Frank Hansel (AfD): “Het tijdperk van Angela Merkel is ten einde.” Merkel wil nieuwe verkiezingen en opnieuw aantreden.

 

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

In een interview met RT Deutsch laat Frank Hansel zich uit over het mislukken van “Jamaica”-formatie-gesprekken. De AfD-politicus ziet dat als een goede dag voor Duitsland, omdat daarmee het einde van het tijdperk van Bondskanselier Angela Merkel zou worden ingeluid.

Hansel schildert ook een vooruitzicht op de gevolgen van het mislukken van de “Jamaica”- gesprekken voor de Europese Unie. Een door de Groenen ondersteunde minderheidsregering van Angela Merkel houdt de oppositiepoliticus voor nietlevensvatbaar. Nieuwe verkiezingen zijn aldus volgens Hansel het meest waarschijnlijke scenario na het einde van de formatiegesprekken.

Michael Mannheimer Blogjournalistenwatch

Merkel wil nieuwe verkiezingen – en opnieuw aantreden

Berlijn – Bondskanselier Angela Merkel (CDU) streeft naar nieuwe verkiezingen en wil zelf opnieuw aantreden als kandidate voor de top. Dat zei de demissionaire Bondskanselier in de uitzending van “ARD-Brandpunt”, die op de late maandagmiddag gedeeltelijk werd uitgezonden. Ze heeft de kiezers beloofd minstens vier jaar in functie te blijven, waardoor ze nu niet alweer na twee maanden kan opgeven.

Dat zou “raar” zijn, aldus Merkel. Ook tot gesprekken met de SPD is ze echter te allen tijde bereid. De weg naar een eveneens mogelijke minderheidsregering zou daarentegen zeer zorgvuldig moeten worden overwogen.

“Ik wil niet ‘nooit’ zeggen, maar ik ben zeer sceptisch”, aldus de kanselier. Plannen doet ze een dergelijke minderheidsregering niet. Het is thans aan de Bondspresident om te handelen.

Frank-Walter Steinmeier zal “de verdere gang van zaken regelen”, aldus Merkel. Haar gesprek van vandaag met hem is heel goed geweest.

Bron:
http://www.journalistenwatch.com

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, Merkel. Bookmark de permalink .

20 reacties op Frank Hansel (AfD): “Het tijdperk van Angela Merkel is ten einde.” Merkel wil nieuwe verkiezingen en opnieuw aantreden.

 1. Harrie Vaes zegt:

  De Russen hebben het toch maar goed voor mekaar.
  Zomaar Duitsland in een crisis brengen…..Top.

  Geliked door 3 people

 2. ReaGluurder zegt:

  Hier nog een mooi inkijkje van de Zooi die ‘ZE’ gemaakt hebben, “onze leiders”, wereldvreemd als ze zijn! ‘Mijn moeder ligt op sterven’ is de veel gehoorde kreet als het gaat om gratis geld en tickets! Die vluchtelingen zijn slimmer dan die Hansworsten uit Brussel, Den Haag, Berlijn etc!

  Like

 3. renato zegt:

  Ja natuurlijk. Wie moeten ze anders de schuld in de schoenen schuiven??

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Nieuwe verkiezingen? Oh, maar dan stemmen de makke schapen wéér op Merkel, wedden?
  Of het moet zo zijn dat er gefraudeerd wordt met de stemmen…

  Christlich Demokratische Union Deutschlands… Hoezo ‘Christlich’, Frau mohammedaan-importeur?
  Nooit ergens gelezen dat de mohammedaan alle christenen moet afslachten? En dat achterlijke schorem haal jij met wagonladingen tegelijk binnen, verlepte Vollidiot!

  Geliked door 2 people

 5. Mooi dat het vermaledijde tijdperk van Merkel ten einde loopt, maar dat wil nog niet zeggen dat de bewust georganiseerde, krankzinnige migratie influx ook daadwerkelijk opdroogt. Ook is het na het Merkel tijdperk niet vanzelfsprekend dat honderdduizenden illegale kansparels ook effectief uitgezet worden. De wisseling van de macht werpt weer nieuwe samenwerkingsverbanden op, zoals het verdeel en heers systeem nu eenmaal bij elke vorm van machtsuitoefening om de hoek komt kijken. In ieder geval is de Bundeskanzler verslaafd aan het geld, hoge maatschappelijke positie, macht en intrigerende spelletjes, over de seks zal ik het maar niet hebben, wie als man zijnde wil nu op zo’n crypto-communistisch hobbelpaard kruipen.

  Geliked door 2 people

 6. Taljaard zegt:

  De SPD staat nu voor een dilemma; of ze plegen electorale zelfmoord op termijn door opnieuw deel uit te gaan maken van een ”grosse Koalotion” met de CDU, of niet zwichten voor de druk van de globalisten en afwachten wat eventuele nieuwe verkiezingen hen zullen brengen.
  Ik ga ervan uit dat zij hoe dan ook wel weer met Merkel in het bootje zullen stappen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Kees zegt:

  Heerlijk, nu nog een Dexit en we kunnen in Europa weer op een normale manier gaan samenwerken.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  In Indonesië is er een Museum waar men “Selfies” kan maken samen met Hitler en op de achtergrond Concentratie-kamp “Auschwitz”…………..

  BRON:
  http://www.20minutes.fr/monde/2167331-20171111-indonesie-musee-cree-malaise-proposant-selfies-statue-hitler-fond-auschwitz

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Ze leert heel snel:

  Bundespräsident steht im FokusPlötzlich mehr als nur ein Grußonkel

  http://www.n-tv.de/politik/Ploetzlich-mehr-als-nur-ein-Grussonkel-article20143293.html
  Ik ga even met grote stappen door het artikel heen. De “genosse” Steinmeier in het voormalig kabinet Merkel, gedraagt zich als zoals een Bondspresident betaamt. In 70 jaar niet voorgekomen dat na 2 maanden geen stabiele regering kon worden gevormd?
  Vragen om nieuwe verkiezingen? Neen, dat is niet het thema van het gesprek aan het tafeltje ter biecht van Merkel. Niets daarvan. De SPD’er Steinmeier zal vragen nader onderzoek/toezeggingen te doen aan Frau Merkel, oftewel concessies te maken jegens anderen…… de SPD, zo denk ik mede gelet op “de eerste peilingen” (CDU/CSU: – 4,4%) dat niet het bondsland de nodige stabiliteit verschaft.
  Zonder nieuwe verkiezingen de SPD binnenhalen met Schulz op de achtergrond is beter dan mogelijk Schulz als bondskanseler.

  Like

 10. Steven zegt:

  Laten we het hopen dat die trol haar gram krijgt nu..haha

  Like

 11. Rookmelder zegt:

  Ik krijg de indruk en heb het gevoel dat de uitspraak van Frank Hansel voortkomt uit : de wens is de vader van de gedachte.

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Het wordt bij een nieuwe verkiezing Bundeskanzler Martin Schulz, of opnieuw Merkel.
  Het enige voordeel is dat die Schulz, ex zonnekoning van de EU, een zo ongelooflijk arrogante miskleun is dat hij zichzelf en Duitsland belachelijk zal maken.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Als ze van haar troon dondert dan meteen afvoeren naar volkstribunaal.

  Like

 14. Peter Hart zegt:

  Het werd ook hoogste tijd ,een keer aan de top ,willen hun voor altijd blijven ,de tijdperk van Rutte was ook al lang afgelopen en met de niuwe regering? ben ik ook echt niet eens. verschrikkelijk” om dat ik al 73 ben en niet meer werk, ben ik maar lekker gaan verhuizen.. naar polen naar een christelijke land. en ik heb gezegd pas als Wilders gaat regeren kom ik terug, ik weiger ook in een islamiseerde land te leven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s