En dan nóg zeggen dat Zwarte Piet een zielige slaaf is . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in humor. Bookmark de permalink .

6 reacties op En dan nóg zeggen dat Zwarte Piet een zielige slaaf is . . .

 1. Astrid zegt:

  Ik was overigens zeer verheugd vanochtend, toen ik bij het stoplicht in de achteruitkijkspiegel in een auto twee zwart geschminkte volwassen Zwarte Pieten zag. Zij waren authentiek en tamelijk chique gekleed in bonte, glimmende pakjes met grote witte kragen en bijpassende hoeden met een lange veer. Dat er maar veel meer dergelijke Pieten te zien mogen zijn de komende feestweken! Nooit toegeven aan de haters!

  Geliked door 1 persoon

 2. Rene Kampers zegt:

  Dat is een linkse zwarte Piet die is kunnen ontsnappen .Hij stond daar in aanbieding op de slavenmarkt

  Like

 3. Elisah zegt:

  Ik hoor zojuist dat een aantal mensen vervolgd gaan worden vanwege uitingen over zwarte Piet…..
  Hebben ze trouwens de doodsbedreigers van Wilders al aangepakt? Daar hoor je niks van.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  Over Zwarte Piet blijft men helaas ook nooit uitgepraat en vooral niet als het om die anti-racisten gaat zoals hier is te lezen:

  ‘Anti-racisme activisten’ willen geen gesprek met burgemeester Hamming

  De Sinterklaasintocht in Zaanstad betekent ook dat de Zwarte Pieten-discussie in Zaanstad (al die linkse nietsnutten en uitvreters raken daar ook nooit over uitgekakeld!) gevoerd wordt. Dat doet de gemeente liever vooraf, maar de ‘anti-racisme activisten’ (en denken die dat zij opeens zo democratisch bezig zijn?) willen niet met burgemeester Hamming praten.

  Drie activisten, waaronder de Zaanse Joke Kaviaar, schreven op Doorbraak een open brief aan de burgemeester waarin ze de uitnodiging afslaan. Ook kondigen ze aan “bij de intocht in Zaandam” actie te zullen ondernemen waarna is te hopen dat ze daar met pek en veren weer uit worden gezet!.

  Doorbraak-activist Jennifer van Leijen vroeg burgemeester Jan Hamming om niet deel te nemen aan de intocht “omdat de racistische Zwarte Piet-figuur (is het discrimineren van blanken tegenwoordig geen racisme?) daar net als voorgaande jaren deel van uitmaakt.” Van Leijen werd, net als andere activisten, uitgenodigd “om in gesprek te gaan over Zwarte Piet.”

  Via een open brief geven van Leijen, Joke Kaviaar en Harry Westerink antwoord: “nee, wij willen niet met u in gesprek over Zwarte Piet.”

  “door deel te nemen aan de intocht levert u een bijdrage aan de discussie: u neemt namelijk stelling voor Zwarte Piet en voor racisme. Aangezien u op deze manier al stelling heeft genomen, heeft het voor ons niet veel zin om het gesprek met u aan te gaan, vooral niet als dat gesprek achter gesloten deuren plaatsvindt. (…)

  De gemeente Zaanstad heeft zich bij de NTR aangemeld voor het organiseren van de intocht, en heeft geaccepteerd geen invloed te hebben op de kleur en het uiterlijk van de Pieten. Ook daarmee heeft de gemeente gekozen voor racisme. (…)

  Het is een regelrechte blamage dat nog steeds beargumenteerd moet worden dat er een einde aan het Zwarte Piet-racisme moet komen. Er is inmiddels genoeg over gepraat. Wij zullen dan ook, samen met andere anti-racisme activisten, bij de intocht in Zaandam en op andere plekken waar de racistische karikatuur zijn nare kop opsteekt, actie blijven ondernemen. Het is niet dit protest dat u zorgen zou moeten baren, maar de racistische karikatuur Zwarte Piet.

  Weg met Zwarte Piet! Het is de hoogste tijd.”

  Het is anders de hoogste tijd dat men dit soort walgelijke anti-racisten gewoon HEEL erg ver de zee inschopt opdat ze naar Afrika toe zwemmen om daar de beste maatjes te worden met de negers die daar wonen! Die linkse idioten zijn gewoon een bende deserteurs en overlopers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s