De ‘Grote sprong voorwaarts’ van het islamitisch fundamentalisme

Screenshot_103

(Door: Jean-Marie Dedecker)

Terwijl in de straten van Brussel the clash of civilisations uitgevochten wordt, beweegt er iets in het ideologisch islamitisch Avondland. ‘Wie naar muziek luistert wordt in het hiernamaals een varken. Tooghangers zijn kafirs die zullen branden in de hel. Vrouwen moeten – gehuld en opgeborgen in gewijde gewaden – aan de tajine en mannen aan de thee in de Madrassa. Ora et labora wordt eerst bidden en dan pas werken…’

Terwijl islamitische onheilsprofeten in de gemeenschapshuizen van Genk en Antwerpen bovenstaande salafistische onzin in het brein van hun volgelingen ramden, ontkiemde er in de zandbak van het Midden-Oosten een graantje van ethisch reveil. Alhoewel, niet overal. In Iran kregen zes jongelui een jaar cel en 91 stokslagen om mee te spelen in de Happy-video van Pharrell Williams. Maar bij de Saudi’s kan het verkeren. De wereld op zijn gesluierde kop.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Saoedi-Arabië, Taqiyya. Bookmark de permalink .

16 reacties op De ‘Grote sprong voorwaarts’ van het islamitisch fundamentalisme

 1. Wachteres zegt:

  Leon de Winter over bedreiging Thierry Baudet

  Like

 2. MF zegt:

  Dat kan allemaal in Genk en Antwerpen? Het is toch gewoon onwettelijk. HANDHAVEN DUS.
  Ingewikkelder is het niet.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Ik geloof er niets van. Dit volk doet alles met een bepaalde bedoeling. Dat ze even minder extreem willen zijn, zal zijn met het oog op een ander doel. Ze willen uiteindelijk helemaal geen verandering. Trap er niet in.

  Like

 4. Elisah zegt:


  Mooi filmpje met Milo, die een islaaamactiviste aanpakt…..en ze bedoelde het zo goed.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk.V zegt:

  Een zeer verhelderend en lezenswaardig stuk van een uitstekende Belgische site!

  Wanneer -iedere keer weer- tot je doordringt waartoe de zogenaamde krankzinnig ruime tolerantie van onze politiek correcte overheden leidt – om van de EU nog maar te zwijgen- dan kom je tot een verbijsterende conclusie dat onze bestuurders en hun linkse supporter schare ONGESTRAFT de deuren wijd openhouden voor krachten die onze westerse verworvenheden gegarandeerd volledig zullen te gronde richten en ons zullen veranderen in achterlijke moslim samenleving.
  Het Westen staat toe dat haar rijke culturele erfenis wordt overgeleverd aan orthodox islamitische krachten, terwijl in de islamitische wereld zelf er een beweging ontstaat die er op is gericht het leven in een islamitische staat wat moderner te maken, meer westers., zo dat al mogelijk zou zijn..

  Het ergste daarbij dat ik mij niet aan de indruk kan onttrekken dat het ons volk bepaald niet raakt hoe het ons in de nabije toekomst zal vergaan.
  De TV giet dagelijks een sfeer van onbegrensd vermaak over de mensen uit , die dat avond na avond geestelijk absorberen en daaraan het rozige gevoel overhouden dat het met onze samenleving nog zo slecht niet gaat.
  Dat verklaart waarom de politiek correcte partijen nog steeds veel stemmen krijgen. Deze partijen zijn strategisch handig bezig, want zij brengen het thema ”de bedreiging van onze samenleving” niet vaak nadrukkelijk onder de aandacht. En ALS er al wordt gesproken over gevaar, dan komt het grootste gevaar uit de hoek van de mensen die op de bedreiging van onze cultuur wijzen. De boodschapper van onheil schijnt zelf het grootste onheil te zijn, wanneer wij de politiek correcte mensen mogen geloven.

  Dit alles doet mij denken aan wat er gewoonlijk in de slachthuizen plaatsvindt voordat er een karkas van een dier aan een haak hangt, gereed om in stukken te worden gesneden, opdat wij vlees bij de maaltijd krijgen.
  Veel dieren voelen van tevoren de doods dreiging wel degelijk intuïtief aan en zij voelen zich gestrest., maar door middel van verdovingen komen zij tot rust en gaan zo hun einde tegemoet.

  Dat nu is eigenlijk de situatie waarin politiek correct links-liberaal de bevolking brengt.
  Geruststelling en vrolijk vermaak kalmeren de burgers en zorgen ervoor dat zij niet al te goed meer bij de les zijn.

  Bijna niemand merkt hoe ”ruimdenkende” landen zoals Zweden, Duitsland, Frankrijk en Engeland voor hun onbegrensde tolerantie worden ”beloond”! . Daar flirt men met het islamitische fundamentalisme en legt het werkelijk geen strobreed in de weg! In deze landen zijn er mensen aan de macht die zijn vergeten, dat men niet bovenal moet worden geleid door ongefundeerde emotionaliteit, maar door gezond verstand ! Zowel gevoels- als verstandsmatig zijn zijn in een staat van onbalans. Tegen alle feiten in houden zij vast aan de gedachte dat de groeiende aanwezigheid van moslims die het Westen diep haten een VERRIJKING en zij blijven aan die opvatting vasthouden. Tot grote schade voor de zittende EIGEN bevolkingen.
  Als dank voor de betoonde ruimdenkendheid en mensenliefde komen eruit hoek van de ”verrijkers” telkens ‘’blijken van waardering’’ in de vorm van aanslagen, verkrachtingen, brandstichtingen , plunderingen en bedreiging van degenen die op het verband wijzen dat er bestaat tussen een religieuze opvatting en de duidelijke verstoringen van de openbare orde.
  Maar de bestuurlijk verantwoordelijken voor deze aanzwellende chaos en ondermijning veranderen NIET van gedachten….
  Zij weigeren zich duidelijk uit te spreken.
  In plaats dat er op een consequent krachtige manier een einde wordt gemaakt aan de aanzwellende anarchie, bevorderen de overheden een sfeer van AANPASSING aan de overduidelijke vormen van totale wetteloosheid.
  Wat wij nu zien zijn beton blokken die worden neergezet op plaatsen waar veel voetgangers komen. Deze blokken moeten de burgers een gevoel van veiligheid bezorgen, zodat het ‘’gewone leven’’ kan doorgaan.
  Maar met het plaatsen van de bescherming biedende objecten geven de overheden aan dat men weet dat er nog meer aanslagen kunnen komen. De bedreigers van de veiligheid worden niet opgezocht, gearresteerd en gedeporteerd naar islamitische oorden. Ziedaar de schijnoplossingen van de westerse overheden.

  Er blijft maar één treurige conclusie over : de westerse overheden hebben hun eigen volk en cultuur allang overgeleverd aan de barbaren. En het volk droomt verder voor de TV, zich niet echt van het gevaar bewust.
  Maar wie het gevaar WEL ziet en weet dat van onze overheden niets kan worden verwacht, die moet besluiten afdoende zich te beschermen tegen het kwaad dat de overheden oogluikend toestaan.

  Ik hoop dat er nog een vreedzame omwenteling kan plaatsvinden, maar ik ben daar allang niet meer zeker van…. .

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Onze bestuurders (en vooral hun ouders) zijn gefrustreerd van de hogere milieus, want ze mochten ineens studeren in de jaren zeventig. Hun frustratie zijn ze niet kwijt, en zijn ze ten dele onbewust, dus ze blijven innerlijk hun frustraties botvieren, en dat krijgt vorm in moslim knuffelen. Maar ze houden helemaal niet van moslims, maar haten het oude establishment: waar ze niet bij hoorden. .

   Like

   • Henk.V zegt:

    Dat zou best kunnen, MF, maar niettemin blijven onze huidige verlinkste bestuurders volkomen verantwoordelijk voor de chaos die ze creëren 🙂
    Daarom moeten ze gewoon ophoepelen.

    Like

 6. Thom zegt:

  Het soennitische Saoedi-Arabië is voor het overgrote deel verantwoordelijk voor het hedendaagse islamitische terrorisme. Ze betalen tot op heden samen met Koeweit vele op het salafisme gebaseerde moskeeën. Dat ze nu voor de vorm zogenaamd hervormen, zie ik als een poging om het Westen en vooral Amerika en Israël te paaien en zo gek zien te krijgen dat ze het sjiitische Iran aan zullen vallen en vernietigen. Dan heeft hun vorm van radicale islam het pleit gewonnen en zal het heersen over de wereld.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Heeft u wel eens met een vuilniszak over u hoofd gereden. Gewoon met alleen uw ogen vrij? Welnu zal het verkeer daar anders door mohammed georganiseerd zijn.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Er is maar één islam, niet gematigd maar ENG………en daarom niet te vertrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s