Hoeveel kosten een miljoen asielzoekers en armoedemigranten?

Screenshot_70

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Steeds opnieuw rijst de vraag hoeveel geld de migratiecrisis eigenlijk zal kosten. Per slot van rekening zullen de asielzoekers en illegale migranten gedurende hun leven de kosten die ze veroorzaken niet dekken.

Contra magazine

De afgelopen jaren kwamen er miljoenen mensen naar Duitsland om daar asiel aan te vragen. Hoewel veel van hen eigenlijk helemaal geen recht hebben op asiel en weer terug zouden moeten keren naar hun landen van herkomst, kregen ze toch een status als “geduld”. Maar bij hen gaat het om mensen, die grotendeels helemaal niet (echt) in het economisch leven geïntegreerd kunnen worden – en zo ja, dan vaak alleen voor een minimumloon.

In z´n geheel kosten deze mensen de Duitse staat (en dus de belastingbetalers en de sociale kassen) hoe dan ook veel geld, dat echter bij de hier al wonende bevolking zal ontbreken, omdat nu al een groot deel van hen netto-ontvangers zijn, temeer daar slechts een klein deel van de bevolking kan gelden als nettobetaler. Waarom zou dit bij deze mensen, die zonder talenkennis en vaak zonder adequate opleiding naar Duitsland komen dan anders zijn?

Als je de cijfers van Bernd Raffelhüschen erbij neemt, kun je ongeveer zeggen: een miljoen asielzoekers kosten de Duitse staat op de lange termijn tot aan het einde van hun leven € 450 miljard. Dat zijn € 450.000,- per persoon, die netto gemiddeld meer uit de staatskassen naar deze mensen toestromen dan dat ze geld inbrengen. Als je er nu (op grond van de relatief lage gemiddelde leeftijd) van uitgaat dat ze gemiddeld ongeveer 45 jaar in Duitsland blijven, dan zou dit ongeveer € 10.000,- per jaar betekenen.

Dat is behalve geld en goederen (tot aan later het pensioen en de basisverzekering op leeftijd toe) ook de geneeskundige verzorging, opleidingsmaatregelen enzovoort. Slechts weinig van deze migranten (die niet in het kader van de vrije vestiging van de EU rechtstreeks op de Duitse arbeidsmarkt terechtkomen), die het daadwerkelijk lukt om een baan met een sociale verzekering te krijgen, zullen namelijk op grond van de korte verzekeringsperiodes en de lage lonen namelijk eveneens levenslange netto-ontvangers zijn.

Vooral echter zijn dat waarheden die men de mensen in Duitsland moet vertellen. Hen moet duidelijk gemaakt werden dat een politiek van open borders, waarnaar vooral door de Groenen gestreefd wordt, absoluut desastreus zou zijn. Maar ook de relatief liberale migratiepolitiek van de andere gevestigde partijen verandert hierbij op de middellange en lange termijn niets aan de kostenexplosie die op de Duitsers afkomt.

Bron:
https://www.contra-magazin.com/2017/11/wie-viel-kosten-eine-million-asylbewerber-und-armutsmigranten/
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Hoeveel kosten een miljoen asielzoekers en armoedemigranten?

 1. Aegolius cs zegt:

  Ik ben evenzo slecht in rekenen als Duitsers scholieren in Mathe…. Is me gebleken uit kinderprogramma’s.

  Dan komt alles weer goed en ouders zitten erbij en stemmen naar hartenlust.

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Wilders heeft een paar jaar terug wel eens geprobeerd het kostenplaatje van de Omvolking in Nederland te pakken te krijgen. De informatie moest hij bijna áchter de helsdeuren weghalen, dit mogen wij immers niet weten. Meen dat een grove schatting op zo’n 200 M I L J A R D uitkwam! Zullen nog vele 100en miljarden volgen!!

  Like

 3. MF zegt:

  Ik zou zo graag zien dat al die landen hun eigen land + economie opbouwen. Wie zou die mensen niet het beste gunnen. Maar allemaal naar Europa komen, KAN gewoon niet.

  Like

  • Rene Kampers zegt:

   Het probleem is ze kunnen met hun beperkt verstand niets opbouwen noch iets organiseren , zij hebben geen enkele reden om fier te zijn over iets, geen enkele bijdrage tot verbetering of het aangenamer maken van het leven voor de medemens ..Als ge dat vergelijkt met het westen !! Zij hebben enkel hun Allah en sommige arab landen een massa olie moesten ze dat niet hebben dan liepen ze nog achter hun geiten en ezels inplaats van rond te rijden met een Rolls-Royce

   Like

 4. Elisah zegt:


  Merkel wil 3 miljoen vluchtelingen dat werd gemeld in Syrië, oa bij een televisie station.

  Like

 5. Elisah zegt:


  1000 euro per maand voor asielkinderen…voor Duitse kinderen slechts 190euro.
  Mooie rekensommetjes krijgen we te zien.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   450.000,- x 3 miljoen = 1350 miljard in 15 jaar en voor 30 jaar is dit 2700 miljard pleuro op te brengen door de autochtonen. En waarschijnlijk zijn er al misschien wel 5-8 miljoen in ons buurland, dus tel uit je winst. Dit is niet op te brengen, daarom moeten alle belastingen omhoog.

   Like

 6. Trucker zegt:

  Dit zijn cijfers die in het kunstmatiege land belgie niet (mogen) opgevraagd worden en tevens niet verspreid worden.
  Sluw en leep zoals die verachtelijke politci zijn worden die uitgaven verspreid over tientallen departementen en instanties zodat het een kluwen wordt.
  DE partij (Vlaams Belang) heeft al verwoede pogingen ondernomen maar het blijft gissen, goede raming is VELE HONDERDEN MILJOENEN euros.
  De dakloze en arme in het kunstmatige land wordt niet ondersteunt want alles gaat naar de islam(ieten) invaders.

  Like

 7. M. zegt:

  Een miljoen vluchtelingen, wat allemaal overwegend mannen zijn, mogen met elkaar vier miljoen vrouwen binnen brengen omdat de wet niet voor hen geldt,
  De miljoenen kinderen van die vier miljoen vrouwen kunnen niet achterblijven in gebieden waar geen oorlog is dus die moeten ook komen dus dat gaat de Nederlanders alles kosten.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @M Je kan het vergelijken met : Een schip brengt X honderdtal ratten naar de haven van Rotterdam. Hoeveel ratten zou de haven van Rotterdam binnen een jaar tellen als iedere rat ongeveer 7 tot 12 jonkies per worp krijgt? .

   Like

 8. Sjaak zegt:

  Zouden de werkelijke kosten op tafel komen,
  zouden we midden in een burgeroorlog zitten !
  Alles word leeg gevreten van de Asyl-Termiten !
  De soziaalkas word geplundert, en we kijken
  lethargies toe !

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Er wordt veel over de slavernij gesproken. ‘Zwarte Piet’ staat als metafoor voor racisme en slavernij. Voor politiek-correcte Gutmenschen houden de boze blanken, via dit figuur, herinneringen in ere aan de gloriedagen als slavenhouders. Heeft iemand eens nagedacht dat WIJ in West Europese landen tot lijfeigenen zijn geworden? oor deze PC Gutmenschen? Onze politiek correcte Gutmenschen leiders vertegenwoordigen niet meer hen eigen volk. Ze zijn gedegradeerd tot een soort opzichters die werkzaam zijn voor de nieuwe bezetting macht van de EU. De nazi’s zouden ze Gauleiters noemen. Dus bevelhebbers van een provincie. De EU zelf wordt geleid door Reichskommissars met bevoegdheden als die van Seyss Inquart. De ware macht zit bij een groep gevaarlijke duistere machtige despoten van de NWO. Die maken de dienst uit. Deze despoten hebben dezelfde hobby’s als machtige figuren van de soort Saddam Hussein en zijn zoons. De zoons van de Irakese dictator hielden een hele privé dierentuin op de kosten van hun volk en maakten zich schuldig aan alle mogelijke uitspattingen. De despoten van de NWO en hun EU loopjongens onderhouden een gigantische Safaripark in Europa van het soort Jourassic Park. In plaats van dino’s houden ze menselijke species vooral uit de Derde Wereld. Nog erger…Zij gebruiken de autochtone Europese bevolking als proefdieren in een massa antropologische experimenten op lange termijn. Ze zorgen voor steeds meer toestroom van mensbeesten naar Europa. Te zien hoe de autochtone bevolking zich op de toestroom reageert. Tevens proberen ze de Kalergi Plan uit te voeren met het doel iets minder intelligente bevolking te creëren. Bevolking die is makkelijk in de hand te houden. Alles wordt bekostigd door de EUROPESE LIJFEIGENEN die hun eigen ondergang moeten financieren.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Er wordt veel over de slavernij gesproken. ‘Zwarte Piet’ staat als metafoor voor racisme en slavernij. Voor politiek-correcte Gutmenschen houden de boze blanken, via dit figuur, herinneringen in ere aan de gloriedagen als slavenhouders. Heeft iemand eens nagedacht dat WIJ in West Europese landen tot lijfeigenen zijn geworden? Onze politiek correcte Gutmenschen leiders vertegenwoordigen niet meer hen eigen volk. Ze zijn gedegradeerd tot een soort opzichters die werkzaam zijn voor de nieuwe bezetting macht van de EU. De nazi’s zouden ze Gauleiters noemen. Dus bevelhebbers van een provincie. De EU zelf wordt geleid door Reichskommissars met bevoegdheden als die van Seyss Inquart. De ware macht zit bij een groep gevaarlijke duistere machtige despoten van de NWO. Die maken de dienst uit. Deze despoten hebben dezelfde hobby’s als machtige figuren van de soort Saddam Hussein en zijn zoons. De zoons van de Irakese dictator hielden een hele privé dierentuin op de kosten van hun volk en maakten zich schuldig aan alle mogelijke uitspattingen. De despoten van de NWO en hun EU loopjongens onderhouden een gigantische Safaripark in Europa van het soort Jourassic Park. In plaats van dino’s houden ze menselijke species vooral uit de Derde Wereld. Nog erger…Zij gebruiken de autochtone Europese bevolking als proefdieren in een massa antropologische experimenten op lange termijn. Ze zorgen voor steeds meer toestroom van mensbeesten naar Europa. Te zien hoe de autochtone bevolking zich op de toestroom reageert. Tevens proberen ze de Kalergi Plan uit te voeren met het doel iets minder intelligente bevolking te creëren. Bevolking die is makkelijk in de hand te houden. Alles wordt bekostigd door de EUROPESE LIJFEIGENEN die hun eigen ondergang moeten financieren.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Hoeveel nieuwe EU-bewoners staan er nog te wachten aan de overkant van de Straat van Gibraltar, de gastheren die de reizigers daar opvangen totdat zij hun visum-aanvraag voor het BB&B in de EU hebben verkregen, zijn steeds minder tevreden over hun doorreizigers, er worden al kampementen platgebrand uit tolerantie en er worden al bijeenkomsten georganiseerd om de veelal jongemannen van huwbare leeftijd, aan te sporen om haast te maken. Deze waarheid komt niet in het westerse nieuws, het kan immers niet anders dan Camp Leave in de kaart spelen, maar mocht de situatie onhoudbaar worden/zijn aan de overkant van de sloot, hebben wij in turbulente tijden een EU- legermacht nodig als portier in onze faster-changing world”,, (en de roep van Brussel om haast te maken met de ondergang van de lidstaten), uiteraard wordt het plan voornamelijk gesteund door Duitsland, en enkel en alleen bedoeld om beter in staat te zijn om te pareren & retourneren. Het EU-leger wordt dus hoogstens een soort Amnesty International Armee als een broodnodige bijkomstigheid voor de self-fulfilling prophecy van het Brusselse Gesticht, en zijn bewoners.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Het antwoord op de vraag, hoe beschermen we Europa tegen een invasie uit het Oosten, importeer zoveel mogelijk kansarmen uit die regio zelf, een verzwegen collectieve zelfmoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s