VIDEO van de Poolse regering: Asielzoekers? Nee, bedankt! (Engels ondertiteld)

 

(Voor Engelse ondertiteling: klik op het eerste logo rechts onderin de balk)

(Vertaling: E.J. Bron)

De Poolse regering deelt in een video over het thema migrantencrisis harde klappen uit aan de EU. In de door het Poolse ministerie van Binnenlandse Zaken gepubliceerde video worden opnames van het hoogtepunt van de zogenaamde “vluchtelingen”-crisis getoond. Er zijn duizenden migranten in te zien, die over land trekken, grenzen bestormen en in smokkelboten stappen. Krantenkoppen en foto´s van de verantwoordelijke politici Angela Merkel, de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, en de voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk, die steeds opnieuw de herverdeling van de illegale migranten eisen, worden evenzeer getoond als mensen die ter herdenking van de slachtoffers van terreuraanslagen bloemen neerleggen.

journalistenwatch

“Wij waren de eersten, die gezegd hebben dat niet iedere immigrant een vluchteling is en dat slechts enkelen werkelijk voor oorlog en terreur vluchten. Onze voorspellingen zijn uitgekomen”, aldus de spreker in de video.

“Hoewel er veel aanslagen werden voorkomen, is er in Europa sprake van een golf van terreuraanvallen. Dit probleem is nauw verbonden met de decennialange politiek van multiculti en politieke correctheid.”

Polen zou vanaf het begin opkomen voor grensbeveiliging en zou ook tegen welke quotaregeling dan ook blijven. “Al twee jaar lang wijst de Poolse regering het af om illegale immigranten op te nemen en langzaam opent Europa haar ogen en geeft toe dat we gelijk hadden”, wordt er verder in de video gezegd.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Polen, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO van de Poolse regering: Asielzoekers? Nee, bedankt! (Engels ondertiteld)

 1. Cathja zegt:

  En de Polen hebben volstrekt gelijk! Misschien zijn zelfs meer dan 95% van de zogenaamde vluchtelingen economische, en de rest komt dan uit oorlogsgebied. De meeste oorlogsvluchtelingen zitten overigens nog in hun thuislanden.

  De smerigste leugen door Merkel ooit bedacht is ‘dat wij bescherming moeten bieden aan diegene die onze bescherming nodig hebben’, terwijl meer dan een miljoen in Duitsland aangekomen asielzoekers niets met een oorlog te maken hebben.
  Het is zorgwekkend dat ons land nog steeds geen tegengeluid laat horen, maar braaf doet wat Merkel gebiedt.
  Ook wij zitten met een land vol asielparasieten, die we er niet gemakkelijk meer uit krijgen, en die een forse aanslag betekenen op onze sociale voorzieningen.

  Like

 2. sabrina zegt:

  rest ons als oer NL weinig anders op om als hier de hele boel uitgewoond en leeggevreten wordt door foute culturen en geen vrouw meer veilig over straat kan lopen, naar Polen , Hongarije of Tjechie te verkassen.

  Like

 3. Perfide Albion zegt:

  De Poolse regering en het Poolse volk. Talloze malen verraden en overlopen door buitenlandse machten en ideologieën. Polen- en de andere landen die Sabrina noemt- zijn inderdaad onze toekomst. Onze vrijstaat voor als het echt misloopt.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Perfide Albion
   Dat ligt er aan hoe lang ze hun rug recht kunnen houden!

   Like

   • fleckie zegt:

    Juist, en Wij moeten NIET als armlastigen de POOLSE staat er mee ‘opzadelen’, ‘

    Like

   • Perfide Albion zegt:

    Daarom is het van het grootste belang dat we ergens wel een grens gaan trekken. De EU had al lang gestopt moeten worden maar nu dat niet gebeurd is zal het toch een keer moeten. Wellicht is de zaak Polen zo’n moment.

    Dan even wat anders 😉
    In Brussel zit het Navo/EU hoofdkwartier. Daar loopt me toch een knooppunt aan communicatie lijnen. Niet alleen door de lucht maar ook fysiek….Kan je nagaan wat een terrorist daar niet allemaal voor schade aan kan richten?

    Like

  • tippelaar zegt:

   “Nog is Polen niet verloren “. Deze strofe uit het Poolse Volkslied is realistischer dan ooit. In de jaren 1980/82 steunde de nederlandse bevolking, de polen met voedsel en kledinghulp. Nu is het de beurt aan de Polen, Niet om ons te ondersteunen met materiele zaken, maar met morele – en politieke steun tegen de onmensen/dictators van de EU en de eu.loonslaven in de 2e kamer van nederland , die zich onze regering durven te noemen.

   Like

 4. tippelaar zegt:

  Leve de Polen, het meest verraden volk van Europa, sinds de 2e wereldoorlog. Zij laten zich hun vrijheid door niemand meer af nemen, ook niet door de Comintern van de europese unie, o.l.v de zuiplap Juncker en de Quisling timmermans.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s