Auto-jihad in Cuxhaven: Syriër (29) rijdt in op groep mensen

 

(Door: Johannes Daniels – Vertaling: E.J. Bron)

“Dood hen, waar je ze ook ontmoet”: een jonge “Cuxhavener” reed vanochtend om 07.30 uur in de Bahnhofstraße met een personenauto opzettelijk op een groep mensen in – twee vrouwen (21, 19) en vier mannen (26, 23, 29, 29) raakten daarbij deels zwaargewond. De bestuurder reed na de moordpoging door en botste toen na de aanslag ongeveer 300 meter verder op een fontein. Moedige getuigen en uitsmijters sleurden de uit Syrië afkomstige asielzoeker uit de auto en droegen hem over aan de politie.

PI News (2)

Poging tot moord: “Bewust en doelgericht” voorbijgangers aangereden

Eerst ging de politie met het oog op de onervaren bestuurder uit van een “ongeluk”. Via Twitter deelde de politie zondagmiddag mee onderzoek in alle richtingen te doen. “Of het daadwerkelijk om een verkeersongeluk gaat of dat de bestuurder opzettelijk op de groep mensen is ingereden, wordt op dit moment intensief onderzocht”. Er zou echter sprake geweest zijn van een “ruzie voor of in de discotheek Flair”. De woordvoerder van de politie, Rainer Brenner, verklaarde op navraag: “Er zijn eerste aanwijzingen dat de bestuurder bewust en doelgericht op de voorbijgangers zou zijn ingereden”.

Cuxhaven – Eerste Hulp na eerste adventsverrijking

Het motief van de beschermingzoeker zou echter nog onduidelijk zijn, zei de woordvoerder. Hij zou bovendien onder invloed van alcohol geweest kunnen zijn. Er werd een bloedproef bij de man gedaan, de uitslag wordt niet voor maandag verwacht. Volgens de tweet van de politie woont de bestuurder in Cuxhaven en “is  waarschijnlijk afkomstig uit Syrië”. Bij de slachtoffers van het ongeval gaat het uitsluitend om Duitse staatsburgers.

De 29-jarige zit op dit moment in de politiegevangenis. Of men een arrestatiebevel aanvraagt, zal in de loop van maandag worden beslist. “Een politieke achtergrond van de daad is naar de huidige stand van zaken echter uit te sluiten”, deelde de politie mee. Dit zal de zes gewonde slachtoffers waarschijnlijk echter maar weinig interesseren. Interessant genoeg was het aantal “doelbewust in groepen mensen razende auto´s” in Duitsland voor september 2015 gelijk nul.

Het schijnt in de cultuurkringen van veel Merkel-gasten tot de adventscultuur te behoren om met “auto´s” op groepen mensen in te rijden.

De Duitse jihad-advent 2017 is begonnen. Syrië – Duitsland 6 : 0.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Johannes Daniels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Duitsland, Islam, Kerstmis. Bookmark de permalink .

28 reacties op Auto-jihad in Cuxhaven: Syriër (29) rijdt in op groep mensen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  @ Moedige getuigen en uitsmijters sleurden de uit Syrië afkomstige asielzoeker uit de auto en droegen hem over aan de politie.@
  Jammer getuigen, dat was een gemiste kans. Een begrafenisondernemer laten aanrukken was beter geweest.

  Liked by 6 people

 2. Jan zegt:

  …droegen hem over aan de politie.

  Zat er geen water in de fontein?

  Liked by 5 people

 3. Rensk. zegt:

  Misschien te hoge suikerspiegel? Ik roep maar wat hoor. Het zal wel geen terrorisme zijn. Of misschien een getraumatiseerde Syrier? Is wel zielig. Voor de Syrier. Toch? Denk ik? Misschien? Heeft vast niets met Islam te maken. Islamisten zijn toch de fijnste en meest goed opgevoede en de meeste weldenkende mensen ter wereldToch offe? De slachtoffers zijn in ieder geval niet interessant genoeg voor politici om zich daar mee bezig te houden. Zijn er steeds maar een paar toch? Wat is dat nou op een paar miljoen. Een paar minder merkt toch niemand? Toch Rutte????? Nee vooral niet bezig zijn he met Islam, want Boedisme heeft ook de gewoonte op mensen in te rijden. Ik word met de dag sarcastischer.

  Liked by 4 people

 4. MF zegt:

  Last van zijn bloedsuikerspiegel?

  Liked by 1 persoon

 5. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Wat is dat nou op een paar miljoen. Een paar minder merkt toch niemand? Toch Rutte?’

  Yep.
  Collateral damage.
  No more, no less.
  Dat is wat het is.
  De grote boze wereld denkt niet in levens, mensen of leed.
  Die denkt in $$$$$$$$$.

  Liked by 1 persoon

 6. Johan zegt:

  Tsja, een Syriër. Dan is het overduidelijk, dat het hier weer de zoveelste aanslag betreft.
  Ongeacht, wat politie en overheid ons hieromtrent gaan voorliegen.
  Een aanslag vanuit de hoek van de islam, de moslims en hun “religie van de vrede”, die een nep religie blijkt. Voor de zoveelste keer.

  Liked by 1 persoon

 7. scherpschutter zegt:

  De dader had ter plekke gewurgd moeten worden en zijn kadaver in een AZC aan een lichtmast opgehangen. Ik heb geen vertrouwen in het duitse rechtssysteem, vandaar.

  Liked by 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ scherpschutter (26 november 2017 om 22:52)
   Dames en Heren.
   Nee,nee, nee, niet ter plekke wurgen. Niet doen. Dat is helemaal foute boel. Eerst even goed nadenken. Als je de kansparel ter plekken wurgt, wordt hij een martelaar en ben jij de boef. En dan heeft hij ook nog eens recht op 72 maagden En jij gaat jarenlang het kotje in.

   Like

 8. renato zegt:

  De tijd dat we nooit over onze schouder hoefden te kijken lijkt voorbij te ebben.De paranoia neemt hand over hand toe. Voetgangers gaan er toe over om twee spiegeltjes te dragen zoals ooit gebruikelijk was bij de Zeeuwse klederdracht. Een vuurwapen tussen de broeksriem maakt het compleet………………

  Liked by 1 persoon

 9. Rookmelder zegt:

  Dus toch, en beste uitsmijters, waarom niet de ‘juiste’ nekklem…?

  Like

 10. Marijke zegt:

  Nou sorry meneer Bron, dit bericht kan niet kloppen. Gevluchte Syriërs zijn allemaal hoog opgeleide mensen; chirurgen en zo. Die doen zoiets echt niet…

  Liked by 1 persoon

 11. Rene Kampers zegt:

  Ik hoop dat ze die arme verwarde asielverrijker toch geen pijn hebben gedaan

  Liked by 1 persoon

 12. Rene Kampers zegt:

  Ik hoop voor die slachtoffers vlug beterschap.Het heeft ook een positieve noot , weer een groepje Duitsers die niet meer voor dat Merkel viswijf zullen stemmen.Zelfs in heel Europa zijn er mensen die eerst pro migrant waren en ook zijn begonnen met nadenken . Dat is een feit die Junckers, Timmermans enz enz in paniekstemming brengt , een volk dat begint met nadenken is een gevaar voor de EU

  Liked by 1 persoon

 13. Charles zegt:

  Het moet een “verward” persoon zijn geweest

  Liked by 1 persoon

 14. boorzalf zegt:

  Ach een ogelukje, valt ook niet mee voor die maan aanbidder, van een ezel naar een fiets is al zeer moeilijk, laat staan van een ezel naar een auto.

  Liked by 1 persoon

 15. Jean zegt:

  Wat denken jullie dat er met die Syriër zal gebeuren?
  Niets, Noppes, Niente want de smeerlap zal heel snel het label “psychisch gestoord” opgeplakt krijgen en mag dus vrij rondlopen…
  M.i. zijn alle islamieten psychisch gestoord want waren ze dat niet dan hadden ze die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij al heel lang uit hun leven verdreven.
  Die van Rome ligt ook hardop te dromen van een dictatuur met idioten aan het stuur.
  Gelukkig ben ik voor 100% een atheïst en trek mij dus niets aan van al die achterlijke bullshit, ik respecteer vrouwen en bescherm kinderen, voor mij zijn mannen en vrouwen “gelijkwaardig” ik walg van elke vorm van geweld ook als die plaatsvindt tegen moslims, geweld is NOOIT goed te praten, ik walg wel van hersenloze idioten die helaas massaal voorkomen in politieke milieus.

  Liked by 2 people

  • scherpschutter zegt:

   Jean, ik begrijp uw opvattingen en respecteer ze maar u bent al bijvoorbaat verloren. Wie niet bereid is zich tegen het geweld van anderen te verdedigen, gaat ten onder. Alleen in de verweekte, decadente westerse maatschappij waar men al meer dan 70 jaar geen oorlog in eigen land heeft meegemaakt, heersen uw opvattingen. In andere landen is geweld heel normaal en dat zal zo blijven.

   Like

 16. Peter zegt:

  Waar zijn de betonblokken als je ze nodig hebt .

  Liked by 1 persoon

 17. BigLJohn zegt:

  ….Moedige getuigen en uitsmijters droegen hem over aan de politie…Die omstanders zijn niet goed bij hun hoofd. De politie is DE grote vriend van de Moslims, alsmede de rest van het justitie apparaat. Ze hadden die Syrier ter plaatse koud moeten maken. Vandaag of morgen loopt hij weer vrij rond en begint het spelletje weer van voren af aan. Men is nog steeds veel te lief en na-ief voor zulke onmensen. In onze harde wereld gaat het er net aan toe als in de dierenwereld; het is eten of gegeten worden. Want wie niet hard is gaat dood !

  Liked by 1 persoon

 18. delamontagne zegt:

  Zou de paus weleens van dit soort [on]dankbare “vluchtelingen” hebben gehoord………………………?
  /////
  Voor zijn vertrek naar Myanmar, heeft de Paus nog even een “goed” woordje voor de “vluchtelingen” gedaan:
  “Degenen die angst voor migranten aanwakkeren, soms voor politieke doelen, in plaats van vrede te bouwen, zaaien angst, geweld, rassendiscriminatie en xenofobie.
  en dit zijn bronnen van grote zorg voor iedereen die om de bescherming van ieder mens geeft” , zei hij.

  Ze komen niet met lege handen, deze vluchtelingen”, zo benadrukte hij.
  “Ze verrijken de levens van mensen in
  de naties die hen verwelkomen”.

  https://www.la-croix.com/Journal/nouvel-appel-laccueil-migrants-2017-11-27-1100894949

  Liked by 2 people

 19. Jade zegt:

  Gemiste kans, dat overdragen aan de politie…
  Alleen lijken moet je overdragen.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s