CITAAT Thomas Sowell

Screenshot_80

“Als je er niet op voorbereid bent geweld te gebruiken om de beschaving te verdedigen, wees er dan op voorbereid om barbarisme te aanvaarden.”

(Thomas Sowell)

Screenshot_81

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter, “Kit”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op CITAAT Thomas Sowell

 1. MF zegt:

  Is thee drinken ook goed?

  Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter zegt:

  Dan ben ik bang dat we in nederland het barbarisme moeten aanvaarden.

  Geliked door 2 people

 3. Rene Kampers zegt:

  In ieder geval de linksen houden van barbarisme , soort zoekt soort

  Geliked door 2 people

 4. fleckie zegt:

  …….EXCUUS..VOOR..MICHAEL..JACOBS……….Nw, Isr. WEEKBLAD .24.11.2017. …………..De ‘ Amsterdamse politie pakte Joodse demonstrant ten onrechte op’……..” We hebben dit niet goed gedaan en balen er zelf ook van”. Dat verklaart politiewoordvoerder Ruben Sprong tegenover het NIW n.a.v.de aanhouding van de Joodse demonstrant Michael Jacobs, half November op de Amsterdamse Dam. Al tijden is er onenigheid tussen pro- Palestijnse en pro-Israelische demonstranten op die plek , waarvan Michael Jacobs de meest uitgesproken pro- Israelische is.
  Begin November demonstreerde hij met een spandoek met daarop in het Engels :” Laat je niet in de maling nemen : de leuze’Palestina vrij’ betekent in werkelijkheid ‘Dood aan de Joden’ en ‘Weg met Israel’.” …………Passanten ergerden zich aan deze leus,en dat was voor agenten de reden om hem te arresteren. Jacobs zat dus een aantal UREN op het bureau. vast vanwege ergernis van winkelend publiek. …………..TERECHTE..VERONTWAARDIGING…………..De arrestatie wekte verontwaardiging bij leden van de Joodse gemeenschap en zij benaderden het Joodse Politieke Netwerk. Ze vonden het wrang dat waar anti- Israel en ook anti- Joodse gevoelens tijdens demonstraties vrijelijk worden verkondigd, uitgerekend deze een pro- Israelische activist werd opgepakt., met niet half zo’n shockerende tekst als die veelal bij pro- Palestijnse activisten te lezen valt……..De verontwaardiging is terecht,zo vindt de polite nu ook zelf. Sprong :” Het heeft alles te maken met de vrijheid van meningsuiting en dit was een verkeerde inschatting van de diender. Wij zullen in ieder geval onze excuses aanbieden aan de heer Jacobs. Hoe,daar wordt nog over gesproken,we willen dat persoonlijk met de persoon in kwestie doen”. ………..Hoe gaat de Amsterdamse politie deze verkeerde aanpakn in de toekomst voorkomen? ” We doen al heel veel en over het algemeen gaat het goed,Maar we moeten die kennis over hoe te handelen in dit soort situatie blijven delen ,alleen zo voorkom je dat het nog een keer gebeurt”. ..Is Sprong blij met het Politienetwerk?” Ja, dat zijn wij met al deze netwerken. Zij zijn onze voelsprieten in de samenleving”. <<<<<<<

  Like

  • Bagul zegt:

   De politie. De politie in Nederland. Vanuit de wortels van het kwaad al decennia voor een groot deel de samenleving het moeilijk maken. De jacht op joden in WO2 in heel Nederland als vlijtig en hulpvaardig doods eskader van de Gestapo. Als beesten gingen ze tekeer. Lees het boek Jodenjacht. 7,50 gulden bracht een jood op. Misselijk worden is nog het gunstigste fysieke gevoel dat u er aan overhoud. Kijk op YouTube naar beelden haarscherp gemaakt en aanschouw hoe graag zij hun gummi knuppel loslaten op armlastige krakers in Amsterdam. Alles volgens de geleerde ‘gewelds instructie’. En dan huismiepen aan het woord laten wanneer de camera’s draaien. Moedertjes die braaf vertellen dat alles conform de regels is gegaan. Dat hebben ze graag. Huismoeders en herintreders. Dat neemt het scherpe randje weg van het daadwerkelijke gezicht van het inferieure korps waakzaam en dienstbaar. 1500 integriteits onderzoeken vonden er plaats in 2015. Onderzoeken naar mogelijke malversaties van dienders die trouw hebben gezworen aan de monarchie. Ik hoop dat de heren en dames zo af een toe een bloemetje sturen naar hun ex-collega Sander Vreeswijk, het beest van Dordrecht. Of hun troetelmolletjes Amin en Michael. Die heren hadden toch maar mooi een zakcentje ernaast geregeld voor de oude dag. Mijn antipathie zit zo diep….het zal toch niet dat ik…..

   Geliked door 1 persoon

   • Frans Brassens zegt:

    “Armlastige krakers in Amsterdam” ???
    Ik vrees dat je je hier op een verkeerd plein vertoont, Bagul.

    Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  op z’n Hollands gezegd…:

  .

  Like

 6. Rookmelder zegt:

  Duidelijk, en het behoeft geen betoog dat dit in Nederland en de Europese landen om ons heen aan de orde is, en dat het de opmaat is naar barbarisme, tenzij het beleid drastisch wordt aangepakt, maar daarvoor moeten wel de juiste mensen in de politiek het voor het zeggen krijgen, anders gaan de burgers zichzelf op termijn -be- wapenen en verdedigen.

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Dat citaat is aan ons niet besteed, want deze waarheid is ons al veel langer bekend. Wel iets voor linksdenkenden, maar die hebben een hardhouten plank voor hun kop. Dus wat is het nuttig effect van deze uitspraak. In feite voegt het niets nieuws toe aan onze E.U. wereld. We zullen toch op den duur het barbarisme (alweer) moeten aanvaarden daar wij in de onmogelijkheid zijn om het tij te keren. Immers, alle Europese E.U. landen lopen in de pas met Brussel, alsmede hun justitie, politie, rechtbanken en alle soorten van overheden. Kiezers blijven in grote meerderheid op links stemmen, terwijl grootschalige stembusfraude de rest doet. Alhier Rutte 3, weet u wel ? De rol van de MSM media mag ook niet onderschat worden. Mooi gezegd dat citaat van Thomas Sowell, maar wat kopen we ervoor….

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:


  Antifa gek aangeklaagd.

  Like

 9. Jan zegt:

  Als linksvolk aan de macht is en bovendien nergens kaas van hebben gegeten

  Peter Thiel: De oorzaken van de neergang van de westerse civilisatie en wetenschap

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s