Hoe de opkomst van het salafisme Gaza bedreigt en Israël ernstig verontrust

Screenshot_145

In augustus 2009 kondigde de salafistische leider van de salafistische terreurgroep Jund Ansar AllahAbdel Latif Moussa, in zijn moskee omringd door militanten, de oprichting af van een ‘Islamitisch Emiraat’ in de zuidelijk gelegen stad Rafah in Gaza, net voordat  Hamas de moskee bestormde en hij werd doodgeschoten.

(Door: Colin P. Clarke)

De eens feodale Palestijnse facties Hamas en Fatah komen misschien dichter bij verzoening in Gaza, maar salafistische jihadistische groepen die gedurfde aanvallen lanceren, zouden elke toenadering kunnen bederven, waardoor de Palestijnen mogelijk in een ander conflict in het proces worden meegesleept.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Gazastrook, islamofascisme, Israël, Jodenhaat, Salafisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hoe de opkomst van het salafisme Gaza bedreigt en Israël ernstig verontrust

 1. Sjaak zegt:

  6 dagenoorlog nummer 2 komt eraan !
  Plat maken die palestijnenhap !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Israël heeft Gaza aan zichzelf te danken.
   ’n Plek op Joods grondgebied reserveren voor Palestijnen was een bijzonder grote strategische fout van Israël.
   Hoe is het mogelijk?
   Een volk dat uit is op de totale vernietiging van Israël in je staat toelaten…!?
   Iedereen in de regering kon indertijd voorzien dat Gaza ’n bom in het hart van Israël zou worden.
   Ik heb deze noodtoestand altijd al zien aankomen.
   Zoveel moslims op ’n beperkt gebied bij elkaar zetten leidde niet alléén tot jarenlange terreur tegen Israel, en de dood van honderden onschuldige Joden, maar is nu ook de broedplaats van het Salafisme geworden.
   Bovendien barst GAZA binnenkort uit elkaar door haar ongebreidelde bevolkingsaanwas…
   Het enige wat Israël nu nog kan en moet doen is Gaza binnen vallen en zodanig huishouden dat het grootste deel van de bevolking naar Egypte, of de zee op vlucht.
   Bovendien tezelfdertijd de West-Bank voor eens en voor altijd uitmesten…
   Dat e.e.a. tot grote internationale kritiek op Israël zal leiden is duidelijk, maar het is en blijft de enige oplossing voor Israël om te overleven.
   Gewoon wachten tot na het definitief mislukken van het huidig vredesoverleg en de eerste raketten die daarna weer neer zullen gaan komen…
   Daarna de definitieve opruimingsactie in gang zetten.

   Bouwen van muren is leuk en aardig, maar de vijand definitief vernietigen is beter…

   Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Misschien wel een langere dan die 6-daagse. Zelfs nog langer dan die van Libanon en Syrië.

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Het moslimbroederschap moet er aan geloven. De landen die het moslimbroederschap aanhangen krijgen er momenteel van langs zoals Qatar. Allemaal volgens plan en als je weet hoe de hazen daar lopen geen verrassing. Nu dus werk in uitvoering…

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Op een dag was ik met de bus onderweg van Leeuwarden naar Drachten. Ik heb in mijn hele leven nooit zo veel water en dijken gezien: dijken voor en dijken achter, dijken links en dijken rechts en overal water. De boerderijen stonden op terpen. Op gegeven moment kwam de bus langs een brede kanaal, waarin een binnenschip passeerde. Het water stond zeer hoog. Dus, het klotste ver over de oevers heen. Ik was behoorlijk ongerust, maar de buspassagiers zaten vrolijk te kletsen. Zij gaven aan het hele watergedoe om zich heen, totaal geen aandacht. Een oude Fries zei tegen mij met dezelfde stoïcijnse rust : ‘mensen die bang zijn voor water, moeten niet in Friesland wonen!. Hetzelfde waarheid, als een koe, geldt ook voor Israël. Mensen die bang zijn voor Arabieren en islam, moeten niet in Israël wonen.
  Het maakt totaal niets uit hoe het beestje heet. In Friesland spreekt men over de Noordzee of de Waddenzee. Maar de zee blijft dezelfde gevaarlijke zee en is niet veranderd sinds de eerste Batavier, of de eerste Fries hadden besloten in het gebied genaamd Nederland te wonen.. In Israël geldt dezelfde regel. Men kan spreken over Salafisten, moslembroederschap, Hizb Ut Tahrir, Hamas of wat dan ook. Het maakt absoluut niets uit .Het gevaar heet Arabieren en moslims en ze blijven gevaarlijk onder welke naam dan ook. In Friesland en Nederland zorgen de goed onderhouden dijken voor veiligheid en in Israël moeten geavanceerde wapens, goedgetrainde soldaten en straaljagerpiloten voor veiligheid zorgen.

  Men kan over Gods hulp spreken, maar God is niet verplicht mensen te helpen die niet voor zichzelf zorgen.

  Geliked door 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Thomasson, de Friezen vestigden zich niet in Nederland oftewel het koninkrijk der Nederlanden want dat bestond toen nog lang niet. Het Friese volk is ook heel wat ouder dan de Nederlanders uit de rest van het land.

   Natuurgeweld oftewel gevaar door de natuur is wel heel wat anders dan geweld van mensen die de duivel aanhangen.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Petra DeBoer. Jij hebt gelijk de Friezen vestigden zich veel eerder in dit land dan de Nederlanders. Ze waren al hier in de tijd dat de Romeinen Engeland hadden bezet. Zij waren toen al ferme jongens en stoere knapen. De Romeinen lieten hen met rust omdat ze geen zin hadden in gevecht met koppige mensen uit een moerasgebied die voor hen niets uitleverde.
    Natuurgeweld is net zo gevaarlijk als mensen die voor hen omgeving gevaarlijk zijn. Gevaar is gevaar en het maakt niets uit welke naam het heeft; enkel de manier van omgaan met gevaar is anders. Dijken bieden bescherming tegen wateroverlast, wapens tegen gevaarlijke mensen.

    Like

  • Nachtkaarsje zegt:

   Jezus kwam en zag een heleboel mensen die niet voor zich zelf kunnen zorgen. En dat waren niet alleen de zieken! Het is in deze door de goddeloze geregeerde wereld namelijk zo dat niemand voor zichzelf kan zorgen. Aan het eind gaan we allemaal dood. Jezus hielp ook die mensen die vermalen werden door de zogenaamd gezonde mensen. Hetzelfde zie je nu weer in Nederland gebeuren. Zieken die aan hun lot worden overgelaten. Ouderen waar men niet meer naar omkijkt, dat alles onder aanvoering van de grootste lachende egoist die Nederland kent, Rutte! God heeft het op zich genomen om de gehele mensheid te helpen. Simpelweg omdat als Hij niets zou doen, al het leven uit zou sterven. God heeft die verplichting uit zichzelf op zich genomen. Aan ons de verplichting om volgens zijn leidraad te leven. Uiteindelijk zal blijken wie dat gedaan hebben en ik denk dat de moslims er dan erg bekaaid afkomen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s