Opbloei van slavenmarkten in Libië

Screenshot_122

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

“Heeft iemand een mijnwerker nodig? Deze hier is sterk en zal goed graven. Wie biedt? 500, 550, 600, 650 – verkocht voor 650 Libische dinar!” Een tafereel uit het huidige Libië. Daar worden op dit moment mensen uit Afrika op islamitische slavenmarkten opnieuw als vee behandeld en verkocht.

Een resultaat van de Europese welkomstcultuur, zou je de vrienden van illegale immigratie hier wel degelijk kunnen aanwrijven.

De “sterke arbeider” kost zijn nieuwe eigenaar ongeveer € 400,-, een van de tientallen die vorige maand in de Libische hoofdstad Tripoli verkocht werden.

 

De mannen zijn zó getraumatiseerd en bang dat ze na de veiling niet meer in staat zijn om te spreken.

Sinds de islamitische mensensmokkelaars er door Italië in samenwerking met de Libische regering aan gehinderd worden om de illegale immigranten over de Middellandse Zee te varen, blijven ze op hun “waren” zitten en gebruiken andere mogelijkheden om geld met hen te verdienen.

En zodoende beleeft de islamitische traditie en de door de koran gelegitimeerde slavernij een nieuwe bloei aan de Afrikaanse Middellandse Zeekust.

In negen rondom Tripolis en aan de Tunesische grens gelegen standplaatsen worden mensen verkocht. Het niet officieel geregistreerde aantal zou nog hoger kunnen zijn.

De 21-jarige Victory is een van deze slaven. Hij geloofde de belofte en de roep vanuit Europa en ging op weg naar het beloofde land. Hij betaalde een bedrag van ongeveer € 2400,- aan de mensenhandelaars en legde zijn leven in hun handen. Nadat het hem een jaar later nog niet gelukt was om de Middellandse Zee over te steken, zeiden zijn nieuwe meesters tegen hem dat hij nu voor zijn schulden zou moeten werken. Nadat hij op een slavenmarkt verkocht was, werkte hij wekenlang als dagloner.

Hij veranderde in totaal zeven keer van eigenaar.

Zijn moeder in Nigeria trok van dorp tot dorp om geld te verzamelen en hem vrij te kopen. “Ik ga terug met lege handen en begin weer van voren af aan”, aldus de slotsom van de jonge Nigeriaan.

In tegenstelling tot hemzelf is het veel van zijn vrienden gelukt om naar Europa te komen en zij zetten er door hun succes honderdduizenden toe aan hen te volgen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Libië, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Slavernij, verloedering. Bookmark de permalink .

27 reacties op Opbloei van slavenmarkten in Libië

 1. Steven zegt:

  Dat is weer wat anders dan niet werken en GRATIS geld ophalen….

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Tot enkele jaren voordat de Boeroes in Suriname arriveerden (1840) brachten de slaven, zeker als het om een timmer- of metselneger ging, tot 900 gulden op.
  Naar huidige maatstaven zijn de huidige slaven dus goedkoop te noemen.

  Like

 3. Steven zegt:

  Die zijn straks volgens het LINKSE volk zo getraumatiseerd dat Europa deze arme mensen maar moet gaan ophalen en verzorgen…je jent het wel.. “mensenrechten”, maar die gelden alleen voor import volk…

  Geliked door 1 persoon

 4. Antivenin zegt:

  Precies. De beste manier om de immigrantenstroom te stoppen is ze hier niets meer geven, vastzetten en terugsturen.

  Helaas vindt de EU-elite dat een hoop zwarte onruststokers/verkrachters een prima middel zijn om de natiestaten te breken…

  Geliked door 1 persoon

 5. leefbarbaar zegt:

  Ik las ergens dat de dobbernegert ook verkocht wordt als donor.
  Waarom halen we moslims hierheen, als ze nog 1000 jaar achterlopen?
  En waarom betalen we aan de VN en de Navo, als deze niet keihard ingrijpen?

  Like

 6. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Wat een wereld. Hier maken Zwarten zich druk over Zwarte Piet en in Nigeria bloeit de slavenhandel. Ik zou de linksen en in Europa levende Zwarten aanraden om zich daar druk over te maken i.p.v. over ons kinderfeest.

  Geliked door 1 persoon

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Ik hoor net dat er drie autobussen met Zwarte Piet haters onderweg zijn naar de Libische hoofdstad Tripoli om daar hun ongenoegen over de gang van zaken met de slavenhandel aan te kaarten.

  Of zou dat fake news zijn?

  Geliked door 1 persoon

 8. zwartschakel zegt:

  Deze CNN filmpje,s zijn hêêêl ongeloofwaardig ,twee vrouwen die een “verboden slavenmarkt bij
  mogen ?wonen ,een filmpje een paar mannen die praten en lachen met elkaar ,een stem op de achtergrond die een paar bedragen op noemt ,filmpje twee ,weer die stem ,en je kijkt in een fel licht ,meer niet ,CNN is al vaker betrapt op het in elkaar “knutselen van filmpje,s ,dit is Fakenews !!

  Like

 9. Elisah zegt:

  Off topic, maar zeer creepy
  http://nieuws.tpo.nl/201/11/19/weinstein7-liet-schaduwen/
  Weinstein liet 91 personen schaduwen.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Kreeg ik net uit GB toegestuurd: Engels ondertiteld.

  8 minutes that will make you leave Islam: 8 minuten die ervoor zullen zorgen dat u de islam verlaat.

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Kunnen ze bij dat slavernij monument in amsterdam wel een bordje bij plaatsen,
   “Naar schatting zijn er 140 miljoen zwarte afrikanen tot slaaf gemaakt door de arabieren in de naam van de islam”

   Like

 11. Yvonne zegt:

  het is jammer aan dit verhaal dat honderd duizenden die het wel is gelukt dit massaal aan de achterblijvers laten weten, dus we kunnen nog honderd duizenden of meer verwachten

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Alweer een bewijs dat moslims zijn eigenlijk geen mensen, maar monsters. Alles vretende beesten zonder wroeging, zonder druppel menselijk gevoel of enige beschaving. Ze zijn gebleven wat ze al duizenden jaren waren: slavendrijvers en geigtenneukers. Wij weten uit dagelijkse ervaring hoe de realiteit eruit ziet. Hoe de vork in de steel zit. Maar onze politieke leiding wil met opzet dat niet weten. Kennis van de realiteit schaadt hun eigen belangen. Het is slecht voor de business en er valt niets aan te verdienen. Dat wij in de toekomst als afgeschoten wild mee zouden worden geconfronteerd, is ons probleem. De nep elite van de vuilnisbak munters zouden op tijd wegvluchten. Dat is al eerder gebeurd..In de meidagen van 1940. Nu in de 21ste eeuw staan hun Daiquiri en punch rum al op hen te wachten. Dit keer niet in Londen, maar ergens op een tropisch strand onder een parasol …Niet ver van hun off shore bankrekening. Wij mogen naar de hel lopen.

  Like

 13. Thom zegt:

  Goh dat is een buitenkansje voor Merkel en Rutte. Ze kunnen nou de hele mikmak met de Zwarte Piethaters erbij terugsturen en met 50% korting op de markt in Libië verkopen. Dan brengen de miljoenen migranten een leuk zakcentje op

  Geliked door 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Ach de uitvreters kunnen wel 2400 euro betalen en hun familie koopt hen vrij, het was het dan ook dubbel en dwars waard om het te proberen en de rest van je leven, verenigd met vele familieleden, op kosten van de hardwerkende Europeanen te teren nietwaar, van mij mag Libië ze allemaal hebben en houden!!

  Like

 15. peter zegt:

  Juncker en Merkel waren zeker de kopers, kan mij niet voorstellen dat er nog iemand anders op bied .

  Like

 16. tjonge zegt:

  moet de blankmens weer op het gevoel bespeeld worden om zodoende nog meer midden oosten en afrika “vluchtelingen” naar het westen te kunnen halen ?

  Like

 17. Rene Kampers zegt:

  Ik lees bij de reactie’s geen enkel protest van onze linkse broeders , waarom gaan ze niet in Lybie protestesteren. Ik las ook dat de neger-slaven in promotie staan , twee kopen , een exemplaar gratis

  Like

 18. Jan zegt:

  Thomas Sowell – misvattingen over slavernij

  Thomas Sowell Deconstructs Diversity Dogma
  How intellectuals fuel racial feuds.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s