Stop de terreur der gekwetsten

Screenshot_9

(Door: Roderick Veelo)

De geluidsopname is huiveringwekkend.

De jonge Canadese docente Lindsay Shepherd zit voor een universiteitscommissie en wordt verhoord. Er is geklaagd over haar les. De commissie zegt vertrouwelijk te moeten houden om hoeveel klachten het gaat en hoe de klacht precies geformuleerd is. Het enige wat gezegd wordt, is dat een video tijdens haar les een of meerdere studenten gekwetst heeft.

De commissie houdt de docente daar verantwoordelijk voor en herinnert haar aan een nieuwe wet die in Canada gender-identiteit beschermt. Wie geen of te weinig rekening houdt met iemands sekse – bijvoorbeeld via taal – brengt de ander in onveiligheid. Zo is de redenering.

Lees verder>>>
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "gender", "Weg met ons!", Canada, Krankzinnigheid, Links fascisme, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Stop de terreur der gekwetsten

 1. koddebeier zegt:

  Hebben daar in Canada misschien last van inteelt ??? Of is er algemene krankzinnigheid uitgebroken ??

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Is die gender-hysterie nu ook al in Canada uitgebroken?
  Wat is nu eigenlijk de bedoeling: mensen die kennelijk niet weten wie of wat ze zijn, qua geslacht of zo, te ‘beschermen’, of NORMALE MENSEN het leven en werken totaal onmogelijk te maken door ze een schuldgevoel aan te praten?
  Sinds wanneer slaat deze gekte zo om zich heen? Nog maar vrij kort. En kijk eens welke uitwassen we nu al overal zien. Niet normaal meer dat deze docente nu een ‘spion’ in de klas heeft die haar uitspraken moet ‘toetsen’….!

  Mensen, we leven in een totaal krankzinnige wereld! Het lijkt wel met de week erger te worden, die gekte. Nooit eerder hebben we deze toestanden meegemaakt.
  Als dit zo doorgaat is er straks niemand meer die zijn of haar mond nog open durft te doen, want je kunt zómaar iets verkeerds/iets strafbaars zeggen.

  Ik kan er met mijn verstand niet meer bij.

  Geliked door 2 people

  • MF zegt:

   In het Openbaringen staan hele forse dingen. misschien geeft dat u een aanknopingspunt, haha. Ik dacht ook dat het niet gekker kon, maar kennelijk hebben we nog steeds niet het dieptepunt bereikt. Wat zou Paul de Leeuw van de door ons “geliefde” NPO er van vinden, en Matthijsje van Nieuwkerk, die weet nog al veel. . De burger betaalt de belasting er gewoon voor , weet u….

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 23 november 2017 om 19:41

   Er komt een tijd dat we helemaal niet meer mogen praten, want elk woord zou zomaar een gevoelig typje kunnen kwetsen.
   Elk bestaand (woorden)boek zal moeten worden gecensureerd en de meeste woorden zullen niet meer gebruikt mogen worden.
   Leven in deze in alle opzichten gekke kromme wereld is toch gewoon geen doen meer?

   Like

  • MF zegt:

   Totale debielisering….

   Like

  • Hansan zegt:

   Sinds het land een premier heeft die Justin Trudeau heet begint de gekte toe te slaan, Cathja.
   De commissie die dit soort achterlijke politieke ideologieën controleert en waarvan Lindsay Sheperd nu een onschuldig slachtoffer is, heeft trekjes die veel lijken op wat er in de voormalige communistische Sovjet-Unie gebeurde.
   Het plezierige indrukwekkende Canada is denk ik verleden tijd geworden.
   Ik wens Lindsay Sheperd heel veel sterkte.

   Like

  • Jan zegt:

   Je weet toch dat Canada van naam is veranderd?

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Cathja
   Ik denk dat ik vandaag de eerste genderneutrale post heb gehad.
   Mijn zoon en ik kregen allebei een brief van de gemeente.
   Voor mijn initialen stond een grote V
   En voor mijn zoon een grote M
   Morgen om 9 uur ga ik bellen,zeggen dat ze een fout hebben gemaakt en dat dit verwarrend wordt zo voor mijn trouwe postbezorger.
   Kijken wat ze zeggen,en geloof maar dat ik helemaal los gaat!

   Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   De pedopartij van de groenen zijn hier een paar jaar geleden mee begonnen, het heeft zich uigebreid als een enorme pisvlek

   Like

 3. paulzwueste zegt:

  In de allereerste plaats is terreur van gekwetsten geen terreur.
  Het is een woekerende kanker in de samenleving, die met alle middelen zal moeten worden bestreden en vernietigd.
  Canada is net als Zweden al 150 jaar lang ’n geïsoleerd, en door “ideaal links” bestuurd land geweest.
  Vervreemd van de realiteit dus…
  Vergelijkbare situaties met het leven met sociale controles in de DDR in Oost-Duitsland, Amerika in de 50-tiger jaren tijdens de communisten-jacht, of de onmenselijke controles op politieke overtuiging in Iran doemen op.

  ’n Expert achterin de klas die je scherp in de gaten houdt.
  Dat is pas geestelijk kwetsen !
  Reden om’n moord te begaan…
  Tegelijkertijd worden islam-moordenaars die hier op onschuldig publiek inrijden vrijgesproken wegens “verwardheid en een te lage suikerspiegel…”

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Heeft met vertrouwen te maken. Je hebt mensen die achterdochtig zijn, omdat ze te veel te maken hebben gehad met mensen, die niet te vertrouwen zijn en je hebt mensen, die achterdochtig zijn, omdat ze zelf niet te vertrouwen zijn. En ik merk dat van die laatste behoorlijk in aantal zijn. Omdat de tijdsgeest maakt dat deze mensen kunnen graaien/poten uitdraaien/ liegen/ etc Allemaal ongestraft. HOI RUTTE GAAT IE LEKKER????

  Like

 5. duinsnip zegt:

  Dit is het gevolg van de politiek correcte volledig gehersenspoelde meute, die alles maar over zich heen laat komen. Totale verstandsverbijstering.

  Geliked door 1 persoon

 6. Motorman zegt:

  Vergelijk met artikel hieronder over Zwarte Piet. Moest de vraag gesteld worden of die onzin over genderidentiteit moet stoppen krijgen we waarschijnlijk dezelfde cijfers. Niemand heeft dat gevraagd.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Kijk op Discovery en ziet hoe Canadese bossen grootschalig worden omgezaagd voor de industrie, hele groepen werken op targets in levensgevaarlijke condities……..en vandaar komt er een zuurstof tekort in de Canadese lucht en gaan mensen bij zuurstof tekort gekken dingen doen.

  Like

 8. tjonge zegt:

  moeten we weer afgeleid worden van het ware probleem…. de islam ?
  stop aub met dit fake nieuws !

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Gisteravond bij Pauw. Twee mensen met het …… syndrrom. Ben even de naam van dat syndroom kwijt. Het syndroom betekent dat je een gezicht hebt dat nou niet direct knap genoemd kan worden. Dingen die scheef groeien etc. Maar deze twee mensen werden gepest toen ze jong waren. Gegeven moment zeiden ze tegen zichzelf: en nou is het genoeg. ik kies ervoor om me er verder niets van aan te trekken en lekker door te gaan met mijn leven.

  Vlak ervoor of erna weet ik niet meer zat er een vrouw die wel even ging vertellen dat de zwarte pietendiscussie maar in januari gevoerd moest worden. Zeg maar een soort van uitstel. Goh daar gaan ze haar voor uitnodigen om dit oeverloze gelul te verkondigen.
  Maar niemand aan die tafel ook de vrouw niet kwam op het idee: die twee mensen met dat syndroom kiezen ervoor kwetsende dingen niet tot zich te nemen. Kennelijk hebben die twee mensen door dat het met jezelf te maken heeft. Zou dat ook niet een idee voor de beroepsgekwetsten zijn? Het lijkt me dat die twee met dat syndroom wel even wat meer te verduren hebben gehad dan die lulzeikers van een. anti-zwarte pieten. Kennelijk is dat toch iets te moeilijk voor meneer Pauw om dat op te merken en ook voor de vrouw met haar lumineuze debiele ideeen

  .
  Sorry meisje je ziet er leuk uit, maar je bent een domme doos.

  Like

 10. Williaan zegt:

  De Ideologie der gekwetsten is dus heilig verklaard. Ik voel me ook zo gekwetst door die gekwetsten. Kom ik nu ook in aanmerking voor als heilige gekwetste Ideologie, of sluiten die heilige gekwetsten dat uit, dan voel ik me echt gekwetst door die racistische heilige gekwetsten. De gekwetsten zullen nu wel wéér gekwetst zijn.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Nou, laten we hierover maar kort zijn: Het is nu eens niet “DWDD”, De Wereld Draait Door, maar “CDD”, “Canada Draait Door.”
  Ik denk niet eens, dat het door die “KK”, Klaver Kloon komt: Die is natuurlijk ook maar een symptoom van het proces.
  Dus wie er nog aan emigreren mocht denken: Vergeet Canada maar: Dat land loopt voorop in de gekte!
  Beter is het trouwens het woord ‘emigreren’ helemaal uit je vocabulaire te schrappen: Niks emigreren; we gaan toch zeker niet op de loop voor een stel linksgekkies en baardapen/kopvoddentrutten?!
  Probeer liever de realistische Alliantie er doorheen te krijgen, zoals dat Links lukte na 1918; wat zij konden, moeten wij ook kunnen!

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  Cesuur voor dominee Gremdaat……Beledigen.

  De gekwetste zijn de gevaarlijkste.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s