Wenen-Favoriten: Een kerstmarkt vol bedoeïen-tenten?

Screenshot_39

(Vertaling: E.J. Bron)

De islamisering maakt vorderingen, dat moet je toegeven. Vooral wanneer men zich in het district met de meeste inwoners van Wenen bevindt. In de beroemde Favoritenstraße wordt op dit moment de jaarlijkse kerstmarkt opgebouwd en de rasechte inwoner van Wenen-Favoriten merkt meteen dat dit jaar alles anders is.

ongecensureerd.at

Tot nu toe was men er aan gewend dat langs de voormalige voorbeeld winkelstraat de ene houten kraam naast de andere stond, en wel op de manier zoals we die kennen van traditionele kerstmarkten. Deze worden door de standhouders dan meestal liefdevol van kerstversiering voorzien. Nu is alles anders. In de winkelstraat vind je nu eenvoudige tenten van plastic, die bij nader inzien herinneren aan een heel andere cultuurkring, aan bedoeïen-tenten (foto).

Een moslim zorgt voor de kerstmarkt in Wenen-Favoriten

Maar waar komt deze vermeende islamitische touch bij de kerstmarkt in Favoriten vandaan? Hier moet je eerst een blik werpen achter de coulissen van de kerstmarkten in Wenen. Deze worden namelijk verzorgd door de “Vereniging ter stimulering van de markthandel”, waarvan de voorzitter een zekere Akan Keskin is. Keskin is levensmiddelenhandelaar en gastronoom, SPÖ-functionaris in de vereniging voor handelsbelangen in Wenen en drager van de orde van verdienste van het district Wenen. Keskin is ook al sociaaldemocratische districtsraad geweest. Een feit is: de moslim geldt als de machtigste man op de markten van Wenen. Een zakenterrein waar een miljoenenbusiness achter zit, zoals ooit door “Profil” werd onthuld.

Verkiezing vereniging voor handelsbelangen Wenen: rode druk op de standhouders?

Verder stond Keskin ook al in het vizier van Justitie. Zo zei men jaren geleden dat standhouders gedwongen zouden worden om stemkaarten voor de verkiezingen van de vereniging voor handelsbelangen in 2010 te ondertekenen en blanco aan de heer Keskin of andere kandidaten te overhandigen. Wie niet op Keskin zou stemmen, zou zijn plek voor zijn kraam dreigen te verliezen. Keskin werd destijds verhoord, maar werd vrijgesproken wegens het vermoeden van onschuld.

Waarom de kerstmarkt in Favoriten er dit jaar zo uitziet zoals hij eruit ziet, is bij nader inzien dus niet echt verwonderlijk. Beelden van de pijnlijke plastic tenten verbreiden zich op dit moment razendsnel op de sociale media, de commentaren van de gebruikers spreken boekdelen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Kerstmis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Wenen-Favoriten: Een kerstmarkt vol bedoeïen-tenten?

 1. Trucker zegt:

  In brussel op de Grote Markt is het winterpret of hoe ze het ook heten.
  Zolang ik me kan herinneren heette dit Kerstmarkt.
  Het is trouwens niet de enige plaats waar de verwijzing naar Kerstmis of Kerstfeest plaats moet ruimen voor winterweetikveelwat gebeuren.
  Twee oorzaken, één is de belangrijkste : overheids RATTEN (op alle niveaus) die de perverse misdadige ideologie islam belangrijker achten als hun eigen roots, of in hun broek schijten dat de islamiet zich zal storen aan het Kerstfeest.
  Tweede reden, veel overheids RATTEN zijn (Nationaal) Socialisten en die haten het Christelijke gebeuren, ik heb al vaak geschreven over die schoften die Heilige Kruizen van de muren rukten, precies.

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  Wat een afgang! Ik kan me niet indenken dat er ook maar één traditie-minnende inwoner van Wenen is die zich op deze ‘kerstmarkt’ zal laten zien! Ik vind het bezopen, en er zou massaal geprotesteerd moeten worden tegen deze teloorgang van wat eens zo sfeervol was!

  Moslims hebben NIETS te zoeken op onze kerstmarkten. En handel drijven doen ze maar op andere manieren. Ze worden met de dag onbeschofter, die lui!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach Cathja.
   Je weet hoe het gaat.
   De mensen zijn nieuwsgierig en willen het wel eens bekijken.
   In ieder geval is het onnodig om grote blokken beton aan te slepen om deze eucomenische “Kerstmarkt” voor aanslagen te beschermen.
   Onder speciale bescherming van de islam.

   Moet je maar denken.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste

    Zo had ik het nog niet bekeken, en ik denk dat daar wel een kern van waarheid in zit.
    Maar persoonlijk vind ik ook dit weer een buiging richting de islam.
    AL-LES nemen ze ons af!
    Waarom pikken ‘we’ dit toch allemaal?

    Like

  • tippelaar zegt:

   Consumenten kunnen besluiten om alle moslimhandel te boycotten. Helaas zijn er nog altijd mensen die voor de korte termijn gaan en bij islamitische levensmiddelenhandelaren hun goedkope inkopen doen. Koop daar dus niet dan verdwijnen ze vanzelf.

   Like

  • tippelaar zegt:

   Cathja,weet je waarom zoals jij zegt , ze ons “Alles afnemen”? Heel simpel omdat jij het je “laat afnemen”. zonder er iets aan te doen. Bedenk eens hoe jij je kan verzetten tegen de moslims. 1: Wat ze ook aanbieden, koop niet bij moslims. niet in de winkel, op de markt, aan de deur, of waar dan ook. Neem geen moslimvrienden. Houdt moslimkinderen uit je huis, ook die klasgenoten van je kind. Weiger te voetballen tegen een moslimelftal. Ga in de bus,tram of trein niet naast een moslim zitten. Blijf dan liever staan. Ga in een winkel niet bij een kassa staan waar een moslim achter zit. Kan het niet anders, leg je artikelen terug en doe je beklag bij de filiaalmanager. Word je bij je gemeentehuis bediend door een moslim, dien je beklag in bij het college van B en W. Spreek ook niet met moslims. niet op straat, nergens. Word je door een moslim aangesproken, kijk niet maar loop gewoon door zonder iets te zeggen. Loopt de moslim met je mee, pak je telefoon en bel 112, op roep keihard, HELP, IK WORD AANGEVALLEN”. Ligt er een moslim op straat, loop een straatje om en bemoei je er niet mee. Zoals je ziet. valt er nog genoeg voor je te doen., dus laat je “Niets afnemen”.

   Like

 3. Jan zegt:

  Wij gaan weer spannende tijden tegemoet

  Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  Het maakt het een stuk gemakkelijker voor dat tuig.
  Als je in een tent staat, zie je geen auto aan komen die je dood rijd.

  Like

 5. Rookmelder zegt:

  Een duidelijk voorbeeld om van de democratie gebruik te maken om hun doel te bereiken, door eerst, zoals nu, de democratie te ondermijnen en wanneer ze in de meerderheid zijn, te overheersen en dan de macht te grijpen,om zo hun idealen voor een wereldwijde onderwerping aan de islam te bewerkstelligen en te verwezenlijken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Guardiacivil zegt:

  Islam is infiltreren en overnemen. Dat deed de rat Keskin, voorzitter van de Weense markt en ze trapten er met zijn allen in.

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Een geweer hoort niet op een kerstmarkt, het feest van de vrede. De westerse vrede komt tegenwoordig alleen maar uit de loop van een geweer, dus hoort een geweer ook op een kerstmarkt, het feest van de vrede.

  Like

 8. Elisah zegt:


  Afschaffen van Kertmis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s