VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Niemand heeft dit land meer gedestabiliseerd dan Merkel (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Deze week…? Eén onderwerp! De mislukte coalitiebesprekingen en de regeringsvorming. Nu is iedereen opgewonden, en één begrip beheerst het debat: “Stabiliteit”. Duitsland zou een stabiele regering nodig hebben, Europa zou een stabiel Duitsland nodig hebben. Stabiel, stabiel, stabiel! Dat prediken commentatoren en politici in koor. Hallo? Zijn die allemaal hun blik op de realiteit verloren? Je hoeft toch alleen maar naar de Ebertplatz in Keulen te gaan, naar de Alexanderplatz in Berlijn of de brandpunten van geweld in Hamburg, Frankfurt of Stuttgart – dan weet iedereen hoe het met de stabiliteit in dit land gesteld is.

De waarheid is: niemand heeft dit land meer gedestabiliseerd dan de regering-Merkel/Gabriel. Geïmporteerd terrorisme. Aanslagen. Moorden met messen, aanvallen met bijlen. Exploderende aantallen inbraken. Massaverkrachtingen. Dat is het resultaat van de stabiliteitspolitiek van mevrouw Merkel, ondersteund door de SPD, de Groenen en Die Linke. Dus door al die partijen, die nu staatspolitieke verantwoordelijkheid prediken. De eigenmachtige, zwaar illegale opening van de grenzen door de bondskanselier, die met vrolijke selfies de invasie nog aanwakkerde, heeft dit land verscheurd – en zijn samenleving. Engelsen spraken met het oog op Duitsland van een “hippiestaat”, en als Hongarije en Macedonië de grenzen niet zouden hebben afgesloten, dan zouden we hier nu vermoedelijk 4, 5 of 8 miljoen Syriërs, Jordaniërs en Afrikanen hebben – en dagelijkse toestanden zoals met Oud & Nieuw in Keulen. Dus burgeroorlog. Is dat stabiliteit?

Ook het tweede grote project van de bondskanselier, de redding van de euro, is het tegendeel van stabiliteit. De crisis smeult maar door. Stabiliteit is iets anders. De euro heeft de volkeren arm gemaakt, en doet dat nog steeds. Met aansprakelijkheidsunie, met nul procent rente politiek. En hij heeft Europa gedestabiliseerd, de haat in de harten van de volkeren gebracht. Zware onlusten, brandende vlaggen, hakenkruisen geklieder, we kennen de beelden. Verantwoordelijk: Brussel, Angela Merkel, de SPD en haar EU-bons Martin Schulz.

Tenslotte: ook de asociale politiek van de grote coalitie heeft dit land gedestabiliseerd. De sociale kassen werden geplunderd, miljarden uitgegeven aan de verzorging van al die illegalen of gedulde “vluchtelingen”. Gratis woning, verzorging rondom de klok, taal-, zwem- en opleidingscursussen, rijles, gratis abonnement voor de smartphone, gratis openbaar vervoer. Motto: de Duitsers niets, de vreemdelingen alles. Ook dat zien steeds meer mensen, en ook dat verscheurt de samenleving.

Laten we onszelf dus niets wijsmaken: er bestaat geen stabiele regering zolang de samenleving gespleten is. Dat is het werk van de grote coalitie. Als ze doorgaat, zal ze het land nog dieper splijten, nog meer verscheuren. Stabiel is alleen maar haar koers in de afgrond. De Duitsers hebben geen stabiele regering nodig; ze hebben een stabiel land nodig. En dat betekent: grenzen sluiten, onmiddellijk. Consequente controle en uitzetting van iedereen die zich hier zonder reden ophoudt. Geen gezinshereniging. Beëindiging van de euro, de nul procent rente politiek en de aansprakelijkheidsunie. Daarvoor staat echter maar één partij – die wellicht weldra de leidster van de oppositie is. Alleen zij is de garantie voor, juist, stabiliteit. En dat zullen de andere partijen spoedig merken.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Niemand heeft dit land meer gedestabiliseerd dan Merkel (+ vertaling!)

 1. Rookmelder zegt:

  Een juiste constatering van Nicolaus Fest, echter, de AfD zal zo lang mogelijk geweerd worden door de gevestigde orde, en mochten ze -ooit- in de regering komen, dan zal het roer snel en drastisch omgegooid moeten worden. De enige remedie zal dan zijn om met harde hand de orde en het gezag te herstellen, zich te houden aan de bestaande cultuur en wetgeving, zo niet, de ongewenste (lees ‘immigranten’) personen per direct uit te zetten, en naar het land van herkomst sturen.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Net op tv. Mensen, die scheiden krijgen geen voorrang meer bij huurhuizen. Maar asielzoekers krijgen dus wel voorrang. Het is gewoon niet te bevatten zoveel onbenul in de hele politiek van hoog tot laag. En dan nog meer asieleisers binnen willen halen. Ik zie die gasten in Den Haag als mensen, die gewoon nooit volwassen zijn geworden en als gevaarlijke kleuters in een volwassen lichaam

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dan begrijp je er dus geen snars van, Rensk. Het zijn geen kleuters in een volwassen lichaam. Het zijn duivels in cadeauverpakking. Ze (Rutte c.s.) doen alsof ze heel politiek correct het beste met ons voor hebben. Ondertussen voeren ze het Coudenhove-Kalergi plan uit. Heel berekenend en heel doortrapt. Ze zijn niet dom, ze zijn slimmer dan de Nederlandse kiezer. Die ze telkens, met mooie praatjes, weer zover krijgen dat ze op hun partijen stemmen. Dom? Keep on dreaming, sunshine!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s