Het grappenhuis dat Justitie heet

Screenshot_58

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik scheef al eerder dat we in een ronduit krankzinnig rechtssysteem terecht zijn gekomen, uitgevoerd door uitsluitend autisten die geen enkele vorm van realiteitszin of toekomstig gevarenbeeld lijken te hebben. En aan diezelfde kant staat ook nog een andere uitvoerende macht van Justitie die zo ziek en corrupt (b)lijkt te zijn dat een vergelijking met de vroegere Gestapo en SS hem inmiddels niet misstaat.

“Onze” rechtsstaat

En zo kon het gebeuren dat scherpe beelden (per ongeluk zegt men, maar wie gelooft ze nog?) zeer hardnekkig (!) niet meegenomen zijn in de beoordeling rondom de dood van Mitch Henriquez. De daders van deze zinloze, maar bewuste moord (!) èn de daarmee gepaard gaande opzettelijke verdoezeling van de feiten, worden echter niet bestraft, “want ze hebben al twee zùlke zware jaren achter de rug”… echt waar? Goh zeg, wat zielig nou. En de nabestaanden? Die hebben levenslang gekregen door dit achterlijke optreden van deze betreffende 2.0 versie (hersenloze) ‘recht’-handhavers. Dàt is pas minachting van het rechtssysteem en daarnaast overigens pure discriminatie!

Maar het kan nòg gekker: Iemand die sigaretten heeft gestolen wordt s’nachts door een compleet overvalteam met veel geweld en machtsvertoon van zijn bed gelicht, terwijl een Syrische ISIS-“strijder” hier vrij kan blijven rondlopen (omdat ze nog geen aanwijsbare strafbare feiten hebben vastgesteld volgens meneer Grappenhaus). Dat moet een grap zijn, dacht ik nog… Maar niets is minder waar, aldus is het rustig wachten op de eerste aanslag in Nederland, want hij was/is niet de enige die op zijn bruine ogen geloofd werd toen hij keihard loog een ‘zielige vluchteling’ te zijn… Gek genoeg kon deze tikkende tijdbom gewoon weg fietsen om vooralsnog totaal uit beeld te verdwijnen. Opvangplaatsen genoeg waar hij door andere salafistische randdebielen als held wordt gezien en daar ook als zodanig zal worden binnengehaald. Tijd genoeg voor hen om hier geboren ‘kansarme’ islamitische losers en sukkeltjes om zich heen te verzamelen, volgens de islam nòg verder te indoctrineren en daarnaast gedegen op te leiden tot volledig op scherp staande wandelend explosieven. Maar zóver kan en mag een autistisch, dramatisch achtergebleven rechtssysteem niet nadenken, laat staan handelen. Het mag zich uitsluitend bezighouden met sterk verouderde wetgeving. Het mag niet naar gezond verstand preventief, maar uitsluitend achteraf handelen en dan nog, als er inmiddels vele doden en gewonden zullen zijn gevallen, wast het zijn met bloed besmeurde handen in onschuld. Wir haben es nicht gewußt… Befehl ist Befehl!

Nòg gekker

Ook Sarah Izat (beter bekend als de hoofddoek-“agente” in opleiding met een hoger islamitisch doel) heeft van het “College voor de rechten van de mens” gelijk gekregen. Het valt namelijk onder “discriminatie” als u zèlf bij de politie solliciteert, aangenomen wordt omdat u tot een minderheid behoort, weet wat de regels en restricties zijn en u, tegen de regels in, tòch een islamitische hoofddoek wenst te dragen in combinatie met een neutraal politie-uniform, en dat niet geoorloofd wordt. Even het jankvarken uithangen bij het betreffende tunnelvisie-college en het is gepiept. Pure islamisering ten gebruike van het woord “discriminatie”. Op staande voet ontslaan deze volledig onbetrouwbare “rechthandhaafster”. Er zijn inmiddels al diverse mensen die hebben aangegeven haar “gezag” als politieambtenaar niet te zullen erkennen en accepteren, en terecht! Vraagt u maar naar een collega van haar die u wèl kunt vertrouwen.

Omgekeerde democratie

We zitten al decennia lang in een omgekeerde democratie. Een “democratie” waarbij een meerderheid gedwongen wordt zich aan te passen aan een minderheid en waarbij die meerderheid wordt weggezet als racistisch, extreemrechts en discriminerend als die betreffende minderheid hier haar zin niet krijgt. In een èchte democratie hoort de meerderheid van de stemmen te bepalen. Maar hier is het weer (uiteraard zou ik bijna zeggen) de wereld op z’n kop!

Vrijheid van hersenspoeling

De islam is geen religie, de islam is een hardvochtige, haatdragende, 1400 jaar achtergebleven en alles overheersende doctrine die de verovering van de gehele wereld nastreeft. Met geweld of door overwoekering. Hoe extremer de leer van de islam, des te veeleisender, intoleranter en  gewelddadiger deze cultuur zich openbaart en er zijn steeds meer hier geboren moslims die het Salafisme omhelzen als de ware islam…

Nieuwsuur

In het programma Nieuwsuur dan ook een lid van Groenlinks die terecht Kamervragen stelt over het gevaar van jonge moslims die middels deze indoctrinatie 100% moslim willen zijn (en dus niet willen werken), maar uitsluitend bezig willen zijn (moslima’s volledig bedekt, dus met boerka en/of djilbâb) met bidden, andere moslims hersenspoelen/vergiftigen en vooral veel meer en veel hogere islamitische eisen stellen. Zij zien Europa (en Nederland!) inmiddels als islamitisch grondgebied en er wordt hen geen strobreed in de weg gelegd. Sterker nog; er wordt voor hen een geëffende vierbaans snelweg aangelegd om Europa zo snel mogelijk helemáál te islamiseren. Het Salafisme wordt niet voor niets met de eerdergenoemde Gestapo en SS vergeleken en juist deze stroming die onder de hier geboren jongeren steeds populairder wordt, predikt o.a. haat en geweld t.o.v. bijvoorbeeld homoseksuelen, christenen en ongelovigen om dat vervolgens (recente voorbeelden genoeg) met geweld op straat kracht bij te zetten. Vervolgens lopen ze, luid lachend om hun laffe daden, rustig weg en wij pikken het allemaal maar. Het is te ziek voor woorden, maar er staat niets tegenover elke homoseksuele burger die met veel geweld in elkaar geramd wordt door dit moslimtuig, er staat niets tegenover de zoveelste gewelddadige verkrachting/vernedering en/of moord op onze dochters en er staat niets tegenover de zoveelste gewelddadige overval op onze weerloze ouderen. Vrijheid van religie? Nog een paar jaar en er is hier geen enkele vrijheid meer. Dan bent u onderworpen aan een ziekelijke “doctrine” die doorgaat voor religie.

Voor € 3,- per maand kunt u overigens al een kind redden uit een kind-huwelijk in Bangladesh zag ik. En dat, terwijl we hier vinden dat de alsmaar doorwoekerende islam (die kind-huwelijken heel normaal vindt en zelfs voorschrijft) steeds extremer en Salafistischer kàn en mag worden, omdat “de hier-geboren moslimjongeren nu eenmaal op zoek zijn naar hun identiteit”, zegt een streng gelovige christen “theoloog” aan tafel. De islam is, zoals elk geloof overigens, pure indoctrinatie van de meest kwetsbare en beïnvloedbare mensen in de maatschappij, maar niets is extremistischer qua gedachtegoed en onderdrukking dan deze islam! Oók als jongeren er zèlf voor kiezen tot het Salafisme gehersenspoeld te worden. Dat moeten we in het vrije Westen niet willen, want het heeft niets, maar dan ook  h e l e m a a l  niets, met vrijheid te maken. De islam ìs geen vrijheid van keuze en de islam ìs geen vrijheid van religie! Of hij Theo heet, weet ik niet, en of hij loog eveneens niet, maar dat deze man in zijn zogenaamde ‘menslievendheid’ stekeblind en daarnaast overduidelijk niet goed bij zijn hoofd is, mag hiermee meer dan duidelijk zijn… Overigens, hoe iemand ‘theoloog’ kan worden als hij/zij streng gelovig is, begrijp ik persoonlijk totaal niet. Een dergelijke titel zou mijns inziens gelieerd moeten zijn aan neutrale onafhankelijkheid en niet aan voorgeprogrammeerde c.q. gehersenspoelde kennis.

We leven in een leugen

Bent u overigens ook zo blij met de zoveelste euforische uitspraken en beloftes van Rutte en zijn mede bestuurders “dat iedereen er (alweer?) op vooruit gaat”? Zo gauw zij dergelijke uitspraken bezigen, ploppen de prijsverhogingen van (als eerste) de (zorg)verzekeraars en pensioeninstellingen per direct als paddenstoelen de grond uit. Die sigaar uit eigen doos wordt o.a. bij Defensie sterk gevoeld. De verhoging die ze er dit jaar uiteindelijk bij hebben gekregen en die aanstaande is in januari, is namelijk exact het percentage dat zij extra moeten afdragen aan het ABP. Dit jaar 2%, volgend jaar 1,8%. Toeval? Er zijn dus inderdaad “mensen” en “bedrijven” die erop vooruitgaan… Sowieso geldt “er op vooruit gaan” bij de VVD uitsluitend voor de werkende medemens. Wie zijn werk, mede door hùn beleid en toedoen, is verloren en door hùn regelgeving en “inzicht” niet meer aan de bak komt (of ongevraagd arbeidsongeschikt is geworden), wordt door hen nog eens extra gestraft. Blijkbaar is de visie van de VVD gestoeld op een oude bekende term: Arbeit macht frei…

Over arbeid gesproken. “Fred Teeven is buschauffeur geworden” was volop in het nieuws. Uiteraard mèt behoud van zijn riante wachtgeld. Als u dan ècht iets wilt doen, gaat u dan vrijwilligerswerk doen in een verzorgingstehuis voor bijvoorbeeld dementerende ouderen. Nu pakt u (met behoud van uw wachtgeld) een potentiële (betaalde) kans van iemand anders af.

Steeds als u denkt dat het niet gekker kan, wordt het grappenhuis weer uitgebreid met een nieuwe aanbouw. Wanneer gaan de logica en redelijkheid eindelijk eens regeren?

https://www.ad.nl/rotterdam/man-van-bed-gelicht-na-diefstal-sigaretten~a2ea758a/

https://www.trouw.nl/home/nooit-eerder-betaalden-we-zo-veel-belasting~ad2a774c/

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2204384-geld-voor-arme-kinderen-verdwijnt-in-schuldenberg-gemeenten.html

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2203660-meer-jonge-moslims-leven-naar-strikte-islamitische-regels-dreigt-segregatie.html

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het grappenhuis dat Justitie heet

 1. BigLJohn zegt:

  Ik zag daar ergens hierboven een link; nooit eerder betaalden we zoveel belasting. Het zou zodanig kunnen evolueren dat alle belastingen afgeschaft worden, wij ons complete inkomen aan Brussel moeten afstaan, en daarvoor in de plaats een basisinkomen krijgen van de Staat, zodanig dat het te weinig is om van te leven, en teveel is om er van dood te gaan. Dat is toch immers het streven van Brussel ? Totale controle over zijn onderdanen. En natuurlijk word in dit verband ook het contante geld afgeschaft, zodat de banken alsmede de overheid cq Brussel ons nog meer klem kunnen zetten. De Eerste en Tweede kamer, met daaraan gerelateerd verkiezingen, zullen niet meer bestaan, terwijl het koningshuis mooie baantjes krijgt in Brussel. Verder zullen geheime diensten, die al in de pijplijn zitten, alla voormalig Oost Duitsland, ons nog verder klem zetten, compleet met het Europese leger wat samen met Moslims ons het leven helemaal zuur gaat maken. Wie wil er in zo’n wereld nog leven ? Het meest trieste van alles is dat deze Duivelse ontwikkelingen niet meer te stoppen zijn, want we moeten eerlijk zijn, sinds de eerste gastarbeiders zo’n 50 jaar geleden hier kwamen, is onze wereld steeds verder in het diepe gegleden. En ook dit; niemand die zich in de afgelopen 50 jaar echt kon of wou verzetten tegen dit alles, En ik verwacht dit dus ook niet voor de komende decennia….

  Geliked door 2 people

 2. Jules Vismale zegt:

  De desbetreffende Richard Leon uit de USA leek me, naast het feit dat hij robuust is, ook een rechtvaardig persoon om daar in 2013 al de afluistertelefoongesprekken teniet te doen. De nazi-rechters zouden hiermee juist voor en tijdens WO II, als ze de apparatuur voor hadden, iedereen hebben afgeluisterd en ongetwijfeld meer anti-nazi’s hebben opgepakt en ter dood veroordeeld dan ze ooit in Nazi-Duitsland en daarbuiten voor elkaar kregen.
  Nou weten we natuurlijk allemaal dat Roland Freisler, de president van het Volksgerichtshof, de meest beruchtste rechter was uit die tijd maar hij was niet degene die het onrechtvaardige systeem had bedacht, laat staan dat hij alle anti-nazistische Duitsers berechtte of ter dood veroordeelde. Helmut Ortner (1950) schreef in zijn biografie dat juist de Duitsers zowel Freisler als vele andere minder bekende bloedrechters hadden voortgebracht zoals Georg Thierack, Harry Haffner, Wilhelm Crohne, Manfred Roeder, Ernst Lautz, Franz Schlegelberger enz. en voor tallozen van de nabestaanden van hun slachtoffers was het moeilijk te verteren dat veel nazi-rechters gewoon weer hun beroep konden uitoefenen na WO II of ongestraft bleven!
  Zelfs Freisler zou, als hij WO II had overleefd en zijn wandaden niet waren ontdekt, gewoon weer in Duitsland als normale rechter aangenomen worden en zijn weduwe Marion Freisler-Russegger (1910-1997), al verwierp ze wel de herinneringen aan zijn nagedachtenis, kreeg tot aan haar dood een ruimschoots pensioen uitbetaald!
  Overigens gebeurde dit ook met de zus van de Franse dictator Maximilien Robespierre (net als Freisler een advocaat waarmee deze vaak werd vergeleken), Charlotte Robespierre (1760-1834) nadat haar broer was geëxecuteerd dankzij Napoleon Bonaparte. Hij was bovendien namelijk goed bevriend geweest met Robespierre en bleef haar gewoon een ruim pensioen uitbetalen, net als zijn opvolgers!

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  En we hebben het bovenstaande verhaal te danken aan het gedegenereerde volk wat iedere keer weer deze oplichters stemt en zich suf staart naar de flutprogramma’s en de leugenachtige ‘nieuws’programma’s op de tv zenders.

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad koddebeier ,

   Maar hoe doorbreken we die stomme gewoonte om verkeerd te stemmen ?
   Heb al honderden uren zitten verzinnen of je een uitspraak kunt bedenken of een anders actie om die onnozelaars wakker te schudden .

   Dat zou wat zijn , één vólzin à la Fortuyn en de hele boel op z,n kop !

   Bij een groot aantal mensen moet er eerst een spreekwoordelijke bom ontploffen voor ze een beetje wakker schrikken , hoe triest het ook is , ik zou echt niet weten hoe je die boel op een nette manier tot bezinning kunt brengen .
   En dan nóg zullen er na zo’n klap een heleboel lui het niet snappen !
   Ik ben er dagelijks mee bezig , om lui wakker te rossen en het werkt wél , maar véél te langzaam .

   Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Mutige Worte von unserem Franz

  Like

 5. Jan zegt:

  https://vid.me/rU6tW

  (door google volledig gewist)

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Hoe maak je van een koppensneller een heilssoldaat: met poëzie

  Like

 7. MF zegt:

  Het Recht wordt TOTAAL verkeerd toegepast.

  Like

 8. Jan zegt:

  Naar aanleiding van de aanslag in Egypte

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  LET OP………………..
  Morgen, maandag 27 november 2017……………….Breekt de pleuris uit op het Binnenhof!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Mee eens, echter de info over Mitch Henriquez is m.i. onjuist.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s