Professor in de rechten in Leipzig: “Wij zijn de Afrikanen en Arabieren niets schuldig” – “Ze pakken van ons af, wat wij met vlijt hebben opgebouwd”

Screenshot_128

(Vertaling: E.J. Bron)

In de politiek-correcte media-luchtbel komen dergelijke uitbraken uit de mainstream nauwelijks nog voor, des te verfrissender zijn de op dit moment voor furore zorgende uitspraken van de professor in de rechten, Thomas Rauscher (foto), uit Leipzig. De optocht van tienduizenden Poolse patriotten op hun nationale feestdag vorig weekend becommentarieerde de jurist onder verwijzing naar een affiche, waarop “Een blank Europa van broederlijke naties” geëist werd, met: “Wat mij betreft is dat een fantastisch doel!”

Duits - Zuerst

Maar Rauscher deed er op zijn privé Twitter-account zelfs nog een schepje bovenop: “Wij zijn de Afrikanen en Arabieren niets schuldig. Zij hebben hun continenten door corruptie, getreuzel, ongebreidelde vermeerdering en stam- en religieoorlogen verwoest en pakken nu van ons af, wat wij met vlijt hebben opgebouwd.”

De universiteit reageerde gepikeerd: “Na de jongste uitlatingen van prof. Rauscher stelt de universiteit een onderzoek in (…). Er moet juridisch onderzocht worden in hoeverre de uitspraken de dienstbelangen als universiteitsprofessor raken.”

De 62-jarige professor laat zich er echter – ondanks protesten van links-radicale studentenverenigingen, de kritiek van het verantwoordelijke ministerie en van de media – niet onder krijgen. In plaats daarvan liet hij zich op niet mis te verstane wijze onder verwijzing naar zijn jongste tweet over de affiches in Polen uit, dat “een blank Europa van broederlijke naties” zijn verklaarde persoonlijke doel zou zijn. “Het blanke Europa is, dat wil ik heel duidelijk zeggen, net zoals een zwart Afrika of een Thailands Thailand, een fantastisch doel: bewustzijn voor de eigen cultuur en de eigen historie evenals een zekere verzorging voor de ruimte, waarin deze cultuur zich ontwikkelt.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, Links fascisme, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Professor in de rechten in Leipzig: “Wij zijn de Afrikanen en Arabieren niets schuldig” – “Ze pakken van ons af, wat wij met vlijt hebben opgebouwd”

 1. Rensk. zegt:

  Ik zou ook werkelijk niet weten waarom wij de afrikanen ook maar iets schuldig zijn. Afrika heeft heel veel rijkdommen. Dat ze zelf niet in staat zijn om dat tot glorie te brengen tja. Het gaat allemaal niet vanzelf. En Ploumen die er iedere een zak geld heen brengt (wat in de zakken van corrupte leiders verdwijnt) en er een leuke werkvakantie van maakt draagt ook niet erg bij tot de zelfstandigheid van de Afrikanen. Maar goed zij heeft een goed betaalde baan met gratis vakantie. En daar gaat het om bij de Ploumen. En het kan. Allemaal.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pieter zegt:

  Die gozer heeft best wel n punt…. nu al die CDU en FPD duitsers nog het licht zien en Duitsland komt er wel.

  Een paar linkse groene socialisten geven genoeg kleur aan de wezeloze kant van Duitsland.
  Das ruim voldoende kleur

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Duidelijk, die beste man beschikt over de juiste Volksgeest.

  Like

 4. MF zegt:

  Die links-radicalen zijn te zwak om zichzelf te verdedigen en daarom verschuilen ze zich achter allerlei mooie utopische droombeelden: lafaards.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  En zeker de arabieren niet want die hebben altijd alleen maar al geroofd in Europa en we hebben er nooit iets voor teruggehad.
  Als het westen de olie niet uit hun grond gehaald hadd, en dik ervoor betaald hadden, zaten ze nu nog in tenten..

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Verfrissend dat er ook nog professor is die zijn hersens echt gebruikt !!

  Geliked door 1 persoon

 7. paulzwueste zegt:

  De professor weet natuurlijk héél goed wat wat hij doet.
  Hij is al 62, en waarschijnlijk van plan om nu eindelijk die tocht om de wereld met zijn zeiljacht
  te gaan maken…

  Geliked door 2 people

  • Daan Kranenburg zegt:

   paulzwetser, is het niet beter je suggestieve insinuaties t.o.v. betreffende ergens anders te spuien, in plaats van op de inhoud van het artikelen te kunnen reageren?

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Nee Daan.
    Dat heb jij helemaal verkeerd door hoor.
    Ik zou ten eerste willen zeggen, als je niet tegen mijn zogenaamde insinuaties kan, ga dan gezellig ergens anders wieberen.
    Ok?
    Maar omdat je verstandelijk wat geholpen schijnt te moeten worden, het volgende.
    Deze meneer is al 62.
    Dat betekent dat hij al decennia lang z’n rechtse boodschap had kunnen spuien.
    Maar dat wilde hij niet doen, hij was bang voor ontslag…
    Dit verschijnsel zie je ook héél vaak bij burgemeesters, directeuren van overheidsinstanties ed.
    Die geven af en toe ook afscheidsspeeches die inslaan als rechtse bommen, of moeten NA hun pensionering… ineens rechts georiënteerde boeken schrijven die openbaringen in houden, waarbij verstandelijk denkende mensen, zoals ik dus, zich afvragen waarom niet eerder gedaan beste kerel…
    Dàt bedoelde ik.
    Tsja, dat vereist enig nadenken…
    Dáár zul je even aan moeten wennen.
    Ik weet, het gaat traag bij je, en je zult jezelf heel veel geweld aan moeten doen.
    Doorzetten zou ik zeggen anders ga je jezelf te veel aan mij ergeren op deze site.

    Bovendien vind ik die verbastering van mijn naam niet getuigen van enig niveau.
    Doe dat niet meer zou ik zeggen.

    Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Compliment Delamontagne.
    Past goed in ons huidige tijdsbeeld.
    Eindeloos rondjes draaien in de maalstroom die ons onherroepelijk naar beneden zuigt,
    op weg naar onze ondergang.

    Like

 8. Henk der Niederlànder zegt:

  Ook Joost heeft weer een uitstekend artikel geschreven over de flauwe kul die nu weer dagelijks over ons uitgestort wordt.

  http://joostniemoller.nl/

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Super, maar het zal hem vast zijn baan gaan kosten in de duitse merkeliaanse-socialistische-nwo-dictatuur!! Veel sterkte aan Rauscher toegewenst met zijn strijd tegen het rattenregime van zijn land.

  Like

 10. VarAway zegt:

  Het heeft even geduurd, maar EINDELIJK komen de fatsoenlijke en
  NORMALE mensen eens aan het woord.
  Chapeau Herr Professor !

  Like

 11. Peacepipe zegt:

  Hopelijk krijgt hij veel volgers die hem dit na zeggen!

  Like

 12. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Zij pakken nu van ons af, wat wij met vlijt hebben opgebouwd.’

  Iets laten afpakken zal hij bedoelen, dat is iets heel anders.

  Like

 13. Hein zegt:

  Gelukkig zijn er nog mensen met gezond verstand.

  Like

 14. jantjeuitnl zegt:

  goed gezegd. Meer meer meer mensen moeten dit soort dingen zeggen. Geen leugens meer accepteren.

  Like

 15. Fockewulf190 zegt:

  De heer Thilo Sarrazin heeft er laatst ook iets zinnigs over gezegd in zijn intro tijdens een debat/discussie. Zie de eerste 10 minuten. 😉

  Like

 16. Rene Kampers zegt:

  Volgens wetten, internationale verdragen enz moeten “fluchtelingen” wat de reden voor hun “flucht” ook moge zijn, liefdevol ,verplicht , opgenomen in onze beschaafde maatschappij met bescherming , , gratis dit en dat ! met respect voor hun achterlijke cultuur en hun achterlijke godsdienst Maar wordt het niet de hoogste tijd dat ze die wet een beetje gaan aanpassen ? Moeten de landen die overlopen van naastenliefde, zoals Duitsland, Zweden niet bij wet verplicht worden hun originele bevolking te beschermen met alle bestaande middelen tegen die zogezegde “fluchtelingen” Ik denk bv aan echte kogeltjes ! Beseffen die achterlijken beleidsmakers,die zich zelf onfeilbaar
  noemen , dat ze heel onze beschaving naar de kloten helpen zoals die prof Rauscher ons weliswaar in andere bewoordingen zijn mening geeft ! Het is toch uniek in de werelgeschiedenis, sedert het ontstaan van de mensch dat een achterlijk volk , zoveel krijgt , van leefloon tot huisvesting ,….zomaar….zonder dat er iets van hen verwacht wordt ,” Integendeel” ze moorden verkrachten , domineren , plegen geweld alles volgens de richtlijnen van hun Allah .

  Geliked door 1 persoon

 17. Jules Vismale zegt:

  De Duitse professor Thomas Rauscher is gelukkig niet op zijn mond gevallen en hij laat zich niet door dat uitschot van neo-communisten de les lezen! hij lijkt me net zo rechtvaardig als Professor Barabas uit Suske & Wiske, Professor zonnebloem uit Kuifje en Willie Wortel uit Donald Duck! Die Afrikanen en Arabieren hebben zelfs al eeuwenlang de pest aan elkaar en kunnen in Duitsland toch nooit een geestelijke coalitie vormen.
  Wie weet hadden die haat-columnisten net zo goed een ruimtewezen zoals ALF (1987-1990), een komisch ruimtewezen, op bezoek kunnen krijgen! Hij zette constant het huis van de familie Tanner op stelten , joeg steeds achter katten aan, moest zich verstoppen voor maffe buren en kon steeds moeilijk contact krijgen met zijn thuisplaneet Melmac. Zodra het links-correcte tuig een buitenaards wezen zoals ALF in hun huis hadden opgenomen waren ze vast en zeker al meteen hun eigen huizen uit gevlucht hoewel in tekenfilms van Hanna/Barbera uit de jaren ’70 van de 20ste eeuw sommige tieners ook geregeld maffe honden bezaten of reusachtige en onhandige honden die bijna zo groot waren als een middelgroot paard!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s