Zweedse criminaliteit bereikt absoluut record

Screenshot_167

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal mensen in Zweden dat het slachtoffer werd van criminaliteit bereikte een absoluut nieuw record. Daar zou de migratiecrisis wel eens een groot deel aan bijgedragen kunnen hebben.

Contra magazine

Uit een jaarlijks grootscheeps opgezet onderzoek in Zweden, waarin de mensen door de “Zweedse Nationale Raad voor Criminaliteitspreventie” gevraagd worden of ze het jaar daarvoor het slachtoffer van delicten tegen de persoon (in het onderzoek gedefinieerd als aanval, seksuele overval, bedrog of bedreiging) werden, blijkt een sterke toename van de criminaliteit in het Noord-Europese land, dat vanaf 2015 met een enorme toestroom van migranten uit Afrika en het Nabije Oosten werd geconfronteerd.

Screenshot_164

Zoals bovenstaande, door “Bloomberg”gepubliceerde, grafiek laat zien, nam het aantal door zulke delicten gedupeerde personen duidelijk toe: was het in 2015 nog 13,3% dat aangaf slachtoffer geworden te zijn, in 2016 was dit al 15,6% – en zodoende het hoogste percentage in de onderzoeken sinds 2005.

In het politiek over correcte Zweden neigt men er echter toe geen verband te leggen tussen de toenemende criminaliteit en de migratiegolf. De organisatie zegt: “Jonge vrouwen tussen 16 en 24 jaar zijn de groep die meestal het doelwit zijn van seksuele overvallen, met 14% van de jonge vrouwen dat aangeeft gedurende het jaar 2016 het slachtoffer te zijn geworden van zo´n misdaad.” Daarentegen zegt dit slechts 1,2% van de jonge mannen in deze leeftijdsgroep.

Zoals onderstaande grafiek laat zien, was er vooral bij de seksuele overvallen sprake van een zeer sterke toename tot bijna het drievoudige van het percentage in 2014. Ook al lijkt het percentage van bijna 3% niet veel te zijn, dan moet je bedenken dat hiervan voor het grootste deel jonge vrouwen de dupe waren. Dat betekent: minstens één op de twintig vrouwen in Zweden werd het afgelopen jaar het slachtoffer van een seksuele overval. Enkele jaren geleden was dit nog “maar” één op de vijftig vrouwen.

Screenshot_165

Het is nauwelijks voorstelbaar dat deze enorme toename alleen is terug te voeren op de autochtone bevolking, wanneer zelfs de Zweedse politie al constateert dat er enorme problemen bestaan met migranten uit Afrika en het Nabije Oosten. Steeds opnieuw komen er berichten van groepsverkrachtingen door deze bevolkingsgroep aan het licht.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zweedse criminaliteit bereikt absoluut record

 1. sabine zegt:

  Het zijn beesten die gewoon net als een hond die een andere hond ziet , er op afgaan en hun pik erin steken of ze het leuk vinden of niet. Iedereen heeft het door behalve regeringsleiders die in hun luxe huizen met hekwerk eromheen totaal naast de realiteit staan

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   ‘Behalve regeringsleiders die in hun luxe huizen met hekwerk eromheen totaal naast de realiteit staan.’

   Dacht jij echt dat regeringsleiders dat niet doorhebben?
   Kom op zeg.
   Het gaat niet om de mens maar om de consument.
   De autochtone bevolking van Europa loopt terug qua geboortecijfers maar die moeten groeien en niet slinken om het consumeren te vergroten.
   Wat er in het persoonlijke leven voorvalt doet er helemaal niet toe.
   Een aanslag hier of daar met 10, 100 of 500 doden doet er ook niet toe.
   Het gaat niet over mensen, het gaat over geld, omzet en consumptie.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Statler en Waldorf
    Mensen die in de politiek gaan, hebben goede sociale vaardigheden, zijn goed gebekt, maar bezitten al te vaak weinig IQ. Zij kunnen een simpele situatieschets opzetten die snelle oplossingen bieden voor hier en nu. Maar zij hebben absoluut geen talent voor het denken op lange termijn. Zij zien inderdaad geen mensen, maar consumenten. U schrijft: “De autochtone bevolking van Europa loopt terug qua geboortecijfers, maar moeten groeien en niet slinken enz.’. Hier komt de zware tekortkoming van onze leiders. Zij zijn niet in staat het hele beeld te zien en zeker geen goede oplossingen te bieden. Het importeren van mensen die hoog functionerende geslachtsorganen hebben ..een soort menselijke knaagdieren, zal het probleem niet oplossen. Integendeel. In plaats van economische vooruitgang zal de economie heel snel slinken tot een niveau van een derde wereldland. Om goede economie op te bouwen, moet men mensen hebben met specifieke eigenschappen:: a) een intelligent en goed opgeleid volk, b) een volk die op een bepaalde wijze is opgevoed waar gehoorzaamheid, streven tot nauwkeurigheid en vakkundigheid, bestuurlijke transparantie en samenwerking staan hoog op de vaandel. Kort samengevat een volk met Calvinistische waarden. Zonder dergelijke waarden was Nederland nog steeds een moerasland waar de mensen op terpen leven. Maar Nederland heeft andere soort autochtone bevolking: mensen die ontwikkelen, creëren en produceren. Deze eigenschappen zou men niet bij de aanwas uit islamitische landen en de jungles van Afrika vinden. Hadden ze deze eigenschappen, dan waren hun landen geordend, ze hadden goed ontwikkelde economie en zelfs welvaart. De realiteit slaat nu al om onze oren. Deze mensen ruïneren de boel overal waar ze naar toe komen. Op latere stadium zouden ze de autochtone bevolking afslachten en elkaar in de pan hakken.

    Like

 2. Rensk. zegt:

  In Acrra Ghana kunnen ook de afrikanen zelf niet over een markt lopen zonder heel goed op hun beurs te letten. Vele malen erger dan hier. Het jatten zit er in. Zelfs bij mij hebben ze een tientje kunnen jatten, terwijl ik toch verdomd goed had opgepast. Dacht ik. Apen jatten ook bij het leven. In Apenheul was het al raak met een prachtige speld van een van mijn dochters toen ze klein was. Hij (de aap) ruilde het voor snoep bij de oppasser. Zo kregen we m weer terug.

  Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Dit heeft er niet echt iets mee te maken, maar ik moest denken aan dit schattige filmpje van een orang oetang die iemand iets terug geeft nadat hij iets lekkers van hem kreeg.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Rensk. Jij vergeet dat deze mensen zitten heel dicht bij de apen en hebben dezelfde mentaliteit. Dat is op zich niet erg. Maar ze horen hier niet. Europa is niet hun habitat.

   Like

 3. Anton Haksteeg zegt:

  De zgn.Zweedse regeringsleiders kan het kennelijk geen donder schelen of hun autochtone bevolking doordat import tuig (hoofdzakelijk somaliers) naar de bliksem geholpen worden en reeds op jonge leeftijd getraumatiseerd worden en dat hun leven lang niet kwijt raken. Zulke regeringsleiders zijn in feite niet beter dan moordenaars en de verkrachters. Het invoeren en toepassen van de doodstraf is de enig juiste oplossing en dat geldt ook voor Nederland.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Anton Haksteeg. Jij hebt gelijk de zgn. Zweedse regeringsleiders zijn totaal onverschillig over het leed van hun volk. Het kan ze geen barst schelen wat er met de vrouwen van hun eigen volk gebeurt. Ze houden zich aan de Kalergi-Plan. Zij hopen dat de multiple verkrachtingen door de geïmporteerde bruine en zwarte kloten, zouden nieuwe Zweden ontstaan; leuke bruine knuffels die speels en wild zijn en vooral met minder verstand Een dom Scandinavisch volk die makkelijk is te regeren. Als de wet in Zweden de Zweedse vrouwen niet beschermd, moeten de vrouwen voor hun eigen bescherming zorgen. Dat kan door les nemen in Karate of Krav Maga, het dragen van ,, shockers in iedere tas en desnoods lopen met schietklare pistolen op zak. Er zijn op de markt pistolen die heel klein zijn en die makkelijk in iedere jaszak passen. Als ze hun belager doodschieten is het niet erg. Dan is er eentje minder in dat berg stront. Alle kleine beetjes helpen. .

   Like

 4. P.Kossen zegt:

  En de Zweden doen alsof het hen niet raakt, het zal jou dochter of vrouw zijn. Wordt het dan niet eens tijd om de koppen bij elkaar te steken. Die kant moet en zal het ook opgaan.Ze zullen wel moeten!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  De gewone bevolking in Zweden is geconfronteerd met een immens probleem. Aan de ene kant worden ze overspoeld door MONSTERS uit het Midden Oosten en Afrika. Laag soort menselijke specie die als zwermen sprinkhanen uit hun tropische en subtropische habitat komen om duizenden kilometers verderop verderf en vaak ook de dood meebrengen. Aan de andere kant wordt het land geregeerd door vijandige politieke leiders die er alles aan doen om het leed van de bevolking te negeren en zelfs te verzwaren door meer zwermen exotische sprinkhanen toe te laten. In een normale situatie en normaal land, stuurt het volk zulke leiders terug naar huis. Dat gebeurde nu zelfs in Zimbabwe. De machtige Robert Mugabe werd gedwongen af te treden. De mensen hadden er genoeg van hem. Het was over en uit. Hetzelfde moet ook in Zweden gebeuren. Politieke leiders die aan de kant van de vijand staan, moeten weg. Als deze stap is gezet, moet het land grondig worden schoongeveegd en geboend. Begin met het verzamelen van al het exotische gevaar in interneringskampen bij de Poolcirkel. Daar vandaan per Herculessen linea recta naar huis in de woestijn en de jungle.
  OPGERUIMD STAAT NETJES

  Like

 6. Jade zegt:

  Raar dat die zweden geen verband kunnen leggen,
  Gaan ze wel wat doen als de grafieken door het dak
  heen gaan??? Wat ze moeten doen is al dat volk
  het land uit flikkeren. En dat moeten wij,
  en de rest van Europa ook doen.
  Alles weg, laat de goeden maar onder de
  kwaden lijden. Mij een biet.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als die grafieken door het dak gaan, wat volgens allang zo is, dan gaan ze zichzelf alleen maar afvragen wat zij nou toch fout gedaan hebben waardoor het heeft kunnen gebeuren.
   Het lijkt wel of ze het niet eens kunnen bedenken, dat het gewoon aan de islam zelf ligt.

   Like

 7. Het is al lang bekend dat juist domme en niet intelligente mensen zich geroepen voelen om verantwoorlijke banen aan te nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s