Bijna zes miljoen Duitse helden

Screenshot_62

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Alleen optimisten hadden rekening gehouden met de omvang van het verkiezingssucces van de AfD op 24 september 2017. Maar zelfs de grootste optimisten hadden zich niet kunnen voorstellen welke uitwerkingen dat in het volkomen geruïneerde politieke systeem van het partijkartel zou veroorzaken. 5.878.115 stemmen van Duitsers, die ook Duitsers willen blijven, in een staat met meer dan 80 miljoen inwoners, hebben de tot nu toe zo verstard overkomende omstandigheden niet alleen doen wankelen, maar tot acuut instortingsgevaar gebracht.

PI News (2)

De leiders van de CDU/CSU, Merkel en Seehofer, zijn zwaar aangeslagen; het door de links-groene media al enorm bejubelde “Jamaïca”-project is aan de koppige overlevingswil van de AfD voor lafaards en twijfelaars, de FDP dus, mislukt; 100% Schulz is rechtstreeks op weg naar 0% Schulz; zijn SPD heeft nu alleen nog de keuze tussen pest en cholera; de Groene volksverachters zien hun ministersbaantjes door hun vingers glippen; in het Duitse parlement worden weer enthousiasmerende toespraken gehouden en zijn er heel andere geluiden te horen, hoewel uitsluitend door de nieuwe fractie daarin.

Denkt iemand serieus dat dit alles er zou zijn zonder het succes van de AfD, te danken aan de moed en de overtuiging van 5.878.115 Duitsers om hun tweede stem aan deze partij te geven? Zeker, de opstand in Duitsland heeft niet overal op straat plaatsgevonden, heeft zich niet overal op de pleinen van de steden gemanifesteerd en was daarom niet spectaculair. Des te spectaculairder echter zijn de gevolgen van de eerste grote rebellie tegen de zogenaamde “alternatiefloosheid” van het Merkel-systeem. Deze rebellie in de stemhokjes heeft Duitsland bevrijd van een multimediaal bevorderde verlamming, die het bestand en de toekomst van de natie heeft bedreigd.

Vanzelfsprekend blijft dit gevaar nog steeds bestaan, er is nog niets beslist. Maar wie gekeken en geluisterd heeft naar de eerste toespraak van Alice Weidel, wie ook de andere AfD-toespraken heeft gevolgd, wie enkele dagen geleden in de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” de briljante afrekening van de linkse intellectueel Wolfgang Streeck met het Merkel-systeem en afgelopen woensdag in diezelfde “Frankfurter Allgemeine Zeitung” de furieuze aanklacht tegen de “vluchtelingen”-waanzin en diens kosten door de gerenommeerde rechtswetenschapper Reinhard Merkel heeft gelezen, die weet dat zich een politieke en geestelijke ommekeer aankondigt.

Weliswaar zullen de opgebruikte en corrupte krachten van het geblameerde, opeens zo lelijk naakt overkomende machtskartel nog één keer al hun krachten verzamelen om een regering te vormen. En de profiteurs van het kartel zullen hun lucratieve baantjes met hand en tand verdedigen, uiteraard. Maar ze weten heel goed: een grote schok, maakt niet uit of die van buiten komt of uit het binnenste van de republiek, kan hun al beschadigde dominantie in een mum van tijd compleet afbreken.

5.878.115 Duitsers beleven op dit moment welk effect een democratische verkiezingsbeslissing kan hebben. Wanneer slechts de helft daarvan, of veel beter nog het dubbele of drievoudige aantal, de moed opbrengt om de eigen levensbelangen boven de belangen van een ideologisch verdwaalde minderheid of die van de egoïstische globaliseringswinnaars te stellen, dan zal het totaal geruïneerde systeem ter zelf-afschaffing van natie, cultuur en traditie de grondwet moeten afschaffen om te kunnen blijven heersen.

Screenshot_37

Er is noch “rechts-populisme”, wat dat ook mag zijn, noch een “revolutie” nodig om de zo dringend noodzakelijke ommekeer in Duitsland te bewerkstelligen. Daarvoor is maar één partij nodig, die de omstandigheden en problemen bij de naam noemt, en er is een groeiende, actieve buitenparlementaire oppositie nodig, die zich steeds minder angstig in de publieke ruimte manifesteert. Beide, de ene keer samen, de andere keer apart, zal een kracht ontplooien waar het systeem van de leugen uiteindelijk dan niet meer tegen opgewassen zal zijn wanneer de nu nog volle kassen geplunderd en leeg zijn.

5.878.115 Duitse vrouwen en mannen hebben het signaal gegeven voor het behoud van de natie. Ze hebben zich afgekeerd van de hetze en manipulatie van de massamedia, ze hebben zich ook niet meer laten intimideren door de voortdurende, doelbewust ingezette gebruikmaking van het nazi-verleden. Elk individu van deze bijna zes miljoen mensen heeft beslist: Het is genoeg! Hoe juist deze beslissing was, hoeveel ze teweeggebracht heeft en hoeveel ze nog teweeg zal brengen – dat is nu de dagelijkse succeservaring van 5.878.115 Duitsers. En dat geeft hoop!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), burgermoed, christendemocraten, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bijna zes miljoen Duitse helden

 1. MF zegt:

  Afd: ZEER STERK en ZEER BELANGRIJK…

  … en niet alleen voor Duitsland, maar ook voor de heer Rutte: het speelkwartier is voorbij.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Fantastisch! Alle lof voor de bijna 6 miljoen (!) Duitsers, die opkomen voor volk en vaderland.
  Er gloort weer hoop!

  Like

 3. fleckie zegt:

  Mooi zo ….NU nog aan de weet zien te komen, welke ‘functionarissen’ in staatsdienst! Uit de diverse landen ..MUTTI…MERKEL toestemming hebben gegeven, …om de ( gekleurde) ellende ( (o.a. Koppensnellers, e.d. )over West- Europa af te roepen, door de grenzen. ‘WAGENWIJD ‘ open te zetten.

  Like

 4. fleckie zegt:

  ‘WILLST DU NICHT MEIN BRUDER SEIN,..SO SCHLAG,ICH DIR DEN SCHADEL EIN”, m.a.w. …revanche? …..men vulle zelf maar naar eigen goeddunken in,: ( wie het meest ‘ledenverlies’ machtsverlies hebben).

  Like

 5. Orelius zegt:

  Inderdaad een sprankje hoop , dat we deze ziekte van Europa kunnen stoppen . Maar zal er ook een kuur zijn om ons eens zo mooie Europa en vaderland te genezen . Of zal het als een kanker door blijven woekeren , en steeds weer de kop op steken . Nou moet ik zeggen dat de mensheid al veel ziektes heeft overwonnen en veel ziektes heeft uitgebannen , denk daarbij aan de donkere middel eeuwen , het nazisme , etc etc . Dus aan veerkracht ontbreekt het niet . Laten we hopen dat gezond verstand en helder denken , de mensheid weer op het goede spoor zullen brengen .
  Het is niet verkeerd om te zeggen dat bepaalde culturen niet bij elkaar passen , dat is gewoon een voldongen feit . We zien het nu uit ervaringen , dus blijf dan niet volhouden dat , dat niet waar zou zijn . En blijf niet proberen om het toch te laten slagen . Water gaat niet samen met vuur . Ik hoop echt dat de ogen van steeds meer mensen open zullen gaan , zoals nu in Duitsland gebeurd.
  Duitsland waar de bevolking steeds het verwijd van de oorlog naar het hoofd geslingerd kregen en nog steeds krijgen. Ons geluid , lezers van EJ Bron begint steeds luider te klinken , het briesje zal een storm worden , het rimpeltje op het water zal veranderen in een tsunami . De mensen zijn dit systeem meer dan beu . Geld , winst , meer productie , kopen , kopen ,kopen ,kopen,kopen.
  Economie , aandelen , beurzen , valuta ,geld , geld . Mannen en vrouwen werken , kind naar de creche , geen tijd voor elkaar , geen tijd voor je ouders , zelfs geen tijd voor jezelf . Hou ze druk hou ze bezig zodat ze geen tijd hebben om helder te denken . Zodat de enige ontspanning geld uitgeven is. Maar het is gedaan met dit systeem , de mensen zijn moe , de mensen zijn op en zijn het beu . Beu om zich leeg te laten uitwringen , beu om aan te horen dat we door moet werken tot je 70ste , beu om aan te horen dat we niet genoeg doen , beu om aan te horen dat je geen kerststol meer mag zeggen , beu om aan te horen dat zwarte piet te zwart is . Beu om aan te horen dat we geen jongens en meisjes meer mogen zijn . Beu om aan te horen dat we de mohammedanen beledigen . Beu om aan te horen dat het komt omdat wij ze discrimineren en geen kansen geven .
  Beu om te horen dat er te weinig allochtonen bij de politie zitten. Beu om te horen dat er te weinig vrouwen op topfuncties zitten (de beste moet het worden) .
  IK BEN HET ZO BEU . Daarom PVV en FvD for ever . Ik stem op Geert , maar ben toch ook lid van Baudet , want ook hij gaat het verschil maken . Maar Geert is en blijft de man van het eerste uur .

  Geliked door 1 persoon

 6. aquarius4422 zegt:

  Het DDR scenario, een kleine groep machtsgeile dictators dier zich wanhopig staande probeert te houden tegen de vrijheidslievende burgers.
  Het wachten is nu op de definitieve val van de Merkelkliek.

  Like

 7. GT zegt:

  Deze kwam ik nog tegen, kon niet nalaten deze te plaatsen om dat deze de waarheid beschrijft.

  Bewuste vernietigingspolitiek van de EU
  Geplaatst op 12/04/2017 door Gaius
  Als je nog niet zou weten waarom al die mohammedaanse smeerlapperij steeds meer en meer onze contreien komt overbluffen met brutaal en structureel geweld, maar ook treffen met bloedige terreur, moet het niet erg ver zoeken. De importeurs van deze waanzin uit het stenen tijdperk zijn door het gezond verstand gelokaliseerd: in Brussel, Straatsburg en Frankfurt.
  De huidige EU is de voornaamste schuldige voor alle doden die islamitische terroristen dit millennium in Europa op hun pseudo-religieuse kerfstok hebben. De EU en voornamelijk het politbureau van deze dictatoriale organisatie, ook wel een de Europese commissie genoemd, voert sinds de jaren ’80 on-onderbroken in de rug gedekt door een graaiende bende parasieten of de meerderheid in een zogenaamd EU-parlement zonder enige macht of inspraak, een heuse vernietigingspolitiek.
  Deze criminelen, want dat zijn het, willen de zelfmoord van Europa realiseren. Inmiddels zal terreur steeds weer opnieuw toeslaan omdat politieke correctheid steunend op failliete, gefantaseerde en dementerende dogma’s inzake diversiteit, en een absurd open grenzen beleid in stand gehouden worden door een machtsgeile van domheid, hersenspoeling en particratie profiterende elite.
  Alleen een kunstmatige supranationale en dus ook volstrekt “illegale politieke onschendbaarheid” belet dat de verantwoordelijke fascistische dictators berecht en opgesloten worden. Alleen brutale dictatoriale censuur voorkomt dat de meerderheid van de autochtone bevolking dit allemaal en ook deze mogelijkheid te weten komt.
  De nationale rechtsstaten met honderden jaren seculiere ervaring werden op het Europees continent gewoon monddood gemaakt en uitgeschakeld op een onvoorstelbaar arrogante manier. Voorlopig kon alleen het Verenigd Koninkrijk zich onttrekken aan deze fascistische dictatuur vanuit Frankfurt omdat de Britten van in het begin vasthielden aan hun eigen munt.
  Nu doen alsof afstappen van de een gemaakte euro economisch onmogelijk zou zijn is flauwekul. Er is helemaal niets dat Berlijn en Den Haag economisch op gelijke voet kan stellen met bvb. Athene of Sofia. Wat wel het geval is dat steeds meer Noord-en Westeuropese fabricaten niet meer in West of Noord-Europa gemaakt worden maar elders.
  Hierdoor komt het dat wisselstukken hier bij ons niet meer of nauwelijks nog verkrijgbaar zijn. En dat is dan weer de reden waarom wij met zijn allen steeds nieuwe en dus ‘vervangende’ producten moeten aankopen aan een veelvoud van de prijs die geldt in de producerende landen. De collectivistische ‘groenen’ subsidiëren dus op deze manier de aangroei van der afvalberg die ze beweren te willen reduceren. Het zou ons helemaal niet verwonderen dat hun leiders een stevig procentje pakken aan de onderkant van die afvalberg.
  Samengevat: we worden met zijn allen steeds armer door beroving tot op het moment dat wij ons zelfs niet meer zullen kunnen veroorloven om zelf wapens of munitie te kopen. Benieuwd hoe lang de Waalse wapenproductie zich in het onland.be nog zal kunnen handhaven. Het overheidsbeslag op loon is hier immers dermate krankzinnig hoog dat ook deze industriële productie zal moeten delokaliseren louter om te overleven.
  En eens deze delokalisatie een feit zal zijn geworden begint de ultieme chaos en de laatste burgeroorlog tegen de islamitische vijfde colonne en haar collaborateurs.

  Geliked door 1 persoon

 8. fleckie zegt:

  ‘Daar hoor je de populisten in de KNESSET dan weer nooit over tijdens hun anti-EU- tirades’ door
  JAN FRANKE, …..NW. ISr. WEEKBLAD, 24.11.2017. ……………HORIZON……………’De afgelopen jaren schreef Ik op deze plek met regelmaat over…HORIZON…2020, het onderzoeks- en innovatieprogramma van ..de EUROPESE. UNIE. Ik weet het ,de UNIE is bepaalde geen sexy onderwerp. Veel Israeli’s hebben zelfs een hekel aan BRUSSEL. Ze betichten Europese bureaucraten van nauw verholen anti- Israel-activisme. Maar bij Horizon 2020 is van onderlinge vijandigheid niets te merken . Integendeel.De EU wil ‘wereld leidende ..kenniseconomie worden en investeert vanaf 2014 in 7 jaar tijd bijna …80..MILJARD euro in onderzoek en ontwikkeling onder …HORIZON…2020. Deze gigantische bak geld maakt dit het grootste onderzoeksprogramma ooit
  .Israel is de eerste en enige niet-EU- lidstaat die volledig meedoet, en met doorslaand success. ..Israelische wetenschappers halen veel meer onderzoekseuro’s op dan de regering in Jerusalem moet afdragen aan contributie ….Lars Faaborg-Andersen , de EU-ambassadeur in Tel Aviv ,noemde de wetenschappelijke samenwerking met Jerusalem vorig jaar’ de Parel in de kroon van onze relaties’.Daar hoor je de populisten in de Knesset dan weer nooit over tijdens hun anti-Eu- tirades. ……………Precies op de helft van de looptijd van HORIZON 2020 sprak Ik over de voortgang met EU-ambtenaren en andere ingewijden ( namen mag Ik niet noemen ,omdat de cijfers nog niet officieel zijn) .Immers: bij aanvang waren er gerede twijfels over Israels succeskansen. De concurrentie bij Horizon zou groter en beter zijn dan bij eerdere programma’s. De uitholling van het Israelische hoger onderwijs en de braindrain zouden zich wreken. Dat blijkt allemaal niet waar. “Israel is extreem competitief in het programma. De kwaliteit van de projecten is echt hoog”, licht een ingewijde toe. Sinds 2014 was 12,8% v.d.Israelische aanvragen succesvol,dat is goed voor de derde plaats. Maar in ter men van gemiddelde hoogte van het aangevraagde bedrag staat het land het eerste, Dat blijkt te komen door het soort aanvragen.
  “Israelische wetenschappers onderscheiden zich met voorstellen voor zeer hoogwaardig onderzoek voor de geavanceerdec industrie. Dat soort projecten is doorgaans kostbaar. Per saldo gaat er veel geld naar Israel.” Of de befaamde Israelische brutaliteit in geldzaken ook een rol speelt liet men liever in het midden. …………..FUTURISTISCHE ..ROMAN………….. Veel interessant e details over Israels rol in het programma zijn ..online ..terug te lezen. De websites lezen als de inhoudsopgave van een futuristische Roman. Israelische wetenschappers werken aan robotica,lasers,nanotechnology en druppelirrigatie. De ontdekkingen vinden hun weg in de ruimtevaart,MEDISCHE wetenschap en landbouw. Sinds 2014 kregen in totaal 768 Israelische wetenschappers al 461 miljoen euro uit Brussel .En dat terwijl de volgende tranche van .30miljard
  euro nog verdeeld moet worden. Bekende onderzoeksinstellingen zoals het Weizmann Instituut,
  Technion en de Hebreeuwse Universiteit lopen voorop,al doet de Bar- Ilan Universiteit het ook heel aardig. ……..Israelische wetenschappers blijken op alle fronten behoorlijk succesvol in Europa en verbaasd door al dat geld dat met bakken uit de hemel lijkt te komen. …….Dat feest stopt voorlopig niet.Ingewijden denken dat Israels voorsprong in Europa op korte termijn niet zal verdwijnen” Het is heel indrukwekkend.De hele wereld ontwikkelt zich richting kenniseconomie en Israel is die weg al lang geleden ingeslagen”. Toen de prijzen voor beste jonge wetenschappers in Horizon 2020 werden verdeeld was dan ook niemand verbaasd over de uitslag. Van de 291 winnaars kwamen er 24 uit Israel. Dat was goed voor de eerste plaats.*…..>>>>>>>>> ( bij foto staat de naam vermeld: Carlos Moedas, EU-commissaris voor onderzoek,wetenschap en innovatie, de baas van ..HORIZON 2020. )<<<<<<<

  Like

 9. Onno zegt:

  De BRD GmbH, staat evenals Prins Bernhard BV, volledig onder het opper”gezag” (de perverse oppermacht beter gezegd) van de psychopaten van de NWO, bekend van zulke akkefietjes als: Dresden, Hiroshima, Nagasaki, Tokio, Pyongyang en noem maar op.

  Bekende uitspraak van een van deze samenzweerders TEGEN de mensheid en de God van Abraham, Isaak en Jacob en (dus) met name het Joods/Christelijke deel daarvan (Prins Bernhard):

  ‘Ik ga zo de moskee in, het interesseert me geen bal’

  Dit alles natuurlijk verraderlijk onder een “liefdevolle” zgn. ‘mask of sanity’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s