De media en Karl Lagerfeld´s blootleggen van het islamitisch antisemitisme in Duitsland

Screenshot_144

(Door: Dr. Manfred Gerstenfeld – Vertaling: E.J. Bron)

In hoeverre vertelde de top-designer Karl Lagerfeld (foto) de waarheid, toen hij bondskanselier Angela Merkel in het programma “Salut les Terriens!” (Hallo aardbewoners!) op 11 november op Kanaal 8 vanwege haar politiek van de open grenzen voor vluchtelingen aanviel? Hij stelde vast dat men – zelfs al liggen hier tientallen jaren tussen – niet miljoenen Joden kan doden om dan later miljoenen van hun ergste vijanden binnen te halen. Lagerfeld voegde er aan toe: “Ik ken iemand in Duitsland, die een jonge Syriër opnam. Deze Syriër zei: ´Het beste dat Duitsland uitvond, was de Holocaust.´ De jonge man werd voor de deur gezet.”

Lagerfeld merkte eveneens op dat Merkel al miljoenen immigranten had, die goed geïntegreerd zijn en het daarom niet nodig zou hebben nog eens miljoenen op te nemen, “om na de Griekse crisis haar imago als boze stiefmoeder te willen verbeteren.”

Lagerfeld´s uitlating kan als in de kern waar, maar ook deels verdraaid samengevat worden. De belangrijkste waarheid – behalve de duidelijke opmerking over Duitsland´s moorddadige gedrag tijdens de Holocaust – bestaat erin dat het naar Duitsland brengen van een enorm aantal moslims uit hoofdzakelijk Arabische landen betekent dat een groot deel van hen in verschillende mate antisemitisch is.

De verdraaiing in zijn uitlatingen bestaat erin dat de miljoenen zich al in Duitsland bevindende immigranten goed geïntegreerd zouden zijn. Tot hen behoort een aanzienlijk aantal dat niet wil integreren. De aandeel antisemieten onder hen is vermoedelijk eveneens hoog. Je zou er aan kunnen toevoegen dat de situatie in Duitsland, wat betreft het antisemitisme onder islamitische immigranten, zich niet dramatisch onderscheidt van die in andere Europese landen zoals Frankrijk.

Midden november werd er een onderzoek over antisemitisme in Hessen gepubliceerd. Het stelde vast dat het aantal daders onder rechts-extremen en moslims het allerhoogst is en zich ongeveer op hetzelfde niveau bevinden. En dat ondanks het feit dat beide relatief kleine groepen van de Duitse bevolking zijn. Het onderzoek is daarom nog een steunpilaar van de kern van Lagerfeld´s uitlating.

Veel media beperkten zich ertoe om alleen te berichten wat Lagerfeld zei. Het zou voor hen moeilijk zijn geweest om dit te becommentariëren zonder toe te geven dat islamitisch antisemitisme in Europa wijdverbreid is en dat het in zijn extreme vormen gewelddadig en vaak dodelijk is. Des te meer, toen alle in Europa om ideologische redenen vermoorde Joden van de nieuwe eeuw door moslims werden vermoord. Om wijdverbreid islamitisch antisemitisme toe te geven wordt in Europa door diegenen die zichzelf “progressief” noemen vaak als politiek incorrect beschouwd. Het te negeren wanneer men over Lagerfeld´s uitlatingen discussieert, zou echter het extreme goedpraten van de haat door de media openbaren.

Desondanks hebben enkele mediaorganen er geen probleem mee Lagerfeld aan te vallen, terwijl zij het islamitisch antisemitisme negeerden of bagatelliseerden. Zo´n medium was de “New York Times”. Zij gaat met Lagerfeld om zoals de boulevardpers dat zou doen en verbande het onderwerp in haar modekatern. Daar schreef haar verslaggeefster Valeriya Safronova: “Karl Lagerfeld, de creatieve directeur van Chanel en Fendi, staat bekend om zijn tactloze en beledigende commentaren.” Daarna haalde ze een selectie van eerder door hem gedane uitlatingen aan, die geen betekenis hadden voor zijn bewering met betrekking tot islamitisch antisemitisme en de Duitse bereidheid antisemieten te laten immigreren.

Safranova schreef daarna over Lagerfeld´s uitlatingen: “Zijn nieuwste moment van onverklaarbare gevoelige uitlatingen kwam op zaterdag.” De mediawatch organisatie CAMERA heeft door de jaren heen honderden, zo niet duizenden voorbeelden van de eenzijdigheid en manipulaties van de “New York Times” gepubliceerd. Aan haar verzameling kan ze zo het artikel van Safranova toevoegen.

Een minder belangrijk Amerikaans nieuwsmedium dat het lukte om Lagerfeld aan te vallen, terwijl het islamitisch antisemitisme in Duitsland bagatelliseerde, was “Salon”, een aanzienlijke linkse nieuws- en opiniesite. De plaatsvervangend redacteur cultuur gebruikte meer dan duizend woorden om te zeggen dat Lagerfeld voor hetgeen hij is, veroordeeld en bestraft zou moeten worden, want hij zou een islamofoob zijn.

De vermoedelijk grootste manipulator van het thema was de Duitse privézender RTL met zijn magazine “Exclusiv”. RTL-journalist Marc Sterzenbach vroeg zich af waarom Lagerfeld zich zo uitliet. Zijn antwoord: “In werkelijkheid bevindt de onderneming Chanel, waar hij voor werkt, zich vast in joodse handen. Eigenaar is de familie Wertheimer.” De krant “Die Welt” schreef dat RTL “klassieke antisemitische clichés over de zogenaamde ´joodse wereld-samenzwering´ gebruikte.”

Voor diegenen die niet begrepen hebben wat dit laatste inhield, werd het door de joodse schrijver Henryk Broder in een ander artikel in de zelfde krant uitgelegd. Hij schreef: “Nog nooit heeft het in geroddel, in prominenten en hun problemen gespecialiseerde magazine het religieuze lidmaatschap van welke familie dan ook tot onderwerp gemaakt die een onderneming leidt waarvoor de een of andere prominent werkt. Terwijl zich ettelijke mode- en cosmeticaondernemingen ´vast in joodse handen bevinden´, wat bij RTL tot nu toe noch opgevallen is noch iemand gestoord heeft.”

Na zijn kritiek verontschuldigde RTL zich. De zender gaf toe het aan “semantische gevoeligheid” te hebben laten ontbreken. Hij verklaarde dat zijn woordkeuze “geenszins de instelling van de schrijver en natuurlijk niet die van de zender zou weerspiegelen.”

Het wellicht beste commentaar was te vinden in de Oostenrijkse “Wiener Zeitung”. Haar gastcommentator Christian Ortner schreef onder de kop “Kan de waarheid ophitsing zijn?”: “Met het feit dat de welkomstcultuur van 2015 hoge kosten, ernstige sociale problemen en aanzienlijke vrouwenvijandigheid met zich heeft meegebracht, kunnen de voormalige voorstanders waarschijnlijk nog net leven – maar om te bekennen nu ook antisemitisme veroorzaakt te hebben, is juist in Oostenrijk en Duitsland onverdraaglijk. Ook en juist, omdat het klopt.”

Honderden mensen dienden bij de Franse autoriteit voor mediatoezicht (CSA) een klacht in over Lagerfeld´s uitlatingen, die nu de hete aardappel in handen heeft. Mocht zij het kapitale islamitisch antisemitisme niet noemen, dan zal ze zich blootstellen aan terechte kritiek. De CSA heeft echter rijkelijk veel tijd om erover na te denken wat ze wil zeggen, omdat ze een gigantische berg klachten over andere uitzendingen moet afhandelen.

Bron:
https://heplev.wordpress.com
Auteur: Dr. Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op De media en Karl Lagerfeld´s blootleggen van het islamitisch antisemitisme in Duitsland

 1. MF zegt:

  Ik vind het moedig om dit (gevoelige) onderwerp ter discussie te stellen. Dat het een moeilijk onderwerp is wil m.i. niet zeggen dat je het uit de weg moet gaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cynicus zegt:

  Het klopt Karl Lagerfeld geeft alweer aan dat het antisemitisme wordt geimporteerd vanuit de moslimlanden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Guardiacivil zegt:

  Islam en moslims gaat met niets samen.
  Misschien is dit wel de Apocalyps, de vernietiging van de mens van binnenuit.

  Like

  • Asgard zegt:

   Guardia,…we leven in een bijzondere tijd, om ons heen zien we dingen gebeuren die totaal niet in ons leven passen,…, de mosseltocht, het stilzwijgen van de politici op de burger, een paus die verraad pleegt t.o.v Jezus, de Globalisten en hun NWO, Multinationals, de afschaffing van fictief geld (wat gaat gebeuren), corrupte instituten waaronder de Politietop ook het Ministerie van Justitie, noem maar op!! Het 4e rijk is op komst!

   Like

   • MF zegt:

    Houd die banken in de gaten met het depositogarantiestelsel en de afschaffing van het contante geld.

    Like

   • Hansfree zegt:

    Asgard, je bedoelt de afschaffing van écht, contant, geld. Juist niet fictief. Maar je hebt helemaal gelijk.
    En wat vind je dan hiervan: https://www.ad.nl/auto/olieland-noorwegen-gaat-elektrisch-enlsquo-je-bent-gek-als-je-hier-nog-op-benzine-rijdtenrsquo~a854a9e0/ Werkelijk niet te geloven hoe een overheid de burger dwingt in een bepaalde richting. Afschuwelijk, tenzij ze daar de elektriciteit echt 100% duurzaam kunnen opwekken, wat ik onwaarschijnlijk acht. Ben ik blij dat ik niet zo gek ben geweest om naar een van de Scandinavische landen te emigreren (ik heb jaren bij Ericsson gewerkt). Maar ook hier gaat het nog wel dezelfde kant op. Allemaal netjes in het gareel, de waanzin slikken en de vrijheid inleveren, of anders stikken.

    Like

   • BM Fidel zegt:

    @Hansfree, het gaat de Noren niet zozeer om duurzaamheid, het gaat erom onafhankelijk te worden van Arabische olie. Zou Nederland ook moeten doen.
    Verder is elektricitet daar zó goedkoop dat mensen er hun huis mee verwarmen. En inderdaad, wie anno nu in een stinkend plofmobiel rijdt is niet goed bij zijn hoofd.

    Like

 4. Janszn zegt:

  In de wereld zijn veel (westerse) vrouwen, die denken, dat zij de man kunnen kneden naar hun eigen inzichten. “Wir schaffen das” is een sprekend voorbeeld van een vrouw, die denkt dat zij de “islam” uit de moslim kan halen. Forget it.
  Misschien toch maar terug naar de zuipende en neukende kerel, die het regeringsheft in handen neemt. Zijn daden zijn niet zo slecht voor het land. Echte staatsmannen hebben we nodig.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mario Schettini zegt:

  Uiteraard ben ik het voor een groot deel eens met Karl Lagerfeld als hij schrijft/zegt dat het antisemitisme in Duitsland sterk is toegenomen. Edoch als wij de puntjes op de i willen zetten, dan ontbreekt – in mijn op tien – de juiste invalshoek. Geloven wij nu echt dat door het ‘verwijderen’ van het nationaal socialisme, het zgn. anti semitisme is verdwenen? Ieder weldenkend mens kan toch op zijn vingers natellen dat dat geklets is. Direct na de oorlog – toen er 15000 nationaal socialisten in de diverse kampen zaten, werden dezelfde smerige moppen over smousen en jidden verteld; niet alleen door het gevangen genomen tuig ook door hen die ‘nicht gewust haetten’. Juist in die landen waarvan de meeste Joden vernietigd waren zoals Nederland, Duitsland, België en Frankrijk was dit schering en inslag. Anti semitisme – ik spreek liever over anti joods of anti judaisme – heeft haar sporen in het ozo ‘beschaafde’. Europa diep gegroefd. De moslims hebben dit gevoel aangewakkerd en dus beschouwen al die zgn. onbevooroordeelde media zoals RTL, NPO, NRC, VK en in sommige gevallen AD, Telegraaf en het RD – het geoorloofd om uiting te geven aan het ‘gerechtvaardigde’ gevoel van al die ingenieurs, artsen en apotheken die onze gelederen komen versterken om – volgens de EU (ook zulk nationaal socialistisch/communistisch tuig) – de concurrentie aan te gaan met de BRIC landen en VS. Ik besluit met de woorden die mij ooit door een rabbi zijn gezegd: ‘onderschat nooit het vermogen van de mens om zijn eigen ondergang te ontkennen’.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  en die laatste zin van Mario hierboven daar sluit ik me bij aan.

  Like

 7. Jan zegt:

  Israël zal de Dode Zeerollen niet in Duitsland tentoon laten stellen omdat de Merkel-maffia niet garandeert dat Israël deze terug krijgt omdat zij vindt dat moslims er recht op hebben

  http://www.wnd.com/2017/12/germany-wont-recognize-dead-sea-scrolls-belong-to-israel/

  Like

 8. Jan zegt:

  VIDEO – Aanval van antisemitisme in Berlijn tegen restauranthouder Yorai Feinberg
  Virale video wordt van Facebook verwijderd – ‘Ga terug naar de gaskamers, dit is ons land, jullie voeren een oorlog tegen de Palestijnen’

  ……
  http://nieuws.tpo.nl/2017/12/21/video-aanval-antisemitisme-berlijn-restauranthouder-yorai-feinberg/

  Weihnachtsgebäck (feat. Berliner Antisemit)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s