Tijd om het moeras droog te leggen – ook in Europa

Screenshot_75

(Door: Geert Wilders – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

 • Onze democratieën in de westelijke helft van Europa zijn ontwricht. Hun doel is niet langer de wil van het volk doen. Integendeel, onze politieke elites doen vaak precies het tegenovergestelde. Onze parlementen bevorderen een open deur beleid, dat de meerderheid van de mensen afwijst. Onze regeringen verkwanselen, tegen de wil van het volk, onze soevereiniteit aan de EU. Onze heersers/bestuurders verwelkomen steeds meer islam, hoewel de meerderheid van de mensen daar tegen is.
 • Onze democratieën zijn nep-democratieën geworden. Zij zijn meerpartijen-dictaturen, geregeerd door groepen gevestigde partijen… De gevestigde partijen controleren alles, niet alleen de inkomens van de politici, maar ook de toplaag van de overheid, de reguliere media, zelfs de rechtbanken… Ze noemen ons “populisten”, omdat we staan ​​voor wat de mensen willen. Ze slepen ons zelfs voor de rechtbank.
 • We moeten laten zien dat de straten van Europa onze straten zijn, dat we willen blijven wie en wat we zijn en dat we niet door de islam willen worden gekoloniseerd. Europa is van ons!

Gatestone Institute

Volgende maand ga ik naar Praag, de hoofdstad van de Tsjechische Republiek. Ik ben uitgenodigd om een ​​groepering Tsjechische patriotten toe te spreken. De Tsjechen zijn een vrijheidslievend volk. In 2011, ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van Ronald Reagan, noemden zij een straat in Praag naar deze grote Amerikaanse president en vrijheidsstrijder.

Dit feit deed me denken aan een beschamende gebeurtenis in mijn woonplaats Den Haag, de zetel van het Nederlandse parlement en van de Nederlandse regering. Zoek naar een Ronald Reagan straat in Den Haag en je zult er geen vinden. Een voorstel in 2011 om een straat in Den Haag naar Reagan te noemen, stuitte op felle politieke tegenstand. Linkse partijen, zoals de PvdA, de Groenen en het links-liberale D66, betoogden dat het noemen van een straat naar Reagan “het beeld van de stad geen goed zou doen”. De hele affaire eindigde in een schandelijk politiek compromis. Vorig jaar werd een kort stukje van een lokaal fietspad de “Laan van Reagan en Gorbatsjov” genoemd.

Deze anekdote is een indicatie voor het verschil tussen Oost en West in Europa. We kunnen hetzelfde verschil zien in de houding van hun heersende elites tegenover de islam, het nieuwe totalitarisme dat Europa vandaag bedreigt. In het Oosten zijn politieke leiders tegen de islam; in het Westen geven ze zich over.

De islam heeft in West-Europa al een sterke positie verworven. De straten zijn op het Midden-Oosten gaan lijken, met overal hoofddoeken. Delen van West-Europa, zoals de Schilderswijk in Den Haag, het stadsdeel Molenbeek in Brussel, de banlieues van Parijs, Birmingham in Groot-Brittannië, het Rosengård-gebied in Malmö, Zweden, en veel andere buurten, zijn broeinesten van islamitische ontwrichting geworden.

Het totalitaire karakter van de islam kan niet worden ontkend. Het bevel om niet-moslims te vermoorden en te terroriseren staat in de Koran. De profeet van de islam, Mohammed,  was een massamoordenaar en een pedofiel. Degenen die de islam verlaten, zouden de dood hebben verdiend. En iedereen die kritiek op de islam heeft en blootlegt wat die werkelijk zegt, eindigt zoals ik: op een islamitische dodenlijst.

In de afgelopen decennia is de islam, met de miljoenen immigranten uit islamitische landen, West-Europa binnengekomen. Nu wil de Europese Unie de Derde Wereld-immigranten verdelen over alle 28 EU-lidstaten. De landen in Midden- en Oost-Europa verwerpen de EU-plannen om voor alle EU-lidstaten permanente en verplichte quota voor verplaatsing [naar elders] op te leggen. Ze waarschuwen voor de verwatering van hun identiteit, die niet islamitisch is, maar Joods-christelijk en humanistisch – geworteld in de erfenis van Jeruzalem, Athene en Rome; niet van Mekka.

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft de pro-immigratieagenda van de EU, als een middel om de cultuur en de christelijke identiteit van Hongarije uit te bannen, afgekeurd. De Tsjechische president Miloš Zeman is een uitgesproken tegenstander van immigratie en van de islamisering van de Tsjechische Republiek. De Slowaakse premier Robert Fico heeft gezegd dat er “in Slowakije geen plaats is voor de islam” en hij waarschuwt dat “migranten het karakter van ons land veranderen”. De Poolse premier Beata Szydło verdedigt vastberaden de weigering van Polen om de door de EU opgelegde immigratiequota te aanvaarden. “We gaan niet deelnemen aan deze waanzin,” zegt zij. In Oost-Europa krijgen anti-islamisering en anti-massamigratiepartijen steeds meer steun onder de bevolking.

Het verzet groeit, ook in het Westen. Dit jaar hebben we gezien dat mijn partij, de Partij voor de Vrijheid (PVV), de op één na grootste partij van Nederland is geworden. Dit is een geweldige prestatie, in een land met 13 partijen in het parlement. In Frankrijk bereikte Marine Le Pen de tweede ronde tijdens de Franse presidentsverkiezingen en haar partij, het Front National, kreeg meer stemmen dan ooit. In Oostenrijk werd de FPÖ de op één na grootste partij. In Duitsland zijn de patriotten van de AfD binnengedrongen in de Bondsdag.

De politieke elites in het Westen doen er echter alles aan om de winnaars van de verkiezingen buiten de macht te houden. Vorige maand werd in mijn land, Nederland, een nieuwe regeringscoalitie gevormd, die uit maar liefst vier partijen bestond. Omdat ze koppig weigerden met de PVV te praten, hadden de politieke elites zeven maanden nodig om een ​​coalitie samen te stellen. Ze gaven er de voorkeur aan D66 binnen te halen, de partij die Ronald Reagan zijn straat in Den Haag niet had gegund, en toch konden ze alleen een regering vormen met een meerderheid van slechts één enkele zetel in het parlement.

Onze democratieën in de westelijke helft van Europa zijn ontwricht. Hun doel is niet langer de wil van het volk doen. Integendeel, onze politieke elites doen vaak precies het tegenovergestelde. Onze parlementen bevorderen een open deur beleid, dat de meerderheid van de mensen afwijst. Onze regeringen verkwanselen, tegen de wil van het volk, onze soevereiniteit aan de EU. Onze heersers/bestuurders verwelkomen steeds meer islam, hoewel de meerderheid van de mensen daar tegen is.

Onze democratieën zijn nep-democratieën geworden. Het zijn meerpartijen dictaturen, die geregeerd worden door groepen gevestigde partijen. Ze bekokstoven overeenkomsten en ze verkopen vaak de principes waarvoor ze zijn gekozen. De gevestigde partijen controleren alles, niet alleen de inkomens van de politici, maar ook de toplaag van de overheid, de reguliere media en zelfs de rechtbanken. Partijen zoals die van mij zijn uitgesloten van coalitiebesprekingen. Ze noemen ons ‘populisten’, omdat we staan voor wat de mensen willen. Ze slepen ons zelfs voor de rechtbank.

Drie decennia geleden waren de landen in Midden-Europa getuige van een Fluwelen Revolutie: democratisch, politiek en vreedzaam. Zij gingen de straat op. Zij besloten dat genoeg, genoeg was. Dankzij hun Fluwelen Revolutie hebben zij vandaag leiders die de mensen echt vertegenwoordigen en die niet bang zijn om op te komen voor hun natie en hun identiteit.

Wij, in West-Europa, kunnen lessen trekken uit de Fluwelen Revolutie in Oost-Europa. Ook wij moeten dringend duidelijk maken dat genoeg, genoeg is. In West-Europa is het ook tijd om het moeras droog te leggen en de elites uit de macht te verdrijven. Vreedzaam en democratisch, maar grondig. We moeten onze zogenaamde democratische systemen weer echt democratisch maken. De deelnemers aan de politiek zouden niet langer alleen uit de professionele politici moeten bestaan. De crisis is reëel. Het is tijd voor elke man en elke vrouw om zijn en haar plicht te doen. Omdat juist het voortbestaan ​​van onze naties op het spel staat.

Ook moeten wij heel duidelijk maken dat we niet langer willen deelnemen aan de waanzin van leiders, die hun land verkopen aan de EU-instellingen in Brussel en de waanzin van de EU-elites, die ons continent verkopen aan de massa-immigratie en de islam. Daarom zal de PVV op 20 januari in de straten van Rotterdam demonstreren. Wij moeten laten zien dat de straten van Europa onze straten zijn, dat wij willen blijven wie en wat we zijn en dat wij niet door de islam willen worden gekoloniseerd. Europa is van ons!

Geert Wilders is lid van het Nederlandse parlement en de leider van de Partij voor de Vrijheid (PVV) in Nederland.

Bron:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Geert Wilders

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” & “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Islamisering, Patriottisme, PVV, Verzet. Bookmark de permalink .

26 reacties op Tijd om het moeras droog te leggen – ook in Europa

 1. MF zegt:

  Nieuwegein, Gouda en meer….

  Like

  • Daan Kranenburg zegt:

   Beste MF, is een illusie. Nederland is één groot gekkenhuis, hoofdkantoor in Den Haag. Bedenk wel dat dit bij de gratie is van het merendeel van de NL autochtone kiezers. Laten we ze maar het klootjesvolk noemen. De rekening daarvoor krijgen ze. Advies: bespaar je de moeite zorg dat je uit hun buurt blijft.

   Like

 2. carthago zegt:

  De belangrijkste en alles zeggende klokkenluider van de eussr , bravo Geert !

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Familie in Groningen hebben het gevoel in een banlieue te wonen, met allemaal dichte gordijnen en criminaliteit.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  ….Tijd om het moeras droog te leggen – ook in Europa….Maar wie gaat dat nu doen ? De linkse kiezer met zijn bondgenoten Brussel en de alom aanwezige stembusfraude ? De Europese overheidsapparaten ? De MSM media soms, of wij die aan de goede kant staan ? In deze wereld die in en in verrot is tot in de kleinste haarvaten, waart de geest van de Duivel rond. We zullen ons er in moeten schikken dat Europa langzaam maar zeker Islamitisch gaat worden. Dit moeras zal wel eens een keer drooggelegd worden, maar wij mensen zijn aan leeftijd gebonden en zullen dan al vele jaren dood zijn eer het zover is !

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  ‘Onze democratieën zijn nep-democratieën geworden. De gevestigde partijen controleren alles, niet alleen de inkomens van de politici, maar ook de toplaag van de overheid, de reguliere media, zelfs de rechtbanken…’

  Zoiets heet een fascistische staat, Geert, want Brussel bepaalt weer wat hier gebeurt.

  Geliked door 1 persoon

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  de kennis is er…
  de benoeming is er…
  nu alleen de uitvoerende Macht nog even…

  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. Jan zegt:

  In Den Haag is wel een Mandelaplein, vernoemd naar de racist en terrorist Mandela, een Klaverstraat en hij is nog niet eens dood.

  Like

 8. Jan zegt:

  Het Lazeruseffect

  Peiling: PvdA passeert GroenLinks en SP
  ..
  Uit de laatste peilingen van Maurice de Hond blijkt dat de PvdA inmiddels zowel GroenLinks als SP achter zich laat en zelfs nog maar een paar zetels achter ligt op de volgende in de rij: D66.

  Uit de inmiddels bekende wekelijkse peiling van De Hond blijkt ook dat de VVD de grootste blijft. De partij van Rutte is er sinds de verkiezingen wel vijf virtuele zetels op achteruit gegaan, maar met 28 zetels blijft de VVD veruit de grootste partij. Op plek twee en een gedeelde plek drie van de peiling staan respectievelijk D66 (16 zetels), PVV (15 zetels) en CDA (15 zetels).

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1343212/peiling-pvd-a-passeert-groen-links-en-sp

  Je hoeft alleen maar op sterven na dood te zijn en een bepaalde groep van de bevolking krijgt medelijden en stemt weer voor een een cyclische hel in Nederland.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 27 november 2017 om 08:19

   En aan dat stomme volk verspillen wij onze energie…

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het is dát (die energie verspillen) óf samen met het stomme volk verzuipen! Wat zeker voor óns geen pretje zal zijn, aangezien wij, in tegenstelling tot dat stomme volk, niet zijn gedrogeerd.
    Dus tja…wat wordt het?

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @tistochwat
    Maurice de peiler is zelf een PVDA-er.
    Ik heb de man nog nooit geloofd!
    Werkt voor de staat,dan weet je genoeg!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Als we nou eens ’n leuk eiland in de Stille Zuidzee kopen…!
    Met z’n allen kunnen we gemakkelijk die paar miljoen opbrengen.
    Dan kunnen we het daar helemaal democratisch maken, voor iedereen.
    ’n Soort Utopia dus.
    Wilders wordt onze Minister President.
    En Grapperhaus wordt minister van defensie.
    Soldaten heeffttie niet nodig, hij heeft z’n piekhelm weet je nog…

    Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   De peilingen moeten verboden worden, zeker die van Maurice de Hond, misselijk makend dat gemanipuleer. Wat in de kamer zit dat telt.
   Misschien maar eens een petitie starten,
   “STOP DE WEKELIJKSE PEILING”

   Geliked door 3 people

 9. Wachteres zegt:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Drain_the_swamp

  “Leg het moeras droog” is een uitdrukking die in eerste intantie is gebruikt door Amerikaanse politici.

  De term doelt op de historische drooglegging van moerassen om de muskietenpopulatie laag te houden om malaria te bestrijden.

  De term wordt sindsdien gebruikt als een metafoor.

  Vandaar de zin bovenaan: “Tijd om het moeras droog te leggen – ook in Europa” [niet alleen in Amerika].

  Like

 10. Onno zegt:

  Onze democratische rechtsstaat Prins Bernhard BV……..

  ‘Ik ga zo de moskee in, het interesseert me geen bal’

  Aldus onze enige ware verzetsheld te Londen, de elite SS’er en niet tot normale psychische/religieuze integratie in staat zijnde psychopaat Prins Bernhard.

  Like

 11. Anna zegt:

  D 66, en den Haag:

  Het is net als het stadswapen: de Ooievaar:
  “HOGE POTEN”
  “GLADDE VEREN”
  “ EN EEN GROTE BEK”

  Geliked door 1 persoon

 12. M. zegt:

  Voor de mensen die met leugens dichtgesmeerd zijn door de media. Europa is er erger aan toe dan de rest waarvan de meeste denken dat het daar erger is. Al weet men dat goed verborgen te houden met mooi weer praatjes.

  Like

 13. M. zegt:

  Waarom men niets doet aan de terreur?
  N. Rockefucker;

  By having this war on terror, you can never win it….so you can always keep taking people’s liberties away
  The media can convince everybody that it’s real.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s