Hongaarse regering remt Soros af

Screenshot_61

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse regering weet precies wat de Amerikaanse financier Soros wil, en wijst zijn inspanningen af om illegale immigranten Europa binnen te brengen. Daarom zou de regering “n de weg” staan, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, in een donderdag gepubliceerd interview met de krant “Magyar Hírlap”. Het waren de Hongaren en niet Soros, die de huidige regering en het parlement kozen. Hongaren kunnen zelf zonder Amerikaanse speculanten beslissen wat goed voor ze is.

Mitteleuropa

Péter Szijjártó: “Soros maakte duidelijk wat hij wilde en het werd het ´Soros-plan´ genoemd. Hij kan nu proberen uit te leggen dat het dat niet is waaraan hij gedacht heeft, maar we zouden niet naïef moeten zijn”, zei de minister. De verkiezingen komen dichterbij en het feit dat Soros de Hongaren persoonlijk zou hebben aangesproken, toont aan dat hij zijn aanvallen nog verhoogt.

Soros wil niet dat een soevereine regering een onafhankelijke politiek bedrijft om aan de macht te blijven en Hongarije tegen externe invloeden te beschermen, zei hij. Szijjártó zei ook dat het investeringsrecord van verleden jaar al werd gebroken en dat het nationale ontwikkelingsagentschap meer dan 78 nieuwe investeringsprojecten ondertekend had, die tot het eind van het jaar nog verder zullen toenemen.

Voor de rest van het jaar zijn er nog een paar “Big Shots” over en wanneer deze tot midden december met succes ingevoerd worden, zou ook het totale investeringsrecord van € 3,2 miljard van vorig jaar, die de bouw van een tweede fabriek door Mercedes bevatte, gebroken kunnen worden.

Hij zei dat Hongarije een aantrekkelijk investeringsmilieu voor landen met kapitaalintensieve projecten zou bieden, waarbij het aantal Chinese, Japanse en Koreaanse investeringen het snelst toeneemt. De landen van de Visegrad-groep kunnen het meest competitieve investeringsmilieu in heel Europa bieden en de V4 is een groeimotor voor de Europese economie geworden, aldus Szijjártó.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Hongarije. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hongaarse regering remt Soros af

 1. BigLJohn zegt:

  Die Soros is net een lastige vlieg. Zo gauw je hem weg probeert te slaan is hij al weer verdwenen. En de ergenis groeit zo alleen maar. Wanneer gaat dit reptiel uit de prehistorie ons nu een verlaten ? Moet je zijn hagedissenkop eens zien op de foto, zo’n horrorfiguur die vrij rondloopt . Mijnheer gaat toch Louise Calment niet achterna met haar 122 jaar ? Die ouwe gaat volgens mij niet uit zijn eigen dood, die moeten ze doodslaan !

  Like

  • Cathja zegt:

   @ BigLJohn

   Ik heb begrepen dat Soros ook nog nageslacht heeft geproduceerd (toen hij daartoe nog in staat was), en dat die wel eens in de sporen van pa zouden kunnen gaan lopen. We zijn nog in geen 100 jaar van de ‘familie Soros’ af, maar dat maak ik niet meer mee (gelukkig).

   Like

 2. Rene Kampers zegt:

  Kruip in uw kist Soros, had je dat vroeger gedaan, zouden wij al die miserie niet moeten ondergaan
  Veel mensenleed heb je ons gebracht. Had je uw geld anders besteed dan hadden we jou vereerd

  Like

  • Yvonne zegt:

   zelfs als hij in zijn kist ligt weet hij er weer levend uit te klimmen, hij denkt dat hij de enige is die zelfs de dood overleefd

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Yvonne 26 november om 12:57 Soros lijkt ietwat op Lou de palingboer (jaren 60). Deze had zichzelf tot God uitgeroepen en zou nooit doodgaan. De Bijbel was nu overbodig en zijn volgers heetten de Lou mensen. De volgers van Soros heten de Soros mensen. Zij aanbidden hun afgod, die ook nooit doodgaat, lezen de Soros Bijbel, en zijn te vinden in Brussel en in regeringscentra.

    Like

 3. tinekevanschagen zegt:

  Ik kijk naar het laatste topic van vandaag,en zie de kop van de allesvernietiger van EUROPA
  Ik neem er nog 1 om het af te leren.
  Tot morgen.

  Like

 4. MF zegt:

  In Hongarije wordt opgetreden en worden grenzen gesteld. Zoals het hoort. Heb je het gezien Rutte3.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Een land dat consequent opkomt voor het behoud van ZEGGENSCHAP OVER ZICHZELF!
  Heerlijk is dat en hoe GOED is het om het Hongaarse voorbeeld te volgen.

  Meer en meer verpersoonlijken de EU, de politiek ”correcte” elites voor mij HET ABSOLUTE KWAAD.
  Wie dit kwaad haar gang wil laten gaan , of – NOG ERGER!!! er onnadenkend volledig in meegaat,is
  – in het gunstigste geval naïef of
  – NET ZO ERG- volstrekt onnozel of achterlijk.

  Maar wie zich- beseffend wat de afschuwelijke gevolgen van de plannen van de EU voor ons in zullen zijn- volledig aan de uitvoering ervan MEEWERKT in WOORD en DAAD is in mijn ogen een misdadiger en verrader.

  Op dit verraad moet een zware straf komen te staan.

  Like

 6. SOROS-SATAN die meent GOD te zijn is eigenlijk . een doodzieke idioot. Men meent dat hij onsterfelijk is, maar dan toch alleen als er een paar kloonen van hem rond lopen, die hij wanneer nodig,, kan laten slachten om hem van nieuwe organen te voorzien. Wat een pathetische gek.

  Like

 7. John zegt:

  Van mij maggie zn laatse adem uitblazen,hij is een gevaar voor onze vrijheid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s