Pegnitz (Bayern): “18-jarige Syriër” voor terreuraanslag gearresteerd

(Door: David Deimer – Vertaling: E.J. Bron)

Mamdoh A., 18, stond bekend als vriendelijke en hulpvaardige leerling, die “uitstekend in zijn nieuwe thuis Beieren geïntegreerd” was. Desondanks werd hij door een speciale eenheid van de politie in “zijn eigen woning” in de buurt van Bayreuth gearresteerd.

PI News (2)

Met de arrestatie heeft de politie een gedetailleerd geplande aanslag voorkomen. Bij de gearresteerde gaat het om de 18-jarige Syriër Mamdoh A. De rechercheurs kwamen weer eens “door toeval op het spoor” van de jongen: vanwege een ander delict doorzocht de politie de woning van de “gevluchte” en stuitte daarbij op omvangrijk materiaal van de terreurorganisatie “Islamitische Staat”. Het openbaar ministerie in München bevestigde nu deze informatie: bij de doorzoeking van de privéhuis, waarin de 18-jarige inwoner van Neu-Pegnitz woonde, werden “onder andere de plannen om een bom te bouwen en een vrachtwagen te stelen” ontdekt. Verder werd een reeds opgenomen video met een bekentenis veiliggesteld.

De arrestatie vond al in de zomer plaats – nog voor de parlementsverkiezingen. Informatie van de politie over het plan voor een aanslag werden echter vandaag gepubliceerd. De destijds 18-jarige Mamdoh A. is in het jaar 2015 Duitsland binnengekomen en sprak de beide magische Merkel-woorden “Wil asiel”. Het onderzoek tegen hem draait nu, maanden na de arrestatie, op volle toeren. De 18-jarige “beschermingzoeker”, die tot zijn arrestatie in een “eigen woning” in Pegnitz had gewoond, wordt nu de voorbereiding van een zware staatsgevaarlijke misdaad ten laste gelegd.

Mamdoh plande aanslag – knalharde bewijzen?

De erkende oorlogsvluchteling Mamdoh A., die voor geweld uit zijn vaderland vluchtte, heeft naar het schijnt bewijsbare contacten in extremistische kringen opgebouwd. Bij de huisdoorzoeking werden bewijzen gevonden die erop duiden “dat een concrete aanstaande zware misdaad dor de politie van Oberfranken door de politie werd voorkomen”, was te horen uit onderzoekskringen. Het gewicht van de bewijsmiddelen is blijkbaar voor de rechercheurs zo zwaar, dat zij het lange voorarrest sinds de arrestatie voor de parlementsverkiezingen tot aan de huidige bekendmaking rechtvaardigen. Er zou weliswaar geen sprake zijn van vluchtgevaar, “omdat de jongere een vaste verblijfplaats kan aantonen.”

“Mastermind” en vermeende uitvoerder van de geplande misdaad was Mamdoh A. – of zijn voormalige medebewoners ook tot de kring bedreigers behoren, daarover zou tot nu toe nog geen belastende informatie bekend zijn. Het feit echter “dat zij allen op vrije voeten zouden zijn, zou erop duiden dat zij zuiver zouden zijn”, aldus letterlijke mediaberichten. Ja hoor, natuurlijk.

In hoeverre de informatie van de vluchteling bij zijn binnenkomst in Duitsland correct waren en of hij zijn juiste naam en juiste leeftijd opgaf, is ook nog niet bekend. Mamdoh A. ging in Pegnitz naar school, daar werd hij omschreven als “vriendelijk en toegankelijk”. “Hij zat snel goed in de klas.” Klasse!

Helpers hielpen goedgelovig springstof-gelovigen

Nu moeten Mamdoh A. en “zijn advocaat” zich wellicht op een proces voorbereiden, de behandeling is nog niet vastgesteld. Het bureau voor jeugdzorg van het districtskantoor Bayreuth was voor Mamdoh verantwoordelijk. De 18-jarige werd door een plaatselijke helper-organisatie voor “jeugdige vluchtelingen” begeleid – volgens informatie van de autoriteiten uiteraard langer dan het voltooide 18e levensjaar. Eén tot tweemaal per week zou Mamdoh A. door zijn zogenaamde verzorgster in “zijn eigen woning” zijn bezocht. Zijn vermoedelijke voortschrijdende radicalisering heeft de Syriër blijkbaar goed weten te verbergen – Taqiyya-tactiek, een goede leerling van Allah!

De hoogste straf voor de op dit moment naar voren gebrachte aanklacht tegen de springstof-gelovige 18-jarige bedraagt “normaal gesproken” tien jaar gevangenisstraf. Mocht het daadwerkelijk tot een proces komen, dan zou eerst opgelost moeten worden of de aangeklaagde volgens het jeugdstrafrecht of het strafrecht voor volwassenen moet worden behandeld. En hoe zit het met een mogelijke uitwijzing in geval van een veroordeling? “Dat beslist alleen de vreemdelingendienst”, zegt Georg Feutsmiedl van het Centrale kantoor ter bestrijding van terrorisme en extremisme. Het resultaat is te voorspellen, bij de baard van de profeet!

Op de vraag waarom het publiek tot nu toe niet geïnformeerd werd, verwees men van de kant van de Beierse autoriteiten naar “lopend onderzoek”, want volgens de huidige Duitse demissionaire minister van Binnenlandse Zaken zou “een deel van deze antwoorden de bevolking onzeker maken”.

Bron:
www.pi-news.net
Door: David Deimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Pegnitz (Bayern): “18-jarige Syriër” voor terreuraanslag gearresteerd

 1. Cathja zegt:

  Weer zo’n kansenparel die ‘volledig geïntegreerd’ is in Europa!

  Wég met al die zogenaamde vluchtelingen, die de IS-opdracht komen uitvoeren om tal van ongelovigen te doden.
  Niks oorlog in Syrië. Zij brengen de oorlog naar ons toe, waarbij talloze mensen het leven kunnen verliezen!

  Merkel, ben je hier van doordrongen, of interesseert je dit niet, evenals de zuipschuit Juncker, die ondanks alle terroristische aanslagen die er nog komen gewoon de grenzen wagenwijd open wil houden?

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Verhaal waar we wat mee kunnen.
   In de eerste plaats vraag ik mij af waarom iemand die 18 jaar is volgens het “jeugdrecht” vervolgd zou moeten worden?
   In de tweede plaats wordt hier gesproken van een gratis eigen woning plus twee maal per week gratis bezoek van zijn “verzorgster”.
   Ik weet niet wat ze in Germany met “verzorgster” bedoelen, maar de Testosteron-productie èn de seksuele potentie van 18-jarige “vluchtelingen” bij elkaar optellende, doen bij mij het vermoeden rijzen dat de functie van “verzorgster” ’n breed spectrum van mogelijkheden bestreken moet hebben.
   Vaststellende dat: ’n gastvrije opvang compleet met ’n levenslange uitkering, complete inrichting van de woning, gratis nutsvoorzieningen, gratis medische verzorging en alle verdere mogelijke gratis zaken en voordelen, blijkbaar tòch niet voldoende was hem er van af te laten zien de burgers van zijn gastland, die elke dag voor hem zorgden en betaalden, te vermoorden…

   Met die wetenschap moeten we vaststellen dat de politici van Europa er zonder enige uitzondering willens èn wetens voor gekozen hebben het volk doelbewust te laten vermoorden door het moedwillig binnenhalen van louter bloeddorstige fanatieke moordenaars !!!

   Like

 2. zwartschakel zegt:

  Dijkhof en Rutte, in 2015 en 2016 ,Syrische”vluchtelingen krijgen gelijk hun status ,want zij vluchten voor oorlog en IS ,terwijl ook toen al bekend was ,dat een groot aantal Syriêrs ,zich bij IS aangesloten hadden ! Veel Syriêrs zijn dan ook betrokken ,en aangehouden voor terrorisme in de EU ! Ik vindt een groot aantal politicie ,hier en in Brussel “medeplichtigheid ,de gelegenheid creêren voor aanslag-plegers ,en dus moedwillig de levens en veiligheid van burgers in gevaar gebracht hebben ,en bovendien met leugens over de “vluchtelingen”de burgers in “slaap susten”!

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Helemaal eens met jou @ zwartschakel.
   Maar wat ze ook zeggen, vermoeden en beweren , het is een grote leugen!
   Eerst waren het vluchtelingen,toen werden het migranten,en nu worden het klimaat vluchtelingen.
   Ja, zo lust ik er nog wel een.
   Alles is nep,Alles is een grote leugen,en niets is wat het lijkt.
   Het is 10 over 12 en het enige wat we kunnen doen ,is mensen wakker maken.al voel ik me vaak een roepende in de woestijn!
   En natuurlijk, ik kan makkelijk lullen,maar ik voel het echt zo!

   En, by the way ; Zij volgen wel agenda 21 he….?

   Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Vreemde kwestie en tegelijkertijd een interessante casus, de instroom van vluchtelingen om het tekort aan arbeidskrachten in de EU op te vullen, terwijl deze werkzoekenden juist actief pogen om het tekort aan arbeidskrachten te vergroten door snode plannen uit te werken.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Tja, sterven voor hun god is het hoogst bereikbare en geeft directe toegang tot… Als je daarbij dan ook een stel ongelovige varkens/honden/apen naar de hel kunt sturen, is je kostje helemaal gebeiteld. Het leven hier op aarde staat in geen enkele verhouding tot “zijn” hemel.

  Misschien kun je het zo’n 18-jarig gehersenspoeld jong het niet eens kwalijk nemen, de haat en ellende uit die vreselijke boekjes van hun wordt er met de paplepel ingegoten.

  Geliked door 2 people

 5. Sabeltant zegt:

  Ik hoor de linkse idioten alweer zeggen, niets aan de hand we hebben het onder controle…

  We kunnen aftellen tot de volgende ISlamitISche aanslag.

  Voordat Europa 100 % ISlam wordt zullen er nog duizenden onschuldige burgers sterven.
  Er lopen honderdduizenden moslims in Europa rond die ons het liefst zouden uitroeien.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Kwaardaaardigheid van de EU. En moslim? Vaak een lach in je gezicht en een mes in je rug. Niet altijd, want er zijn er ook die openlijk hun haat laten zien. Ik en een vriendin van me hebben het alle twee gezien hoe een hoofddoek ons vol haat bekeek. Ze moeten weg daar in Den Haag. De hele gevestigde orde moet weggevaagd. Ik krijg tegelijk zo’n hekel aan die godvergeten kloothommels met hun eeuwige geklaag over zwarte piet en hun achterlijke gezeik dat ze gediscrimineerd worden. Ga toch weg. Ze wekken het met de dag meer op. Mensen die altijd klagen daar ga je een enorme takkehekel aan krijgen. Dan nog die witte trollenkop van Verbaan. Door haar gezeik word ze met de dag nog lelijker. Verbittering maakt lelijk. En daar zijn ze juist zo bang voor.

  Geliked door 1 persoon

 7. Guardiacivil zegt:

  Als het gaat zoals onlangs met de 6 opgepakten terreurverdachten die in Essen op de Kerstmarkt een aanslag wilden plegen en nu weer vrij rondlopen wegens te weinig bewijs, dan gaat het toch prima in Duitsland en alles naar de wens van naziMerkel?
  Er moet gewoon nog een Kerstmarktaanslag komen in Duitsland met vele doden tot gevolg.
  Dat zal het land nu op zijn grondvesten doen schudden, want langzamerhand beginnen de Duitsers zelf het ook genoeg is genoeg te vinden, althans dat geloof ik, als ik hier Duitse overwinteraars spreek.

  Like

 8. Rene Kampers zegt:

  Mamdoh A., 18, stond bekend als vriendelijke en hulpvaardige leerling Als een Islamneuker vriendelijk is ,of wordt dan pas , moet je heel voorzichtig zijn .Vriendelijkheid en hulpvaardigheid dat hoort niet bij hun Allah kultuur. Op de meeste foto’,s en youtuubekes trekken ze allemaal een zure smoel en dan plots een vriendelijke ?

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  “de huidige Duitse demissionaire minister van Binnenlandse Zaken zou “een deel van deze antwoorden de bevolking onzeker maken”.d onderzoek”, want volgens de huidige Duitse demissionaire minister van Binnenlandse Zaken zou “een deel van deze antwoorden de bevolking onzeker maken”.d onderzoek”, want volgens de huidige Duitse demissionaire minister van Binnenlandse Zaken zou “een deel van deze antwoorden de bevolking onzeker maken”.d onderzoek”, want volgens de huidige Duitse demissionaire minister van Binnenlandse Zaken zou “een deel van deze antwoorden de bevolking onzeker maken”.” Lees: we moeten wel liegen en verzwijgen want anders gaat de bevolking maar op de AfD stemmen en dat zou vreselijk zijn want Heil Merkel, onder.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Prof Scholz weet te vertellen dat de vluchtsimulanten geen recht hebben om te bijven.

  Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  Herstel laatste woord m/z oder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s