Wilders haalt uit naar Rutte wegens energiebelasting: “Premier Rutte is een ordinaire oplichter”

Screenshot_3

(Door: Michael van der Galien)

In Amerika noemen ze dat een con-man.

Een con-man? Ja. Een con-man. Dit is eigenlijk een afkorting van confidence man. Een confidence man is iemand die je vertrouwen op strategische wijze wint… om je vervolgens te bedonderen. Vandaar dus confidence man en con-man.

Nou, volgens Geert Wilders is dat dé perfecte beschrijving van Mark Rutte:

PVV nieuw

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Rutte. Bookmark de permalink .

31 reacties op Wilders haalt uit naar Rutte wegens energiebelasting: “Premier Rutte is een ordinaire oplichter”

 1. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Rutte en c.s. ordinaire oplichters, een waarheid als een koe.

  Liked by 2 people

 2. Klippie zegt:

  Mee eens.

  Liked by 2 people

 3. Jan zegt:

  Rutte is geen oplichter maar een psychiatrisch geval. Wie zijn debiele gedrag ziet tijdens de debatten ziet overeenkomsten met zijn krankzinnige buur, Merkel, constant de grijns van een psychopaat en gedrag van een autist. Een blik op diverse foto’s spreekt boekdelen

  Liked by 5 people

  • Rensk. zegt:

   Idd die rare grijns. Het is geen echte lach Waarbij ik graag nog als je me toestaat wil aanvullen dat ook psychiatrische gevallen enorme oplichters kunnen zijn. Rutte voldoet aan beide. Als de man een hond zou hebben is het in zijn geval een dekmantel. Alsof het een dierenvriend is. Not. Als je de man goed bestudeert dan is goed te zien dat zijn hele gedrag acteren is. Die man is totaal verstoken van enige empathie.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Rutte is een psychopaat, verstoken van elke vorm van empathie.
    Strak in het pak.
    Zéér snelle prater.
    Maakt z’n zinnen niet af.
    Geweldige mimiek.
    Praat ook héél goed met zijn handen.
    De voortdurende grijns tezamen met het onnatuurlijk gelach, is ’n manier die altijd en eeuwig gebruikt wordt, en die ook altijd verblind.
    Het emotieloos liegen, het opvallend ALTIJD grijnzen, het in alle omstandigheden gladde praten duidt natuurlijk ergens op.
    Zoals hierboven al genoemd het volkomen gebrek aan gevoel voor anderen dan alléén en uitsluitend ’n paar mensen in zijn leven, zoals bijvoorbeeld zijn moeder.
    Dit alles wordt door veel mensen vertaald als de belofte van ’n man die je met ’n gerust hart alles kunt toevertrouwen.

    Iemand die gevoel toont, toont zwakte.
    Iemand die gevoelloos is biedt zekerheid, vertrouwen.

    Hij wordt foutief vertaald als de man die door zijn meedogenloosheid zekerheid zal bieden in het uitvoeren datgene wat hij beloofd.
    Dat is/was het geheim achter het tot 3 X toe mogelijk maken dat Rutte zijn land weer naar de ondergang kon leiden.

    Wellicht nog ’n vierde keer…?

    Liked by 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Rutte is het niet die een psychiatrisch geval is, dat zijn de mensen die hem in het zadel helpen om wederom 4 jaren zijn debiele gedrag te vertonen. Dit vlakt niet uit dat hij een narcist is, iemand die zijn eigen ego het belangrijkste vind en emotieloos zijn eigen doel volgt.

   Liked by 3 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Het is te hopen dat één of twee (liefst nog meer) leden van de coalitie eerlijk genoeg is/zijn om niet mee te gaan met het bedrog van Rutte III. Hoe eerder deze bedriegers omvallen hoe beter. Gauw opnieuw naar de stembus.

  Liked by 5 people

  • Rookmelder zegt:

   Ik wil u niet ontmoedigen, maar gluiperd Rutte is wel zo geraffineerd, dat mochten er coalitieleden wegvallen, hij nog altijd voor een meerderheid, mits in lijn van hun principes, op de SGP kan steunen, zoals in het verleden wel meer is gebeurd.

   Like

  • Rookmelder zegt:

   Ik wil u niet ontmoedigen, maar gluiperd Rutte is wel zo geraffineerd, dat mochten er coalitieleden wegvallen, hij nog altijd voor een meerderheid, mits in lijn van hun principes, op de SGP kan steunen, zoals in het verleden wel meer is gebeurd.

   Like

 5. M. zegt:

  Dat is nog zacht uitgedrukt, Geert.
  Als het volk werkelijk zou weten wat de plannen zijn met ze zou er geen mens meer in zijn stoel kunnen zitten van woede.

  Liked by 2 people

 6. MF zegt:

  Geert heeft weer eens de moed om het te zeggen: zeer sterk.

  Liked by 2 people

 7. Leo zegt:

  Ik woon in het buitengebied en zie de windmolens als paddenstoelen de grond uit rijzen. Boeren ontvangen tot 36000 Euro subsidie per molen per jaar die op hun grond wordt geplaatst .Subsidie die u en ik betalen als energiebelasting . En nu dat smerige CDA clubje weer aan de macht is zal dit nog erger worden.. Want de meest overschatte sector van Nederland,n.l. de agrarische heeft nog meer van uw belastingcentjes nodig om de immense subsidiestroom richting de overbodige boeren in stand te houden. …. En ik zeg overbodig want het merendeel van de groente,het fruit en vlees wat ik in de supermarkt zie liggen komt uit het buitenland

  Liked by 1 persoon

 8. leefbarbaar zegt:

  Daarnaast is het achterbaks dat energiebedrijven gezamenlijk deze belastingen gaan innen. We kunnen moeilijk in de kou gaan zitten of in het donker.
  Rutte een oplichter? Ja dus, maar met helaas veel gekochte vriendjes in het parlement.

  Liked by 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Het hele kabinet zijn oplichters pur sang, iets anders kan je er niet van maken !!

  Liked by 1 persoon

 10. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  De ruttige propaganda draait op volle toeren. Pinokkio probeert ons wijs te maken. dat het weer goed gaat met de economie. Hebt u er al iets van gemerkt in uw economie? Ik wel. Ik hou steeds meer maand over aan het einde van mijn pensioen. De ruttige verhaaltjes deugen niet. Pinokkio vertelt pertinente leugens. Economische groei en alsmaar verder achterblijvende koopkracht is een irreële voorstelling van zaken. Het is als een vuur bestrijden met olie. Dat werkt dus niet. We zouden er allemaal op vooruit gaan. Maar tot op heden wordt alles alleen maar duurder en duurder en duurder. Mijn A.O.W. en mijn pensioen houden daar geen gelijke tred mee. Integendeel, Ik teer elke dag verder in. BTW. wordt verhoogd, Tarieven stijgen heel stiekem. In de supermarkt wordt ook alles stapje voor stapje duurder. Huishuur is door de jaarlijkse huuraanpassingen schandalig hoog opgeschroefd. (Ik heb in de afgelopen 10 jaar al ruim Euro 80.000 aan huishuur betaald, terwijl mijn woning in 1970 voor nog geen HFL 70.000 is gebouwd. Hier ontgaat me elke logica.) De zorgverzekering kost vanaf januari ook weer een stuk duurder. De premies van alle andere verzekering worden ook alsmaar hoger en hoger en hoger. De prijs voor gas en elektriek stijgt de pan uit. Benzine voor de auto is vrijwel onbetaalbaar geworden. Om over parkeertarieven maar te zwijgen. En ergens naar toegaan zonder een flinke boete op te lopen, is bijna niet meer mogelijk. Van entreeprijzen sla je stijl achterover. Dit jaar heb ik de vakantie maar voorbij laten gaan. Er lagen teveel rekeningen, die betaald moesten worden. Iets leuks doen zit er niet meer in. Dit gaat niet lang meer goed gaan. De rek is uit het elastiek. En mijn broek zakt af. Ik kan geen nieuwe gaten meer graven, om andere te vullen. Ik kom inmiddels al teveel zand tekort. Ik heb de afgelopen jaren heel veel bezuinigd, maar ik ben nu aan het einde van mijn latijn. Mijn portemonnaie is leeg. Kortom, met mijn economie gaat het allerbelabberst. Ik neem aan, dat het er bij de meesten van u niet veel beter voor staat. Ik had me mijn oude dag toch wel een beetje anders voorgesteld. In plaats van een beetje weelde, verkeer ik nu in ruttige armoe. Pinokkio vreselijk bedankt voor je ruttige bezuinigingen en je gemene leugens. Die hebben hun vruchten meer dan afgeworpen. Pinokkio en zijn rijke ruttige vriendjes hebben hun zakken gevuld. En de senioren zijn de sukkelaars, die het gelag mogen betalen. Pinokkio nogmaals vreselijk bedankt voor je ruttige ellende en armoede. Pinokkio, hou je mooie verhaaltjes en gladdige praatjes voortaan maar voor jezelf. Je smoesjes deugen niet. En ik ben de leeftijd, om nog in sprookjes te geloven, al lang te boven. En die gemene grijns op je smoel, ben ik ook meer dan zat.

  Liked by 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Oeps.
   Sterkte boy!
   Heb je verhaal nu pas gelezen en behalve “aan het begin van de lijn beginnen” kan ik helaas niets maar dan ook helemaal niets afdingen op je gedegen en bijzonder verantwoord verslag van de hedentendaagse bittere realiteit!!!
   Goed zo!

   Maar hoe het op te lossen alvorens te verhongeren…?
   Laten we hopen op de jeugd.
   Meer hebben we niet.

   Liked by 1 persoon

 11. Rookmelder zegt:

  Hij heeft groot gelijk, en dan zullen mensen wel weer zeggen, niet zo netjes. maar ook in nette woorden blijft het resultaat hetzelfde : het was, het is en het blijft een ordinaire oplichter !

  Liked by 1 persoon

 12. anna zegt:

  het zal voor ons oudjes een koude winter worden ….

  Liked by 1 persoon

 13. BertG. zegt:

  Wanneer mensen geen geld meer hebben voor gas en licht, gaan ze vanzelf dingen bedenken.
  Zo als alles weer op een butagas fles of een stroom aggregaat.
  Waardoor je dan weer levensgevaarlijke toestanden gaat krijgen door onkunde in aansluiten.
  Met brand als gevolg.

  Like

 14. Williaan zegt:

  In de 2de wereld oorlog kapten we, uiteraard illegaal, overal bomen en alles wat brandbaar was jatten we toen. Die oude goede bijl heb ik nog en de oude potkachel ligt nog op zolder, niet slim, want die zal ik er zelf wel niet meer kunnen af krijgen.

  Liked by 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Potkacheltjes zijn hier in het dorp bij de bouwonderneming voor onder de 100 euro nog te krijgen, Bomen zijn er nog amper, de boeren hebben al lles vertookt. Ik heb nog een paar oeroude kapotte appelbomen en mijn 2 kerenbomen hebben dit jaar ook de geest gegeven. Op de grens achter ons land heeft het land NDS voordat we hier kwamen een flinke aanplant vn boompje gedaan. Daar zal mijn man dan eens flink in gaan grasduinen.

   Liked by 2 people

 15. paulzwueste zegt:

  Niet wanhopen Nemesis.
  Dit is nog niets.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s