Wilders neemt het op voor Rusland in onthullend interview

Screenshot_174

(Door: Eric Vrijsen)

Geert Wilders (PVV) neemt het op voor Rusland. In een interview met Elsevier Weekblad dat woensdag verschijnt, zegt hij ‘tegenwicht te willen bieden aan de hysterische Russofobie die her en der heerst’.

Wilders wil volgend jaar een bezoek brengen aan Moskou om in het Russische parlement, de Doema, uit te leggen dat niet iedereen in Nederland afkerig is van de Russen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Rusland. Bookmark de permalink .

24 reacties op Wilders neemt het op voor Rusland in onthullend interview

 1. Thoth zegt:

  (..)Wilders wil volgend jaar een bezoek brengen aan Moskou om in het Russische parlement, de Doema, uit te leggen dat niet iedereen in Nederland afkerig is van de Russen.

  Helemaal mee eens!

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Zet ‘m op Wilders.
  Dit soort dingen zie ik nu ’n Baudet niet doen…
  En pianospelen kunnen ze daar ook.

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Baudet is (nog) te studentikoos, en dat moet snel verbeteren, anders haak ik af…

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @MF, ik ben bang van niet, Baudet vecht voor z’n ego, Wilders vecht voor Nederland.

    Like

   • MF zegt:

    @Rookmelder
    Ik vind het een groot voordeel dat Baudet een grote intellectuele bagage heeft en een goede inspirator (filosoof Scruton: daarbij is hij gepromoveerd) heeft. Hij komt erg jong over. Maar hij heeft Hiddema naast zich. Ja, hij zal snel moeten groeien, maar dat kan met zijn basis en de mensen om hem heen. Ik geloof nog zeker in hem, maar hij moet snel gaan komen. En dan staan er in de Tweede Kamer twee goede kerels aan de interruptiemicrofoon, en dat is een zeer goede situatie. Wilders blijft de stormram.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ik ben zelfs nooit aangehaakt.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 3. Harry zegt:

  Geweldig wederom van de heer Wilders !
  En WEER heeft ie het bij het rechte eind !
  Wij ervaren – nou ja de meesten hier , denk ik – dat ook precies zo .
  Ik zie Putin Europa echt niet aanvallen . Dus waarom zou je een vijandbeeld opwerpen ?
  Maar vanwege alle laster en getreiter , gelieg en gemanipuleer waarmee men hem continu zwart probeert te maken ( sorry Sylvana , origineel Nederlandse uitdrukking ) , zou je het hem haast nog niet kwalijk kunnen nemen als ie wel wat zou flikken .
  Onze vijanden zitten in Den Haag !
  En bij de CIA !
  Wie bevoorraadde de terroristen ?
  En wie probeert alles onder het kleed te stoppen door te manipuleren ?
  De terroristen in de regering !

  Inmiddels kweekt Wilders wel een ervaring als staatsman in het buitenland waar Rutte alleen maar van kan dromen en waarvan snuifje Pechtold groen van jaloezie wordt .

  Geliked door 2 people

 4. dondorp zegt:

  liever poetin dan obamie en de bijbehorende chemtracs feta extermination-camp in budapest bidden ze voor poetin.West amerika is al vermoord met chemtracs produceert 30% van wat het voorheen produceerde Agriculture kapot Dus geen enviremont bescherming maar moord van t eigen volk middels chemtrac door verraders genoemd homeland security het militaire apparaat heeft helft agricultuur uso kapot gemaakt Onder t mom van environment bescherming Ik ben blij met P politiek van de eigen munt yellowstone en de indonesise merapi vulkaan word actief en de hele wereld jaar in donkerte iets minder dan de krakatou Terwijl over hele wereld miljoenen christen vermoord praat de vs alleen over homediscriminatie en geloof aldus dat de Koning SF straft met een tzunapmie Ben altijd pro H geweest maar sinds ik weet relatief veel H betrokken zijn bij kinderoffers en satanaanbidding –bohemia grooves–ben ik dat niet meer het gaat dus niet om discriminatie van H maar van de christen die met miljoenen wordt afgeslacht zonder pech plas er een woord over rept en als een naald die in de groef van de grammofoon plaat is blijven steken:het is maar een enkele uitwas!! geen enkele twijfel Her P oprecht is in zijn speech en de andere liegen en las internet ede is niet de enigste er zijn vele rond de 60 baaij baaij onder links die hebben een plek naast ananias sevira gekregen di de heilige hebben bedrogen ten overstaan van Petrus God zegen poetin!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Zo zo, dan is Geert in zo’n twee jaar tijd wèl een kwartslag gedraaid: Ik kan me nog herinneren, dat hij ronduit verklaarde, “met Rusland geen raakvlakken te hebben.”
  Voorstellen kan ik het me trouwens nog wèl: De in-vuile spelletjes van het duo Obama/Clinton, de afgelopen jaren dwingen elke rechtgeaarde realist nu eenmaal op een gegeven moment tot bepaalde keuzes.
  Anderzijds ook weer goed, dat hij op bepaalde vlakken tenminste een slag om de arm houdt:
  Zo vol overgave als bij Marine hoeft het inderdaad niet.

  Geliked door 1 persoon

 6. Aegolius cs zegt:

  Het artikel kan ik niet lezen maar heb een redelijk vertrouwen in Geert Wilders.
  Liever een Rus in mijn keuken dan een islamiet in mijn tuin… zult u snappen.

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Riskant.
  Hij kan het eurofiele, globalistische kartel hiermee zo maar een precedent verschaffen om hem te beschuldigen van samenwerking met ‘de vijand’, verraad en spionage.
  Ze zijn er gek genoeg voor in Brussel en in Den Haag buigen ze als knipmessen.
  En het domme volk slikt het wel weer dankzij de linkse en eurofiele buikspreekmedia

  Geliked door 2 people

 8. Hovawart zegt:

  Het aanstaande PVV- (staats)bezoek en het aangaan van een nieuwe gezonde dialoog van de tweede grootste politieke partij van Nederland met één van de grootste economieën c.q. afzetmarkten voor Hollandse producten/goederen en diensten, zal de Sorosianen een doorn in het oog zijn, de “NederSorosiaanse marionetten,slaven en regenten” zullen alle krachten aanwenden om de betrekkingen tussen de PVV en de diverse Doema’s (die zeker geïnteresseerd zullen zijn in samenwerking en overleg) onderuit te halen en te dwarsbomen………
  Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee, А кто здесь самый умный.

  Geliked door 1 persoon

 9. Roeland zegt:

  Een prima plan van Wilders! We hebben nog nooit oorlog met Rusland gehad. Integendeel. Napoleonse soldaten zijn mede door de Russen uit Nederland en Vlaanderen weggejaagd.
  In de 19 eeuw sprak men langs de hele Hanze Nederlands tot in Sint Petersburg toe.
  Vooral Friese schepen voeren op Sint Petersburg. Tsaar Peter leerde in Zaandam wat de Russen Tsaardam noemen! Ook de vlag toont opvallende gelijkenissen. Ik zou best mee willen met Wilders! Ken Moskou goed.

  Like

 10. Rookmelder zegt:

  Prima, hij heeft gelijk, kan me goed vinden in zijn motivatie daartoe.

  Like

 11. Peacepipe zegt:

  Als je grote problemen hebt binnen je eigen grenzen in dit geval de Europese of wat er nu nog voor door moet gaan, dan is het een standaard reactie om problemen met het buitenland te veroorzaken, nu dus Rusland. Twee maal is Rusland aangevallen van uit het westen namelijk door: Napoleon en Hitler. Dat Rusland argwaan jegens het westen heeft is dus alleszins begrijpelijk. Ik vind het een uitstekend idee dat Wilders daar heen gaat.

  Like

 12. Bas zegt:

  De anti-Rusland houding van de Europese Unie wordt op kosten van de belastingbetaler in stand gehouden vanwege de steun door onze Rijksoverheid aan ondernemers die hierdoor schade lijden. Een flinke hoeveelheid belastinggeld vloeit elk jaar economisch weg. Het wordt tijd voor ander beleid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s