EU bereidt censuurinstanties voor tegen slam-, systeem- en EU-kritische blogs en media

Screenshot_26

EU plant censuurinstantie tegen islam- en systeem-kritische media.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De EU is de ware opvolger van de USSR

De EU laat thans ten volle haar stalinistische gezicht zien: ze bereidt een censuurinstantie voor met verregaande volmachten tegen het verbreiden van “Fake News”. Daaronder verstaat ze in geen geval bewuste en toevallige foute berichtgevingen, maar richt haar censuur zich uitsluitend tegen systeem-kritische media van de Europese blogs en enkele gedrukte media, die de islam en het totaliseren van de EU bekritiseren.

Met deze maatregel, die wij alleen kennen van dictaturen, wil de EU elke oppositie lamleggen – en de verbreiders van het ware Fake News – de socialistische mediakartels van West-Europese landen (ARD/ZDF/SAT1/RTL/SPIEGEL/SZ/TAZ enz. enz.) ter concurrentieloze verbreiding van hun eigen leugens over de islam en hun genocide op de Europeanen, zoals:

– de islam is een “religie van vrede”
– het islamitisch terrorisme “heeft niets te maken met de islam”
– de massa-immigratie “geschiedt slechts om humanitaire redenen”
– dat ze niet “meehelpen aan het doel van de afschaffing van het blanke Europese ras.”

Zie eveneens hier.

Wie de mening van de mensen bijstuurt, heeft de macht over deze mensen

Deze instantie mag haar werk nooit en te nimmer oppakken. Haar start is gepland in de lente van 2018 – en het is symptomatisch dat het Duitse media- en partijkartel hier geen woord aan verspillen.

Het moet thans de taak zijn van het Europese verzet en van de oppositiepartijen zoals

-FPÖ (Oostenrijk)
-Lega Nord (Italië)
– AFD (Duitsland),
– Het Front National (Frankrijk),
– Partij voor de Vrijheid (Nederland),
– United Kingdom Indepence Party, (Groot-Brittannië)

om zijn zich tot een soort “Rechtse Internationale” aaneen te sluiten (zoiets heeft alleen Links – en daaruit putten ze sinds hun vestiging in 1919 in Moskou op initiatief van Lenin zogenaamd onuitputtelijke krachtreserves) om deze terreur tegen de vrijheid van meningsuiting vanuit Brussel te bestrijden en tenslotte te overwinnen.

Het absolute overwicht van Links in Europa staat op instorten

De kansen staan er beter voor dan ooit tevoren. De twee sterkste socialistische landen van Europa – Frankrijk en Duitsland – zijn zichtbaar aangeslagen. Le Pen kon slechts door een binnenlands Frans bondgenootschap van partijen worden verhinderd om gekozen te worden tot presidente van Frankrijk. De leidende rol van Duitsland bij de noodlottige en perverse NWO-politiek der vermenging van alle volkeren en rassen (door Merkel verpakt als humanitaire maatregel tegenover “oorlogsvluchtelingen”, die, zoals bewezen, voor 98% geen oorlogsvluchtelingen, maar geïmporteerde economische migranten waren) is door het mislukken van de Jamaica-onderhandelingen en de waarschijnlijke val van Merkel zeer verzwakt.

Dat is alleen te danken aan de AfD: Zonder deze zou Merkel zonder probleem een coalitie hebben kunnen vormen met de SPD en/of de Groenen – terwijl de SPD (ingeval ze haar verkiezingsbelofte gehouden zou hebben om niet opnieuw een grote coalitie aan te gaan), een CDU-Groenen-minderheidsregering zou hebben geaccepteerd.

In slechts enkele weken van haar existentie als partij in het parlement en van de Bondsstaten heeft de AfD daarmee meer successen behaald dan 1000-den politieke demonstraties van patriottische Duitsers tegen het Merkel-regime.

De ongrondwettelijke en roemloze rol van de nieuwe Bondspresident Steinmeier.

Maar met de pontificale intrede van de Merkel-beschermeling Steinmeier, tegenwoordig Bondspresident (niet door het volk, maar door het linkse partijenkartel gekozen!) ter voortzetting van de grote coalitie CDU/CSU-SPD bestaat tenminste in theorie een vooruitzicht, dat de Duitsers Merkel nog vier jaar moeten verdragen.

Wanneer de onzekerheidsfactor CSU er niet geweest zou zijn: want Seehofer weet heel goed, dat hij, als hij instemt met deze coalitie, het einde zou inluiden van zijn functie als minister-president van Beieren. Seehofer zou de CSU van een 50+ partij in Beieren tot een 30+ partij degraderen – en dat zouden zijn partijvrienden in geen geval laten gebeuren. Ze zouden hem nog binnen het jaar dumpen.

En de SPD zou opnieuw te boek staan als verraderspartij: Want ze heeft nog voor de parlementsverkiezingen heilig beloofd, na de verkiezingen niet opnieuw een coalitie te willen aangaan met Merkel.

Als ze het toch weer mocht doen [en die kans is sinds gisteren groot!], zou ze dit verraad niet meer geloofwaardig kunnen verkopen aan haar miljoenen kiezers.

Hoezeer ons land aan lager wal geraakt is, ziet men dus ook aan Bondspresident Steinmeier.

De Bondspresident is het staatshoofd van de Bondsrepubliek Duitsland. Zijn rol in het politieke systeem van de staat ligt overwegend aan de andere zijde van de dagelijkse politiek. Ook als er geen grondwettelijk voorschrift is, dat de Bondspresident dagelijkse politieke standpunten verbiedt, heeft het staatshoofd zich te onthouden van inmenging in het dagelijkse politieke gebeuren.

Volgens Art. 55 van de Grondwet mag hij noch tot de regering, noch tot de wetgevende lichamen van de Bond of een deelstaat behoren. Hij mag verder geen andere bezoldigde functie, geen bedrijf en geen beroep uitoefenen.

Want als Bondspresident moet hij de president van alle Duitsers zijn – en niet de president van bepaalde politieke stromingen of zelfs maar lid van de regering.

Evenwel presenteert Steinmeier zichzelf als precies zo iemand: hij maakt reclame voor de voortzetting van de grote coalitie en wil zijn partij, de SPD, daartoe onder druk zetten.

Daarmee perverteert Steinmeier de rol die hem door de grondwet is toebedacht – en presenteert zichzelf als de centrale figuur van het links-politieke partijkartel, dat zichzelf de vernietiging van Duitsland en Europa in zijn autochtone etnische bestanden en nationale grenzen heeft bezworen.

Duitsland moet zichzelf opnieuw uitvinden

Het corrupte politieke systeem moet worden overwonnen en volledig worden afgeschaft. De verantwoordelijken voor de in de duizenden lopende inbreuken op wetten en verdragen moeten voor een rechtbank gebracht worden, waarbij ervoor gezorgd dient te worden dat de rechters (ook die van de cassatiezaken) geen spoor van linkse of rode gezindheid hebben, maar door hun vonnissen tot nu toe hebben bewezen dat ze zich alleen verplicht voelen tot doorzetting van het recht.

De EU in haar huidige vorm moet beëindigd worden

Het concept van de Gaulle en Adenauer om een Europese Gemeenschap te stichten, waarin er binnen Europa nooit meer oorlog zou kunnen zijn, was juist. Maar zouden deze twee weten wat er van de EU geworden is – namelijk de ideologische opvolger van de USSR – dan zouden ze allebei, als ze nu hadden geleefd, dit spook een onmiddellijk einde hebben bereid.

De opbouw van de EU gaat duidelijk in de richting van het centralisme en de homogenisering van alle Europese regio’s. Dit is een eenduidig socialistisch concept en heeft niets meer te maken met de gedachte van een vrij en democratisch verenigd Europa.

Een blik over de Atlantische Oceaan op de “Verenigde Staten” laat zien hoezeer de EU van dit model afwijkt. In de VS heeft elk van de 50 staten een interne soevereiniteit, waarvan de tegenwoordige EU-landen alleen nog maar kunnen dromen.

Elk van de 50 bondsstaten kan over de meeste van zijn wetten zelf beslissen (er zijn VS-staten die de doodstraf kennen, die homohuwelijken verbieden, abortussen strafbaar stellen, kansspelen verbieden, het aanschaffen van wapens niet toestaan enz. – en omgekeerd VS-staten, waarin de wetten alles toestaan wat de eerstgenoemde verbieden). Niettemin, ondanks of misschien juist vanwege hun interne politieke verscheidenheid, zijn de VS naar buiten toe een supermacht – waarmee de redenen van de EU voor haar centraliseringspolitiek, dat zij zonder een dergelijke politiek in het wereldgebeuren geen machtspositie zouden hebben, in rook opgaan.

De tijd is rijp voor een conservatieve ommekeer van historische omvang in Europa

Deze ommekeer moet als doel het volledige neerslaan van het communisme hebben. Want Europa lijdt sinds meer dan 100 jaar onder de ononderbroken aanval van deze naast de islam meest dodelijke en mensenrechten-vijandige ideologie.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Weg met ons!", Barbarisme, betutteling, Brussel, Censuur, christendemocraten, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europeanisering, EUSSR, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op EU bereidt censuurinstanties voor tegen slam-, systeem- en EU-kritische blogs en media

 1. delamontagne zegt:

  De voor vandaag aangekondigde demonstratie van de “Identitairen” te Parijs, is op laatste moment door de Prefecture van Paris verboden

  Het was de bedoeling om tegen de verder gaande Islamisering te demonstreren en tegen alle aanslagen sinds Bataclan.


  :
  * * *

  Als reden voor verbod werd opgegeven de ordeverstoringen die te verwachten zouden zijn………!

  Like

 2. scherpschutter zegt:

  Als dat inderdaad zo is dan wordt het echt tijd voor een gewapende opstand tegen de eu.bestuurders anders zijn we te laat

  Geliked door 1 persoon

 3. MF zegt:

  Wie bepaalt wat “fake” is ?

  Dit is een levensgevaarlijke ontwikkeling.

  Like

 4. Ildiko zegt:

  dit is al manden bekend via het Hongaarse nieuws. In Hongarije is echt nog steeds persvrijheid terwijl hier in westen al lang dictatuur. Ik dacht nooit in mijn leven dat zo iets nog een keer zal ik meemaken maar helaas. Brussel heeft wettelijk verboden om namen en afkomst van islamitische criminelen te vermelden, daarom in alle berichtgeving staat alleen dat de dader is een uit Duitsland of Nederland of enz enz. Wij het volk is permanent wordt gehersenspoeld en gemanipuleerd.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De EU is een fascistenclubje !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  Mensen die verantwoordelijk zijn over de besluitvorming in de EU, zijn kennelijk mensen die NOOIT de derde natuurwet van Newton hadden bestudeerd. In de natuurkunde deze wet als zodanig beschreven: Als een voorwerp A een kracht op een voorwerp B uitoefent, gaat deze kracht gepaard met een even grote, maar tegengestelde gerichte kracht van B op A: Deze wet stelt dat krachten nooit alleen voorkomen, maar steeds in paren. F (actie) = – F (reactie). De 3de natuurwet van Newton geldt niet uitsluitend voor natuurkunde, maar het is allesomvattend; ook de politiek. Als men geschiedenisboeken leest, ziet men heel duidelijk hoe reactie komt op iedere actie. Hoe bruter de actie van volk A tegenover volk B, of de onderdrukking van regime A op het publiek (B), komt de tegenreactie in dezelfde hevigheid terug. Des te meer de EU zich zou transformeren tot zichtbare brute onderdrukker, zouden tegenkrachten zorgen voor tegenacties tegen de EU en de collaborateurs. De tegenstanders zouden ondergrondse verzetsmethoden vinden om hun strijd tegen de EU-despoten door te zetten. Ook in de Tweede-Wereldoorlog boekten de nazi’s geen succes tegen ondergrondse kranten zoals ‘Het Parool’ en ‘Vrij Nederland’ . Zo ook niet tegen de illegale radio. Zonder dat de EU-adepts het in de gaten zouden hebben, kan de situatie zo veranderen dat zij onder de categorie vijand zouden vallen; met alle gevolgen van dien.

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   Het verschil is dat niet ‘Het Parool’, ‘Vrij Nederland’ en de illegale radio Nederland hebben verlost van de Duitse bezetting maar andere buitenlandse grootmachten en die gaan zich beslist niet nog een keer branden aan Europa.
   Bovendien is er te weinig intern verzet binnen Europa tegen de kant die wij op gaan en hebben we te maken met een murw gebeukte bevolking die het allemaal wel prima blijkt te vinden.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Thomasson.
   Je hebt natuurlijk helemaal en volmaakt gelijk, dus wen aan het onwrikbare feit dat je verder dus nooit enig gelijk zult behalen…
   Waarvan acte.

   Like

 7. fleckie zegt:

  De ‘zichzelf neergeplante ‘ ( dus niet door ons gekozen) lieden in Brussel gaan wel heel ver, om (? Te proberen) ons aan de leiband vast te leggen , op het gebied van ‘meningsuiting, en verbreiding van berichten! uit ..ANDERE!….. gebieden!.

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Sites als hier /Geen stijl etc etc mogen alvast maatregelen nemen zodra noodzakelijk het hele archief te doen verdwijnen. Als het kan in een mum. Kan misschien nog een paar jaar duren, maar het lijkt mij helemaal niet ondenkbaar dat alles wat hier geschreven is gevaar kan opleveren in de toekomst. Voorbereiden op wat komen gaat is nooit verkeerd. Zolang links het nog voor het zeggen heeft en dat is nog steeds het geval. Moet nog denken aan het ontzettend goed bijgehouden van het archief van de Nederlandse gemeenten waar ook keurig in stond vermeld wie Jood was. Dat heeft tot gevolg gehad dat de Duitsers met gemak Joden eruit konden vissen.

  Archief in no time kunnen laten verdwijnen is in het geheel niet verkeerd. Hou ervan als men ver vooruit denkt in zulke zaken. Wees altijd voorbereid op de toekomst.Als ze niets weten kun je ze beter bestrijden in dat soort tijden.

  Like

  • tjonge zegt:

   geenstijf is controlled opposition, fijn een klankbord voor de ontevreden jong volwassenen en tevens graadmeter voor voor den haag..
   .
   tevens wordt alle nieuws bij geenstijl bewust tot het absurde opgerekt, zodat het voor vele nederlanders dan weer als een gekkies site gekwalificeerd kan worden, win win voor den haag..

   Like

 9. fleckie zegt:

  ‘WASHINGTON sluit …PLO-kantoor……….Nw.Isr.WEEKBLAD 24.11.2017……………De Amerikaanse regering heeft aangekondigd het kantoor v.d. PLO…in Washington te sluiten. De reden is dat de palestijnen een klacht tegen Israel voorbereiden bij het Internationale Strafhof in Den Haag. De regering in Washington zegt dat dit in strijd is met een explicit verbod door het Amerikaanse Congres. Als reacties heeft de Palestijnse Autoriteit alle contacten met de Vs bevroren.: dat klinks end beetje als de munis die brunt tegen de Leeuwenhoek,Maar het brengt de regering van Donald Trump toch wel in de problemen. Palestijnse samenwerking is immers hard nodig bij het voltrekken van het vastgelopen vredesproces. Dit is een van de speerpunten van Trumps buitenlands beleid en moet worden gerealiseerd door zijn adviseur en schoonzoon Jared Kushner. Overigens kan de Amerikaanse sanctie worden opgeheven als de ..PLO..binnen 90 dagen ‘directe en zinvolle onderhandelingen met Israel begint<<<<<<<<<<<<<<fleckie, en hoeveel miljoenen, 'ontvangen ' de palestijnen vanuit de VERENIGDE STATEN? …..IN de Ver.Staten zullen heus wel genoeg 'armlastigen' zijn, ( dus, EIGEN ..VOLK, ..AMERIKANEN, EERST)

  Like

 10. fleckie zegt:

  ‘…LEZING…YAIR. LAPID .. in Nederland’ …….Nw. ISR. WEEKBLAD 24.11.2017. Op donderdag
  30 November om 20.00 uur spreekt de. Israelische oppositieleider Yair Lapid op uitnodiging van het CIDI in Amsterdam. ..Lapid , voormalig journalist,is leider van Yesh Atid(‘ Er is toekomst’) een belangrijke concurrent van Netanyahu’s ..LIKOED. ..De lezing wordt gehouden n.a.v. de verjaardag van het VN- verdelingsplan,waarover u alles leest op Pag. 16+17. …………..
  Aanmelden via cidi@cidi.nl.dan krijgen u ook de exacte locatie doorgegeven.<<<<<<<

  Like

  • fleckie zegt:

   Aanvulling op,’ Lezing Yair Lapid in Nederland:.. Ha’atsmaoet voor de een, nakba voor de ander……..VN-resolutie 181 – deze week zenentig jaar geleden- stond aan de wieg van Israels onafhankelijkheid. Zij luidde het vertrek v.d.Britten uit..PALESTINA in, maar de resolutie betekende vooral ook het begin van de eerste..JOODS-ARABISCHE ..oorlog. ……….’THE PALESTINE POST’,…Jerusalem..Sunday Nov.30,1947. …’PARTITION ..APPROVED..BY..MORE..THAN..2/3 ; 33 TO..13. . …..FLUSHING MEADOW, Saturday
   (U.P)– When the plan for the Partition of Palestine and the setting up of Jewish and Arab States..appeared certain of enough votes ..to..pass the General Assembly today, ..the Arab States in a last-ditch effort to prevent this,proposed the establishment of a federal state based on the canton system in which ..the..Jews and. Arabs would be separated as far as possible. …….The Arab motion,which was attacked as a move to sabotage the UN. Partition plan,was opposed by the rapporteur of the. AD HOC Committee ,Mr. Thors, and by the delegate of the United States.,Mr.H.Johnson ,who asked the Chairman ,Dr.Aranha,to call for a vote on the Ad Hoc Committee’s recommedation for Partition. Mr. Aranha ruled that the delegates would have to vote on the partition plan after hearing last minute appeals by Iran..and. Syria. Mr. Johnson,said:” There is nothing. conciliatory in this”, and he was supported by the Soviet Delegate. The voice was taken, 33 said YES, 13 No and 10 abstained, One was. absent. ……De…PALESTINE POST van zondag 30 November 1947. ……..B.SCHUT.
   >>>>>>>>>>>>>>

   Like

   • fleckie zegt:

    vervolg op ‘De Palestinian Post van zo dag 30 November 1947.’…………..” Het is te riskant, we hebben meer tijd nodig”. Op de dag dat er gestemd zou worden over. Het . Verdelingsplan v.d. VERENIGDE NATIES voor het Brits mandaatgebied in ..PALESTINA, was Moshe Sharett, verantwoordelijk voor Buitenlandse Zaken bij de JEWISH AGENCY er niet gerust op. Niet dat de Joden v.d. jisjoev onverdeeld gelukkig waren met Resolutie . 181. Het plan gaf hen aanzienlijk minder land dan waarop zij gehoopt hadden en vooral het feit dat Jerusalem,hun beoogde hoofdstad,onder internationaal best uur zou vallen , was het Joodse leiderschap in doorn in het oog. …….Maar zonder de aanname van de resolutie stond de AGENCY helemaal met lege handen.had de jisjoev geen enkele rechtsgrond waarop een onafhankelijkheidsverklarin juridisch gestoeidv zou kunnen worden. Dus hadden David Ben Goerion en de zijnen het Verdelingsplan tegen wil en dank geaccepteerd. Nu was het van cruciaal belang dat tweederde v.d.56( min het aantal onthoudingen) landen v.d.Algemene Vergadering v.d. VN voor Resolutie ..181… zouden stemmen. Sharett en zijn medewerkets keken hun berekeningen er nog eens op na, het was te krap. Dus besloten zij tot een FILIBUSTER, de Joodse afgevaardigden zouden zo lang spreken dat de Vergadering op woensdag de 26e zonder stemming geschorst zou moeten worden. Met het THANKSGIVING- reces in New York voor de boeg gaf dat Sharett, de latere minister van Buitenlandse Zaken en premier v.d.Joodse staat, drie cruciale extra dagen……………Larry Collins en Dominique Lapierre beschrijven in..O JERUSALEM!, hun fascinerende boek over de strijd om. ISRAELS HOOFDSTAD in 1947 en 1948, hoe het vervolgens vooral de AMERIKANEN waren die druk zetten op de landen die nog twijfelden over hun stem. ..VOOR. de 26e hadden zij dit ook al gedaan, nadat president Harry S.Truman zich..onvoorwaardelijk.. achter de Joodse zaak had geschaard. ..Tegen zijn VN-ambassadeur Hershel Johnson had Truman in niet mis te verstane woorden duidelijk gemaakt dat de Joodse staat er moest komen,’OR THERE WILL BE HELL TO PAY!’. Zelfs de trotse Fransen hadden gevoeld wat dit betekende. Washington had Parijs gedreigd met het stopzetten v.d.economische hulp in het Kader van het MARSHALLPLAN, als de Fransen het in hun hoofd zouden halen ..tegen RESOLUTIE ..181..te stemmen……..HOOFDPIJNDOSSIER
    …….Vier landen waren in de dagen rond Thanksgiving 1947 met name het doelwit van de Amerikaanse druk. De Filippijnse president Manuel Roxas werd bestookt met telegrammen van Amerikaanse opperrechters en senatoren. Zijn ambassadeur werd op het matje geroepen in het Witte Huis. De druk werd Rojas te veel- de Fillippijnen stemden VOOR …Harvey Firestone ,baas van de gelijknamige rubbergigant,begon op VN-lid Liberia in te praten. Firestone ,bevreesd voor een Joods-Amerikaanse boycot van zijn producten, ,liet de Liberiaanse regering weten dat deze uitbreiding van de rubberproductie in haar land kon vergeten na een stem tegen het Verdelingsplan. .Haiti werd aan een soortgelijke behandeling onderworpen. Beide landen begrepen de boodschap,..alleen Griekenland,bevreesd voor het lot van de vele Griekse gemeenschappen in de..ARABISCHE WERELD hield voet bij stuk,en stemde tegen. …..Eigenlijkm was niemand echt gelukkig met het plan waarover uiteindelijk op 29 November 1947 werd gestemd . Toch bestond er geen realistisch alternatief vanaf het moment waarop de Britse regering had besloten de handen van het hoofdpijndossier ..PALESTINA..af te trekken en het aan de …kersverse .Verenigde NATIES .over te dragen.En hoewel volgens Truman de situatie in het Heilige Land precies was ‘ waarvoor
    we de VN hebben’, geloofde diezelfde Britten er geen moment in dat het Verdelingsplan aanvaard zou worden, zo lastig was het tot overeenstemming te komen in het wespennest waarover Londen de afgelopen dertigdertig jaar de scepter had gezwaaid.” Zoiets is nog nooit gebeurd”, meende de Britse diplomaat en Arabist Harold Beeley,kort voor de stemming” het kan niet gebeuren en het zal niet gebeuren”. En zelfs als het zou gebeuren ,dan nog voelde..HIS..MAJESTY’S ..regering er niets voor de implementatie
    van het Verdelingsplan af te dwingen,liet VN- ambassadeur Alexander Cardogan weten,
    tenzij zowel Joden als Arabieren akkoord gingen . Cardogan wist heel goed dat dit echt niet kon gebeuren en niet zou gebeuren. …………..Want waar de Joden knarsetandend akkoord waren gegaan met een plan dat hen een onverdedigbare strip land in Palestina zou geven, en waar binnen zij ook nog eens nauwelijks een meerderheid zouden vormen,hadden de Arabieren van het begin af aan duidelijk gemaakt dat er met hen niet te onderhandelen viel over welk, plan dan ook dat hun niet volledige en exclusieve onafhankelijkheid over..heel..PALESTINA .. zou geven.. Oh, en er moest een onmiddellijke en absolute immigratiestop,voor Joden naar het Heilige Land komen. Het was dezelfde houding die de arabieren al vanaf de .Balfour-verklaring in 1917 hadden aangenomen en waarin zij veeal als tot op de dag van vandaag volharden. Al,in 1947! hadden zij kunnen beseffen -en in enkele verlichte geest deed dat ook– hoe contraproductief dat was. >>>>>>>>>>>>>>

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Tsja.
    Als die verdomde, vervloekte kut-arabieren geen zin hebben in onderhandelen,
    verdelg die troep dan toch Israël…!
    Je kunt, om in leven te blijven wel eeuwig door blijven gaan met onderhandelen,
    maar het is beter om tijdens je leven je vijand te verslaan… voordat hij jou verslaat met omderhandelingen….

    Like

 11. Cynicus zegt:

  Goed en duidelijk artikel wat al weer aangeeft dat de psychopaten in Brussel meer en meer macht willen over het volk. Naast de islam is het (eco)communisme een afschuwelijke hel.

  Geliked door 1 persoon

 12. M. zegt:

  Een soort oorlogsverklaring aan het volk.

  Like

 13. fleckie zegt:

  Vervolg op ‘hoe contraproductief dat was’…………..Averechts…………..Het verdelingsplan van Resolutie ..181.. was het resultaat, v.d.Speciale Commissie van de VN voor…PALESTINA,
  UNSCOP Van het begin af aan werd de commissie door de Arabieren met agressie bejegend ofwel domweg genegeerd. Dit terwijl de jisjoev zich de longen uit het lijf rende om de commissie van dienst te zijn.Natuurlijk werden er met de Joodse honing meer vliegen gevangen,dan met de ARABISCHE azijn. De leden v.d. commissie zagen nu eenmaal liever vriendelijk lachende kiboetniks die hun land ontgonnen dan naar hen spugende Palestijnse kinderen in de stoffige straten van Ramallah of Hebron. De Egyptische voorzitter v.d.Arabische Liga, ,Azzam Pasja, dreigde de commissieleden met geweld tegen de honderdduizenden Joden die in ARABISCHE landen woonden. Ook dit werkte averechts: de meeste leden van
  UNSCOP zagen er slechts het bewijs in dat een Joodse staat meer dan ooit nodig was. Zelfs een compromisvoorstel voor een federale staat waarbinnen de Joodse minderheid een drietal
  kantons zou krijgen ,veegde Assam Pasja van Tafel. Waarbij hij toegaf:” De ARABISCHE diplomaat die dit plan mee terugneemt naar zijn hoofdstad is dood”. …….En zo ging het UNSCOP-verdelingsplan op 29 November definitief voor stemming naar het tijdelijke VN- gebouw– ooit een overdekte schaatsbaan- in Flushing Meadows, New York. Terwijl de jisjoev gekluisterd zat aan de radio,waarop de via de telex binnengekomen resultaten werden uitgezonden,begon de stemming : Afghanistan : tegen, Argentinie: onthouding,..Australia: voor.. Tot alle landen hadden gestemd. en de uitslag definitief was: ..33 voor, ( waaronder Nederland)., 13 tegen, en 10 onthoudingen. ( onder wie de Britten). De Europese en Latijns- Amerikaanse landen hadden de doorslag gegeven,inclusief devijf communistische staten van het Oostblok. De ARABISCHE Liga en haar islamitische bondgenoten in Azie stonden vrijwel alleen. ……UITZINNIG…………………
  In de straten van Tel Aviv en Jerusalem brak een uitzinnig volksfeest uitg… NA ..TWEEDUIZEND JAAR WACHTEN…….was het ..’Volgende jaar in Jerusalem’ ..niet langer een verre droom . Maar
  er waren direct al Joden in Palestina die wisten dat voor de verwezenlijking van die droom een nachtmerrie onvermijdelijk zou zijn. Yitzhak Shadeh, de commandant van de Palmach- elite troepen van de HAGANAH!vierde het feestje in Jerusalem met dertig van zijn officieren en even zo flessen wodka. .’De oude man’, Shade’s bijnaam binnen de Palmach ,liet de jongeren drinken en zingen,Maar bleed zelf Ingetogen en nuchter. Over de stemming zei hij::” Het kan mij niet schelen .Als de uitslag positief is, zullen de Arabieren oorlog tegen ons voeren. Die oorlog zal ons vijfduizend levens kosten. En als de uitslag negatief is,zullen wij een oorlog tegen de Arabieren beginnen.”. …….Ook Ben Goerion, ooit als David Grun geboren in Plonsk ,POLEN, wist wat zijn proto- staat ( de onafhankelijkheidsverklaring zou op zich laten wachten totdat de Britten vertrokken waren,op, 14 Mei 1948 ) te wachten stond. Terwijl zijn medewerkers in zijn kantoor in Tel Aviv de. HORA dansten, dacht de eerste premier van Israel:” Ik kon niet dansen. Ik kon niet zingen die nacht. Ik kon er alleen maar aan denken hoe zij allemaal de oorlog in zouden moeten.” Het zou minder dan 24 u, duren voor zijn woorden bewaarheid werden.:, de volgende dag 30 November 1947, reed een bus bij Kfar Sirkin,net buiten Petachn Tikva ,,in een hinderlaag van ARABISCHE opstandelingen. De VIJF door de Arabieren gedode Joodse passagiers waren de eerste slachtoffers van de Israelische Onafhankelijkheidsoorlo. . De eerste Joods- ARABISCHE oorlog– HA’ ATSMAOET … voor de een , NAKBA, voor de ander-was een feit.*…..
  ( Bart SCHUT, …de auteur , ..heeft voor dit artikel naast het al genoemdeb O JERUSALEM van Larry Collins en Dominique Lapierre. ,vooral geput uit de boeken 1948 ..van Benny Morris en A HISTORY OF ISRAEL van Howard M.Sachar.<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 14. fleckie zegt:

  ‘EEN ANDER GELUID UIT DEN HAAG’ …Nw. isr. WEEKBLAD 24.11.2017. ………..E.VOET……..
  Afgelopen week vond het debat rond de begroting BUITENLAD plaats waar -opnieuw- veel aandacht was voor het Israelische-Palestijnse conflict. In tegenstelling tot zijn voorganger KOENDERS (PvdA) ,blijkt minister ZIJLSTRA ( VVD) geen nut te zien in het eenzijdig uitroepen van de Palestijnse staat.” Zijn inschatting … was van ja, die van mij is van née”. ………
  Koenders liet tijdens zijn ambtstermijn weten heil te zien in het uitroepen van een Palestijnse staat ‘op een strategisch moment’,dus niet pas na vredesonderhandelingen .Maar tijdens dit debat werd duidelijk hoe de Haagse hazen in het nieuwe kabinet lopen. Allereerst waren er vragen van Martin van Rooijen (50+) Sadet Karabulut ( SP) , en Tunahun Kuzu over het vredesproces en de tweestatenoplossing . Zijlstra antwoordde: ” Laat Ik helder zijn : de lijn van de tweestatenoplossing wordt door dit kabinet voortgezet. Ook deze minister is van mening dat de enige reele oplossing een tweestatenoplossing is. Ik deel dus niet de mening van de heer de Roon ( PVV,red.) ,die zegt dat Israel tot aan de JORDAAN loopt en dat de Palestijnse staat JORDANIE heet. Dat is niet het beleid van dit kabinet en dat gaat het niet worden ook.Laat Ik ook helder zijn in reacties op de heer KUZU en mevrouw ..KARABULUT…Zij zeiden dat een strategisch moment van erkenning van de Palestijnse staat zou kunnen helpen. Ga Ik dat doen? De tweestatenoplossing is net als een vredesdebat met IRAN, namelijk een complexe vorm van gelijk oversteken. Ik ben van mening dat als je de Palestijnse staat separaat gaat erkennen, je de tweestatenoplossing verder weg brengt. Ik zie dat dus niet gebeuren. Wij moeten inzetten op het gelijk oversteken tussen die twee partijen.Dat is de enige manier waarop het gaat werken”.
  ………..Dat standpunt moest aan KUZU nog een keer worden uitgelegd,waarna Zijlstra daar aan toevoegde :”We moeten ook realistisch zijn. Dit is een onderwerp dat heel lang speelt.Hoe zal Ik hetb eufemistisch zeggen? Het is niet geheel uit te sluiten dat het deze kabinetsperiode niet lukt”,
  duidend op een vredesakkoord en erkenning van een Palestijnse staat. ………..Daarop reageerde
  Kees van der Staaij( SGP) :” Ik luister natuurlijk de hele avond goed naar de minister .Er zit veel continuiteit in. Hoor Ik het goed dat dit dus wel echt een verandering is ten opzichte van het beleid dat minister Koenders verwoordde? Hij hield wel de mogelijkheid open voor een eenzijdige erkenning v.d.palestijnse staat op een strategisch moment. Gaan we hiermee eigenlijk weer terug
  naar de lijn die eerder door deze Kamer is uitgesproken in een motie in 2011, namelijk dat er geen eenzijdige erkenning moet zijn van de Palestijnse staat”? Zijlstra:”Ik heb niet elk debat gevolgd. Voor zover Ik mij kan herinneren heeft ook de heer Koenders continu aangegeven dat hij in de tweestatenoplossing terecht wilde komen. Het is wel een appreciatie — laat dat ook held er zijn– of het op een strategisch moment eenzijdig uitroepen van de Palestijnse staat helpt. Zijn inschatting was van ja, die van mij is van née”. ………………….HOLLAND-PROMOTIE………………..
  Buitenlandwoordvoerder van..D66.. SJOERD SJOERDSMA, hield zich tijdens deze fase van het debat stil. D66 heeft zich regelmatig uitgesproken VOOR zo’n eenzijdige erkenning op een strategisch moment of anderszins. Maar het is met de uitspraken van Zijlstra duidelijk wat tussen de coalitiepartners is afgesproken: daar kan geen sprake van zijn. Dus deed Sjoerdsma ,nu zijn Partij deel uitmaakt van de coalitie, er het zwijgen toe,wat trouwens niet betekende dat hij en zijn partij D66 tegen een motie van..DENK..zouden stemmen. Met de SP ,Groen Links, Partij van de
  Arbeid , Partij voor de Dieren en uiteraard..DENK.., stemde D66 ..als enige coalitiepartij voor erkenning van de Palestijnse staat. ……………Vervolgens was het de beurt aan ..KARABULUT..die
  er schande van sprak dat de Israelische supermarktketen Schufersal een Holland-promotie- maand in het leven had geroepen,in samenwerking met de Nederlandse ambassade . Schufersal
  is ook op de Westbank , en ..KARABULUT vond dus dat het bedrijf moest worden geboycot. Zijlstra was het daar niet mee eens,zie dat dit een prachtreactie was : ” Top!Doen! Hollandpromotie
  ten voeten uit’. De minister ledge uit dat de ambassade zeer zorgvuldig te..werk..was..gegaan.
  en zegde vervolgens toe de precieze details van deze actie per brief te sturen. ……….Zijlstra ging
  ook in op de betaling van vergoedingen aan voor terrorisme veroordeelde Palestijnen:” Er is een aantal specifieke vragen gesteld over de perverse prikkel van geld dat naar Palestijnse gevangenen gaat vanuit de Palestijnse Autoriteit. De heer Voordewind en de heer Van der Staaij
  hebben daar naar gevraagd. Laat helder zijn dat wij de Palestijnse Autoriteit daar continu op aan spreken .Nederland is van mening dat families van gevangenen,daar war sociale economische behoefte een noodzaak toe is, een vergoeding kan krijgen.Maar dat de vergoeding hoger is als de straf hoger is,heeft gewoon een perverse prikkel in zich. Feitelijk is het dan zo dat hoe erger hetgeen is wat je gedaan hebt, hoe meer je krijgt. Het gaat ook om gevallen waar terroristische aanslagen deel van uitmaken.Dat is een suggestie die er niet aan zou moeten kleven. Dat vertellen wij ook continue aan de Palestijnse Autoriteit. Wij proberen daar in EUROPEES VERBAND…meer landen achter te krijgen. Dat is overigens gelukt. Het vorige kabinet heeft daar voor goed werk gedaan. Daar zullen wij mee doorgaan. […] ..Naar de mening
  van het Nederlandse kabinet is het ook een heel slechte zaak voor de Palestijnse Autoriteit.het ondergraaft haar gezag. Dat zeggen wij ook.Wij gaan daarmee door en blijven het ook in EUROPEES verband aan de orde stellen. Ik hoop dat we op een gegeven moment vanuit Europa met een breed front een vuist kunnen maken en hier een eind aan kunnen maken.Het is gewoon een slechte praktijk”. ……..RUIMTE..VOOR..SAOEDI-ARABIE…………..Daarnaast was er de vraag van Kees van Der Staaij over ..HULPGELD ..dat in sommige gevallen zou ..doorvloeien..naar Palestijnse terroristische,organisaties, en wat de minister daaraan wenst te doen” Laat helder zijn dat wij geen bewijs hebben waaruit zou blijken dat door Nederland gesteund..NGO’s of hun bestuursleden in Israel of andere landen zich schuldig hebben gemaakt aan activiteiten die kunnen worden gekenmerkt als terrorisme. Als je zegt dat het gaat om terrorisme ,heeft dat verregaande consequentiesv.Dat moet dus echt zorgvuldig gebeuren,met inachtneming van de rechten van de personen en organisaties . De bron van de beschuldiging was meestal NGO Monitor( een Israelische organisatie die die geldstromen onderzoek.red”.].
  Ik zegt het maar heel simpel,: Ik kan er eerlijk gezegd weinig mee. Het betreft heel vaak beschuldigingen .Iemand zou bijvoorbeeld familie zijn van een PFLP- lid( Volksfront voor de bevrijding van Palestina,red.]. Het zijn beschuldigingen op zo” n niveau. Ja, voorzitter,dat is geen grond om organisaties te kenschetsen alsof ze steun geven aan terroristische organisaties. Als het vastgesteld wordt,dan is er dus geen twijfel over dat er geacteerd zal worden.Maar zo’n beschuldiging verdient zorgvuldige staving en die ontbreekt.”. …….Ten slotte was het VVD- buitenlandwoordvoerder Han ten Broeke die de minister ondervroeg over de veranderende verhoudingen in het Midden-Oosten en de rol van de Amerikaanse regering daarin en of de minister het verstandig achtte bij die ontwikkelingen de hele ARABISCHE wereld te betrekken.” Ik denk dat het ver standing is om soennitische landen,waarvan ook de Palestijnse Autoriteit zeer afhankelijk is,daar bij te betrekken. In het verleden is Nederland daar wel eens wat dubbel over geweest . Ik denk dat hetngoedb is om die landen,en ja, daar hoort ook SAOEDI-ARABIE bij, daar zo mogelijk ruimte voor te bieden.”. De minister zegde toe dat Indien gewenst,Nederland daar al het mogelijk in zal faciliteren.*’……E.Voet, hoofdredacteur Nw,ISR.WEEKBLAD<<<<<<<…..fleckie: HOEVEEL…dragen ANDERE landen er toe bij, om DIE 'BEHOEFTEN' ,…GECREEERD door terroristische aanvallen op ISRAEL?.<<<<<<<

  Like

 15. fleckie zegt:

  MUZIEK! …..Nick Cave in ISRAEL ..’OM BDS’. ………… ..NW. ISr. WEEKBLAD 24.11.2017………..
  ‘De Australische Rocker..Nick..Cave …, in Israel voor twee uitverkochte concerten in Tel Aviv ,heeft in een interview gezegd dat hij optreedt in de Joodse staat ‘ Vanwege BDS’, Tijdens een persconferentie in Tel Aviv gaf Cave toe dat hij twintig jaar lang niet in Israel had opgetreden ,o.a. Om de ‘openbare vernedering’ te vermijden die hij dan had moeten ondergaan. Van BDS- aanhangers als Roger Waters. ..Maar: ” Het werd opeens zeer belangrijk tegen mensen in te gaan die proberen musicii te bullyen , ..te censureren, en het zwijgen op te leggen” vindt Cave nu……………….Meer slecht nieuws voor ..BDS……..: ROCKLEGENDE ..OZZY..’ The Prince of Darkness ‘ ..Osborne. plant een. af scheidsoptreden in..ISRAEL … Op 8 juli speelt de oud- FRONTMAN van …BLACK-SABBATH …in..Risjon Letsion, En er gaan geruchten dat ook nog een oudere. rocker de Joodse staat zal aandoen : ..oud- Beatles-drummer Ringo Starr (77) zou een optreden plannen in de lente van 2018 <<<<<<<

  Like

 16. fleckie zegt:

  .. Yossi GAL v.s. Bert Koenders’ …….Nw. Isr. WEEKBLAD 24.12.2017… .door… Karen de JAGER
  ‘ Ze waren het over veel eens,Maar niet over alles, Yossi Gal, oud- diplomat en huidige vice president van de HEBREW UNIVERSITY en oud- minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders. Zij Kristen op 15 November de defense in de Makariazaal van de L.J.G. In A’dam…….
  ‘ De vragen die gespreksleider Felix Rottenberg de deelnemers voorlegt liegen er niet om.Wat is hun visie op de actuele stand van zaken random. De gevechten in SYRIE en IRAK, de rol van RUSLAND en de strijd tussen soennieten en sjiieten? Wat vinden ze van de rol van dec VERENIGDE Staten en wat van de situatie tussen Israel en de palestijnen? Een ambitieuze agenda voor een gesprek dat twee uur zal duren. ……….Voordat Yosdi Gal op de vragen ingaat, haalt hij herinneringen op aan zijn eerste ervaring met Nederland, nu 22 jaar geleden, toen hij hier ambassadeur was.” Ik zat in het Concertgebouw in Amsterdam toen mijn beveiligers zachtjes naar mijmtoe kwamen en me meenamen,de zaal uit . Ze vertelden me het verschrikkelijke nieuws dat premier Yitzhak Rabin was neergeschoten. In de auto, terug naar Den Haag, hoorden we dat Rabin was overleden. Bij de ambassade aangekomen ,worden we opgeeacht door vertegenwoordigersc van verschillende Nederlandse organisaties en uit de politiek. Hartverwarmend. Toen Ben Ik van Nederland gaan houden” Zijn startpositie is duidelijk. Nederland kan een potje bij hem breken. ..Bert Koenders herinnert zich de goede banden tussen de Nederlandse Partij van de Arbeid en de Histradoet, de socialistische vakbond,die aan de basis stond van de Israelische maatschappij. Hij uit zijn be wondering voor de inzet van Yossi Gal en de Hebreeuwse Universiteit op het gebied van de samenwerking tussen Israelische en Palestijnse wetenschappers. ” en”, zegt Hij,” mijn liefde voor Israel is gelijk aan mijn liefde voor jullie democratie”. ……………GAL: ‘ HET..IS..TIJD..DAT..DE..PALESTIJNEN..,NA ZEVEN-EN-EEN-
  HALF-JAAR…WEGDUIKEN ,…EINDELIJK…ZELF…VERANTWOORDELIJKHEID …..NEMEN”……
  …….Het eerste debate tussen beside heren is dan ook vooral beleid. Pas als er vragen uitg de zaal komen, wordt de toon wat scherper en worden de ant woorden wat explicieter. ……………..
  …VEIGHEIDSDIENSTEN………….. De Islamitische staat verliest wel gebied ,maar geen TERREIN. Is blijft een bedreiging zo lang er geen structurele oplossingen voor de posities van soennieten en sjiieten in diverse landen in het Midden-Oosten . Het is van het grootste belang dat GEHEIME diensten in het Westen en Israel nog nauwer samenwerken. Gossip Gal Winston op de recent aanslagen,die niet door IS zijn voorbereid,Maar wel geinspireerd zijn op, het gedachtegoed van IS. Het goede nieuwe is,volgens Gal, dat de huidige situatie in het Midden-Oosten het ongelijk bewijs van de theorie dat het conflict tussen Israel en de Palestijnen de oorzaak van het uitblijven van wereldvrede. Israel heeft met die huidige stand van zaken niets te maken,vindt hij. Bert Koenders zietn dat wat. anders. ” Née, het Israelisch- Palestijnse conflict is niet de hoofdoorzaak van de situatie in het Midden- Oosten ,Maar het speelt zeker een rol”. De niet- aflatende bouw van nederzettingen in bezit gebied is een obstakel voor VREDE. Een VREDE met een tweestatenoplossing,waarbij de Joodse identiteit en veiligheid grenzen gewaarborgd zijn. …………..WEGDUIKEN…………..Op een vraag uit de zaal of een tweestatenoplossing niet al passé is, ontkennen Gal en Koenders beiden met een stellig’nee’. Gal :” Wie had gedacht dat wevooit VREDE zouden hebben met Egypte,of met Jordanie? En toen die VREDE getekend werd.,heeft Israel al het gebied,inclusief..oliebronnen en steden in de Sinai,teruggegeven . We hebben leiderschap nodig, zo als Anwar Sadat en Menachem Begin[1978], en koning Hoessein en Yitshak Rabin[1994] dat hebben laten zien. We kunnen de diverse voor stellen die Israel bij Mende van Barak,Sharon en Olmert de Palestijnen hebben gedaan,niet negeren. Het is tijd dat de Palestijnen ,na 7,5 jaar wegduiken, eindelijk zelf verantwoordelijheid nemen en aan de onderhandelingstafel,komen. En dan moeten we compromissen sluiten,net zolang tot er wit te rookmuit de schoorsteen komt. Date is de enige oplossing”. ……….Koenders er Kent de veiligheidsproblematiek waar Israel in de regio mee te maken heeft,zoals met Libanon en SYRIE. In tegenstelling tot Gal is hij voorstander van de Iran- deal die- met alle monvolkomenheden- een bijdragen levert aan een veiliger situatie nin het Mi.-Oosten . Die deal annuleren noemt hij een’slecht idee.’Hij vinden ook dat Israel als sterkere partij,als ‘economics has power house’,meer verantwoordelijkheid heeft voor het realiseren van de vredesbesprekingenmet de Palestijnen dan Andersom . ” Doorgaan op de huidige weg is niet houdbaar”, zegt hij .De angst regeert bij beide partijen,” Hij zien een bemiddelende rol weggelegd voor een derde partij. Als dat de VS niet is dan zou het Europa kunnen zijn…………..
  …BOYCOT..ZINLOOS…………..Dan Volga een vraag uit de zaal.Wat is de bijdrage,van Nederland aan het uit blijven van VREDE? Europese en Nederlandse financiele bijdragen worden door de Palestijnse Autoriteit gebruikt om terroristen levenslang een maandelijkse onkostenvergoeding te geven,als belongings voor hun dienst een. Koenders is pertinent in zijn ontkenning:” Er gaat geen Nederlandse geld naar terroristen. Dat zegt Ik niet alleen,Maar dat is ook meerdere malen gezegd door premierbnRutte”. Rutte:,” financiele sancties om de palestijnen of de Israeli’s naar de onderhandelingstafelmte dwingen,zien hij niet als opties.” Boycotscleveren niets gunstigs op. We moeten ons niet van elkaar vervreemden,Maar elkaar opzoeken en leren kennel.we kunnen onderhandelingen en VREDE proberen te stimuleren ,Maar niet opleggen”. ,Adus Koenders. ….Zowel Gal als Koenders is ervan overtuigd dat VREDE mogelijk is. Israel is als Lang niet meer zombgeisoleerdbals het ooit was.mKoenders noemt het Arabisch vredesinitiatief uit 2002,als hoopvol teken, 22 landen v.d.Arabische Ligament schaarden zich achter hetvoorstel,wasrin de betrekkingen merpt Israelnwerden genormaliseerd. Het plan werd doorvde Arabischeb Ligament bevestigd in .2007!( Riyad) en 2008 ( Damascus) en had voorstellen voor dec posities van Jerusalem en de terugkeerb van vluchtelingen. Israel onder Sharon negeerde het plan. Mede onder drug van ontwikkelingen in het Mi- Oosten in de afgelopen jaren zijn dec betrekkingen met een aantal. ARABISCHE landen alleen maar verbeterd. En terwijl de rol v.d Ver.Staten in het Mi-Oosten lijst af rptev nemen,verbeteren de relaties van Israel metRusland , een belangrijke speler in de huidige situatievinnhet Mi-Oosten En dat biedtv npmisschien nieuwe Jansen.*’……….KAREN de JAGER.<<<<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s