Eerste verkiezingsvideo van de Zwedendemocraten: “You were wrong” (Engels ondertiteld)

 

Klik voor Engelse ondertiteling op het tandwieltje rechts onderin de balk (“instellingen”). Dan op “ondertiteling”. Kies “Engels”.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Patriottisme, Socialisten, Verzet, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

4 reacties op Eerste verkiezingsvideo van de Zwedendemocraten: “You were wrong” (Engels ondertiteld)

 1. koddebeier zegt:

  Een land vol linksen met hun linkse smeerlapperij, landverraad, leugens, bedrog, achterbaksheid en gehuichel !

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Mooi en schoon praten is een ding,
  Het resultaat van dat alles blijft toch altijd weer het ultieme bewijs van het falen van al die mooipraters…
  Die daarna gerechtelijk zullen worden vervolgd!!!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Hoe zou dat nu komen.

  Wie met een etnische bril om zich heen kijkt, ziet een massale overdracht van welvaart van blank naar niet-blank. De oververtegenwoordiging van niet-blanken in het uitkeringsstelsel en de psychiatrische zorg, het enorme beroep op politie en justitie, overal om ons heen vloeit tijd, energie en geld van blanken naar niet-blanken. Hoe heeft deze ongerijmdheid, die nog nooit op zo’n schaal heeft plaatsgevonden en tegen de evolutionaire principes ingaat ooit zo ver kunnen komen?

  Niet alleen op instellingsniveau, maar ook op individueel niveau vindt deze overdracht plaats. Neem het bericht vorige week over de aanslag in Parsons Green, een metrostation in Londen. Penelope en Ronald Jones, een ouder Engelse echtpaar, hadden een migrant uit Syrië in huis gehaald. Zij namen voortdurend migranten in huis, soms zeven tegelijk. Penelope kon nooit “nee” zeggen, als het paar om opvang werd gevraagd. Hun leven stond in dienst van de migranten.

  Al snel na de aanslag bleek de Syriër die zij hadden opgevangen de hoofdverdachte te zijn. Hij had moedwillig de burgers van zijn gastland leed berokkend, door een explosief af te laten gaan in een drukke metro. Het echtpaar dat hem onderdak had verleend en in wiens huis hij de aanslag had voorbereid, werd door de politie verhoord als potentiele mededaders. De buurt werd ontruimd vanwege de kans op aanwezige explosieven. Wat zouden Penelope en Ronald Jones de politie hebben verteld? Dat zij slechts het goede wilden doen? En dat het nog wel zo’n aardige jongen leek? Zij hadden beter kunnen weten en betalen nu de prijs.

  http://www.erkenbrand.nl/artikelen/pathologisch-altruisme-de-psychologie-achter-de-omvolking/

  Like

 4. Jan zegt:

  Zweedse regering wil wet ingevoerd hebben die journalisten wegens spionage achter de tralies kan zetten als zij negatieve zaken publiceren in de ogen van de regering en die een negatief effect hebben op Zweden’s samenwerking met o.a. de NATO, de EU enz
  http://tundratabloids.com/2017/12/140803/

  Dat land spoort voor geen meter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s