Parijs: In de “No-Go-Area” Seine-Saint-Denis wordt geen post meer bezorgd

Screenshot_36

(Door: Bianca Hoekstra – Vertaling: E.J. Bron)

Met onmiddellijke ingang bezorgen postbodes van Chronopost geen post meer in de hele voorstad Seine-Saint-Denis van Parijs wegens migrantengeweld. “Het gevaar van aanvallen is te groot voor de postbezorgers”, meldt “franceinfo”.

journalistenwatch

Tot nu toe golden bij Chronopost, een dochteronderneming van La Poster, waarvan de Franse staat voor 73,3% eigenaar is, alleen enkele straten als gevarenzones, zogenaamde “No-Go-Areas”. Met het stoppen van de postbezorging in Seine-Saint-Denis werd nu voor het eerst een volledige voorstad tot gevarenzone bestempeld. Klanten zouden hun brieven en pakketjes in het vervolg zelf op het postkantoor moeten afhalen.

Vorig jaar werden 51 postbodes tijdens het bezorgen van de post door migranten aangevallen. Tegelijkertijd steeg het aantal gewelddadige overvallen alleen al in de afgelopen twee jaar met 40%, in heel Frankrijk zelfs met 60%.

“Het is abnormaal dat er in een deel van de stad, dat zo klein is, geen post meer wordt bezorgd, hoewel de bezorging van post eigenlijk een openbare dienstverlening mis. Het verdwijnen van openbare dienstverleningen leidt tot nog minder veiligheid”, reageert de communistische burgemeester van het district, Laurent Russie, boos.

Postbezorgers zijn niet de enige slachtoffers, die in het jongste verleden werden aangevallen in de onrustige Parijse voorsteden. In het begin van dit jaar werd de politie tijdens opstanden in de voorsteden aangevallen, nadat er beschuldigingen naar buiten kwamen dat politieagenten een man seksueel misbruikt zouden hebben met een knuppel.

In juli werden tijdens een bezoek van de Amerikaanse president Donald Trump, die deelnam aan de jaarlijkse festiviteiten ter gelegenheid van de nationale feestdag, ongeveer 900 auto’s in brand gestoken en politieagenten aangevallen.

Seine/Saint/Denis geldt als bolwerk van de radicale islam en is nauw verbonden met radicaalislamitisch terrorisme. Verleden week gaf de Franse president Emmanuel Macron toe dat de voorsteden van Parijs oases van de radicale islam zouden zijn geworden en beloofde het probleem aan te pakken.

“De radicalisering is zover gekomen, omdat de Franse republiek heeft opgegeven”, zei Macron, en hij voegde er aan toe: “We hebben in veel steden en districten vertegenwoordigers van een vertekende religie, die vol haat zijn en onze wetten niet erkennen.”

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Bianca Hoekstra

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Parijs: In de “No-Go-Area” Seine-Saint-Denis wordt geen post meer bezorgd

 1. Cynicus zegt:

  De teloorgang van Parijs en ook andere Franse steden door massa-immigratie en toenemende criminaliteit wordt steeds erger. De elite zit veilig in bewaakte wooncomplexen en de gewone mensen hebben te kampen met de terreur van (moslim)jeugdbendes.

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Een paar jaar terug waren wij in Parijs en niet alleen in de voorsteden hangt een enge sfeer, zelfs bij de toeristische trekpleisters is de sfeer grimmiger geworden.
  Zal er inmiddels nog slechter zijn.
  Zonde van zo’n prachtige stad.

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Dat moet die Macron nodig zeggen.
  De buikspreekpop van Soros.
  Soros is de grote initiatiefnemer achter de Europese-massa-immigratie van de islam.
  En Macron is een van de lakeien en uitvoerders van zijn plannen
  Los daarvan is die communistische burgemeester van Parijs natuurlijk eveneens een van de hoofdverantwoordelijken voor de hele situatie in Parijs!
  En maar grote woorden gebruiken, maar NIETS doen.
  Wat zou moeten gebeuren is dat het leger alles wat in heel Frankrijk radicaal lijkt te zijn, over de grenzen jaagt.
  Maar dat gaat natuurlijk NIET gebeuren.
  Zo lang als het Franse volk zo ongelofelijk dom is om om nageboortes die met hun moeder in bed liggen, als President van Frankrijk te kiezen, moeten ze er niet op hopen dat er vrede, rust en orde zal komen in Frankrijk.

  En Marine le Penn maar lachen natuurlijk.

  Geliked door 3 people

  • Asgard zegt:

   Paul precies helemaal gelijk in,..deze rasechte Jezuit behoort tot de vernietiging van alles waar de eerlijk en hardwerkende burger voor staat!! Bedrog, huichelen, verraad, liegen, alles is deze persoon daarin gegeven, iets anders heeft ie nooit geleerd, normen en waarden kennen ze niet alleen wanneer het hen uit komt,…het gaat sowieso klappen hier in Europa, maar eerder nog wel in het M-O, het pluche zal altijd tegenover het volk staan, zo was het en zo is het en zo zal het altijd zijn,…deze sociopsychychopaat is bezig samen met zn clubje en bazen de wereld in totale vernietiging te werpen!

   Geliked door 2 people

   • louis-portugal zegt:

    Ik begrijp niet goed wat die Soros nog wil.
    Hij heeft als jomgeling genoeg van zijn eigen soort verraden en bestolen.
    Hij heeft over de hele werled de boel bedonderd en verziekt.
    Wat wil hij nog????????????????????????????????????

    Like

   • Asgard zegt:

    Louis,….een man als Soros heeft zich begeven met allerlei entiteiten, dit moet je niet willen begrijpen, dit soort figuren zijn zeer duister, dit zijn gewoon geen mensen, Louis!

    Geliked door 3 people

  • Rookmelder zegt:

   @Paul & Asgard, heerlijk en goed om jullie reacties te lezen, en om te zien dat het verstand zegeviert door jullie op duidelijke wijze doorgeprikte luchtfietserij van die griezelige huichelaar, vernietiger en landverrader Macron. Ik krijg er rode oortjes van…

   Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Ze zouden daar het vreemdelingenlegioen moeten inzetten.
   Ik ken 2 ex legionairs,een gedeserteerd de ander zijn tijd uitgediend.
   Dat zijn geen kleine jongens..
   Maar die zullen ze t.z.t wel tegen ons inzetten.

   Like

 4. Steven zegt:

  R.I.P. France – Germany – Sweden!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   The Netherlands loves to be destroyed too….

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Omdat Nederland gisteren volledig werd bezet door de islam wilde ik zwemmend langs de kust in Scheveningen aan land gaan, om dan via Den Haag Nederland te bevrijden.
    In Scheveningen aangekomen zag ik echter dat Nederland al helemaal onder water stond.
    Typisch dacht ik, als er wat aan de hand is weten ze niks anders te doen dan de dijken door te steken om te zien of die vroeger wel echt helemaal waterdicht waren.
    Ik wilde alweer terug zwemmen, toen ik in de verte ’n klein Nederlands rood-wit-blauw-vlaggetje zag op de plek waar in grote roestvrij stalen letters “NL” boven water te lezen was.
    Ik dacht, dat zal onze kranige regering zijn die geschokt bezig is om onder de dynamische leiding van Rutte de islam te vertellen dat wat er nu gebeurd ontoelaatbaar is, en keihard zal worden aangepakt !
    Naderbij gekomen echter merkte ik dat het ’n duikboot was met daarin Alex die daar samen met Rutte, de moeder van Rutte en de hele koninklijke familie doelloos ronddobberde.
    Ha! Dacht ik. Een historische plek voor een nieuw heroïsch schilderij voor de tweede Kamer met veel verslagen vijanden en natuurlijk hier en daar wat blote vrouwen…
    “Hoera!” Riep ik dus, mijn badmuts in de lucht werpend, “Hier gaat onze Koninklijke Grootheid Nederland weer uit de golven laten herrijzen!”

    “Ben je belazerd man! Riep Alex terug, “Wij willen aléén maar de weg naar Engeland weten…! “

    Like

 5. M. zegt:

  En de liegende politici maar volhouden dat het allemaal vreedzaam is…..

  Like

 6. Flo zegt:

  Dus eigenlijk geen franse bodem meer, buiten het feit dat de gore islam bewoners nog wel onderhouden worden door de fransen.
  Feitelijk is frankrijk al verdeeld onder / door de arabische schoften wereld…….

  Like

 7. Jan zegt:

  Als je ook ziet wat voor rotzooi er is neergeplempt, Le Corbusier verbleekt er bij. Gedrochten van de Italiaanse utopisten (fascistische architectuur) en de ‘obligate’ Bijlmerflats.

  Espaces-Abraxas-Noisy-le-Grand_18


  Les Arènes de Picasso, Noisy-le-Grand
  Dit is ook in Londen gebouwd en was in een aflevering van Silent Witness plaats delict

  Bijlmerflats

  Niemand wil er wonen en krottenwijken verschijnen langs de randen

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Mooie fotos Jan.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ik ben een andere woning aan het zoeken(al 2 jaar)
   Elke week krijg ik via woning net de woningen toegewezen met 100% slagingskans.
   Amsterdam-West-Bijlmer-Zaanstad
   Dacht het toch effe niet!

   Like

   • Jan zegt:

    Als docent Duits kan ik daar ieder 3xper jaar aan de slag en meer uren krijgen. Drie docenten Duits per jaar verslijt Open Scholengemeenschap Bijlmer en dat al een aantal jaren, veelzeggend dus.
    ’s Zomers rij ik wel eens van Abcoude terug naar Amsterdam-West en kom dan letterlijk door Afrika. Aan de enkele blanke zou ik bijna willen vragen of hij Livingstone is.
    Wie zijn blanke kinderen daar op een school laat gaan moet hen wel haten.

    Met de komst van Surinamers en al het Afrikaans gespuis zag je dat de Bijlmer in een tweede Somalië veranderen. Ik heb in de jaren 70 half jaar in de flat naast Gliphoeve gewoond, Ganzenhoef, en heb dus ervaren hoe smerig dat volk is en hoe smerig hun mentaliteit.

    Geliked door 1 persoon

 8. Bagul zegt:

  Ik lees vrede…elite die veilig in bewaakte woonwijken resideren. Bla bla….het trekt steeds meer noordelijk op. Het zal zo lang niet meer duren dan zullen de nachten vergeven zijn van bloed en terreur. Verwarde massa’s gaan als eerste. Zij..die zonder wapens. Zonder overleving tools. Zonder voorbereidingen. Ja, ook de naïeve Nederlandse onsamenhangende bevolking zal sidderen. Met de ogen wijd open gesperd worden ze letterlijk gescalpeerd. Net als de kids van Bataclan, ontdaan van hun ogen en sommige uitgebeend. Nee, het zal niet fraai zijn. Praat maar. Overleg maar. Denk maar. Doe maar. Het zal ons niet gaan redden. Ook mijn nog jonge jongens weten niet wat ze te wachten staat. Ik zal met alle mogelijke niet toegestane middelen hun vege lijfjes redden. En geloof mij….ik ben al jaren voorbereid. Een Klaasje Otto..de zwarte cobra….Henk Kuipers….Willem Holleeder…Meneer Bruinsma….wie dan ook. Wat dan ook. Door wie dan ook. Het verbleekt met wat er staat te gebeuren. Steek jullie kacheltjes maar wat hoger vandaag en geniet zolang het kan. Geen commando’tje of mariniertje kopt een kogeltje terug voor u, terzijner tijd…..

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Bagul
   HELP!!!!!
   Wat een eng zwart scenario.
   Heeft u wat tips voor een weerloos vrouwtje van slechts 54 kilo.
   Als ik nu s avonds de deur uit moet,heb ik een mini haarlak in mijn jaszak.
   Gezien uw reactie ga ik daar de oorlog niet mee winnen.
   Holleeder hebben we niks aan,die zit in de EBI
   Ik ben momenteel wel het boek van zijn zus Astrid (aanrader) aan het lezen.maar dat terzijde.
   Ik lees u ook wel eens bij de reacties van J.Niemoller als ik het wel heb.
   Maar serieus, als je niet uw middelen tot je beschikking hebt, wat te doen…als het bloed door de straten gaat vloeien?
   Ik wil n.l niet lijdend maar strijdend ten onder gaan!

   Like

   • Bagul zegt:

    Hallo mevrouw van 54 kilo met mini haarlak in haar handtas. Tis toch wat hè, allemaal. Het spijt mij dat ik gekozen heb voor de schets van het meest zwarte scenario in plaats van zoals zovelen hier, en bij Joost, uitleggen en verklaren waar het allemaal vandaan komt. De ellende die ons momenteel overspoeld. Ik vertaal de daadwerkelijke gang van zaken van en in de nabije toekomst zoals de straten die zich zullen vullen met dood en verderf. Letterlijk. Zeer confronterend en pijnlijk. Ik leef gewoon door maar bereid mij terdege voor. Geen pilletje of therapeut komt hier aan te pas. Welnu….ik hoor vaker in mijn omgeving de vraag, Help mij! Ik denk eraan om hier gehoor aan te gaan geven, binnenkort. U zult spoedig mijn reacties bij e.j Bron en De Nieuwe Realist lezen en dan daaruit op kunnen maken waar ik te vinden ben. Ook in uw voordeel. Dus..bij deze. Tot snel.

    Geliked door 1 persoon

 9. Rookmelder zegt:

  Pfff, wat een hopeloos zooitje daar, ze zijn al goed op dreef en het gezag laat zich niet meer zien of kruipt weg voor hun verantwoordelijkheid, En die Soros trekpop en schijnheilige hypocriet Macron houdt maar mooie praatjes, maar ook van hem, zoals verwacht, geen daadjes, Ik ben blij dat ik in de ‘goede’ tijd daar menigmaal geweest ben en ga er nu -zelfs- voor niks niet meer heen.

  Like

 10. Nachtkaarsje zegt:

  Vanzelf gaat de stekker uit het stroomnet en draaien de bedrijven de gaskranen op de hoofdleidingen dicht. Logisch, want als de post niet meer bezorgd word, dan worden ook de rekeningen niet meer betaald. Dan gaan langzaamaan en straks steeds sneller de winkels dicht en de huizen worden koud en donker. Dat betekent minder belastinginkomsten en dan gaat de elite het ook wat moeilijker krijgen. Dan gaan er andere stemmen klinken. ik zie maar 1 uitkomst, oorlog!

  Geliked door 1 persoon

 11. sabrina zegt:

  de ondergang van de EU , het komt steeds dichterbij , iedereen ziet het behalve onze regeringsleiders

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Die weten echt met zijn allen wel wat ze aan het doen zijn @sabrina
   Ze dienen allemaal de zelfde agenda,
   Ze hebben allemaal hun ziel verkocht aan de duivel….
   En aan George Soros natuurlijk!

   Like

 12. tjonge zegt:

  wordt het dan niet tijd om een mooie hoge muur om zo een getto te metselen en dat volk uit te hongeren ?
  is een beproefd concept en werkt prima…

  Like

 13. Rene Kampers zegt:

  Het tipje van de sluier van een groot laken dat meer en meer wordt weggetrokken en die de verschrikking van de nieuwe orde beetje bij beetje bloot maakt. Ik ben E.J.Bron dankbaar , hij heeft me afgeholpen van mijn “minderwaardigsheidgevoel” . Ik had vroeger respect voor de politieke beleidsvoerders , zelfs bewondering. Het kan niet eenvoudig zijn om een volk te leiden ! Ik voel me zelfs hede ten dage ten opzichte van die “knappe gasten” meerderwaardig.want zij helpen een maatschappij , eigen volk, met hun waarden en kultuur , volledig naar den bliksem. Dat zijn geen beleidsvoerders meer maar een stelletje idioten. Wij met zen allen , reactieschrijvers en symphatisanten van E.J. Bron mogen zonder enige twijfel , ons verheven voelen boven heel die troep krapuleuze correcten en EU-voorhetzeggenhebbers . Uitzonderingen zoals een Wilders en ons Vlaams Belang krijgen doodsbedreigingen en worden dag en nacht bewaakt. Wij stevenen af naar een burgeroorlog die het gezond verstand zal winnen , want er moet een einde komen aan de waanzin die we nu moeten meemaken. LEVE WILDERS . LEVE HET VLAAMS BELANG , weg met moslims en hun monsterlijke cultuur Wij hebben de plicht te zorgen voor onze kinderen en kleinkinderen zodat zij in vrijheid en veiligheid kunnen leven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s