Amerikaanse F-22 kan Russische gevechtsvliegtuigen niet identificeren

Screenshot_115

(Vertaling: E.J. Bron)

De Russische gevechtsvliegtuigen plaatsen de Amerikaanse luchtmacht in de hemel boven Syrië blijkbaar steeds opnieuw voor grote problemen. Daarover bericht nu de Russische website “tvzezda.ru”. volgens de site kan de nieuwste Amerikaanse machine, de F-22 “Raptor” (foto), een jachtvliegtuig van de vijfde generatie, bewegingen van de Russische gevechtsvliegtuigen Su-30SM en Su-35 in de hemel boven Syrië blijkbaar niet volgen.

Duits - Zuerst

“Tvzvezda.ru” beroept zich daarbij op de Amerikaanse site “Aviation Week”. Daar verklaarde een niet nader genoemde commandant van het op de luchtmachtbasis Al-Dhafra in de Verenigde Arabische Emiraten gestationeerde Amerikaanse escadrille vliegtuigen dat het voor de Amerikaanse piloten steeds opnieuw een verrassing zou zijn wanneer er in de buurt Russische vliegtuigen zouden opduiken tijdens een operatie tegen terroristen. De Amerikaanse militair ziet de oorzaak hierin, dat de F-22 machines geen geschikte zendapparatuur ter beschikking zouden hebben die nodig zou zijn om ´s nachts een vliegtuig te identificeren. “Wij proberen om via een speciaal kanaal radiocontact met de Russische piloten te maken, maar ze antwoorden niet”, aldus de luchtmacht-commandant.

De bron verwees in dit verband nog naar andere gebreken van de F-22. Het vliegtuig zou niet de mogelijkheid bezitten om data via het tactisch systeem Link 16 uit te wisselen, en de piloten zouden via de radio moeten melden “wat ze zien”, aldus de commandant. Een ander probleem zou zijn dat de F-22-piloten geen helmvizier systeem tot hun beschikking zouden hebben.

Bovendien zou de operatie in Syrië hebben aangetoond dat de dure stealth-bekleding van de F-22 onder invloed van de zonnestralen zou verbleken en bovendien niet tegen zand zou kunnen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rusland, Syrië, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op Amerikaanse F-22 kan Russische gevechtsvliegtuigen niet identificeren

 1. paulzwueste zegt:

  Leuk en amusant bovendien…!

  Like

 2. Trucker zegt:

  Vorig jaar al uitgebreid gelezen (ook op deze blog dacht ik is er nieuws over geweest ?) dat de US gevechtsvliegtuigen reeds bij het ontwerpen hopeloos achter stonden op (Poetin’s) superieure luchtmacht.
  Ere wie ere toekomt en Poetin is stap voor stap zijn natie terug op het voorplan aan het plaatsen.

  Like

 3. kruisridder zegt:

  De Amerikanen hebben zelf de knuppel in het hoenderhok gegooid door alle contacten met de Russische Defensie af te kappen. Dus antwoorden de Russen niet.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Is die koude oorlog al finito?
  The a- and h-bombs propaganda lies 1942-2017 and the nuclear terrorism scam 2010-2017
  http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

  Like

 5. Jan zegt:

  Met dank aan Hussein Obama die ook NASA kapot maakte

  Obama trashed NASA beginning with killing any actual way for astronauts to get to orbit by shutting down the Space Shuttle and then trashing a replacement vehicle. This is kind of a problem because without a space vehicle, NASA is not a space agency. It’s a bunch of rooms full of people with computers.

  But Obama gave Charles Bolden, his idiot appointee, a prime directive that NASA would now focus primarily on making Muslims feel good about themselves.

  http://www.frontpagemag.com/point/184717/obamas-muslim-self-esteem-nasa-complete-disarray-daniel-greenfield

  Like

 6. Rookmelder zegt:

  Als dit geen misleiding van de Amerikanen is, dan is het een flater van jewelste dat een commandant dit openbaar met de buitenwacht deelt, degradatie en mogelijk een straf ( leaking -top-secret information) zal hem niet ontlopen.

  Like

 7. baksteen zegt:

  Als je nu zegt dat je ze niet kunt zien kun je later een mooie false flag plaatsen en daar de russen de schuld van geven zonder bewijs, want tja, je kunt ze niet zien he, en ze kunnen het doen omdat ze weten dat wij ze niet kunnen zien……., typisch Poetin.

  Like

 8. Qvic zegt:

  Dat de Russen alle stealth gevechtsvliegen kunnen detecteren is allang bekent, maar dat het andersom niet het geval is ook. Dus niets nieuws onder de zon. Maar dat de arrogantie van de Amerikanen zo hoog is, dat zij er altijd vanuit gaan dat zij alleen de modernste en de meest hoog gekwalificeerde gevechtsvliegen ter wereld bouwen en hebben. Daarom kunnen zij het niet verkroppen dat zij nu hun meerdere in de Russische luchtvloot moeten erkennen. Dat nu ook de uitvoerende commandanten dit moeten bevestigen, dat het parade paardje de F-22 deze gebreken heeft. Dit zal niet in dank worden genomen, bij de Amerikaanse top van de strijdmacht. Want dit betekent een grote barst in hun heilige ivoren toren.

  Like

 9. Bas zegt:


  Russian 5th gen SU-57! İnvincible Star is born!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s