“Asielzoekster” bedriegt de belastingbetaler voor € 13.000,-

Screenshot_90

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds het begin van de grote volksverhuizing in de herfst van 2015 betaalt de Duitse belastingbetaler ten onrechte naar Europa geïmmigreerde “vluchtelingen” uit Syrië, Libië en andere landen in het noorden van Afrika. Een bijzonder extreem geval kwam onlangs aan het licht, waarin een “asielzoekster” de staat voor een bedrag van € 13.000,- bedroog.

Mitteleuropa

Hoewel ze zich herhaaldelijk wekenlang niet op Duits grondgebied ophield, inde ze meer dan een jaar lang € 300,- in de maand van het districtskantoor. De “asielzoekers” kunnen alleen aanspraak maken op financiële middelen als zij zich ophouden op het grondgebied van de Bondsrepubliek Duitsland. In andere gevallen wordt de betaling stopgezet.

De 26-jarige aangeklaagde had haar beide minderjarige zoons in 2014 in Afrika achtergelaten en was via Libië en Italië naar Duitsland gekomen. Steeds opnieuw reisde ze uit, zogenaamd om een vriend in Italië te bezoeken, en zonder geldige papieren illegaal weer de Bondsrepubliek binnen. Zodoende heeft de “asielzoekster” geen aanspraak op de financiële hulp van de Bondsrepubliek.

In november 2015 werd de Afrikaanse betrapt, omdat ze met de ICE van München naar Rome reisde, en bovendien drugs bij zich droeg in haar bagage. De zogenaamde reden voor haar reis: kleding kopen voor haar kinderen, want die zou in Italië goedkoper zijn. Onzin, vindt ook kantonrechter Norbert Strecker, alleen al het treinticket naar Italië kost ongeveer € 79,-

Kantonrechter Strecker veroordeelde de vrouw tot een jaar voorwaardelijk. Ze zou schaamteloos misbruik hebben gemaakt van de Duitse welvaartsstaat en de liefdadigheidsgedachte achter de asielwetgeving. Omdat zij opnieuw asiel heeft aangevraagd, kan ze met de vrijspraak opnieuw aanspraak maken op ondersteuning door de staat. Het vonnis is al rechtsgeldig.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Asielzoekster” bedriegt de belastingbetaler voor € 13.000,-

 1. tippelaar zegt:

  Voor de helft van die 13.000,- euro, snij ik haar hoogst persoonlijk haar islamitische strot door.Ik wacht op het aanbod van Duitsland. Zullen ze wel niet willen. Zij gooien liever zuurverdiend belastinggeld naar zo’n intruder.

  Like

 2. tinekevanschagen zegt:

  Mag allemaal he?
  Hun wel!!!!! Moest ik eens flikken,dan lig ik in no-time onder een brug.
  En waarom geen ON-voorwaadelijke straf?
  Het is toch regelrechte FRAUDE?

  Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  Je kan als neger werkelijk van alles en nog wat uithalen zonder ervoor gestraft te worden.
  Zoiets moeten wij nu eens proberen!

  Like

 4. Jan zegt:

  Empathie en de gevolgen

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  “Ze zou schaamteloos misbruik hebben gemaakt van de Duitse welvaartsstaat en de liefdadigheidsgedachte achter de asielwetgeving.”

  Tja..het wordt ze natuurlijk gewoon aangeboden om overal misbruik van te maken. Dan nu net niet doen alsof er toevallig eentje is betrapt… 95% van die asieleisers belazeren de boel.
  Een BLANKE had alles tot op de LAATSTE cent moeten terug betalen. Deze Afrikaanse asielparasiet krijgt voorwaardelijk waarna ze gewoon weer opnieuw een uitkering kan aanvragen.

  Nu weet ik waar het spreekwoord “geluk is met de domme” vandaan komt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Tot een jaar voorwaardelijk’.

  Dat zal haar vast tot inkeer brengen.

  Ik zal oom agent de volgende keer eens vragen of mijn snelheidsbon ook op voorwaardelijke basis kan.

  Geliked door 2 people

 7. Harry zegt:

  Een voorwaardelijke straf is voor dat soort mensen hetzelfde als géén straf .
  Ze hebben nou eenmaal een ander denkpatroon !
  Net als drugshandelaars gaan ze gewoon voort met onfrisse praktijken en als ze dan wéér gepakt worden schreeuwen ze moord en brand .
  Ze hebben een bron van inkomsten ontdekt en daar gaan ze gewoon mee voort .
  Als ze opgepakt worden zien ze dat als een kleine tegenslag .

  En de rechterlijke macht , doodsbenauwd om voor racistisch uitgemaakt te worden , zal ze weer met een fopstrafje naar huis sturen .
  En zo komen we NOOIT van het gedonder af !

  Geloof me , na jaren in Afrikaanse en moslimlanden gewerkt te hebben ,
  weet ik één ding héél zeker ; zachte heelmeesters maken de vreselijkst stinkende wonden .
  Je moet ze keihard aanpakken , anders leren ze het nóóit !
  En dat hoeft ook niet , maar donder ze dan onze landen uit !

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   En wat te denken van al dat geld wat al 60 jaar de kant van Afrika op gaat? Men is van plan nog meer geld die kant op te laten gaan, om dobbernegers tegen te gaan. En wat ze ook zullen doen het zal niet veranderen. Het zal alleen maar nog erger worden. Ze blijven kinderen maken zoveel als ze kunnen. Dat zal niet stoppen. Hun zelfstandigheid word volledig in de kiem gesmoord met dat geld sturen. De corruptie zal alleen maar nog meer toenemen. Men zegt vaak dat alle problemen op te lossen zijn. Dit probleem is alleen op te lossen, door volledig de handen ervan af te trekken. Helpen vanwege het koloniale verleden? Hoe lang moeten de generaties blijven boeten voor het koloniale verleden? 100 jaar? 200 jaar ? 300 honderd jaar? Tot in de eeuwigheid? Links wil doorgaan met deze zakken geld die kant op. Velen hebben er zelf baat bij dat er geld losgemaakt word voor Afrika. Baantjes etc met Ploumen als sinterklaas. Lekker baantje toch? Andermans geld uitgeven. En het kinderen maken loopt gesmeerd door. Het einde is dat ze toch allen deze kan opkomen en de oorspronkelijke bevolking van Europa uitmoorden, omdat ze
   (de afrikanen)uitbreiden moeten vanwege de bevolkingsexplosie. Het probleem is echt op te lossen door ze te laten en het tijd word dat afrikanen hun eigen broek gaan ophouden. Moet je kijken hoe Israel een woestijnlandschap in een vruchtbare grond heeft gemaakt. Zij deden het.

   Geliked door 2 people

 8. Rensk. zegt:

  Niet omdat het moet, maar omdat het mag. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.
  Ze weten het : groot gedeelte Europees volk is pinnen voor asielzoekers, groot gedeelte Europees volk is werken voor asieleisers.

  Like

 9. Rensk. zegt:

  En de EU graait net zo hard mee. Totdat alles vergeven is.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Slimme meid en domme rechter.

  Like

  • Steven zegt:

   Als je het gewoon in je schoot geworpen krijgt, de rechter bepaalt in JOUW voordeel…dan heb je aan een IQ van een DROL genoeg.
   De rechters bepalen door vermoedelijk schuldgevoelens (want WIT is racisme) in het voordeel van de parasiet. Is het individu een BLANKE, dan wordt je gewoon KEIHARD aangepakt en mag je DOKKEN! En als het dan nog even kan krijg je nog een TRAP na ook!

   Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Word zelfs niet vermeld waar dit asiel creatuur vandaan komt…

  Like

 12. Willem zegt:

  Het gaat net zo lang door tot alles failliet is dankzij de diverse glorieus regerende personen,de Bilderberg groep en de EU en niet te vergeten:de kiezers.

  Geliked door 1 persoon

 13. Flo zegt:

  Advocaten geven asielzoekers raad ,en laten zien waar ze recht op hebben ,en verdienen er kapitalen mee,de meesten weten beter hoe het systeem van uitkeringen in elkaar steekt dan de gemiddelden Nederlander ,en zo gaat het in heel Europa .Sprinkhanen zijn het ,die alles opvreten en verder trekken .
  Eruit ,en laten ze het land waar ze vandaan komen op gaan bouwen ,jonge mannen laten d’r vrouw en kinderen niet alleen ,,dus daar klopt al iets niet ,

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Ik denk dat er zo honderdduizenden rondlopen die de boel belazeren!

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  En dan komen straks de familie van familie nog over die dezelfde truuk gaan uithalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s