De stilte rond Al-Qaida

Screenshot_105

(Door: Juliaan van Acker)

Geduldige terroristen zijn het gevaarlijkst

Wanneer zal de dood van Osama Bin Laden worden gewroken? Wanneer volgt de vergelding voor de martelaren die gesneuveld zijn in de strijd tegen de internationale coalitie? Wie zal wraak nemen voor alle bloedverwanten van de strijders van Al Qaida en ISIS, die gestorven zijn tijdens de bombardementen? Zal Hamza Bin Laden, de zoon van Osama, die taak op zich nemen en alle strijders verenigen?

Dit zijn vragen die islamisten zich hoogstwaarschijnlijk stellen. Al Qaida is enigszins op de achtergrond geraakt door de bittere strijd van ISIS. Deze laatste groepering trok de afgelopen jaren alle aandacht van de media. Het uitroepen van het Kalifaat en de gruwelijkheden die daarop volgden, deden ons vrezen dat het islamitisch terrorisme een bolwerk creëerde van waaruit de westerse beschaving ondermijnd zou worden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Islam, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op De stilte rond Al-Qaida

 1. milaK9 zegt:

  Ik denk niet dat veel mensen het met mij eens zijn maar ik zie Al-Qaida als een zelf gecreëerde vijand van de VS en daardoor van het hele Westen.
  -Zo werd de aanval op het WTC ook omschreven; Het was niet alleen een aanval op de VS maar op het hele vrije Westen.-
  Hillary Clinton heeft zelf bevestigd dat uit de mujahideen, die zij al steunden in Afghanistan, de groep Al-Qaida is ontstaan. (“We created them.”)
  Een cel die is opgericht en ondersteund wordt door CIA agenten waarin ene Tim Osman een belangrijke rol heeft gespeeld.
  (De relatie tussen de familie Bush en de familie Bin Laden kent denk ik iedereen wel en over de dood van Osama hoef ik het al helemaal niet te hebben. Hoe dat is verlopen was voor mij i.i.g. een bevestiging dat er veel meer speelt.)

  Het kost wat geld, materiaal en wat mensenlevens maar dan heb je wel een terreurorganisatie die je kunt inzetten als vriend of vijand wanneer en waar je maar wilt.
  -In Afghanistan tegen de Russen –> vriend.
  -Na 9-11 –> staatsvijand #1.
  -In de ‘strijd’ tegen IS in Syrië –> vriend.

  Het ligt er dus maar net aan welke rol Al-Qaida moet dienen.
  Op de vraag wanneer Al-Qaida weer van zich laat horen, zou ik zeggen; Wanneer het de VS weer uitkomt.
  Immers, wie betaalt bepaalt.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @MilaK9, dat klopt dat uit de Taliban met hulp van de Amerikanen, zoals Hillary Clinton, al Qaida is ontstaan. Uit al Qaida in Irak is IS ontstaan en al Nusra in Syrië. De al Qaida/al Nusra aanhangers in Syrië zitten in de provincie Idlib en die strijd moet nog aangegaan worden om ze daar uit te roeien. Het Syrische en Russische leger richten zich nog vooral op IS maar daarna is al Qaida/al Nusra aan de beurt. Gewonden van al Qaida worden in Israël verpleegd en behandeld en daarna kunnen ze weer het strijdtoneel op. Onder al Qaida vallen ook de “White Helmets” en die werden financieel gesteund door het westen waaronder Nederland. Afgelopen december heeft Koenders nog een miljoen euro beschikbaar gesteld voor deze terroristische organisatie. Misselijkmakend en oerdom maar ja dat is bekend dat de meeste politici oerdom zijn.
   In elk geval is het afwachten hoe alles gaat lopen en heb de indruk dat Trump inmiddels weet hoe alles in elkaar steekt. Poetin weet het in elk geval wel en Assad al helemaal.

   Like

 2. Wolf zegt:

  Stille wateren hebben diepe gronden.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Wat een sadistische cynicus is de schrijver van dit Artikel: Juliaan van Acker.
  Hij beschrijft hoe hij in de toekomst op de bank zal zitten, kijkend naar zijn megagrote beeldscherm hoe de ultieme aanslag gepleegd zal worden.
  Het meest storend echter is dat hij ontkent dat het de schuld van de islam zou zijn maar van de dictators in het Midden Oosten.
  Talloze malen is op onze gewone schermpjes te zien (en voornamelijk te horen) geweest hoe bij aanslagen de satanskinderen Allahu Akbar uitschreeuwden.
  Hij is ook de schrijver van een ‘moslimvrij Europa’. Dat is meer op zijn plaats. De door de islam geïnspireerde massamoordenaars die meer van de dood houden dan van het leven zijn niet te bestrijden. Ze gaan ook schuil in de menigte van de tientallen miljoenen moslims die zich genesteld hebben temidden van de Europese bevolkingen. Er is maar één echte oplossing: Alle [ALLE!!!] moslims uit Europa verwijderen. Dan is het kwaad bij de wortel bestreden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Marian zegt:

  Misschien een stilte voor de storm?

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Al die IS strijders zijn volgens mij psychopaten. Het schijnt dat toch 20 procent van de bevolking het in zich hebben een psychopaat te zijn en dat de omstandigheden maken tot hoever dit naar buiten komt. De hersens van een psychopaat zijn sowieso anders dan de doorsnee mens Psychopaten hebben heel veel geduld en onthouden alles en observeren alles. Om het later weer tegen hun slachtoffers te kunnen gebruiken Jaren later als mensen denken dat alles rustig is (en het gevaar geweken is)slaan ze toe. In die zin ben ik het eens met de zin hierboven dat geduldige terroristen het gevaarlijkst zijn. Ik snap eigenlijk niet waarom ze de hersens van IS strijders die gepakt zijn niet eens doorlichten. Het is te zien. Ik zag het op een documentaire. Een arts (die onderzoek deed naar de hersens van psychopaten) had een tijd later zichzelf eens laten onderzoeken en tot zijn eigen verbazing had hij dus de hersens van een psychopaat. Alleen hij was opgevoed in een goed stabiel gezin en kreeg een goede vrouw en daarom is het bij hem niet tot uiting gekomen. Wel zei zijn vrouw dat hij wel vreemde trekjes had. Anders dan andere mensen. Echter niet zozeer dat er niet mee te leven viel.Lijkt mij toch verdomde makkelijk om die lui die in de gaten gehouden worden eens op die manier te onderzoeken. Er zal wel weer een wet zijn waardoor dat niet mogelijk is.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Ook de opmerking van M.A..L Sion is waar.
  Een bestrijding is niet te doen. Er was al eens een stuk geschreven over de Guerilla die zal ontstaan in de grote steden.
  Het enige middel is, Brussel ontmantelen en heel Europa vrij maken van de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s