Corruptie in Italië: politieagenten verkochten verblijfsvergunningen

Screenshot_122

(Vertaling: E.J. Bron)

MILAAN – Meerdere politieagenten zouden jarenlang verblijfsvergunningen aan immigranten verkocht hebben. De afgelopen dagen zouden zes agenten en twee Chinese tussenpersonen zijn gearresteerd, deelde de politie van Milaan mee.

Junge Freiheit

De arrestatie vond plaats in een € 700.000,- kosten patriciërsvilla, die op naam stond van een van de vrouwen van de politieagenten. Een andere tussenpersoon van Arabische afkomst zou nog steeds op de vlucht zijn. Bovendien zouden er twee agenten zijn geschorst.

Tot € 5000,- per verblijfsvergunning

Op het moment van de gebeurtenissen werkten alle vier beschuldigden bij de voor immigranten verantwoordelijke afdeling van de politie van Milaan. De criminele groep wordt er van beschuldigd langdurige verblijfsvergunningen verkocht te hebben voor tussen de € 500,- en € 5000,-.

Bezitters van zo´n verblijfsvergunning kunnen later ook het Italiaanse staatsburgerschap verkrijgen. De onderzoekers gaan uit van meer dan honderd gevallen tussen 2013 en 2016. De zaak was aan het licht gekomen na de arrestatie van een andere politieagent wegens verdenking van corruptie in november 2016.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, corruptie, Criminaliteit, Graaien, Illegalen, Immigratie, Italië, landverraad, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Corruptie in Italië: politieagenten verkochten verblijfsvergunningen

 1. Flo zegt:

  Italie……Je verwacht het niet……..

  Like

 2. MF zegt:

  En die arme, plat gebombardeerde, uitgehongerde vluchtelingen hadden geld genoeg om ze te kopen, begrijp ik dat goed?

  Like

  • Harry zegt:

   Ja , dat zat ik me ook af te vragen .
   Als je in Afrika bent zie je eigenlijk nooit iemand werken , ze zitten maar wat of staan de hele dag op straat rond te hangen .
   Vraag me altijd af hoe ze aan geld komen om te eten .
   Hoe komen die lui dan aan dergelijke bedragen ?
   Van wie krijgen ze dat dan ?

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Van wie ze dat krijgen weet ik niet.
    Wat ik wel weet is dat mijn broer daar lang gewerkt heeft.(ijzervlechter,tekeningen lezen)
    Het zijn daar allemaal een soort van doorgeefluiken voor een paar (corrigeer me, want ik heb geen idee hoe ik dat moet schrijven, maar de munteenheid waren nyra s?
    Dat was voor hun zo een beetje de weg ,om geld te maken ,maar verder voerden ze inderdaad geen flikker uit.
    En toen dat grote avontuur was afgelopen, kwam ie toch wel vaak langs,bang voor……
    Volgens mij snap je wel wat ik bedoel.

    Like

 3. Eric zegt:

  Maffia en Islam: Hand in hand door gans Europa !

  Like

 4. MF zegt:

  Plagiaat betreffende anti Zwarte Piet.
  https://cultuurondervuur.nu

  Like

 5. Flo zegt:

  En het zijn juist de terroristen die dit soort wegen bewandelen ,lekker vooruitzicht .

  Like

 6. Cathja zegt:

  Stelletje schoften! Is de situatie rond de asiel-parasieten nog niet erg genoeg? Europa gaat gebukt onder steeds zwaarder wordende lasten, op allerlei gebied, en deze op geld beluste ‘verraders van Europa’ doen er graag nog een schepje bovenop…

  In mijn ogen is GELD de wortel van alle kwaad! Ik hoop dat de schuldigen zeer zware straffen opgelegd krijgen. Dan hebben ze in elk geval geen vrijheid meer, en kunnen dus niks beginnen met het ‘verdiende geld’.
  Overigens zou het een hele goede zaak zijn als de banktegoeden van deze smeerlappen bevroren zouden worden!

  Like

 7. Thom zegt:

  Wat die agenten doen is waar ze voor opgeleid zijn nl.: wegkijken, goedpraten, zakken vullen. De EU-leiders en EU-parlementsleden, die op vrijdagmorgen gepakt en gezakt nog even komen inchecken en daarmee een volle dag presentiegeld incasseren zijn één van hun voorbeelden. Die agenten zijn niet meer dan wat rotte appels in een mand stinkend beschimmeld fruit.

  Like

 8. sab zegt:

  Mijn vriendin komt uit Milaan, als ik hoor hoe het er NU nog aan toe gaat daar dan snap je niet dat dit land bij de EU zit. Als je te snel hebt gereden en ze houden je aan kan je NU nog steeds middels contant geld de boete afkopen bij de politie. En dat is topje van de ijsberg overal loop je nog tegen corruptie aan.

  Like

  • Pietersen zegt:

   Ik denk dat Italie een tweede Griekenland wordt.

   Like

  • Yvonne zegt:

   ze geven de personen die zich tzt tegen ons keren een verblijfsvergunning, dus hun toekomstige aanvallers.
   Jaren terug gingen we met de auto naar Italie en in Duitsland was een wegomleiding en we kwamen van de verkeerde kant aan bij een benzine station, en ja hoor daar stonden agenten, die wisten dondersgoed dat de 1 na de ander daar zou aan komen rijden
   hij zei hoeveel geld hebben jullie bij je, ik reed en zei alleen voor benzine om door Duitsland te rijden, hij zei geef maar 10 mark, was tijd terug dus, ik weigerde en de anderen zeiden betaal nou maar, ik kreeg geen ticket of bewijs niets, dus dat stopten ze duidelijk in eigen zak

   Like

  • Harry zegt:

   Is dat afkopen nou wel zo’n slechte regeling ?
   Dan geef je slechts een deel van de boetesom aan een agent , die kan er leuke dingen mee doen .
   Vakantie , nieuwe TV , spannend jurkje voor zijn vrouw , etc .
   Als dat geld bij de overheid terechtkomt , dan halen ze nog meer moslims en negers binnen die OOK weer geld zullen kosten . En blijven kosten !
   Dat eerste optie is goed voor de economie , de tweede is de stomste die men kan bedenken .

   Like

 9. Rensk. zegt:

  Minimaal 95 procent van de mensen is om te kopen als de situatie daarnaar is. Dat zal hier in Nederland niet anders zijn. Denk dat er hier in Nederland ook het een en ander (meer dan dat) gebeurd wat het daglicht niet kan verdragen. Wat er bij van de Laan is gebeurd is nog maar 1 voorbeeld wat boven water is gekomen De asielindustrie maakt dat Europa kapot gemaakt word. Zo dom kan een volk zijn. Ze kunnen niet denken als ik hieraan mee werk maak ik mijn land kapot en hebben mijn kinderen geen leven meer. Daar zijn ze te dom en te egoistisch voor.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Kunnen ze trouwens ook traceren wie er allemaal die valse papieren gekregen hebben, zodat er ook maatregelen tegen die personen getroffen kunnen worden?

  Like

 11. ongesgoolde zegt:

  off topic.
  Waar is dat Libië artikel gebleven?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Bleken achteraf, volgens Joost Niemöller, géén foto´s uit Libië te zijn!

   Webmaster

   Like

   • Thom zegt:

    Hahaha Nou heb ik vandaag gelezen dat Merkel en Macron in Afrika een deal aan het sluiten zijn voor het opvangen van vluchtelingen buiten Libië. 20% van die opgevangenen zouden “echte vluchtelingen” zijn en verdeeld worden over Europa. Als reden voor dat plan gaven ze als reden op om te voorkomen, dat de vluchtelingen in Libië als slaaf verkocht zouden worden. Merkel en Macron profiteren dus van “nepnieuws” om hun agenda om Europa vol te stoppen met Afrikaanse inboorlingen door te drukken.

    Like

 12. Henk der Niederlànder zegt:

  Van de andere kan, geef ze eens ongelijk.
  Iedereen graait zijn deel bij elkaar binnen de asielindustrie.
  Zolang de verschillende regeringen rond blijven strooien met subsidies en een Soros kwistig met geld rondstrooid om Europa naar de kloten te helpen, waarbij de politie verboden word om op te treden tegen de asielmaffia,zien deze agenten ook hun kansen.
  Ik weet dat het cynisch klinkt, maar iedereen mag obgestrafd zijn zakken vullen en verwacht dan dat de politie er bij blijft staan te kijken.
  Diegenen die dat denken moeten maar eens wakket worden.
  Kijk naar Frankrijk en Belgie waar de politie op hun falie krijgt van hun oversten omdat men controleerd op illegalen.
  Corruptie werkt nou eenmaal corruptie in de hand.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Daarom komen ze ook in Italië aan: het gaat te gemakkelijk. Brussel is corruptie, dus Italië is daar goed thuis. De overige landen van Europa zijn daarvan de dupe en ook de Italiaanse burgers, want bij verblijfsvergunningen zitten zij met het schorem opgescheept. God weet wat er al binnen is gekomen door dit bedrog.

  Like

 14. Elisah zegt:

  Niet alleen in Italië..

  Iemand met verstand van zaken legt uit dat de “vluchtelingen” geen recht op asiel hebben.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De man “met verstand van zaken” weet het goed te verwoorden. Maar de “Verbrecherin” in dit geval is aantoonbaar Angela Merkel en die naam noemt hij niet. En waarom doet hij geen aangifte bij het Bundesverfassungsgericht?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 15. Republikein zegt:

  Dat valt me zwaar tegen.

  Like

 16. Bagul zegt:

  De politie. Zoals ik al eerder schreef. Waar ze ook dienen, om het even in welk land. ‘Below Zero’ zijn ze. Allemaal. Ik ken er één die het redelijk ver geschopt heeft in de rangetjes in dit door God vergeten land….ze vallen een drugspand binnen. Iedereen kamt een verdieping uit. Onder een matras..een ton netto in een envelop. Glimmende briefjes van 500. Zo dik als een pakje lucifers, het hele envelopje. Wat daarmee gebeurd is laat zich wel raden. Niet? De bende van Nijvel. Onze troetelsmeris Sander Vreeswijk…de lekkende voorbeeld dienders Amin en Mark M. De molletjes. De centrale ondernemings raad. Ciltay gaf die flessen toch weg als relatie geschenk? O ja? Het is gedaan…althans bijna. Ze vechten elkaar het kot uit en reageren zich af op ons..de gewone stervelingen. Een gelddepot is aan de beurt waarbij de zware heertjes beschikken over Kalasjnikovs en het spel is uit. Achtervolging stopgezet want hé, veiligheid voor alles. En de helden van de DSI laten op zich wachten en rijden dan met 180 km per uur in de bebouwde kom een kind dood….zo pas. RIP…Memphis. En het OM speelt lekker mee….nog geen berisping. In een middel groot dorp van 10.000 bewoners draaien 2 swiebertjes nachtdienst! En als de pleuris uitbreekt en de cappucino melk is opgedroogt na de schrik op hun verwassen hemdjes…dan moeten ze vragen om toestemming alvorens ze de blauwe disco lampjes aan mogen zetten…met geluid erbij. Echt…het is nog erger dan jouw ergste nachtmerrie….voor mij bestaan ze niet! Nooit. En ik zal ook nooit een beroep op ze doen! Nooit! En geloof mij
  …het is niet moeilijk ze volledig te ontlopen….

  Like

  • Republikein zegt:

   Niks by zonders, in mijn dorp van 125.000 zielen zijn er vaak ook 2 dienders.
   De burgemeester heeft onlangs aangegeven dat hij gaarne opgaat voor een 2e termijn.
   Elke week hier hondengevechten.

   Like

 17. Hovawart zegt:

  Het pamperen van criminelen is niet nieuw, je creëert een vicieuze cirkel zodat er een sleepwet doorgedrukt kan worden waarbij iedereen zijn vrijheden verliest, oorzaak en gevolg in het grote sociale experiment dat de EU schijnt te zijn, rekken en bijblijven graag.

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  Hoelang zal het duren dat men de maffia erachter ontdekt en misschien wel het Vaticaan?

  Like

 19. scherpschutter1943 zegt:

  De niet corrupte mensen van dit moment, hebben nooit de kans gehad om corrupt te zijn. Geef iemand macht, in welke vorm dan ook, en hij is corrupt, zeker weten. Een mooi voorbeeld is die voormalig wethouder in Limburg. Zo corrupt als het maar zijn kan maar hij zag het anders.

  Like

 20. Leo zegt:

  Ook in Nederland is de asielindustrie één groot verdienmodel voor uitgerangeerde advocaten, huisjesmelkers , vakantiepark uitbaters en hulpverleners. Uiteindelijk is het de elite die dit allemaal in stand houdt

  Geliked door 1 persoon

 21. Aegolius cs zegt:

  Ein Amen für die Mafia (Teil 1) 10.08.2011 ARD-Reportage / Dokumentation.

  Ein Amen für die Mafia(Un Amen per la mafia.) : Paten,Priester und der Vatikan. (Teil 1) WDR-ARD Teil 2:http://www.youtube.com/watch?v=TSpBch1MzEE

  in Amen für die Mafia ist eine aktuelle Bestandsaufnahme des traditionell schwierigen Verhältnisses zwischen katholischer Kirche und süditalienischer Mafia. Der Film führt zu wichtigen Schauplätzen – nach Rom, Sizilien und Kalabrien – und exklusiven Gesprächspartnern. “Die Priester waren immer Freunde, und sie halfen, wo sie konnten – gewöhnlichen Kriminellen ebenso wie echten Mafiosi.” Scharfe Worte von Francesco di Carlo, dem früheren Cosa Nostra-Boss des sizilianischen Ortes Altofonte. Der heute 69-Jährige war jahrelang einer der wichtigsten Drogenhändler der sizilianischen Mafia und pflegte enge Kontakte zu ihren Spitzen, darunter Toto Riina, Giovanni Brusca und Bernardo Provenzano. “Die Priester wissen über alles Bescheid. Deshalb spielt in jedem Ort der Pfarrer neben dem Bürgermeister, dem Carabinieri-Chef und dem Mafiaboss eine entscheidende Rolle.”

  Deutscher Kardinal beklagt Korruption im Vatikan 27.06.2012

  Die “VatiLeaks”-Affäre erschüttert den Vatikan, nun spricht erstmals ein deutscher Kardinal klare Worte: Rainer Maria Woelki prangert Geldwäsche, Korruption und Vorteilsnahme im Kirchenstaat an. Dass der wiederverheiratete Horst Seehofer vom Papst die Kommunion erhalten hat, verteidigt er……

  http://www.spiegel.de/panorama/gesellschaft/kardinal-woelki-beklagt-geldwaesche-und-korruption-im-vatikan-a-841223.html

  Like

 22. willie zegt:

  Eerder een ”Amen ” voor ons : tekst onder de video

  SEE THAT LONG LONESOME ROAD, LORD

  TODAY IT’S COME TO AN END

  I FELL SO FINE HERE, LORD

  IN THE GRAVE I’VE BEEN SENT

  THEY KILLED ME FOR MY COLOUR

  MY BIRTH WAS A MISTAKE

  NOW I’M IN THE HARBOUR

  OF THE DEATH

  FOR CROW’S SAKE

  SO LONG TO MY RIVER

  SO LONG TO THE SUNSHINE

  TAKE CARE OF MY MOTHER

  DON’T TREAT HER LIKE A SWINE

  NOW THEY MUST KEEP THEIR STROKES

  I FELL NO MORE THE WOUNDS

  YEAH, IT WAS A GOOD JOKE

  I MADE BY DYING SO SOON

  YEAH, IT WAS A GOOD JOKE

  I MADE BY DYING SO SOON

  Like

 23. Jade zegt:

  Big Business, die stink-negers…
  Zo zie je maar weer, geld maakt alles kapot.
  Binnenkort kan je kapitalen verdienen met
  blanken aangeven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s