Nieuwe volle laag tegen de media: wedstrijd voorgesteld voor de oneerlijkste verslaggeving

trump-you-are-fake-news-animated-gif

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump, die al sinds zijn verkiezingscampagne in de clinch ligt met de Amerikaanse media, heeft nu opnieuw een volle laag tegen de mediavertegenwoordigers afgevuurd: hij stelde op Twitter een wedstrijd om de prijs voor de “meest oneerlijke, corrupte en of verdraaide politieke verslaggeving over jullie lievelingspresident (mij)” voor.

Duits - Zuerst

Ook CNN zou aan de wedstrijd moeten deelnemen, stelde Trump voor. Maar: “Ze zijn allemaal slecht”, schreef de president. Daarentegen zou de zender Fox News niet mee moeten doen, die tot het imperium van de als conservatief geldende mediamagnaat Rupert Murdoch behoort.

Trump had zich nog maar enkele maanden geleden onsterfelijk gemaakt toen hij voor de gevestigde Amerikaanse media vanwege hun onzakelijke verslaggeving het begrip “Fake News” gebruikte, dat overeenkomt met het Nederlandse begrip “nep-nieuws”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", Donald Trump, Linkse media, mainstream-media. Bookmark de permalink .

29 reacties op Nieuwe volle laag tegen de media: wedstrijd voorgesteld voor de oneerlijkste verslaggeving

 1. Eric zegt:

  Trump for God !

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Nog een wonder dat Petra DB nog niet op je nek gesprongen is , Eric !
   Er is maar EEN god mogelijk dat is de originele , alle anderen zijn automatisch maangoden , satans , duivels , etc .
   Dat je dat nou toch niet weet !

   Like

 2. Elisah zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1368689/donald-trump-retweet-dumpert-filmpje
  Dit was uitgebreid op het journaal te zien. Dit gaat over het filmpje uit Nederland, van die jongen met krukken die mishandeld werd.

  Like

 3. P.Kossen zegt:

  Geweldig wat kan het toch verschillen tussen de één of de andere president. Laat ze Obama maar doorlichten. ALLEEN maar list en bedrog wat de klok slaat, en Clinton Merkel Juncker en Soros, en een conservatieve Paus die aan de kant moest, het is één smerig spel.Alleen daarom al ben ik een Trump fan.

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Bosma had het er ook al over, over de rotzooi van links dat over ons heen gestrooid wordt door de publieke omroep.

  Like

  • Elisah zegt:

   Niet alleen door de media, dit is op school

   https://pbs.twimg.com/media/DP0MG9sWAAAaqWh?format=jpg

   Like

   • Jan zegt:

    Ik weet van kennissen dat diverse ‘elitescholen’ in Amsterdam socialistische, lees: communistische bolwerken zijn, vreselijk GLvolk uit het gebied rondom het Vondelpark. Zelf in een ver verleden eens ingevallen aan een van de scholen, zeer veel PvdA- en GL-volk en veel Israëlhaters, want dat gaat gelijk op en is traditie onder die dementerenden. Ouders op ouderavond meegemaakt, de een nog stupider dan de ander, domme kakkers (met een enkele uitzondering) en dan heb ik het over een gymnasium waar ik lange tijd toefde wegens ziekte van een docent. Ook met dit zelfbenoemde elitaire volk is veel mis, zo niet alles.

    Toen ik nog studeerde vroeg ik eens in de universiteitsbibliotheek een boek op van Bolkenstein. Toen ik het overhandigd kreeg om mijn handtekening te zetten op de uitleenpapieren keek de medewerker mij bedenkelijk en vuil aan. Toen was de VVD fout want diende je natuurlijk PSP of PPR te zijn of overtuigend lid van een andere criminele organisatie.

    Like

  • Taljaard zegt:

   @Jan
   Alleen op reformatorische scholen ben je tegenwoordig nog enigszins gevrijwaard van deze linksmiechels. Tot frustratie van D’666 trouwens.

   Like

 5. Roeland zegt:

  Trump zal zeker als president 8 jaar volmaken. Hij is ongekend populair. Wat “onze” media ook mogen blaten. Nog even en “onze” Rutte is ook weg. Jammer voor Rutte , hij zou zo graag een rol spelen in zijn geliefde New York, dat hem dan ook niet meer wil. Nog even geduld.

  Geliked door 1 persoon

 6. louis-portugal zegt:

  Infowars heeft die enquette als uitgevoerd.
  Ga even maar kijken.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Een zeer vreemde melding over de zelfmoord van een Afd- politicus, die veel doodsbedreigingen kreeg.
  In het eerste bericht van zijn dood werd aangegeven dat hij aan handen en voeten vastgebonden aangetroffen werd……heel bizar want dan is zelfmoord dus praktisch uitgesloten.
  Naderhand wordt dit gegeven verzwegen en gesproken over zelfmoord….

  Like

 8. Cynicus zegt:

  Trump is een goede president. De media blijven Trump zwart maken. Waarom vind ik Trump goed ? Omdat Trump het klimaatsprookjesverdrag dat voor een werelddictatuur zou gaan zorgen bij de vuilnis zet. Ook gaat het economisch goed met de VS en de banengroei is groot. Ik hoop ook dat Trump er in gaat slagen de pedonetwerken van de elite gaat oprollen. Helaas krijgt Trump wel veel tegenwerking van deep state.

  Like

 9. Elisah zegt:


  Gigantisch web van leugens en bedrog blootgelegd …

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Zijn biologische vader is trouwens een soviet-agent en anti-Amerika communist.

   Obama’s real father.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Obama komt aan de beurt…
   Clinton zit al bijna in de beklaagdenbank, Obama gaat volgen…

   Like

  • Taljaard zegt:

   Dat is een publiek geheim.
   Een oude flapuit, de comedienne Joan Rivers, praatte haar mond voorbij over Michelle/Michael en is kort daarna onder verdachte omstandigheden overleden.
   Zelfs Trump wil daar zijn vingers niet aan branden en houdt er zijn mond over.
   Misschien wacht hij af totdat Hillary en de Clinton-clan kunnen worden aangeklaagd en veroordeeld voordat hij hierover begint.
   Het zou de definitieve doodssteek voor de Democraten betekenen wanneer dit uitkomt en kan worden bewezen. En een politiek en moreel schandaal in de wereldgeschiedenis in de orde van grootte van keizer Caligula. de scheiding van Hendrik VIII en de moord op Nicolaas II en zijn familie. In conservatieve Republikeinse kringen spreekt men onder elkaar over Michelle als ”Magilla Gorilla.” 🙂
   Wellicht is hier ook de bron te vinden van de huidige gender-waanzin.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s