HYPOCRISIE!

Screenshot_34

De media hebben er geen probleem mee om de term “moslim” te gebruiken wanneer ze taarten bakken of Olympische medailles winnen. . . maar wanneer er een blank kind wordt verkracht of wanneer er een terreurdaad plaatsvindt, dan zijn ze plotseling “Aziaten”. 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op HYPOCRISIE!

 1. delamontagne zegt:

  EQUIVALENT, Peter Rr..de Vries;
  Als die 1000 verkrachters/ aanranders 2 jaar geleden in Keulen Autochtone Duitsers geweest zouden zijn, HAD JE ER NIEMAND VERDER OVER GEHOORD…..!

  Like

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Ik denk dat het andersom is. Als ‘echte’ blanke Duitsers in Keulen zoveel vrouwen aangerand hadden dan had de onderste steen boven gekomen en waren er forse straffen uitgedeeld. Moet je opletten hoe de politie en rechtbank dan wel weten hoe ze de daders moeten oppakken en straffen. Maar betreft het die indringers dan is er nooit bewijs en wordt alles als het enigszins mogelijk is in doofpot gestopt.

   Geliked door 1 persoon

 2. publieke omroep en massamedia zijn wereldkampioen wegkijken en goedpraten van immigratie

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s