Ongecontroleerde immigratie verhinderen: Papoea-Nieuw-Guinea heft Australisch “vluchtelingen”kamp op

Screenshot_114

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in ver verwijderde werelddelen wil men geen ongecontroleerde “vluchtelingen”stromen naar Europees voorbeeld. De politie in Papoea-Nieuw-Guinea heeft daarom nu de ontruiming van het Australische “vluchtelingen”kamp op het eiland Manus afgesloten. 320 mannen, die zich nog in het officieel al gesloten kamp hadden verschanst, zouden naar twee andere kampen zijn overgebracht, zegt een politiewoordvoerder.

Duits - Zuerst

Het kamp op Manus was op 31 oktober officieel gesloten, nadat een rechtbank in Papoea-Nieuw-Guinea het als illegaal had gekwalificeerd. Honderden bewoners weigerden echter het door Australië geëxploiteerde kamp te verlaten. Zij vonden dat de water- en stroomvoorziening en de veiligheidsmaatregelen in de nieuwe, door Papoea-Nieuw-Guinea geëxploiteerde, onderkomens nog niet klaar waren. Daarom eisten ze een overplaatsing naar derde landen.

Australië had geprobeerd om de “vluchtelingen” uit Manus in derde landen onder te brengen – echter met weinig succes. Ondanks internationale kritiek houdt de Australische regering vast aan haar rigide politiek om “asielzoekers” in de eerste plaats het land helemaal niet binnen te laten. Ze argumenteert dat het alleen zo mogelijk zou zijn om een gevaarlijke massale vlucht over de zee te vermijden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Australië, gezond realisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ongecontroleerde immigratie verhinderen: Papoea-Nieuw-Guinea heft Australisch “vluchtelingen”kamp op

 1. T.Troubadour zegt:

  Een prima voorbeeld voor Europa.Australie buigt niet voor de Soros b…..

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.breitbart.com/london/2017/11/28/eu-president-without-millions-african-migrants-europe-lody/

  Juncker denkt er heel anders over:

  EU President: Without Millions of African Migrants, Europe Will Be Lost

  EU-voorzitter: zonder miljoenen Afrikanen zal Europa verloren gaan

  Brussels is opening legal pathways for migrants “who want to come” says European Commission chief Jean-Claude Juncker, declaring that Europe has a “clear need” for mass migration from Africa.

  Brussel opent wettelijke routes voor migranten “die willen komen”, zegt Jean-Claude Juncker, het hoofd van de Europese Commissie en hij verklaart dat Europa een “duidelijke behoefte” heeft aan massale migratie uit Afrika.

  Speaking ahead of the EU-Africa summit this week, where leaders of EU and African nations will meet to discuss migration, he told Deusche Well that “if we don’t offer legal ways of emigrating to Europe, and immigrating within Europe, we will be lost.

  Vooruitlopend op de EU-Afrika top deze week, waar leiders van de EU en van Afrikaanse landen elkaar zullen ontmoeten om migratie te bespreken, vertelde hij Deusche Welle: “Als we geen legale manieren bieden om naar Europa te emigreren en binnen Europa te immigreren, zullen we verloren zijn.

  “If those who come — who are, generally speaking, the poor and needy — are no longer able to enter the house of Europe through the front door, they’ll keep making their way in through the back windows.”

  “Als degenen die komen – wat over het algemeen gesproken de armen en behoeftigen zijn – niet meer in staat zijn om door de voordeur het huis van Europa binnen te gaan, dan zullen ze door de achterramen binnen blijven dringen.”

  Juncker: No Matter How Bad Migrant Crisis, Terrorism Gets, We’ll Never Give Up On Open Borders

  Juncker: Het maakt niet uit hoe erg de migrantencrisis en het terrorisme worden, we zullen de open grenzen nooit opgeven.

  Wordt het geen tijd dat die man in een gesloten inrichting terecht komt?

  Like

  • Pietersen zegt:

   Waarom nodigen wij geen Russen uit. Die hebben vaak een uitstekende opleiding in alle vakken en een westerse cultuur. Maar nee, het moeten per se Afrikanen zijn die niets kunnen. Die hebben we nodig volgens Juncker.

   Like

   • Steven zegt:

    Die hebben we nodig om de westerse vrouwen te bevruchten (zowel dan niet vrijwillig) om zo het witte ras uit te roeien

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Wachteres op 29/11 om 20:53

   Het wordt inderdaad tijd dat die zuipschuit in een gesloten inrichting opgesloten wordt, eer hij nog meer van die kwaadaardige uitspraken doet. Gelukkig beslist niet alleen Juncker over de massa-immigratie; het merendeel zal zijn mening niet delen. Zéker niet waar hij het heeft over de ‘migrantencrisis’ en het ‘terrorisme’. Je moet werkelijk van je verstand beroofd zijn wil je dit soort uitspraken doen!

   Je kunt wel horen dat de vele ‘neutjes’ zijn brein definitief verziekt hebben.

   Tijd om ‘op te stappen’, Herr Juncker!

   Like

 3. Eric zegt:

  De Papoea’s die Merkel & Co. qua intelligentie vele malen overtreffen. Wie had dàt ooit kunnen denken? Maar het is barre realiteit !

  Like

 4. Yvonne zegt:

  Maakt niet uit, Soros trekt gewoon een nieuw blik met marionetten open die naar zijn pijpen dansen.
  Ze komen door de schoorsteen, achterdeur door de ramen,hoe dan ook ze komen of we willen of niet

  Like

 5. Peacepipe zegt:

  Hoeveel geld hebben al die MISLEIDERS al van Soros gekregen om naar zijn pijpen te dansen? Het is uiterst onwaarschijnlijk dat al die “top mensen” vrijwillig en zonder forse “tegenprestatie” zo’n “Kamikaze” politiek uitvoeren!

  Like

 6. Qvic zegt:

  Wat wel een feit is, dat de autochtonen Europese bevolking krimpt. (dat dit door onder ander gebeurt door massale abortussen en emigratie, wordt met geen woord over gerept) Dat houdt dan in dat er steeds minder van alles geconsumeerd zal worden en daar ligt nu de pijn. Want het huidige fiat geldcreatie systeem kan niet overleven in een krimp situatie. Het moet minimaal met 3% per jaar groeien, om alleen al gelijk te blijven. Daarom wordt iedereen uitgenodigd ongeacht of diegene legaal of illegaal is om maar naar Europa te komen. Dat deze maatregel een voor bedacht plan is om Europa buitenspel te zetten, wordt ook met geen woord over gerept. (want Europa kon wel eens Amerika buiten spel zetten qua kennis en kunde en daarmee de handel) Want door die massale moslim import die ten koste van de autochtonen bevolking gaat en daarmee de economie uiteindelijk ten gronde zal richten. Met een steeds groter wordende EU zullen er steeds meer transport activiteiten nodig zijn om ieder te kunnen voeden. Deze tijdelijke opleving van de economie laat vele autochtonen in de waan, dat het steeds beter gaat met de economie en zich zelf steeds verder in de schulden zal steken. Dat is weer interessant voor de oliemaatschappijen en de voedselindustrieën. De EU staat enkel ten diensten van de multinationals en die willen steeds meer winsten en dat is onmogelijk met een krimpende bevolking. Daarom worden bewust moslims hier naar toe gehaald, omdat zij zich als konijnen zich voortplanten. Daarom wordt er ook geen stro breed iets in de weg voor hen gelegd en worden zij als een ware Vips overal behandeld en hebben de autochtonen bevolking het nakijken. Hiermee verkondigd Junker geen onzin, maar hij verteld er niet bij dat het alleen ten gunste is voor de top en de grote aandeelhouders van de multinationals en de banken en niet voor het midden en klein bedrijf en de autochtonen bevolking. Hiervoor is het hele EU project speciaal voor opgezet om enkel ten gunste van de grote multinationals te zijn, die hun winsten alleen willen vergroten. Rusland is voor grote multinationals niet interessant, omdat zij daar geen monopolie positie kunnen opbouwen, zodat Rusland naar de pijpen van de grootaandeelhouders danst.
  Poetin laat dat niet gebeuren met zijn land, daarom wordt Poetin met zijn Rusland als een kwaadaardig land aan ons gepresenteerd. Daarom mag de EU geen zaken met Rusland doen, volgens de Amerikanen. Soros is maar een klein radertje in het hele omvolkingsproject van de EU.
  Dat is voor Australië niet het geval, zij vormen voor Amerika geen bedreiging. Maar in kader van de ongebreidelde massale moslim import in Europa, vinden de moslims gerechtvaardigd om overal in de wereld ten koste van andersdenkende hun stempel van de islam te doen gelden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s