“We botsen voortdurend op jonge, linkse magistrates die ons allemaal racisten vinden”

Screenshot_184

(Door: Bert Brussen)

Hoe links, “antiracistisch” wegkijk-beleid de zwaar gefrustreerde Brusselse politie een stratenoorlog laat verliezen.

De officieren durven geen enkel risico te nemen. Ze hebben geen ervaring met ordehandhaving. Ze moeten een peloton leiden in een stratenoorlog en doen het in hun broek.

Enkele jaren geleden was ik erbij toen zwarte jongeren ons aanvielen in de Matongéwijk. We kregen het bevel om te blijven staan, terwijl de stenen ons om het hoofd vlogen. Ik verzeker je: dan kookt je bloed.

Toen er onlangs een manifestatie vanuit de allochtone gemeenschap langs ons commissariaat zou passeren, overwoog men om de politielogo’s te verwijderen. Die konden provocerend werken. Dat is de mentaliteit.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op “We botsen voortdurend op jonge, linkse magistrates die ons allemaal racisten vinden”

 1. Flo zegt:

  Het zijn allemaal kinderen die opgevoed zijn met sesamstraat ,door moeten leren tot ze iets bereikt hebben in de rechten, nergens kaas van hebben gegeten ,maar ons wel even willen vertellen wat goed of fout is ,vroeger kregen deze druiloren een pets voor d’r hersens als ze bijdehand gingen doen ,en het wordt tijd dat er ingegrepen wordt bij die snotapen

  Geliked door 1 persoon

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ook dit relaas maakt duidelijk dat er op bestuurs- of regeringsniveau een dubbele agenda heerst. Het is evident dat deze, goed tot zeer goed opgeleide, mensen niet ineens aan verstandsverbijstering gaan lijden als ze op een plaats terecht komen waar ze beleid kunnen maken of uitvoeren. Wie beweert dat ze dom zijn of achterlijk, kletst uit zijn nek. De enige conclusie kan slechts zijn dat ze van hogerhand de instructies krijgen die ze aan het uitvoeren zijn. De opzet daarvan is om zoveel mogelijk chaos te scheppen, indachtig het gezegde: in troebel water is het goed vissen. Zo gauw de chaos groot genoeg is en niemand meer weet wie er nog macht in handen heeft, is het moment daar voor een nieuwe Big Brother om de macht over te nemen en een Nieuwe Wereld Orde te vormen. Waar die Big Brother uit bestaat is totnutoe niet duidelijk. Waarschijnlijk is echter dat Bilderberg er een grote stem in heeft, al of niet tezamen met Soros en de EU. De maskers zullen vallen als het te laat is.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. Trucker zegt:

  Is dat niet wat ik eerder al gepend heb, broekventen en schijterds samen met infiltranten.
  Voila, in één zin wat ik in (m)eerdere reacties (iets) omstandiger heb gepend.

  Like

 4. tjonge zegt:

  zou al die (bewust) “falende” politie nou niet een mooi opzetje zijn voor brussel om een eu-leger te gaan oprichten ?

  Like

 5. Rene Kampers zegt:

  Ooit zal het begrip en de naam racist met eerbied worden uitgesproken zoals wij nu met eerbied en dankbaarheid ,weerstander, ondergrondse , verzetstrijder uit WOII gedenken . Zij offerde zich op , gaven hun leven opdat wij in vrijheid zouden kunnen verder leven .Spijtig het mocht niet blijven duren .Racisme is verwerpelijk, een mens naar afkomst of ras minachten is verkeerd , iedereen zal het met mij eens zijn. Ik heb het reeds herhaalde malen geschreven , kijk naar hun daden , als ge dat doet, dan wordt je vanzelf racist , behalve diegenen die voor moordaanslagen en dergelijke begrip kunnen tonen

  Like

 6. Rene Kampers zegt:

  Ik heb gelukkig als Antwerps politie-inspecteur dergelijke wantoestanden nooit moeten meemaken. Ik kan begrijpen dat hun bloed kookt. Geen steun krijgen van magistraten is wel de laatste schakel. Mijn ex collega’s zouden moeten staken . Laat de getaande broeders hun gangen gaan, dan pas zouden de ogen misschien opengaan van de verantwoordelijken en het zou een correct beeld geven van de samenleving in de toekomst als het krapuul ,de straat heeft overgenomen .Het is behoudens uitzonderingen een verrachterlijk ras , mede dank zij hun Allah opvoeding ….

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Een “ras” is het strikt genomen niet. Wèl een sóórt.

   Like

  • MF zegt:

   Die magistraten zijn toch een onderdeel van de (links-liberale) politieke cultuur?

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Rene.
   Goed geschreven.
   “Op de rand van de burgeroorlog…”
   Tekent de situatie.
   Die stakingen van de politie gaan er ook komen.
   Maar niet alléén in België.
   Denk maar aan Duitsland.
   Dat zal het moment zijn waarop het leger zal worden ingezet.
   Een oplossing zal niet te vinden zijn, waardoor de situatie volledig uit de hand zal lopen.
   Allerlei groepen zullen tegenover elkaar staan.
   Officieel is het mogelijk dat Amerika zal ingrijpen.
   Ik ben er van overtuigd dat dit zal gebeuren.
   Iedereen die dit voor fantasie zal houden vergeet te bedenken dat Duitsland nog
   steeds een door Amerika bezet land is, waar Amerikaanse militairen gelegerd zijn,
   zodat ingrijpen een kwestie is van massaal uitrukken.

   Like

   • MF zegt:

    En daarom is die Brexit ook zo goed. Br. is los van het continent, en kan samen met de US c.q. Trump wederom het historische werk doen!!!!! En weer begint de shit bij Duitsland: ongelooflijk.

    Like

 7. Jan zegt:

  Het zou te denken moeten geven bij linksvolk. Maar nee, het socialisme is immens populair bij de Millennials en de diehard-gekken in Europa
  Noord-Koreaan ontvlucht de socialistische heilstaat maar er wordt op hem geschoten door zijn landgenoten.

  video/1

  Like

 8. fleckie zegt:

  KNIL…KONINKLIJK INDIES( INDONESISCHES). LEGER….. En wat beduidt.. eigenlijk de namen …..’SOEKARNO ‘ ..en…LUNS…voo. hen? !!!!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Links maakt van de samenleving een hel op aarde !

  Like

 10. MF zegt:

  Begrijp ik goed dat je tegenwoordig al racist bent als je jezelf bent, als je onderdeel bent van je eigen religieuze en culturele traditie en daar van houd? Ik denk dat daar inderdaad al op neerkomt en dat onze D66 rechters daar in de rechtszaal aan mee werken. Wat een ongelooflijke domheid en wat een verwarring. Identiteit tonen is volgens rechters kwetsend voor anderen en daarom moet identiteit afgevlakt worden of worden geelimineerd. Ongelooflijk, ik heb geen er geen woorden voor. En de sharia dienen we te respecteren, want dat is een andere cultuur, pfff….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s