Sinterklaas komt aan op kameel in Osdorp

Screenshot_112

Geen paard, maar een kameel. Dat was het vervoermiddel tijdens de intocht van Sinterklaas gistermiddag in Osdorp.

De kameel kreeg de toepasselijke naam Kameligo mee voor de intocht. ‘Hij heet in het echt Lisa, maar voor ons Kameligo’, aldus een organisator. Tijdens de optocht door de wijk werd er ook Arabische muziek gespeeld. ‘Een Marokkaanse intocht’, zegt een bewoner tegen AT5. De intocht begon op de Noorderakerweg en ging onder andere via de Terpstraat, Wierdestraat en Dijkgraafplein.

Bron:
www.at5.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Sinterklaas komt aan op kameel in Osdorp

  • Elisah zegt:

   Sinterklaas is er voor alle kinderen.

   Like

  • Nico Deeltje zegt:

   WALGELIJK HOE DAT K-TVOLK EEN KINDERFEEST KUNNEN BEDERVEN GVD. !!!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Anna zegt:

    Moslim kinderen moet je, als je volgens de regels van Mohammed te werk gaat verre houden van een christelijk feest als SINT Nicolaas is…..
    “ goede” moslims kunnen geen christelijk feest vieren….. straks gaan ze ook nog Pasen meevieren… wat een walgelijke hypocrisie !!!!!!!!!!! Met maar een doel ISLAMITISCHE OVERHEERSING IN ONZE MAATSCHAPPIJ!!!

    Zelfs dit feest wordt nu door hen gekaapt……

    Like

 1. Reagluurder zegt:

  Provocatie, dat is het! Wat een QudtZooi!

  Geliked door 1 persoon

 2. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Hier zakt me de broek van af. Wat vreselijk, om Sinterklaas en Zwarte Piet zo te verkrachten. Hoe is het in godsnaam mogelijk, dat de Hollanders in Osdorp dit hebben toegestaan.
  De politiek correcten moesten zonodig een vinger geven aan zielige moslim vluchtelingen. Wel, die kansparels hebben niet alleen de vinger, maar ook de hand en de arm erbij genomen.
  FOEI, FOEI, FOEI !!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Osdorp.
   Alléén de naam al.
   Doe je zoiets met carnaval dan wordt het geheid verboden, om de moslims niet te kwetsen, en met Sinterklaas staat de gehele gemeenteraad er achter.
   Kijk ze maar staan in hun afgezakte Pietenbroeken en Sint doet net of hij er niet bij hoort.

   Geliked door 1 persoon

 3. ildiko zegt:

  Een echte Sint zou nooit op een kameel gaan zitten. Deze Sint is een IDIOOT !

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Welkom in de open inrichting die Amsterdam heet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Drs.P. zegt:

  WTF met die geile kamelenneukers??????

  Geliked door 1 persoon

 6. maar de Sint heeft wel een kruis op zijn hoofddeksel………………….oei oei oei………..

  Geliked door 1 persoon

 7. MF zegt:

  Kamelen lopen toch graag in het zand? Nou dat kan: in Syrie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   … ik mis de maan en de snikkel, zei mijn vriendin MCJ…

   Like

  • texel zegt:

   Alleen dit is een Kameel geen Camel ( dromedaris) Dit is een dier dat dus NIET in het Midden Oosten voor komt maar in Tibet en China, het is een 2 bultig lastdier terwijl een Camel een rijdier is. Een Kameel loopt graag in de sneeuw en heeft een hele dikke wintervacht en is goed bestand tegen koude en vocht, een Camel komt voor in de ( sub) tropische landen en in woestijnen

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Goh, we hebben hier een midden-oosten-specialist op het gebied van Kamelen en Drommedarissen in ons midden.
    ’n Kameel is veel mooier dan zo’n Drommedaris.
    Nog ’n reden te meer om deze actie af te keuren.
    Overigens weer tekenend voor dat onderontwikkelde arabische (èn Perzische tuig, pardon…) tuig dat ze helemaal niet gereageerd hebben.

    Like

 8. Nachtkaarsje zegt:

  ik kijk en ik denk, wat triest, dat zijn volwassen mensen. Echt waar, dat zijn volwassen mensen. Hoe laag kan je zinken? Nog veel lager, wacht maar af. Het wordt allemaal nog veel erger. En het word allemaal gedaan door volwassen mensen. Mensen waarvan de maatschappij verwacht dat ze hun volwassen verstand gebruiken. Maar wat niet in een hoofd zit, kan er ook niet uitkomen. Wat we zien zijn de volwassen sleutelkinderen uit de jaren 70 en 80. Die hebben zichzelf opgevoed en nooit geleerd hoe ze zich correct dienen te gedragen. Daar plukken we nu de vruchten van en hun kinderen zijn onderweg om de boel nog vele malen te verergeren. Tis triest, dat is het.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  En zien jullie de door de klaagneger en diens dociele linkse volgelingen vereiste policor-roetvegen op de tronies van die nep-Zwarte Pieten?

  Moet je die bebrilde deugmens triomfantelijk zien staan, met de staf van Sinterklaas in haar hand.
  Tróts dat ze is!

  Trots op het verraad dat ze pleegt…

  BAH, wat een weerzinwekkend groepje. Die jengeljank mohammedanen kapen alles en/of maken het kapot.

  Like

 11. Peter zegt:

  Een volstrekt belachelijke vertoning, maar gelukkig 1 lichtpuntje.
  Lichtpuntje ?? Jazeker, op de mijter staat een KRUIS !!!

  Like

 12. Nou dat wordt een Bbq,tje organiseren voor de ingang van de moskee met ramadan en dan gewoon zeggen wij vieren ook ramadan en met het suikerfeest drinken we bier nodigen wat duitsers uit en eten we braadworst 🐷 .
  Kijk je kan giepen klagen tot je een ons weegt houden ze alleen maar van dus met gelijke munt terug betalen lijkt mij de beste optie .

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Jezus Christus kwam niettemin op Pasen op een ezel Jeruzalem binnen daar hij een paard iets te koninklijk vond! Geef Sinterklaas echter zijn witte schimmel terug, laat de Zwarte Pieten de zoete pro-Zwarte Piet liefhebbers in Nederland veel pepernoten, speculaas, marsepein en taai-taai geven en de linkse anti-Pietenhaters in Nederland en de VN een zakje zout, de roe of een flinke trap van een kameel!

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Volgens mij heeft het “Wijkcommitee” een dubbele taak, naast thee schenken voor gelukzoekers in het allochtonengebouw, zijn ze ook nog bewaker van deze woestijnvertoning, doodbang dat de echte Sint op de proppen komt om dit te verbieden.
  Rechts op de foto in witte hesje staat toch duidelijk een gelukzoeker kindjes op afstand houden.
  Dit lijkt mij nou echt zo,n Nederlandse plaats waar ze maanden terug héél hard met vlaggetjes stonden te zwaaien en grote spandoeken met welkom, welkom.

  Like

 15. Toch vind ik het niet verkeerd dat ook Amsterdammers in West nog eens aan de Barbarijse slavenhalers herinneren: http://laurantoorians.com/?p=449 Je zou zulke informatie onder invloed van het witwasklimaat ten behoeve van islam maar zo kunnen vergeten.

  Like

 16. Williaan zegt:

  Zo wordt het sinterklaasfeest ook al weer ingepikt en verkracht. Had Mohamed geen witte strijdros? Zit daar het probleem ook al? Zwart mag niet wit ook al niet, het martelwerktuig op de mijter hebben de blijkbaar over het hoofd gezien. Nou ja dat was Romeins.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s