Hulde aan Friesland en Weesp

Screenshot_107

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Een wat mij betreft prachtige actie en hopelijk een voorbeeld en voorbode dat Nederland het nu echt helemaal beu is dat een bepaalde, overigens zeer kleine, groepering voor de zoveelste maal een kinderfeest om zeep wil helpen.

Geen racisme

Zwarte Piet heeft  h  e  l  m  a  a  l  niets met racisme te maken. Dat heeft deze kleinzielige  jankgroep zèlf verzonnen en het er zelfs met een eenzijdig(!) zielig verhaal bij de VN doorgedrukt. VN-afgezanten, die nu eenmaal niet beter weten (want voornamelijk Amerikaans en zelf negroïde) en die zich derhalve vooral NIET verdiept hebben in de historie van het eigenlijke sinterklaasfeest. Ronduit kleinzielig gedrag, dat gebaseerd is op het feit dat een kleuter een volwassen negroïde mens Zwarte Piet heeft genoemd. Dat schijnt echt heel erg pijnlijk te zijn… Andersom mag WIT vreemd genoeg wèl steevast gebruikt worden…

Ik schreef het al eerder. Laten we, als sommige mensen zich daardoor blijkbaar gekwetst voelen, afspreken dat we ze eenvoudig géén Zwarte Piet meer noemen, ook niet voor de grap. Probleem opgelost. Mochten ‘bepaalde mensen’ daar dan nog stééds niet mee kunnen leven, dan zou ik hen met nadruk willen adviseren naar de Antillen of Suriname te remigreren. Succes daar met uw standpunten en uw kinderlijk gezever. Overigens heeft de ‘stop blackface’-groepering alle kentekens van de betreffende auto’s opgeschreven… Zozo! volgende keer dus de kentekenplaten afdekken mensen.

De nieuwe maan

Het islamitisch praatprogramma ‘De nieuwe maan’ (NPO2/NTR) sprak afgelopen vrijdag over de aanhangers van Pegida-Nederland die de zondag ervoor actie voerden tegen de bouw van de zoveelste moskee in Nederland (Enschede). Op deze locatie zette Pegida een ‘kerk’ neer met een kruis, waarbij een zogenaamde pastoor het inwijdde met varkensbloed. Het kruis en de betreffende ‘kerk’ slaan natuurlijk helemaal nergens op, maar dit incident roept de vraag op “of de autoriteiten wél adequaat genoeg reageren op dergelijke ‘islamofobe’ acties”.  Aan tafel zit o.a. Farid (verraad) Azarkan (DENK) en dat zegt al genoeg, want het Salafisme, het dragen van boerka’s in de openbaarheid, terugkerende jihad-strijders/bruiden, en/of laffe aanslagen op onschuldige westerse burgers door moslimgeweld worden door DENK en ‘De nieuwe maan’ nóóit besproken, laat staan veroordeeld. Nee, dáár hebben zij dan ineens níets mee te maken, maar met ongeacht welke zoveelste moskee of actie van Pegida blijkbaar wèl… Pegida islamofoob? Het komt blijkbaar niet in ze op dat de ‘gewone Nederlander’ de zoveelste moskee op onze duizenden jaren oude varkensgrond meer dan zat is en hier gewoon niet wil hebben, sterker nog, ze liefst allemaal weg wil hebben. Genoeg is genoeg, maar teveel is teveel. Tot nu toe is het gelukkig nog steeds geweldloos gebleven, maar dat gaat zeer binnenkort veranderen ben ik bang. Het gaat namelijk maar door, dat hoogst irritante en veeleisende moslim en blackface geëtter.

Moskeeën: iedereen heeft er alleen maar last van, qua horizonvervuiling, niet passend in het straatbeeld, totaal niet passend binnen de vrije westerse cultuur, qua geluidsoverlast (door het indringende oproep-gejank uit de speakers aan de minaretten) en qua verkeersdrukte en parkeeroverlast. Daarnaast wordt dit door veel mensen als ronduit bedreigend, intimiderend en vrijheid berovend ervaren! Zeker als ze ook nog eens op de knieën in gebed openlijk op straat de infrastructuur blokkeren (tot nu toe gelukkig alleen nog in Frankrijk en België gebeurd). Deze veeleisende, opdringerige ‘groeperingen’ proberen de  ‘gewone Nederlander’ en de maatschappij moedwillig te frustreren en deze ‘gewone Nederlander’ is het gejank en gezever zo onderhand meer dan zat en treedt nu, omdat de overheid weinig tot niets doet, zoals al lange tijd voorspelbaar was, zèlf op. Zoals gezegd, vooralsnog gelukkig zonder geweld, maar er zijn inmiddels al andere aankondigingen gedaan las ik.

Het verbod op betogen tegen Zwarte Piet werd geheel terecht gedaan, omdat de veiligheid van zowel de demonstranten als de bezoekers van het sinterklaasfeest in het geding was. Dit is slechts een zoveelste waarschuwing voor wat aanstaande is. Laat het a.u.b. niet zover komen en stop de bouw van nieuwe moskeeën en verdere acties van opzettelijk demoniserende groeperingen als blackface, want het loopt heel binnenkort een keer helemaal fout

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Hulde aan Friesland en Weesp

 1. Harry zegt:

  Prima verhaal weer van de heer Schilder .
  Groot respect .

  Ik wou dat ik het nou eens glashelder kon snappen waarom wij als groepje het wél zien en de overheid er geen donder van begrijpt ( of indien ze het wél begrijpen , wat is dan de reden om ons land zo vreselijk aan z’n einde te helpen ) .
  Pakken ze allemaal bloedgeld aan ?
  Waarom lekt daar – bij mijn weten – nou nooit eens wat van uit ?

  Eigenlijk zou ik het helemaal niet zo erg vinden , “als het binnenkort een keer helemaal fout loopt” ,
  zo , op deze manier de kankergezwellen door laten etteren lost ook helemaal niks op .
  Misschien is dit nog wel de slechtste optie , dit gedram heel geleidelijk groter en sterker te laten worden .
  Laat die bom maar ploffen .
  Dat zal ons veel kosten , maar minder dan iedere dag wat verliezen totdat je niks meer hebt .

  Geliked door 2 people

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Terecht. Het is de hoogste tijd dat de autochtone Nederlander zijn tanden (en meer) laat zien.
  Genoeg is genoeg. Het sprookje van Mohammed moeten ze maar vertellen in de zandbak van het Midden Oosten en ons er niet mee lastigvallen.
  In eerdere commentaren werd al gesproken over bewapening. Het stoort enorm dat al enkele keren gebleken is dat in de moskeeën wapens voorhanden zijn. Moslims zijn gericht op het gebruik van messen en vuurwapens. De autochtone Nederlander is daarentegen weerloos in eigen land. Een op de duur onhoudbare situatie. Daar moet dringend in voorzien worden.
  malsion@orange.fr

  Like

 3. Wolf zegt:

  Bij ons waren de Zwarte Pieten gisteren weer zo pikzwart als kolenkitten. Wij, de Veenkoloniën van Zuid Drenthe en Noord Overijssel hebben al meer dan eeuwen Gitzwarte pieten gewoon MET de ROE en dikke rooie lippen ,oorbellen , zijn oerdom, en ze praten krom zoals het hoort.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wolf zegt:

  Er circuleert een foto van die steuntrekkende luiaards in die stinkende bussen , voor de MSM waar eigenlijk alleen maar blanke subsidie slurpende links fascisten in hangen. Geen 1 nikker te zien!

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Wolf, dat klopt en op die foto zie je ongeveer 6 zwarte mensen en de rest is blank. Het waren verder allemaal lui van de internationale socialisten. Ik heb daarnaast de streaming beluisterd die deze lui hebben uitgezonden en het was al met al zeer lachwekkend.
   Het is een klein groepje gelukt om toch in Dokkum te komen maar mochten niet demonstreren en werden door de Friezen zodanig bejegend dat ze zo bang waren dat ze de politie hebben gevraagd om begeleiding naar hun auto…hahaha. Ze hebben ontzettend veel kritiek op de politie maar zijn wel hun hulp nodig als het er op aan komt.

   Like

 5. MF zegt:

  FRIESLAND EN WEESP BEDANKT. GEWEEEEEELDIG.

  Geliked door 1 persoon

 6. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Want het loopt heel binnenkort een keer helemaal fout.’

  Friesland gaf een mooi voorbeeld van een volk dat het zat is en dus fysiek heeft ingegrepen zonder het eeuwige polder-overleg-juridisch-geleuter daarbij te betrekken.
  Met dit fysieke blokkeren/ingrijpen is de enige taal gesproken die Zwarte Piet haters verstaan en dat geeft een tikje hoop voor de toekomst ook op tal van andere problemen die de samenleving bedreigen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Linksvolk liegt alles net zo hard bij elkaar als moslims. Het enige verschil is dat zij 1600 jaar later met hun laster en leugens over anderen kwamen

  Zie: De samensmelting van totalitair links en de radicale islam
  http://www.pi-news.net/die-synthese-der-totalitaeren-linken-mit-dem-radikalen-islam/

  Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  Ik geloof nog steeds niet dat den Hollander massaal in verzet komt.
  De jeugd wordt dagelijks gehersenspoeld met ‘deugmenselijke’ propaganda, dus die vindt straks alles wat de mohammedaan en de klaagneger voorschrijven en verbieden, heel normaal.

  Like

 9. zrast zegt:

  Ik ben een trotse Dokkumer 😉

  Like

 10. Oeps48 zegt:

  Dames en heren.
  De Friezen hebben gisteren in Dokkum een hele duidelijke waarschuwing afgegeven. Ze hebben aangegeven, dat ze genoeg hebben van het gedonder. Dit reikt veel verder dan het zinloze gekrakeel over Zwarte Piet. Het gaat namelijk over onze eigen waarden en normen en over onze eigen cultuur en over baas zijn in eigen huis. Je kunt de Nederlander veel door de strot duwen, maar als het te zwaar op de maag gaat liggen, kotst hij het uit. De Dokkumers hebben aangegeven, dat de maat vol is. De enorme bijval uit het hele land bevestigt, dat deze gevoelens breed gedragen worden. De grenzen van onze tolerantie zijn bereikt. Het opzoeken van grenzen is trouwens nooit verstandig. Zodra je de grens bereikt hebt, slaat de muizenval dicht. En dan is het in één keer over. De Dokkumers hebben aangegeven dat de grens bereikt is. De maat is vol. Het volk heeft meer dan genoeg van het gesodemieter van Nieuwe Wereld Orde, moslims, allochtonen en al het andere gedoe. De Dokkumers hebben aangegeven, dat dit ons land is en dat wij hier de baas zijn. Wij maken hier de dienst uit en niet een stelletje vreemde idioten. In Dokkum ontsnapte de geest uit de fles en dat zou wel eens grote gevolgen kunnen hebben. Het kan nu zo maar in één keer fout gaan. Er hoeft niet veel meer te gebeuren en het Nederlandse volk zoekt de barricaden op. En als het eenmaal begint, is het hek van de dam. Dan zal het heftig en grimmig worden. Allochtonen, moslims en ander tuig kunnen maar beter, zo lang het nog kan, hun koffers gaan pakken en terugkeren naar waar ze vandaan komen. They outstayed their welkom. Ze moeten niet hier zeuren en zaniken, maar thuis hun eigen land gaan opbouwen. Het is de hoogste tijd, om op te pleuren. En de politiek neemt er maar beter goede nota van, welke gevoelens er bij het volk leven. Het Nederlandse volk wil het eigen land terug en er weer zelf de dienst uitmaken. De kruik gaat te water, tot ie barst.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Het MOEST misschien maar eens fout lopen: Keiharde confrontaties moeten het eigenlijk maar worden, zodat de slaperige ogen hier en daar nog eens open gaan. Ik weet bet: Die aanbeveling wordt ook afgezaagd, maar je komt er telkens weer op uit, als je probeert, een mogelijkheid te vinden om een doorbraak te bewerkstelligen.

  Like

 12. Marian zegt:

  Ik voel mij niet wit, maar BLANK. Het lijkt wel of wij moeten boeten omdat zij zwart zijn en zichzelf daarom haten. Ieder jaar dit zelfde gezeik. Ga naar je negroïde land terug, daar is het vast fijner voor je.

  Like

 13. JoKo zegt:

  Dat het vroeg of laat een keer misgaat is zeker. Justitie en politie zal zich dan keren tegen de eigen bevolking.

  Like

  • Wolf zegt:

   Justitie [ D666] en politie [extreem links] keert zich sedert de vegetarische boom knuffelende geitensokkensandalen hippies d.m.v. pvda,sp,vvd,cda,cu,dierenpoes jasser Feras klaver,DENK, kopvodden vereerder rooie TRIX, en de hele eurofiele meute
   + rtl en NPO al jaren en jaren tegen de meerderheid van ons Volk en onze Leider Heer Geert Wilders.!

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   #JoKo, er gaan geruchten over internet dat de Friese politie de actie van de Friezen wel waardeerden. In Friesland zitten veel Friese politieagenten want als ambtenaar moet je in Friesland eigenlijk Fries kunnen spreken. Dan kom je uit op echte Friese politieagenten en die hebben niks met oproerkraaiers uit Holland. Sowieso vonden de oproerkraaiers dat de Friese politie te amicaal met de Friezen op de A7 om gingen. In het begeleidende filmpje was dat niet duidelijk maar de Friezen bleven gewoon heel erg fatsoenlijk naar de politie toe. Een Fries was bedreigd door de oproerkraaiers en wilde aangifte doen bij de politie en gaf de politieman eerst een hand en vertelde toen zijn verhaal. Niks mis mee om een politieagent eerst een hand te geven en je naam te noemen.

   Verder kon ik lezen op de twitterpagina van de socialisten dat ze tot Amsterdam begeleid zijn door de politie en de ME zodat ze onderweg niet ergens anders zouden kunnen gaan demonstreren.

   Like

 14. Peacepipe zegt:

  De gevestigde politieke orde kan de bouw van Moskeeën niet stoppen, want dan zouden ze
  Wilders gelijk geven! En dat mag nooit gebeuren, want dan voelen de kiezers zich bedrogen en zullen massaal naar de PVV en FVD gaan! Weg macht en mooie baan! Ze storten liever Nederland in de ellende dan fouten toegeven!

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Kijk, dat de ‘elite’ in Den Haag bestaat uit kwaadaardige dictators staat buiten kijf.
  Ik vraag me dan ook allang niet meer af OF de ‘heren’ ons met opzet willen vernietigen.
  Wat ik wél heel graag uit hun eigen mond wil horen, is WAAROM ze dit doen.
  VERTEL OP, RUTTE, ZEG EENS EERLIJK WAAROM JIJ EN JE ROOIE KAMRAADSKI’S ONS KAPOT WILLEN MAKEN?

  V E R T E L !!!!!

  Like

  • tjonge zegt:

   geld ttw, heeft enkel met geld te maken.
   elke nieuwkomer in europa heeft een huis, inrichting, vervoer, voedsel, gratis abonnementen, ziekenzorg, tandzorg, etc, etc, etc nodig.
   .
   en wie heeft daar baat bij ?? huizenmarkt, banken, supermarktketens, ziekenhuis, verzekering, en alle subsidie clubjes.
   .
   om kort te zijn, al het grootkapitaal (unilever, albert hein, farma, shell, etc) heeft er baat bij en vult zijn zakken en het geld komt natuurlijk van de belastingbetalert, want de nieuwkom-stakkers hebben zelf natuurlijk niks en gaan dus ook nooit 1 cent schatkistgeld genereren…..
   .
   dit is heel simpel een kunstmatige manier van economie creëren, weliswaar volledig betaald uit de zak van de burger want het is geen echte economie maar een “melkert”economie….
   .
   tis alleen zo triest dat zoveel burgers dit niet in de gaten hebben….

   Geliked door 2 people

  • MF zegt:

   Opdracht van boven af en algemene lafheid en gebrek aan karakter, samen met vriendinnetje Ollongren.

   Like

 16. Haagse Harry zegt:

  EENS KOMT DE DAG ?????????

  Like

  • Republikein zegt:

   Was het maar waar!

   https://www.indymedia.nl/node/42364

   Terwijl ik dit typ doet de schaamte voor andere witte mensen die hier maar mee doorgaan me meer pijn dan ooit. Maar die pijn is niets vergeleken met de pijn van zwarte mensen die als zij hun bezwaren kenbaar maken nog meer racistische drek over zich heen krijgen. Het is niets vergeleken bij hun jarenlange onderdrukking, ontkenning van hun geschiedenis, vernedering, mishandeling en achterstelling, kortom: institutioneel en genormaliseerd racisme. De witte mensen die nog altijd weigeren om dat alles in te zien, mogen van mij verwachten dat ik die pijn en die schaamte om zal zetten in het actief steunen van en deelnemen aan het zwarte verzet tegen het racisme dat wij witte mensen allemaal van jongsafaan ingeprogrammeerd hebben gekregen.

   Zwarte Piet is wit. Zo wit als de puntmutsen van de Ku Klux Klan.

   Joke Kaviaar, 18 november 2017

   Ook “leuk” van Joke Schaamhaar:

   Het vreedzame protest dat aanstaande zaterdag in Dokkum zal plaatsvinden, wordt sterk gedreven door Surinaamse, Caribische en Ghanese Nederlanders. Vele sympathisanten van Nederlandse origine zullen aan hun zijde staan. Zij staan op tégen de pijnlijke restanten van een wreed koloniaal regime en vóór verandering en erkenning. Wij hopen dat de Dokkumers het idealisme van De Tsjerne ter harte zullen nemen en deze demonstranten aanstaande zaterdag verwelkomen met vlaggen die wapperen van begrip, sympathie en oprechte Friese solidariteit.

   https://www.indymedia.nl/node/42352

   Like

   • Wolf zegt:

    Nog nooit van die Kaviaar gehoord , maar wat leeft die toch in een eng griezelige extreem domlinkse islamitische zwarte neger bubbel zeg!

    Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Het zal niet lang meer duren. De druk op de stoomketel heeft al een kritische grens bereikt. Steeds meer mensen gaan inzien dat het zo niet meer gaat.
  Er moet iets gebeuren.
  Voor mij is het nog steeds die grote BOEM

  Like

 18. Jo Banjo zegt:

  Door de extreem linkse sozialisten, op z’n Duits nazies, wordt beweerd dat er 3 bussen met Macrons = bosnegers uit de Bijlmer waren, zoals ze zich zelf noemen om het groter te doen lijken als het in werkelijkheid was. Volgens mij waren er twee bussen, 1 uit Amsterdam en 1 uit Rotterdam. In 1 bus zaten minstens 3 blanke Hollandse meiden.
  En moet je horen wat PvdA-burgemeester van Dokkum Marga Waanders zei !!!

  Burgemeester roept op tot respect tijdens intocht
  Publicatie: wo 15 november 2017 17.29 uur
  DOKKUM – In een open brief roept burgemeester Marga Waanders op tot respect tijdens in de intocht van Sinterklaas. De aanleiding hiervoor is de ‘pietendiscussie’. Zo zal er in Dokkum op zaterdag ook een demonstratie worden gehouden ‘tegen’ zwarte piet.

  “Ik begrijp dat dit onder mensen in deze regio tot onbegrip kan leiden. U hoeft het echter ook niet met deze standpunten eens te zijn, om elkaars mening te respecteren. Hierbij doe ik dan ook een beroep op alle bezoekers van het evenement. Samen hebben wij de sleutel in handen om er een schitterende intocht van te maken en Dokkum en onze regio van haar beste kant te laten zien, aan elkaar en aan de rest van Nederland.”

  Burgemeester Waanders laat ook weten dat de verschijningsvorm van piet meer diversiteit krijgt. “De pieten die Dokkum aandoen, zien er ieder jaar, dankzij de Sint Nicolaas Centrale Friesland, hartstikke mooi uit. Dat geldt ook voor dit bijzondere jaar, maar er zal wel sprake zijn van meer diversiteit in hun verschijningsvorm. Landelijk is er een trend ingezet en daar gaan wij als gaststad in mee, in goed overleg en met volle instemming. Doel is immers om voor alle kinderen in Nederland een mooie intocht te organiseren.”

  De demonstratie van ‘Stichting Nederland wordt Beter’ zal vooraf aan de tv uitzending plaatsvinden. “Voordat de deelnemers aan de demonstratie naar hun plek aan de route worden begeleid, lopen ze gezamenlijk op vreedzame wijze, een deel van de tocht. Dit is voorafgaand aan de uitzending. Ze willen een statement maken en gaan daarna naar de plek die hen wordt toegewezen. Je hoeft het hier niet mee eens te zijn, maar het gaat des te beter als we accepteren dat niet iedereen dezelfde mening heeft. Met deze groep is overigens vooraf prima overleg geweest. Juist omdat er goede afspraken zijn gemaakt, heb ik het vertrouwen dat het goed gaat verlopen.”

  https://waldnet.nl/nieuwsreacties.php?nid=56857

  En wat ik ook nog wil zeggen dat niet de PvdA-burgemeester Marga Waanders de demonstratie van de nakomelingen van de bosnegers verbood, maar de CDA-locoburgemeester Albert van der Ploeg !

  Like

 19. Republikein zegt:

  Die stinkhoer heeft het volkslied omgedoopt naar eigen inzicht.
  https://www.jokekaviaar.nl/Nieuw_Neederlands_Volkslied.html
  https://www.jokekaviaar.nl/
  Wie schiet er?

  Like

 20. Republikein zegt:

  Iemand maakte een grapje.
  The end!

  Like

  • Republikein zegt:

   Over dromen heb ik hier een tijdje geleden geschreven, mn de nachtmerrie van Mo.
   Enfin, dromen doe je ’s nachts en ben met dat gekke wijf in bed gestapt, figuurlijk dan.
   En toen droomde ik over die stinksnol, en dat ging zo:

   Joke was aan het vrijen met Bobo, haar neuknegertvriend uit Paramaribo.
   Na enige hoogtepunten kwamen ze even tot bedaren en Bobo zei dat ze hem een tijd niet meer zou zien.
   Waarom niet vroeg Joke, ga je terug naar Suriname?
   Nee hoor zei Bobo, ik ga jou omdraaien.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s