Opnieuw multiculti feestje in Brussel . . .

Screenshot_54

(Door: Mark Baert)

Balans na rellen in Brussel: 100 arrestaties, vijf winkels beschadigd en tien voertuigen vernield. Ruim honderd relschoppers staan oog in oog met politie bij Naamsepoort.

Relschoppers hebben vanmiddag vernielingen aangebracht in vijf winkels in de Louizalaan in Brussel. Er vielen voorlopig geen gewonden. 100 mensen werden aangehouden. Tien wagens werden beschadigd. De rust keerde om 18.30 uur terug.

Een aanvankelijk onschuldige betoging op het Poelaertplein tegen slavernij in Libië is omstreeks 16 uur uit de hand gelopen. Plots stapten dertig relschoppers in de richting van de Louizalaan, waar ze een Damart-winkel binnendrongen en kleren op de grond gooiden.

“Een dertigtal jongeren die aanwezig waren bij de manifestatie op het Poelaertplein hebben op een gegeven moment hun gezicht bedekt en zijn dan richting Louiza getrokken om daar beschadigingen aan te brengen aan een aantal winkels”, vertelt politiewoordvoerster Ilse Van de Keere.

Lees verder>>>
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Brussel, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti. Bookmark de permalink .

13 reacties op Opnieuw multiculti feestje in Brussel . . .

 1. MF zegt:

  Hoe lang pikken we dit nog ?

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Goed nieuws voor Merkel. Dat is precies waarom ze de halve bevolking van Afrika samen met de EU deze kant op wil hebben. Zij weet heel goed( de smerige heks )dat je in chaos een dictatatuur kan vestigen. Het is toch altijd gelazer in Afrika, terwijl de dicatators achterover geleund in hun stoel toekijken. Dat is wat Merkel en Juncker wil en degenen, die het dichts bij die twee staan zoals Macron. Degenen die hun volgen zullen beloont worden. Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Off topic:

  Hoor toch eens hoe geestig ‘onze’ ‘premier’ is:

  Hij blijft voorlopig nog even zitten, hoor, belooft hij.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Rutte, die Teeven nog even de hemel in prees vanwege zijn baantje als buschauffeur voor anderhalve dag., met behoud van wachtgeld. Godsammekrake alsof de bonnetjesleugenaar een daad verricht, waar moeder Theresa nog een voorbeeld aan kan nemen. Walgelijk. In een woord.Een groot toneelstuk dat hele kabinet. Wat een vertoning.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Een ding weet ik wel. Rutte heeft een Godvergeten takkehekel aan Baudet. En dat maakt mij erg hoopvol. Dat betekent dat ie een tegenstander in hem ziet, die hem nog wel eens danig in de weg kan gaan zitten.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Wat blijkt, ik kan niet met cijfers overweg of er is iemand aan het liegen.
  Ik ben ooit nog eerst van de klas geweest dus het loopt wel los met dat ‘ik kan niet rekenen’.
  Blijft over een woordvoerdster die liegt, hoe zou dat komen… misschien omdat de knuffelsoort islam(ieten) in het vizier komt en dan treed zoals altijd de spastische kramp liegen of bagatelliseren op.
  Het pratende hoofd “Een dertigtal jongeren die aanwezig waren bij de manifestatie op het Poelaertplein hebben op een gegeven moment hun gezicht bedekt en zijn dan richting Louiza getrokken om daar beschadigingen aan te brengen” en wat verder lees ik het volgende dixit dit pratende hoofd ::“100 mensen werden aangehouden”.
  Ik heb overigs ergens gelezen dat er bij de arrestanten ook vrouwen en mannen waren (ouderen en jongeren dus)….
  Dit lijkt op een wonderbaarlijke vermenigvuldiging dertig worden honderd…zou dat quantemfysica zijn want dat heb ik nooit geleerd.

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Anna zegt:

  Lekker Rellen ; een weekend uitstapje

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Hoe komt het toch dat sjagrijn exponentieel toeneemt met het aantal zichtbare baarden en kleurlingen?

  Geliked door 1 persoon

 10. leefbarbaar zegt:

  Het gaat gewoon om het plunderen. In Brussel kunnen ze terecht, daar zetelt het Vierde Rijk en daar plunderen de eurofielen ook.
  Het is natuurlijk wel grappig dat de gastarbeider zo duidelijk in Brussel laat zien dat open grenzen een dom idee is.

  Like

 11. MF zegt:

  En dan zijn de regeringen in het Westen straks hoogst verbaasd als er een keertje smerig terug geslagen wordt natuurlijk. Maar dat gaat echt gebeuren hoor, dat is een kwestie van tijd, en die is heel dichtbij.

  Like

 12. Elisah zegt:

  https://nieuws.vtm.be/binnenland/relschoppers-vielen-ook-voorbijgangers-aan
  Agressieve relschoppers vallen willekeurig voorbijgangers aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s