Weet u nog? . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Statler & Waldorf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Weet u nog? . . .

 1. Drs.P. zegt:

  Deze smerige muts is ook lid van de sorosgroep in het europarlement, dus dan weet men meteen genoeg. De vraag is alleen hoe ze daar “zomaar” op die plaats terecht is gekomen met al haar leugen onzin verhalen.

  Geliked door 2 people

 2. ReaGluurder zegt:

  Dick Schoof de Veiligheidsmeneer zei dit toen ook, weet u het nog!!!!!! Jan Lul zag de bui al hangen!! Hoe komen dit soort Hansworsten allahmehoelah op deze posten terecht? Het is allemaal niet meer te bevatten! Ondertussen glijden we steeds verder de afrond in!

  Geliked door 3 people

 3. Rensk. zegt:

  Met hun ellebogen, met hun leugens met hun vuiligheden etc komen ze op deze posten terecht. Als je maar bukt en gehoorzaamd en doet wat degene die boven hun staan van je verlangen. Zo komen ze op die plekken gerecht. Het enige wat je nodig hebt is een slecht en egoistisch mens zijn. Dat is alles. O ja en geen principes hebben. Die laatste vergat ik bijna.

  Like

 4. Cleo zegt:

  Het lijkt er inderdaad steeds meer en meet op dat veel EU-parlementariers zichzelf prostitueren aan oude vieze mannen met veel geld, zoals opa Schwarz alias opa Soros!
  He, Judith?

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Judith Sargentini staat op de lijst van George Soros. Soros heeft die lijst aangelegd (plus minus 220 personen) om personen direct herkenbaar te maken voor het geval ze in aanmerking komen voor promotie kansen binnen het systeem van globalisme en open borders. Zoals EU, VN, progressieve NGO’s en belangrijke buitenland posten voor progressief links liberale overheden.

  https://fenixx.org/2017/11/18/soros-lijst-noemt-226-europarlementariers-die-onder-volledige-controle-van-george-soros-staan/

  Geliked door 2 people

 6. abouneenee zegt:

  Verouderd en achterhaald (uit 2015), maar de denkwijze van de stumperds is totaal niet veranderd. Wat de geestelijk gehandicapten o.a. van Antifa niet willen snappen is dat conservatief denkend Nederland (en dat is een duiding om trots op te zijn) deze dwaallichten enkel verlossen van hun psychose als zij dat maar durven te waarderen. Een chaotisch leven waarbij men aangemoedigd wordt om iedere zekerheid als het meest verderfelijke te bestempelen en actief af te stoten, biedt geen rust en rust heb je nodig om verder te groeien en te ontdekken wie je bent en wat je wilt.

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2117069-terroristen-komen-mee-met-vluchtelingen.html?title=terroristen-komen-mee-met-vluchtelingen

  Like

 7. Rensk. zegt:

  O ik vergeet nog iets: ze schijnen wel te deugen. Dat dan weer wel. Ze zijn deugzamer dan ik. Dat is zeker

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Van mij mag de maffia nu eens ingrijpen en sommige daar uit de weg ruimen.

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  In 24 uur tijds, telde men 44 schepen, die vanuit Algerije in Murcia, Spanje landden.
  De beruchte Algerijnse invasie waar iedereen het over heeft, die zou moeten gebeuren na de dood van de Bouteflika-rotzooi, komt steeds dichterbij!
  Francisco Bernabé, Parlements lid van de Spaanse regering in Murcia, beschreef deze golf van boten als “een gecoördineerde aanval op onze grenzen en daarom ook op de grenzen van de Europese Unie”.

  Naar deze mooie woorden wordt natuurlijk niet geluisterd in Brussel, geen schip is door de Spaanse marine tot zinken gebracht.
  Geen enkele indringer werd teruggestuurd. Iedereen werd verwelkomd en zal binnen een paar uur tijd het pad naar het Noorden kunnen nemen waar al miljoenen Algerijnen zijn terecht gekomen.

  Algerije is de grootste leverancier van uitschot voor Frankrijk, de toekomst ziet er niet rooskleurig uit!
  Natuurlijk is dit weer gewoon een troep om toe te voegen bij de duizenden “‘migranten'” die elke dag verder door Europa trekken.

  http://www.abc.es/opinion/abci-desembarco-argelino-201711190848_noticia.html

  Geliked door 3 people

 10. Rene Kampers zegt:

  We hebben in Vlaanderen ook zoiets rondlopen en dan nog een professor , die luistert naar de naam Rik Coolsaet , die hooggeleerde beweerde dat ge meer kans maakt om door een dolgeworden kieken vertrappeld te worden dan slachtoffer van een IS kwajongen…Er is geen greintje bewijs dat …….enz enz bijlange niet , die vorige terroristen dat waren amateurs , niemandallekes, boy scouts

  Geliked door 1 persoon

 11. Johan zegt:

  Binnenkort is het weer Kerstmis, dus we moeten ons weer op het ergste voorbereiden. Dank zij dat soort domme types als Judith Sargentini en Angela Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 12. hendrikush zegt:

  “Is hysterie” klopt. Haar eigen hysterie? De hysterie van I.S., de islamitische staat?

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s