Terreurgevaar in plaats van kerststemming

Screenshot_33

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

In plaats van de Duitse grenzen te beveiligen, veranderen binnensteden en kerstmarkten in oorlogstonelen. Betonnen blokkades en ingangen worden door politiemensen met machinepistolen bewaakt. Dit tafereel kende men tot nu toe alleen uit de groene zone in Bagdad of de ambassadewijk in Kaboel, maar door de onverantwoordelijke politiek van de Merkel-regering bevinden zich nu duizenden islamitische terroristen onder ons.

journalistenwatch

Wie denkt dat mijn “duizenden islamitische terroristen onder ons” populistisch zou zijn of zich zelfs van een bepaald ressentiment zouden bedienen, moet ik helaas teleurstellen. Dit is helaas de realiteit.

Het openbaar ministerie in Karlsruhe heeft dit op 7 november verkondigd, uiteraard iets meer sussend geformuleerd, zodat een Merkel-stemmer zich niet ook nog in zijn Glühwein verslikt. Een van de weinige artikelen hierover is verschenen in de linkse “Süddeutsche Zeitung”, “1000 keer terreurverdenking – een verontrustend record”, schrijft men daar.

En hoe bijna suïcidaal de politiek van de open grenzen, in tijden van een nog nooit eerder voorgekomen islamitische terreurgolf in West-Europa is, kunnen zelfs Berlijnse scholieren aflezen aan het aantal gevallen:

2014: 117 terreurprocessen

2015: bijna 150 terreurprocessen

2016: 250 terreurprocessen

2017: 1000 terreurprocessen!

En deze 1000 terreurprocessen zijn de stand van begin november, tot het eind van het jaar zoude de terreurprocessen zelfs tot 1200 gevallen kunnen toenemen. En niet elk van deze processen betreft slechts één persoon, maar in veel gevallen wordt tegelijk tegen een complete terreurcel een onderzoek ingesteld.

Persmededelingen van het afgrijzen

Als u zichzelf een beeld wilt vormen van de desastreuze veiligheidssituatie in het land, dan zal ik u dadelijk een link aanbevelen. Maar voordat u deze link aanklikt, wil ik u er nadrukkelijk voor waarschuwen, want de link bevat het potentieel om niet alleen uw hele weekend te vergallen, maar de hele kerstmarkttijd. In het twaalfde jaar van de Merkel-heerschappij onthult één enkele klik de complete waanzin van haar politiek. Daarbij wordt ook duidelijk welke onherstelbare schade de CDU/SPD-regering te verantwoorden heeft en aan welke gevaren door hun politiek de burgers van Duitsland staan blootgesteld, en wel generaties lang.

Deze link leidt u naar persmededelingen van de “procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof in Duitsland”, de hoogste terreuraanklager in het land.

En wanneer u door de duizenden terreurzaken van de afgelopen jaren scrollt, herinnert u zich alsjeblieft dan aan de propaganda sinds de “vluchtelingen”-crisis, toen ene Heiko Maas en ene Angela Merkel en de verenigde mainstream media iedere aanwijzing op een verband tussen terrorisme en vluchtelingen hebben betwist en iedere criticus met de populisme-knuppel dood sloegen: “Er bestaat geen verband, geen enkel bewijsbaar verband tussen het terrorisme en de vluchtelingen…”. aldus Heiko Maas in het ARD-Morgenmagazin.

1000 terreurprocessen – van januari tot november 2017, het absoluut overwegende aantal van deze gevallen gaat om islamitische terroristen uit islamitische landen, die als “vluchtelingen” uit Syrië, Irak, Afghanistan en andere landen illegaal via de onbeveiligde Duitse grenzen zijn geïmmigreerd, waarbij “zijn binnengedrongen” toepasselijker geformuleerd zou zijn.

Politie arresteert ISIS-terroristen – Justitie laat ze direct weer lopen

Men zou er in ieder geval mee kunnen beginnen om bekende terreurverdachten op te sluiten, zoals deze week de zes Syrische “vluchtelingen”, die zich ontpopten als leden van een landelijke terreurcel, maar Justitie liet ze direct weer lopen, omdat de “dringende verdenking” de heren niet concreet genoeg was. Waarschijnlijk moet eerst de lont aan de bomgordel branden en moeten de Kalasjnikovs zijn afgevuurd, voordat het hen concreet genoeg is. De Duitse burgers moeten niet alleen tegen terroristen beschermd worden, maar ook tegen de eigen Justitie.

Dit werd ook bekritiseerd door de minister van Binnenlandse zaken van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, Lorenz Caffier (CDU): “Zo gaat dat niet. Voor de zoveelste keer binnen enkele weken worden honderden politieagenten tegen vermeende terroristen ingezet”, die dan wegens gebrek aan bewijs weer vrijgelaten zouden moeten worden… “Op deze manier blameren we ons voorgoed tegenover de eigen bevolking.”

Berlijn wordt nu Kaboel

Maar mevrouw Merkel en consorten zijn al een stap verder met hun krankzinnige politiek. Nadat er al meer dan 250.000 Afghanen naar Duitsland geïmmigreerd zijn, passen de politici nu ook de kerstmarkten optisch aan toestanden in Kaboel aan:

Betonblokken, antiterreur blokkades, grote zakken, die gevuld zijn met zand en grind, dwars op de weg geplaatste vuilniswagens of straatblokkades met mobiele watertanks, daarbij politiepatrouilles met machinepistolen en speciale eenheden die stiekem achter de hand worden gehouden en wachten op de grote knal. “Aanhouden van interventiekrachten”, wordt dat bagatelliserend in ambtenaren Duits omschreven. Zo ziet de realiteit er inmiddels in de straten van Duitsland uit, in ieder geval buiten de propagandistische talkshows van de publiekrechtelijke omroepen.

Deze hele waanzin moet natuurlijk ook nog eens extra bekostigd worden, het grootste deel van deze kosten wentelt de politiek gewoon af op de organisatoren, die er daardoor toe gedwongen worden de prijzen te verhogen.

“Mooier sterven met Merkel”

In Nordrhein-Westfalen gaat het er nog cynischer aan toe. De stad-marketing van Bochum heeft de antiterreur barricades in kerstpapier, inclusief een rood lint, verpakt.

“Mooier sterven met Merkel”, zou zeer zeker een toepasselijke naam voor deze collectie zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Kerstmis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Terreurgevaar in plaats van kerststemming

 1. koddebeier zegt:

  Heb niks met islam te maken, he. Geregeerd door imbecielen !!

  Like

 2. Ron Soeverein Mens zegt:

  Hier is maar 1 antwoord op en dat is om massaal de kerstmarkten in Duitsland te mijden en hopelijk doen de Duitsers ditzelf ook. Zo geef je een niet mis te verstane boodschap af als bevolking en toerist

  Like

 3. Republikein zegt:

  Wat een gruwel, hemel en hel bestaan echt, we bevinden ons thans in de hel.
  Positief blijfen.😁

  Geliked door 1 persoon

 4. MF zegt:

  Zolang we passief blijven, krijgen we klappen. Wat dacht je anders?

  Geliked door 1 persoon

 5. peppie eppo zegt:

  En dan noemen Ze mij een sukkel die Groenzoeters .

  Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  40 jaar geleden kon men de problemen met de multiculti aan zien komen.
  30 jaar geleden werden de eerste problemen zichtbaar.
  20 jaar geleden waren de problemen een duidelijk feit.
  10 jaar geleden kon men er niet meer omheen.
  En anno 2017 kijkt de goegemeente nog steeds liever de andere kant op.
  Hier is geen bijsturing meer mogelijk doch enkel massale onlusten en die zullen pas ontstaan bij de echte grote financiële crisis die in de lucht hangt waarbij de vorige crisis zal verbleken.
  Dan pas ………..

  Geliked door 2 people

 7. Elisah zegt:


  Hoe we bedrogen worden oa door vluchtelingen met valse papieren…

  Geliked door 1 persoon

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Zij staan daar op ’t Kerstfeest te wa-haha-chten
  en houden de adem al in
  het vorige jaar in geda-haha-chten
  wat heeft nog zulk feesten voor zin ?
  straks zal men elkander verdringen
  bij de vlucht voor het naderend geweld
  en de kinderen maar Kerstliedjes zi-hihi-ngen
  zoals hen zo mooi is verteld….

  en nóg blijft ‘t Gezag dwaas ontkennen
  door Machtsgeile blindheid verlamd
  we zullen er aan moeten we-he-nnen
  het wordt er gewoon in geramd !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 4 people

 9. BertG. zegt:

  Vanochtend zag ik een herhaling van hart van Nederland van SBS6.
  Daar werd gevraagd aan ouderen of ze nog de kerstmarkt in Duitsland gingen bezoeken.
  Ze moeten ze speciaal geselecteerd hebben, helemaal niemand had er een probleem mee, zogezegd.
  Daar lieten zij zich niet door afleiden.
  Waarom zouden ze geen gezellige kerstmarkten meer bezoeken voor die paar man.
  En zo wordt het de Nederlander voorgeschoteld, alsof het allemaal reuze meeviel.

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  De feestperiode nadert weer.
  Dat kunnen we overal zien !
  Maar sommigen kunnen niet wachten tot 31 december met afsteken van vuurwerk…!
  Zes personen werden eerder deze week gearresteerd.
  Ze worden ervan verdacht een aanval op de kerstmarkt in Reims te hebben voorbereid.

  Het is TV- Fr 3, die deze informatie onthult.
  * *
  Het lijkt erop dat er “individuen” waren , die van de feestelijkheden wilden profiteren om “een bepaalde actie” te ondernemen!.
  De officier van justitie van Reims geeft aan dat “HET BIJZONDER GEVAARLIJK” is om te sprekenvan terroristische dreiging in Reims in deze staat van het onderzoek”.

  Het zou dus waar kunnen zijn, dat het een nieuw type winkeldiefstal is en dan enigszins op uitgebreide schaal. ?

  Een Kalashnikov werd bij een van de verdachten gevonden.
  Oorlogswapens bij uitstek geschikt voor de armen, want ze zijn goedkoop en gemakkelijk te gebruiken, de AKM (of AK-47 of 74.
  Dit is het “voorkeur” wapen voor de terrorist (net zoals de koran dat is, maar ietje destructiever ! ).
  Veel van die “gewone” delinquenten hebben dit soort wapens thuis.
  Maar volgens het “Parket” moet men niet “te”snel conclusies trekken !
  Je zou haast gaan glimlachen om zoveel “Voorzichtigheid” !

  Like

 11. M. zegt:

  Hoe verassend. De mijter lulde laatst iets over laatste kerst…..de Engelse gekroonde ellende lulde wat over de laatste kerst ..en prompt worden de kerstmarkten aangevallen?
  Allemaal toeval ..zagen ze in hun glazen bol.
  Ik zou iedereen adviseren de kerstmarkten dicht bij politici in de buurt te houden want dat zijn de enige die noot last hebben van terreur.

  Geliked door 3 people

 12. Yvonne zegt:

  de kosten van de extra beveiliging op kerstmarkten willen ze op de organisatoren verhalen, is de omgedraaide wereld, Duitsland en andere landen halen honderduizenden vreemdelingen binnen, waarvan sommigen kerstmarkten en mensen overhoop rijden en de organisatoren moeten betalen,
  nee de overheid doet dit het volk aan, en ik heb in mijn omgeving ook al mensen gehoord die toch naar Duitse kerstmarkten gaan, ja zeggen ze dan kan je overal wel voor thuis blijven

  Geliked door 1 persoon

 13. fleckie zegt:

  ‘Ondervinding’ is de beste leermeester!, ( MEN..komt wel naderhand ‘jammeren'( zeuren) als MEN de ‘dupe’ van iets is geweest!

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Wanneer breekt nu de woede van het klootjesvolk los?

  Like

 15. Rene Kampers zegt:

  De herdertje lagen bij nachte……vervangen door oproerpolitie met matrak in de hand om jezeke te
  beschermen . Gedaan met wierook en mirre , werd vervangen door traangas en rubberkogels

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s