Essen: zes terreur-Syriërs gearresteerd bij razzia

Screenshot_157

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Merkel´s gasten planden een aanslag op de kerstmarkt

Dinsdagmorgen vroeg werden bij een razzia in vier Duitse deelstaten, waaraan 500 politieagenten deelnamen, zes terreur-Syriërs gearresteerd. Ze waren blijkbaar van plan om een aanslag met wapens en explosieven op de kerstmarkt in Essen uit te voeren. Daar ben ik bijzonder “blij” mee, omdat mijn moeder in deze stad woont. De koran-gelovigen hadden zich waarschijnlijk de meer dan twaalf moordbevelen van hun “heilige” boek eigen gemaakt en wilden zoveel mogelijk “ongelovigen” doden. De “Bild-Zeitung” meldt:

PI News (2)

Ze worden ervan verdacht “een aanslag met wapens of springstof op een openbaar doel in Duitsland voorbereid te hebben”, deelde de hoofdofficier van justitie in Frankfurt am Main mee. Ze zouden echter nog niet klaar geweest zijn met de planning. Aan de razzia namen bijna 500 politieagenten deel.

Volgens informatie van de “Bild-Zeitung” zou het potentiële doel de kerstmarkt in Essen geweest zijn. Die begint volgende week.

De “WAZ” meldt dat de zes Syriërs allemaal als zogenaamde “vluchtelingen” ons land binnengedrongen zijn. Vier in december 2014, de beide anderen in augustus en september 2015. De razzia vond plaats in privéwoningen in de volgende steden”

De razzia houdt verband met een gecoördineerde actie in meerdere steden – behalve in Essen vonden er in totaal in acht woningen huiszoekingen plaats in Hannover, Kassel en Leipzig. Hieraan namen 500 politieagenten deel. Zes mannen tussen 20 en 28 jaar werden in voorlopige hechtenis genomen, zoals het openbaar ministerie in Frankfurt meedeelde. Daarvoor had de krant “Die Welt” hier over bericht.

Of er ook moskeeën bij betrokken waren, is tot nu toe niet bekend. De spannende vraag zal zijn of het de veiligheidsdiensten de komende weken lukt om alle aanslagplannen van de diepgelovige, gewelddadige en bij ons verblijvende Mohammedanen op christelijke symbolische plaatsen te verhinderen, of dat het binnenkort ergens tot een enorme ontploffing zal komen. Dan helpen ook geen betonblokken rondom markten meer, wanneer de ware gelovigen met Kalasjnikovs over de markt lopen en onder het geschreeuw “Allahu Akbar!” hun door “God” toegestane moorden begint. Vrolijk kerstfeest met Merkel´s gasten!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Essen: zes terreur-Syriërs gearresteerd bij razzia

 1. Tistochwat zegt:

  En al die zinloze betonblokken moeten WIJ óók nog betalen!
  Alsof gratis eten, wonen, medische zorg, tandarts, fysiotherapie, wasmachine, inboedel, zakgeld, enz. al niet duur genoeg is!

  Like

 2. Rookmelder zegt:

  Een perfecte actie van de veiligheidsdiensten. En niet boos worden, ik weet het, het is niet netjes, maar een paar aanslagen zouden meer effect opleveren voor de Duitsers om hun koers, nu het nog kan, drastisch te verleggen en andere politieke keuzes te maken, voordat Duitsland nog verder ten onder zal gaan aan de stroom ‘vluchtelingen’ en de islamisering en het daarbij horende geweld. Dit geldt natuurlijk ook voor ander Europese landen en……Nederland.

  Geliked door 3 people

  • Rookmelder zegt:

   @Jan, frappant, ik las vorige week een artikel waarin Jared Kushner bij de regering in SA precies deze oplossing voor 2 staten heeft voorgelegd op verzoek van Trump, die het ook op deze manier de beste oplossing zou vinden.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  En dan weigert merkel ook nog eens pertinent om eindelijk eens het veld te ruimen!
  HAAR zou je voor de variatie willen opblazen, met haar “gasten” erbij!

  Geliked door 2 people

 4. Benesha zegt:

  Rusland roept in ieder geval zijn staatsburgers op de grotere Europese steden te vermijden tijdens de Kerst. Alhoewel ik nog geen Russisch staatsburger ben zal ik dat ook doen.

  Like

  • Johan zegt:

   Reken maar, dat de Kerstmarkten in Duitsland dit jaar goed beveiligd worden.
   Maar of dat die mohammedaanse gekken zal tegenhouden, is een tweede.

   Verder dienen die opgepakte terroristen, die in Essen een aanslag wilden plegen, de doodstraf te krijgen.

   Like

  • Rene Kampers zegt:

   De enigsten , die Duitsland nog willen bezoeken , och laat ons ze touristen noemen, zijn de Islamneukers en ze voelen zich bijzonder veilig in Merkelland

   Like

 5. Pieter zegt:

  Hoe loopt het eigenlijk momenteel met de veroordeling / hoger beroep van Stürzenberger?

  Dit verhaal was groot in het nieuws heel de dag op de radio. Mooie gelegenheid om de Merkelfans onder de medewerkers te confronteren met hun stemgedrag… binnenkort herkansing.
  Niet dat ik stemgedrag meeneem in salarisbesprekingen…. zo ben ik niet 😎

  Like

 6. Harry zegt:

  Ik vraag me af wat er op zo’n moment door de corrupte rotkoppen van Merkel en
  Rutte c.s. heengaat , als ze dit horen .
  Bij een normaal persoon zou toch onmiddellijk de overtuiging rijzen :
  DIT KAN ZO NIET LANGER !
  En de politici ?
  Ze donderen gewoon voort op dezelfde weg , je roept drie keer dat je geschokt bent , dat het maar incidentjes zijn en ze zijn heus niet allemáál zó !

  Als je nu nog niet snapt dat het zó niet verder kan , dan ben je zeer zeker niet geschikt om ergens leiding aan te geven .
  Nog niet aan een groep mongolen !

  Hoe lang moeten we dit nog ondergaan ?
  Persoonlijk hoop ik dat “de pleuris” heel binnenkort uitbreekt , want hoe langer het duurt , hoe moeilijker het wordt .

  Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @Harry, een reactie op uw laatste alinea, ik zeg altijd , hoe eerder een ziekte bij je wordt ontdekt, hoe grote de kans is op genezing is, de door jou aangedragen oplossing om de problemen hier aan te pakken en -nog- erger te voorkomen is in feite niet anders dan dat.
   Maar met alles wat er nu gebeurt en toegelaten wordt, druppelt de emmer steeds voller, totdat de tijd voor uw oplossing daar is en wie weet hoe snel al.

   Like

  • Marian zegt:

   Heb ik al eerder gezegd. Er moet eerst iets verschrikkelijks gebeuren, liefst voor hun ogen. Anders geloven ze het nog niet.

   Like

 7. Rensk. zegt:

  Mensen, die lang aan de macht zijn hebben een meters dik stuk beton voor de kop. Er is geen doorkomen aan.

  Like

 8. renato zegt:

  Geweldig dat ze in de kraag gegrepen zijn en de situatie is geneutraliseerd. We kunnen nu rustig genieten van de kerstmarkt en hoeven niet meer bevreesd te zijn dat het festijn door bloedplassen en afgerukte ledematen wordt verstoord. Hele opluchting. Ik blijf toch maar thuis…….

  Like

 9. Rene Kampers zegt:

  zes treurige-Syriërs gearresteerd want zij voelen zich een beetje in de steek gelaten door Allah . Het was zijn wil dat ze gearesteerd werden

  Like

 10. Ron zegt:

  De EU / Brussel trekt zich er niets van aan en laat gewoon weer tienduizenden asiel profiteurs toe die alles gratis krijgen waar wij hard voor moeten werken, om vervolgens uit verveling de boel hier in elkaar komen slaan en aanslagen plegen. De enige landen die het door hebben hoe fout Brussel bezig is zijn Polen . Hongarije ed.

  Like

 11. Jade zegt:

  500 man op de been om 6 van die gasten
  op te pakken. De eersten worden vanmiddag
  al weer vrijgelaten en de rest volgende week.
  Er is iets structureel mis in Europa, en de reden
  is o.a. te zien in de bijdrage van Drs.P. hierboven.
  De top is verrot, en wenst ons allemaal dood.
  Zie “Agenda 2030” inmiddels door 193 landen
  ondertekend…
  http://www.volkwordtwakker.nl/da/agenda-21-agenda-2030-illuminati-new-world-order/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s