Lesbos: bewoners protesteren met algemene staking tegen asielchaos

Screenshot_158

De noordkust van het Griekse eiland Lesbos.

(Vertaling: E.J. Bron)

Op het Griekse eiland Lesbos bleven maandag uit protest tegen de asielchaos de meeste winkels, scholen en gemeentegebouwen dicht. Reden daarvoor is het protest tegen de toenemende overbelasting van het eiland door de ongeveer 10.000 migranten, zoals RT Deutsch meldt. Die zijn in twee kampen op het eiland ondergebracht, wat de capaciteit van elk kamp met het drievoudige zou overschrijden. Daarom had burgemeester Spyros Galinos opgeroepen tot een algemene staking. s´ Ochtends gingen er bovendien honderden mensen de straat op om tegen de toestanden te protesteren.

Direkt

Ook politie is overbelast

Ook de plaatselijke politie weet zich met de situatie op Lesbos geen raad. Afgelopen woensdag al kwam het tot een protest door politieagenten voor het vluchtelingenkamp Moria:

De politie van Lesbos heeft haar grenzen bereikt. Ze vecht alleen en we hebben onze leiding meerdere keren met de problemen geconfronteerd. Tot nu toe hebben we geen antwoord gekregen, daarom zijn we vandaag naar deze symbolische demonstratie voorde “Moria”-hotspot gegaan, opdat we gehoord en enkele van onze problemen opgelost worden.

De migranten zouden een “verkeerd gedrag aan de dag leggen”, steeds opnieuw zijn er berichten over doelbewuste aanvallen van migranten tegen politieagenten. Bovendien zouden ze hun eigen tenten en onderkomens in brand hebben gestoken.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, gezond realisme, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Lesbos: bewoners protesteren met algemene staking tegen asielchaos

 1. koddebeier zegt:

  Gewoon met het leger het hele asielparasieten zooitje een Veerpont opdrijven en dropen op de Afrikaanse kust !!

  Like

 2. Cathja zegt:

  O-ver-al waar die zogenaamde vluchtelingen neerstrijken is er stront aan de knikker. De oorspronkelijke bevolking van Lesbos is diep te betreuren. Het eiland is niet groot, dus je komt die indringers overal tegen. Omdat ze zich beslist niet als behoeftige en veiligheid-zoekende mensen gedragen, zouden de Grieken het eiland moeten zuiveren van deze parasieten. Het gedrag van die lui is werkelijk niet te tolereren. Dat de bewoners van Lesbos in staking gaan vind ik nog mild. Ze hebben meer dan genoeg redenen om uitzetting van die 10.000 vreemdelingen te eisen.

  Geliked door 2 people

 3. Pieter zegt:

  Huh.. er was toch een afspraak met ome Erdo?
  Onder het motto: Het kost wat maar dan heb je ook niks…

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Merkel!!!!!!!!!!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Massa’s illegale musulmannen proberen in Thessaloniki, Griekenland naar de grens met Macedonië te marcheren om verder Noordwaarts Europa in te trekken…………
  https://www.liveleak.com/view?i=b17_1510818983

  Like

 6. sabine zegt:

  Onbegrijpelijk, kijk naar Australie, das ook een eiland, die laten NUL asiel profiteurs toe, slpen ze gelijk weer terug naar waar ze vandaan kwamen, Zo moeilijk kan het toch niet zijn ? Achterlijke EU die wil alleen maar vol proppen op kosten van de hard werkende belastingbetaler.

  Like

  • BertG. zegt:

   Waarom blijven mensen dit nou klakkeloos herhalen?
   Waar haal jij het nou vandaan dat ze daar niet zitten.

   De golf van openbaar protest tegen het geïmporteerde islamitische fundamentalisme beperkt zich niet tot Europa. Ze heeft zich uitgebreid tot Australië toe. Niet pas sinds de bloedige gijzeling in december 2014 door een Iraniër, die asiel had gekregen in Australië, is er sprake van verzet.
   https://ejbron.wordpress.com/2016/02/10/verzet-tegen-multiculti-in-australie-een-blik-in-duitslands-toekomst/

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG. om 12:27

    Volgens mij noemt Geert Wilders ook regelmatig Australië als voorbeeld. Zeer kort geleden zei hij dit nog in de Tweede Kamer.

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar daarom hoef het niet waar te zijn.
    Je ziet zelf de link van deze site, dat ze daar dus ook zitten.
    Het klopt dus niet wat Geert beweerd.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 16.03u: Kun je bij sommigen lang herhalen, Bert: Tot Sint Juttemis:
    Iets met gras bij de buren, dat altijd groener is.
    Overal, letterlijk o-ver-al móet het beter zijn dan bij ons, ook al loopt dat in de praktijk nóg zo los!
    Ik kan wel blijven zeggen: Denk niet zo gering over je eigen land, kam het niet eeuwig zo af, maar vècht er voor!
    Trouwens, dat BLIJF ik ook zeggen!
    Voor mij dan ook geen emigratie, in geen 100 jaar, ook al hád ik de middelen er voor!
    Dat zou ik dan ook geen landgenoot in dat kader gaan aanbevelen (zoals jij sinds onze mailwisseling vanmorgen kunt weten, wie dat op you tube wèl gedaan heeft. Fijn patriottisme, hè? Van de (ahum) zuiverste graad!)

    Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   En de Nederlandse burger heeft stress op zijn werk, en voor dank kan de burger zijn zuur verdiende centjes inleveren voor Afrikanen, die niets doen, en hier voor het leven op de pof gaan leven. Voor ouderen en zieken wordt niet goed meer gezorgd. Onze “gasten” gaan voor.

   Zie website van Geert Wilders: Rutte3 discrimineert. Dan zie je precies op welke punten de Nederlander wordt achtergesteld.

   Geliked door 1 persoon

 7. Juan Pan Blanco zegt:

  inderdaad repatrieren of opvang in de regio is de énige oplossing. Ik werk in het toerisme in Spanje, kan me voorstellen dat de plaatselijke bevolking van Lesbos die hun bescheiden bestaansinkomen ook uit het toerisme verdienen, razend kwaad zijn, het toerisme is om zeep. GR in de EU dan buitengrenzen verdedigen, of GR uit de EU, zelfbeschikking en verdedigen van Griekse belangen. M.a.w Grieks leger moet hier ingrijpen. Als we moeten wachten tot er een EU oplossing komt. Kunnen we wachten tot St. Juttemis, want de Eurocraten en Erdogangster moeten er wel een centje aan kunnen verdienen. De Grieken en de plaatselijke bevolking van Lesbos zal hun worst wezen. Grieken zijn veel beter af zonder die EU elite.

  Geliked door 1 persoon

 8. Rene Kampers zegt:

  Het enige protest dat zou kunnen helpen …een staking van de voedsel en drankbedeling

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Rene Kampers

   Dan steken ze de boel wel in de fik. Ze staan nergens voor hoor! Zo brutaal als de neten.
   Wat beginnen de mensen op Lesbos tegen 10.000 jonge hitsige en opgefokte kerels die hun zin niet krijgen?
   Laat het leger het hele eiland maar schoonvegen. Dan keert de rust misschien weer en kunnen de eilandbewoners de troep op gaan ruimen die die parasieten hebben achtergelaten.

   Geliked door 1 persoon

  • ahcir zegt:

   Bingo! goed begin

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s