve Heer zal gaan ingrijpen !

  Like

  • Onno zegt:

   Ja, we hebben weer een (verzwegen en verholen ijskoud arrogante) SS psychopaat met een akelig accent als (verbijsterend om niet te zeggen ‘flabbergasting’ bevreemdende) “verzetsführer te Londen” nodig.
   En een (met alle gruwelijke staatsrechtelijke gevolgen van dien voor anderen, maar gelukkig niet voor jou) ongrondwettelijk de kuierlatten genomen hebbende “moeder van het verzet”.

   Dan worden we, de soevereiniteit van een kleine prooi, eh landje in ere hersteld, ECHT bevrijd en niet de vazalstaat van een in openlucht crematoria alles en iedereen levend (en niet eerst verdoofd) cremerende en tegelijkertijd tot gehakt malende opperduivel!

   Like

 10. Jade zegt:

  Als ze nu het europarlement in de fik steken
  heb ik er echter geen moeite mee…

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Een grote BOEM zoals in Egypte zou ook helpen om een grote schoonmaak in de Brusselse Bunker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s