INTEGRATIE OF ANNEXATIE

Screenshot_40

(Door: Petra de Geus)

De multiculturele samenleving? Mislukte integratie? Welke integratie? De integratie is niet mislukt, we hebben geen integratieprobleem. Want het merendeel van de moslims wil helemaal niet integreren. Dus hoezo is er dan een integratieprobleem? Er is eerder een annexatieprobleem.

Jihad is just another brush on the palet. De Jihad van het geweld kennen we inmiddels maar al te goed. Aanslagen, vliegtuigen, trucks, bomgordels en anders zijn er altijd nog messen en bijlen. Naast de Jihad met geweld is er de Jihad van het woord. Deze manifesteert  zich door middel van het klagen, het eisen, met demonstraties, rechtszaken en meldpunten, maar ook door middel van vertekenende informatie, Koranvertalingen, waarbij bijvoorbeeld “je moet zijn keel doorsnijden” wordt vertaald met “je moet hem tegenwerken”, en er zijn de regelrechte misleiding en leugens, Taqiyya en Kitman.

Een vast onderdeel van dit repertoire is het eeuwige beledigd zijn. Ik ben ooit begonnen om studie te doen naar het cliché van de beledigde moslim. Maar ik kwam erachter dat alles als belediging kan dienen en dat men in feite beledigd is, omdat je geen moslim bent. Ieder toegeven aan verdere eisen is een stap verder in een doodlopende straat.

In het verlengde van de Jihad van het woord is er de symbolische strijd. Die wordt dagelijks gevoerd door meisjes die hoofddoekjes willen dragen, bij de politie bijvoorbeeld. Door boerkini’s, door het weg retoucheren van kruisen op reclame en in logo’s, de Aldi doet het, zelfs Real Madrid doet het. Halal voedsel, gescheiden ingangen, een vrouwelijke arts, het uitbannen van varkensvlees, kruisen, het degraderen van Sinterklaas, Kerstmis en Pasen tot Eindejaarsman, Winterfeest en Voorjaarsfeest.

Daarnaast is er de Jihad van het geld. Deze uit zich door het ondersteunen of financieren van  vormen van Jihad, maar ook door een uitkering te trekken of door te stelen. Alles mag, zolang het de islam sterker maakt en het gastland zwakker. En we hebben inmiddels ook kennis gemaakt met de seksuele Jihad, de Taharrush. Daarnaast is er de focus op Dawa. Het creëren en profiteren van verwarring in het gastland.

Er zijn loverboys, vaak moslims, maar die exploiteren enkel niet-islamitische meisjes. Er zijn misdaden waarbij soms oude vrouwen worden beroofd en dood geslagen, maar het zijn altijd moslims die niet-moslims doden.

Maar hoezo een misdaad? – in de Koran geldt dat je zonden je vergeven worden als je een christen doodt. Je komt in de hemel, de maagden liggen al klaar. Iedereen weet dat bepaalde groepen van de religie van de vrede oververtegenwoordigd zijn in de gevangenissen. Er naar refereren is al voldoende om het predicaat racist te verwerven. Het is duidelijk dat er sterk uiteenlopende definities zijn van wat een misdaad is en hoe die gestraft moet worden. Het wordt hoog tijd voor een aanpassing van onze wetten aan het misdadige tribale gedrag van deze nieuwkomers. Voor hen zou gedeeltelijk de sharia een uitkomst kunnen bieden: heb je wat gestolen? Zeg dan maar dag met je handje. Uiteindelijk is geweld het enige dat wordt begrepen. Ook dat staat in de Koran – in geval van overmacht mag je een tijdelijke vrede met de ongelovigen accepteren. Als er geen sprake is van overmacht word je verondersteld voor de islam te vechten.

Met deze verschillende typen van Jihad maakt de islam op een efficiënte wijze gebruik van de krachten van Mohammed´s onderdanen. De één is nu eenmaal beter in geweld en de ander heeft een voorkeur voor liegen en bedriegen. Het is allemaal goed. Alles in naam van een profeet die roofde, moordde en verkrachtte, die een slavenhandelaar was, en die pedofilie, bestialiteit en necrofilie bedreef. Dat is de soenna, het leven van de Profeet als voorbeeld. Je moet de aanslagplegers, hun helpers, de haat-imams, de demonstranten, de Taqiyya plegers, degenen die zich altijd beledigd voelen, de criminelen, de hoofddoekdraagsters, de vriendelijke man die altijd zegt dat islam vrede is en de hulpeloos kijkende bedelaars zien als een collectief, als de honderden gezichten van de islam. Vergis je niet, hun doelen zijn identiek: de wereld behoort toe aan de islam, we nemen het gastland over, we zullen het eerst verzwakken en onszelf versterken.

In Maleisië, dat onlangs zijn dubieuze mijlpaal van een moslimmeerderheid ervoer, ging de discussie er over dat je je kleren liever niet naar een wasserette kon brengen, want er zou bij de niet gelovigen wel eens een hondenhaar tussen kunnen zitten. En met schilderen worden kwasten gebruikt, daar zou een varkenshaar tussen kunnen zitten, dus vermijd die ook liever. Men is uitermate creatief in het scheiden van de gelovigen en de ongelovigen. Ik moet er nog bij zeggen dat de eerste bestuursdaad van de islamitische regering was om lekker veel islamitische vluchtelingen binnen te laten om in elk geval hun meerderheid zeker te stellen.

Over Iran en Indonesië wordt gezegd dat zij op vreedzame wijze tot de islam kwamen – er zou geen geweld aan te pas zijn gekomen. De elites werden islamitisch en daarna het volk. De infectie liep dus via de elite, zoiets als wat je nu in West-Europa ziet. De linkse elite ziet zichzelf als moreel hoogstaand. Zij staat zich voor op universele verworvenheden zoals democratie, vrouwenrechten, mensenrechten en vindt dat zij het universele gelijk aan haar kant heeft. Intussen ruilt zij deze verworvenheden heel snel in om aan de tafel van de oliesjeiks mee te mogen doen. Links is islam, diversiteit is islamisering en politieke correctheid haar wapenstok.

Voor de oorlog zei de regering: Ga maar rustig slapen. Tijdens de oorlog, toen de Joden werden afgevoerd, deed men ook alsof alles normaal was – niets aan de hand, gaat U maar verder slapen. En dat probeert men nu weer. Alleen ditmaal staat U op het menu.

De islam is niet één ding, ondanks de samenwerking van op het eerste gezicht volstrekt verschillende rollen. Het is heel goed mogelijk dat het merendeel van de eerste immigranten helemaal niet politiek was en ook niet met islamisering bezig was. Maar er zijn machtsgroepen binnen de islam die deze groepen manipuleren en gebruiken voor hun eigen doelen, ook met geweld. Wellicht wordt er te weinig aandacht gegeven aan de agressieve rivaliteit binnen islamitische groeperingen. Zo is momenteel Hezbollah machtiger dan het Libanese leger. Hezbollah is een pion in het sjiitische schaakspel om de macht.

Hoe dan ook, de verovering van het gastland is het doel, de verovering van Nederland, van West-Europa. Integratie speelt daarin natuurlijk geen rol. Het gaat om het opbouwen van een parallelle samenleving en het creëren van verwarring en haat. Dat is het recept voor annexatie. Misschien wil men wel proberen om, zoals Iran en Indonesië, onze West-Europese landen op een vreedzame manier te verkrijgen, maar als dat niet lukt, staat de gewelddadige annexatie voor de deur.

Vergeet niet dat de islam wel vaart bij annexatie; er zijn de concepten war booty en Jizya. Met war booty wordt bedoeld dat alles wat van de ongelovigen is kan worden afgepakt: bezit, vrouwen, kinderen. Jizya is de extra belasting die in een moslimland aan niet-moslims wordt opgelegd. Het annexeren van één van de West-Europese landen zal leiden tot een enorme kapitaalinstroom voor moslims, die voor een verdere islamisering gebruikt kan worden.

Dus … gaat u maar rustig slapen.

Door:
Petra de Geus (november 2017)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Mohammed, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op INTEGRATIE OF ANNEXATIE

 1. YY zegt:

  Waarom neemt een kudde negers aanstoot aan zwarte piet?
  Waarom vinden zij het beledigend dat wat zwart (niet bruin!) geschminkte, infantiele kinderlokkers samen met een ‘heilige’ uit de gristenfantasie elk jaar op een boot hierheen komen?
  Om dat te begrijpen moet je het zoekende negertje begrijpen dat de beroepsneger wordt.

  De beroepsneger is niet de neger die lekker meedoet, geniet van zijn vrijheid maar ook zijn plichten nakomt en geen slachtofferschap maakt van zijn overmatige pigmentatie. Nee, de beroepsneger is de falende neger die liefst op een podium rapt over zijn falende negerleven, met veel goud omhangen en zelfs goud in den bek, zodat als de falende neger moet vluchten – iets dat veelvuldig deel uitmaakt van het leven van de falende neger – hij zijn gehele kapitaal direct bij zich heeft na het uithalen van typische negerstreken.

  Deze falende neger is altijd zoekende. Dat begon op jonge leeftijd toen het negertje zijn echte vader begon te zoeken die maar nooit thuis kwam, maar wel veel onechte ‘vaders’ zag die langskwamen en de eeuwig falende negermammahoer geld gaven voor immer lamlendig geleverde seksdiensten. De falende zoektocht van het negertje uitte zich in toenemende mate in typische negeragressie waarop de niet-negeromgeving zich meer en meer van de immer boze neger distantieerde zodat de chronisch zwartkijkende neger zich gediscrimineerd achtte om zijn pigment want alle tegenslag is blanke racisme zo leerde hij van zijn negermammahoer om haar falende negermammahoerbestaan te verdoezelen. En zo ontstond de beroepsneger die zich voelt als een ontsnapte slaaf, altijd boos en agressief is en zich gedraagt als een nigger. Neger zijn is zijn identiteit geworden, de volledige invulling van zijn bestaan. Hij is de de eeuwige neger, de eeuwige slaaf. Hij is de beroepsneger.

  Ongerichte boosheid dus, gepaard gaande met willekeurige bewegingen en kreten, waarop een blanke op het idee kwam een muziekje op te zetten waardoor de andere beroepsnegers automatisch begonnen te zingen en dansen en zo een uitlaatklep vonden voor hun eeuwig falende negerbestaan. Die uitlaatklep werd de droom en het ultieme doel van elke beroepsneger.

  Totdat de beroepsnegers een zware hoorn hoorde van een grote stoomboot met daarop een soort oude koning met om zich heen niet falende boze bruinen, maar blije goed functionerende zwarten, ook gek gekleed en met bling-bling, die ook zongen en dansten, maar dan van geluk en blijdschap. Alle kindertjes hielden van hen, zelfs de vele buitenechtelijke negerkindertjes van de beroepsnegers. Om dit af te reageren sloeg de eeuwige neger zijn vele buitenechtelijke negervrouwenhoeren en zijn vele negerbastaard kindertjes zodat de volgende generatie slaven was gegarandeerd.
  Deze concurrentie van die Klaas pikte de beroepsnegers niet en met gepaste boosheid en agressie gingen deze eeuwige negers met bussen – bestuurd door blanke mannen want bussen besturen vereist kennis en kunde – op weg naar deze boot met blije mensen die kindertjes gelukkig maken, welke dit keer aan zou komen in Friesland.

  Gelukkig was er een ferme stoere Friezin die deze horde van verwilderde ontsnapte slaven tot staan liet brengen bij de grens. Deze mislukking proberende te ontlopen ging de horde boze beroepsnegers al zingende en met veel fysieke gebaren op weg naar een andere plek met een stoomboot, maar ook deze poging tot het verstoren van intens kindergeluk door eeuwige beroepsnegerboosheid werd op tijd tot staan gebracht, waarna de bussen de seriefalende boze beroepsnegers weer terug reed naar de zelfgecreëerde negerreservaten waar hun boosheid en geweld niet opvalt, cultureel wordt gewaardeerd en heel normaal wordt bevonden.

  Zo kwam er deze keer een goed einde aan de eeuwig destructieve faalcyclus van de eeuwig boze beroepsneger die de ultieme slaaf is geworden. Slaaf van zijn eeuwige falen, eeuwige slaaf van zijn zelfverzonnen racisme.

  Geliked door 1 persoon

 2. VarAway zegt:

  Dank voor dit uitstekende stuk Mw. Petra de Geus!

  Geliked door 3 people

 3. renato zegt:

  Helder. Dank je.

  Geliked door 2 people

 4. Mosterd na de maaltijd in mijn opinie, heel Europa werd in 2010 door Angela Merkel en in Nederland door Maxime Verhagen (CDA) er van overtuigd dat de multiculturele maatschappij en de integratie mislukt was.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob Fleumer zegt:

  Een simpel aantal woorden op een rij, als ze serieus worden genomen door onze bestuurders kan Nederland nog gered worden zo niet is het hopeloos, dank Petra voor dit glasheldere betoog.

  Geliked door 2 people

 6. louis-portugal zegt:

  Petra ik ben fet bijna helemaal met jou eens.
  Jouw verhaal klopt zolang er bij ons nog genoeg “idioten” zijn die werken en zich laten gebruiken als slaven om die moslims te voeden.
  Het worden er steeds minder zoals we al kunnen merken aan allerlei beperkingen en kosten- verhogingen vooral voor bejaarden en gezinnen.
  We zullen zien waar het schip gaat stranden…

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Horende doof, ziende blind, alles bagatelliserend, goedgepraat door het merendeel van de politiek, justitie, politie, de ambtenarij, de linkse gutmenschen, de christelijke, het domme slapende volk ! En zo glijden we langzaam, maar steeds sneller naar de ondergang van ons volk, onze cultuur en samenleving !!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ruim 1400 jaar islam = ruim 1400 jaar ellende !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Jade zegt:

  Is er nog een gebied op aarde waar we
  een nieuw moslimvrij Nederland kunnen
  opbouwen, want de zaak hier is verloren.

  Like

 10. Anna zegt:

  Een prima helder artikel, helaas is dit de waarheid…….dankjewel Petra!

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Een dame met pit en inzicht om dit goede artikel te schrijven en voor mij een weer een duidelijk voorbeeld beste Petra.
  Heb het direct geplaatst op nieuwsblogg

  Like

 12. tippelaar zegt:

  YY praat over “beroepsneger”, geweldig, je moet er maar opkomen. Ook de rest van de hand van YY, kon mijn goedkeuring wegdragen. Ik heb er zelfs om gelachen. (humor). Kom nog eens terug hier YY, met zulk commentaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s