De griezeligste foto van het decennium . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", cultuurrelativisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

47 reacties op De griezeligste foto van het decennium . . .

 1. Sjaak zegt:

  Het is wie een mes in je rug !
  Ouders meteen het zorgrecht wegnemen !

  Geliked door 3 people

 2. Wachteres zegt:

  Autochtone basisschoolleerlingen worden gedwongen naar een moskee te gaan.

  En bleef het daar maar bij: Eenmaal daar leren zij op de islamitische manier bidden en moeten zij de Shahada uitpreken:

  “Ashadoe alaa illaha ilallah wa ashadoe ana moehammadan abdoehoe wa rassoeloeh”.

  Vrij vertaald betekent dit zoveel als: “Ik getuig dat niets of niemand het recht heeft om aanbeden te worden behalve Allah en ik getuig dat Mohammed Zijn dienaar en boodschapper is”.

  Laten we de zaak eens omkeren: Islamitische kinderen gaan naar een kerk, worden daar gedoopt en doen belijdenis van hun geloof in de christelijke God. Natuurlijk moeten ze ook een synagoge bezoeken en daar belijden dat de God van de Joden de enige ware God is.

  De politiekcorrecte/linkse kerk en de moslimwereld zouden te klein zijn om de hevige verontwaardiging plus het geweld dat ongetwijfeld zou uitbreken te kunnen dragen.

  Waarom accepteren wij wat door moslimouders nooit en tenimmer zou worden geaccepteerd?

  Waarom buigen wij voor de islam, iets wat wij voor geen enkele andere godsdienst doen of hebben gedaan?

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @ Wachteres

   Ik zou dit nooit en te nimmer accepteren! Zie mijn reactie iets verderop.
   Ouders hebben en houden primair de verantwoordelijkheid voor de (geestelijke) opvoeding van hun kinderen, en niemand, zelfs de overheid niet, heeft het recht om ons te dwingen dat wij onze kinderen een islamitische belijdenis laten uitspreken, wat in feite betekent dat zij daarmee moslims geworden zijn.

   Als ik nog jonge kinderen zou hebben, zou ik op voorhand de schooldirecteur/-directrice van mijn overtuiging op de hoogte stellen, en hem/haar laten weten dat ik NOOIT toestemming zou geven voor een bezoek aan een moskee.

   De overheid mag toch ook niet zonder mijn medeweten en toestemming mijn kinderen laten vaccineren, als de school zou meewerken aan een vaccinatieproject? Deze hersenspoeling vind ik van dezelfde categorie.

   Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Helemaal eens, Cathja. Wat mij vooral ergert is dat autochtone kinderen naar een moskee moeten, maar andersom is dat blijkbaar niet nodig.

    Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   de islam is een militante doctrine en geen godsdienst. gestoeld .op geweld en achterlijke cultuur waarin de geit een grote rol speelt.

   Like

 3. Reagluurder zegt:

  Wat wil je ook in een land waarvan het merendeel van de inwoners nog te stom is om op z’n mohammedaans te poepen! AllahMeHoelah!

  Geliked door 1 persoon

 4. zrast zegt:

  Waar zijn de ouders van die kinderen?!

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:


  Joling is duidelijk.

  Geliked door 3 people

 6. Thoth zegt:

  Kuzu… hij vindt het goed dat de meisjes hun minderwaardige positie opgedrongen krijgt. Hoezee, voor allah en mo.

  Geliked door 1 persoon

 7. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Bij het zien van deze foto schieten mij woorden tekort.
  FOEI, FOEI, FOEI !!!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Pat Condell Europe is killing itself . Nu Nederlands ondertiteld.

  Geliked door 2 people

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  WALGELIJK!!

  Kijk eens goed naar dat verheerlijkte gezicht van Kuzu. Dat spreekt toch boekdelen? Alsof hij hier duidelijk wil maken dat de islam op termijn de overwinning kan noteren.

  Als ik één van de ouders van deze kinderen zou zijn, zouden ze een beste preek van me kunnen verwachten! Ik zou het beslist niet accepteren dat mijn kinderen naar een moskee zouden moeten gaan, zogenaamd als onderdeel van een les over wereldgodsdiensten of zo.
  Arme kinderen, die geheid gehersenspoeld worden of al zijn door de imam, want die zal er geen gras over laten groeien om kinderen van ongelovigen ‘de ware godsdienst’ bij te brengen.

  En Kuzu zag dat het ‘goed’ was……

  Geliked door 3 people

 11. Yvonne zegt:

  wat heeft die engnek toch altijd een schijnheilige grijns op zijn bek, was wel lachen dat hij een Turk en Arib een Marokkaan ruzie hadden in de tweede kamer, doen ze dat in hun thuislanden niet dan wel in de tweede kamer, hoe dringen ze eigenlijk binnen in de Nederlandse politiek vraag ik me vaak af

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik ben ook zelden zo’n ontevreden smoelwerk tegen gekomen met zo’n schijnheilige grijns erover.

   Hoe ze binnen dringen? Infiltratie.

   Like

   • Yvonne zegt:

    heer BertG ik heb mijn naam veranderd van Golden Girl naar Yvonne, ik hoop dat u tevreden bent en shoarma koop ik ook niet meer

    Like

   • BertG. zegt:

    Moet ik tevreden zijn dan?
    Ik vroeg enkel bij Fenixx, waarom jij 2 namen gebruikten, meer niet.
    Het blijft aan jou hoe jij je ergens wil noemen.
    Maar 1 naam aanhouden, kan verwarring voorkomen, wel zo duidelijk.
    Anders zouden we er alleen maar verward door kunnen worden, en dat moet je hebben vandaag de dag.
    Nog meer verwarde mannen en vrouwen.

    Like

   • Elisah zegt:

    Ach Yvonne, ik heb elders een mannennaam.

    Like

 12. Rookmelder zegt:

  De griezel aanschouwt het en zag dat het goed was. Mooier kan een weergave van indoctrinatie van de jeugd niet zijn.

  Geliked door 2 people

 13. ReaGluurder zegt:

  Voor degenen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen!! Haha, geweldig dit! Benieuwd wanneer er voor het eerst klappen gaan vallen, er stoelen door het parlement vliegen. Ze hebben er om gevraagd!

  Geliked door 2 people

 14. Jules Vismale zegt:

  DE KLEINSTE IN HET KONINKRIJK DER HEMELEN

  Vertelt het Nieuwe Testament ons nog iets over seksueel misbruik en het verleiden van kinderen? Eerlijk gezegd niet. Seksueel misbruik wordt niet om precies te zijn genoemd. Er zijn ook geen verhalen bekend zoals in het Oude Testament. Maar als je dan Matthëus 18 leest krijg je toch het gevoel dat Jezus het opneemt voor de kinderen (wat natuurlijk helemaal niet geldt voor dat walgelijke stuk islam-stront van een Kudu omdat hij ze constant misleidt!). Wat is hier precies aan de hand?

  “Op dat moment kwamen de leerlingen Jezus vragen: ‘Wie is eigenlijk de grootste in het koninkrijk van de hemel?’ Hij riep een kind bij zich, zette het in hun midden neer en zei: ‘Ik verzeker jullie: als je niet verandert en wordt als een kind, dan zul je het koninkrijk van de hemel zeker niet binnengaan. Wie zichzelf vernedert en wordt als dit kind, die is de grootste in het koninkrijk van de hemel. En wie in mijn naam één zo’n kind bij zich opneemt, neemt mij op. Wie een van de geringen die in mij geloven van de goede weg afbrengt, die kan maar beter met een molensteen om zijn nek in zee geworpen worden en in de diepte verdrinken!
  Wee de wereld met haar valstrikken. Het is onvermijdelijk dat er mensen ten val worden gebracht, maar wee de mens die de valstrik zet! En als je hand of je voet je op de verkeerde weg brengt, hak hem dan af en werp hem weg: je kunt beter verminkt of kreupel het leven binnengaan dan in het bezit van twee handen of twee voeten in het eeuwigbrandend vuur geworpen worden. Brengt je oog je op de verkeerde weg, ruk het dan uit en werp het weg: je kunt beter met één oog het leven binnengaan dan in het bezit van twee ogen in het vuur van de Gehenna geworpen worden. Waak ervoor ook maar een van deze geringen te verachten.
  Want ik zeg jullie: hun engelen in de hemel aanschouwen onophoudelijk het gelaat van mijn hemelse Vader. Wat denken jullie? Als iemand honderd schapen bezit en een daarvan dwaalt af, zal hij er dan niet negenennegentig in de bergen achterlaten en op weg gaan om het afgedwaalde dier te zoeken? Als het hem lukt het te vinden, dan zal hij zich, dat verzeker ik jullie, over dat ene meer verheugen dan over de negenennegentig andere die niet afgedwaald waren. Zo is het ook bij jullie Vader in de hemel: hij wil niet dat een van deze geringen verloren gaat.”

  Overigens aaldeze tekst beslist NOOIT voor de verleiders, bedriegers en moordenaars van de islam gelden omdat Allah een dergelijke tekst vast heel anders voorschrijft! Kudu is tenslotte een zwart schaap onder de witte schapen en NIET te vergelijken met Zwarte Piet!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Kan jij het niet beter bij je Donald Duck en andere sprookjes figuren houden, i.p.v. hier ook nog even wat bijbel verhalen kwijt te kunnen.
   Ik vond die al die boze wolf en de zware jongens uitleg een stuk grappiger.
   Daar ben je volgens mij ook veel beter in.

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ BertG. (19 november 2017 om 16:32)
    Het onderhavige item is een hele ernstige zaak. Het gaat, om de indoctrinatie van onze kinderen. Dat moet een halt worden toegeroepen. Alle middelen zijn toegestaan om dat doel te bereiken. Jules Vismale probeert op zijn manier een steentje bij te dragen. Het zou je sieren, dat te respecteren.

    Like

   • BertG. zegt:

    Respecteren is altijd het verkeerde woord.
    Zoek de betekenis op, dat moet je eerst verdienen.
    Je zou hooguit aan mij kunnen vragen of ik het kan waarderen.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Je dacht toch zeker niet dat ik alleen maar van sprookjes, strips, tekenfilms en kinderboeken houdt? Als dat zo was dan zou ik een oersaai leven hebben en ik heb, zoals vaker vermeld, wel tientallen preoccupaties bezeten in al de jaren heen!
    Recent geleden heb ik zelfs een Turkse (!) Duitser, een zekere Kemal, die het blijkbaar niet eens was met een reactie van mij over de showprocessen van Roland Freisler waarin ik het toen over Jakobijnen had die in zijn ogen links waren! Deze akelige klootzak ging mij toen beledigen en hij kreeg van mij soortgelijke beledigingen terug omdat Nederlanders in zijn ogen alleen maar domme kaaskoppen waren! Gelukkig had hij niet het gore lef om mij voor een SS’er uit te maken!

    Like

  • Jules Vismale zegt:

   Kudu moet eigenlijk Kuzu zijn en aaldeze tekst moet heten; geldt deze tekst, sorry!

   Like

 15. Tot volgende week…………

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Gerard de Boer 19 november 2017 om 16:05

   Ja, dat zelfverzekerd uitgesproken ‘tot volgende week’ geeft aan hoe vreselijk ernstig de situatie is. Hoe komen die schoolkinderen nu te weten dat de islam een doodscultus is? Wie zal hun dat vertellen en wie zal hun uitleggen wat taqiyya is?

   Geliked door 2 people

 16. Tistochwat zegt:

  Zolang we elkaar blijven opzoeken, elkaar beter proberen te begrijpen en onszelf kunnen verplaatsen in elkaars leefwereld komen wij verder.

  Gaat die bebaarde, duivelse griezel zich ook verplaatsen in het christelijke geloof?
  Hij lacht zich de besneden leuter uit de broek, want deze duivel heeft die schoolkinderen zonder enige moeite in zijn klapnetje gevangen. De kindjes zien dat vreselijke gebuk voor ‘allah’ als een lolletje.
  Dat is verschrikkelijk gevaarlijk!

  Ik ben panisch als ik denk aan de ‘toekomst’.
  Hoe is het mogelijk dat ouders hun kinderen naar een haathut laten gaan!
  De (zelf)islamisering overspoelt ons vanuit alle richtingen en op allerlei manieren.

  Het is echt abnormaal en heel bizar dat de islam zó wordt verheerlijkt en gefaciliteerd.
  De mohammedaan hoeft totaal geen moeite te doen om ons te veroveren, hij hoeft alleen maar te wachten.

  Geliked door 2 people

 17. Marian zegt:

  Onze kinderen horen daar niettttttttttttttttttttttttttttttt.

  Geliked door 1 persoon

 18. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Deze foto doet mij denken aan een verhaaltje uit de historische roman “Die verkeerde weereldt” van Anton Roothaert. Het boek speelt in de periode van ná de 80-jarige oorlog in het Brabantse dorp Deurne en verhaalt hoe een jonge pastoor moet vechten tegen het door de Haagse regenten opgedrongen protestantisme. De kerk in het katholieke dorp is door de Haagse regenten gevorderd. En die regenten hebben ook een dominee aangesteld. Een paar doerakken uit het dorp hebben nog net kans gezien de preekstoel te bewerken. En ‘s-zondags staat de dominee dus op een gammele preekstoel voor een lege kerk te preken. De katholieke van de dorpsschool is door de Haagse regenten vervangen door een protestante. Als op een goede dag de kinderen tussen de middag thuis vertellen, dat de dominee het gewaagt heeft, om op school godsdienstles te komen geven, zijn de rapen gaar. ´s-Middags kan de onderwijzer les geven aan een lege school. De ouders hebben hun kinderen thuisgehouden. Dit kostelijke boek zouden alle Nederlanders nu eigenlijk moeten lezen. Het is een voortreffelijke leidraad, hoe de islamitisering te saboteren. Veel leesplezier.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Anton_Roothaert

  Like

 19. Rensk. zegt:

  De EU love it. Hoe dommer het volk hoe beter je ze kunt onderdrukken. Volk wat zelf niet nadenkt niet eens meer na kan denken is het paradijs voor mensen als Juncker en zijn bukslaven

  Geliked door 1 persoon

 20. Theresa Geissler zegt:

  Als deze foto dus ècht is, en Kuzu heeft er geen bezwaar in gezien om hem zó te laten circuleren, dan is hij weliswaar een creep, maar tegelijkertijd veel minder gevaarlijk, dan wij geneigd zijn, ervan te maken:
  De heleafbeelding heeft zó’n akelige uitstraling, en werkt zó negatief, dat hij, als hij denkt, hier nog positief effect mee te sorteren, heel eenvoudig een oerstom rúnd is!
  Laat die vent nu maar, dan is hij binnen één á twee jaar door heel Nederland uitgekotst!
  Die graaft z’n eigen graf, mark my words!

  Geliked door 1 persoon

 21. Guardiacivil zegt:

  De dag van strippen is niet ver meer, hij als eerste. Hoe dom zijn zulke ouders die dit toelaten. ik geloof niet dat zulke ouders zelf al islamitisch zijn, eerder nog dommer dan een koeienreet.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Zit ie nou een kind te verslinden?
  Er hangt een beentje uit zijn bakkes.

  Like

 23. Williaan zegt:

  krlijg er kippevel van brrrrrrrrrrrrrr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s