VIDEO: voorbereidingen kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn

 

De kerstmarkt op de Berlijnse Breitscheidplatz wordt, gepaard gaande met strenge veiligheidsmaatregelen, voorbereid om aanstaande zondag voor het eerst open te gaan. Dan is het een jaar geleden dat een moslimterrorist met een truck een aanslag pleegde op de markt, waarbij twaalf mensen om het leven kwamen . . .

Door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Berlijn, Eurabië, Historie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: voorbereidingen kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn

  1. Rensk. zegt:

    En wat als het niet lukt en er toch op een of andere manier een aanslag komt? Met granaten of whatever? Nou gewoon nog meer “vluchtvolk” binnen halen zoals de Groenen graag wensen. Doen alsof er niets aan de hand is. Dat is de politiek van nu

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Leuk.
      Kerstmis het feest van vrede op aarde, ingekapseld met betonnen Tankvallen.
      Valt me nog mee dat het leger niet is ingezet.
      En politici laten zich glimlachend met ’n glas champagne fotograferen, terwijl ze
      moslim-kinderen omarmen.
      De tijd van Goebbels is weer terug…!

      Geliked door 1 persoon

  2. Jade zegt:

    @1:40 de eerste moslim verkenners…
    Het is allemaal wel mooi en aardig die
    betonblokken maar het helpt geen zier
    tegen zo`n malloot met een bomgordel
    of een rugtas vol explosieven.

    Geliked door 1 persoon

  3. Johan zegt:

    Gelukkig hebben de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog ruime ervaring opgebouwd met het plaatsen van betonblokken tegen vijanden : Indertijd was het de Siegfriedlinie, welke Duitsland moest beschermen tegen de oprukkende geallieerden. De gehele westelijke grens van Duitsland was ermee bezaaid. Deze verdedigingswal bestond uit betonnen blokken, die in het landschap in rijen van 3 of 4 omhoog priemden.

    Like

  4. boorzalf zegt:

    De beton blokken staan dit jaar ook in Lourdes, overal zwaar bewapende agenten en strenge controle bij elke ingang.

    Like

  5. Republikein zegt:

    En een paar dikbillen bewaken de vrede.

    Like

  6. Anna zegt:

    ‘Tja en Keulen dan en Leipzig en Düsseldorf en de vele andere steden in Europa?
    100% veiligheid bestaat niet: wat ( nog) wel werkt is: MOSLIMS NIET BINNEN LATEN ZOALS DE VISE GRAAT LANDEN

    Like

    • scherpschutter1943 zegt:

      Anna, het juiste antwoord. maar toch een aanvulling, niet alleen niet toe laten in Europa maar uitzetten, iedereen met een paspoort uit een vluchtelingenland. Zolang dat niet gebeurt houden we de terreur. En al dat geneuzel over mensenrechten, hulp verlenen, allemaal onzin. Van mij mogen alle vluchtelingen, ook die er al zijn, omkomen, want het is wij of zij.

      Like

  7. erik zegt:

    In Dokkum bij de intocht van sinterklaas stonden er ook allemaal betonblokken voor de invalswegen van de binnenstad! (waren met sinterklaaspapier ingepakt, dan leek het niet zo raar). In Dókkum nota bene!! Heel neder(ig)land is bang…………Hoe zou dát nou komen…………..

    Like

  8. boorzalf zegt:

    Die paar betonblokken houdt de boys echt niet tegen, die verzinnen wel weer wat anders.

    Like

    • scherpschutter1943 zegt:

      Nederland wordt van binnenuit kapot gemaakt door linkse raddraaiers, ondersteund door linkse advocaten, mensenrechtenactivisten en nog meer van dat fraaie volk dat maar 1 ding wil, nederland volledig naar de klote helpen. De meeste van die raddraaiers wordt ook nog rijkelijk gesubsidieerd door de nl.staat (wij dus). Conclusie, we betalen zelfs lieden die ons leven verzieken.

      Like

  9. Rene Kampers zegt:

    Die betonblokken zijn enkel bedoeld om een voerder met lage suikerspiegel in de menigte te doen rijden . Maar wat met dragers van bomgordels ? Hoe gaan ze dat verhinderen , daar is maar een oplossing voor ! Ze proberen af te schrikken met een bord aan de ingang van de kerstmarkt
    “” Streng verboden voor dragers van bomgordels,noch granaten noch vuurwapens ,Overtreders worden streng gestraft met verlies van hun verblijfsvergunning en leefloon ! Vooral dat laatste zal indruk maken

    Like

Plaats een reactie