Jan Roos: 2017 was een waardeloos jaar

Screenshot_134

(Door: Jan Roos)

Nu de laatste maand van het jaar is ingegaan wordt het tijd om terug te kijken op 2017. Voor mij was 2017 een klotejaar. De twee grootste faillissementen uit mijn leven vonden het afgelopen jaar plaats. Ten eerste werd na jaren van getouwtrek mijn scheiding eindelijk uitgesproken. Ik kwam erachter dat je als man nauwelijks rechten hebt in deze rechtstaat. Een pijnlijke constatering. Weliswaar heeft Vrouwe Justitia een blinddoek om, maar haar neus doet het nog prima en wanneer ze een damesparfum ruikt weet ze wie ze in het voordeel moet stellen.

Al begin dit jaar ging ik mentaal failliet. Nou ja, dat is wat overdreven. Maar toch kreeg ik een enorme dreun voor mijn flikker door geen zetel te bemachtigen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart. Mijn hele toekomst had ik in willen zetten om iets te doen aan de genezing van dit redelijk verziekte land. Om te wijzen op de werkelijke kwalen, zodat er eindelijk eens kan worden ingegrepen. Als je dan te horen krijgt dat men je helemaal niet wil, krijgt je ego een aardige schop voor de ballen. Van die trap ben ik nog nauwelijks bekomen.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Jan Roos: 2017 was een waardeloos jaar

 1. Theresa Geissler zegt:

  Zou niet gek zijn als je voor dat laatste een aantal suggesties had, Jan; kom daar maar zo gauw mogelijk op terug: Is misschien wel interessant!
  Rot voor je, zoals het gegaan is met je politieke partij: Als de keuze gaat tussen jou en la Simons, dat weten we het wel! (LOL!)
  Maar zonder gekheid: Zulke frustraties gaan een mens niet in z’n kouwe kleren zitten! Sterkte ermee en…probeer het later anders eens opnieuw!

  Geliked door 1 persoon

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Jan Roos:

  “En dat geeft aan hoe er daar over u wordt nagedacht: namelijk als niet relevant.”

  We zijn maar eens in de vier jaar relevant, Jan. Als er verkiezingen zijn. Dan wordt er op los gelogen om stemmen binnen te halen. Als dat achter de rug is, is de klus geklaard. Dan gaan we weer over tot de particratie, de machtsstrijd tussen de partijen. En 2017 was een waardeloos jaar? Ik heb slecht nieuws voor je, Jan, 2018 wordt nog waardelozer.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 3. paulzwueste zegt:

  Ook Jan schrijft nu dat de verandering op straat moet plaatsvinden.
  ’n Waarheid als ’n koe die iedereen, ook ik, zoveel mogelijk probeert weg te drukken, want als dat gebeurd zal het gebeurd zijn met de rechtstaat die we nu nog steeds in meer of mindere mate behouden hebben.

  Ik ben benieuwd wat hij er verder over gaat vertellen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Behoorlijk sneu voor je Jan, dat dit jaar zo beroerd is verlopen! Het zat je allemaal niet mee. Probeer de tegenvallers niet teveel op jezelf af te wentelen Jan, want een mens is eigenlijk nooit voor 100% zélf verantwoordelijk voor hetgeen er in zijn of haar leven voorvalt. Ook jij maakt deel uit van onze samenleving, waar mensen zich niet altijd positief opstellen richting hun medemensen.
  Geluk en voorspoed zijn niet maakbaar, maar zijn mede afhankelijk van de omstandigheden waar ook anderen bij betrokken zijn.

  Jan, ik wens je in alle opzichten een voorspoedig 2018, en hoop dat je de sores van dit jaar op enig moment achter je kunt laten.

  Heel veel sterkte ermee!

  Geliked door 3 people

 5. BertG. zegt:

  Jan begint een beetje zielig te worden.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Weer een schot in de Roos Jan !
  Doordat we Internet hebben, ben jij in ieder geval niet
  meer weg te denken ! Zouden we nog de tachtiger jaren
  hebben, zouden we nog helemaal aan de rooie Parasiten
  uitgelvert zijn !
  Jan doorhouden ! Jouw tijd komt ook nog ! Garandeerd !

  Like

 7. Jan, sluit je aan bij of PVV of FvD en zeur verder niet…………….

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wees redelijk, Jo: Hij had het zèlf willen doen.
   Dat is zijn goed recht. Rot genoeg voor hem, dat het niet gelukt is.
   Wat moet hij dan met zo’n ambitie bij de PVV? Daar komt hij zónder die ambitie immers al niet in, laat staan mèt.
   En goed denkbaar, dat FvD voor hem te twijfelachtig is. Misschien baalt hij wel evenzeer van die uitspraak van Baudet over “het belang van een goede band met Turkije” als ik.
   Laat die man nou even zijn wonden likken: Iedereen – dus niet alleen jij – begint hier altijd maar direct van “zeur niet.”
   Beetje hardvochtig, als je het mij vraagt.

   Geliked door 1 persoon

 8. Rapunzel zegt:

  Allemaal een beetje to little to late met Jan Roos.
  Wilders zet zich met de PVV al jaren in voor wat Jan Roos zegt te willen en dan gaat hij heulen met die zetelrovers van VNL.
  Louis Bontes en Joram van Klaveren, wie kent ze nog?
  Je hoort er niks meer van. Gelukkig.

  En het is ook de PVV die zich al jaren inzet voor een soepeler Ali Mentatie systeem waarbij de ex-partner na een scheiding geen 12! jaar de ander financieel uit kan zuigen.

  Allemaal niet goed genoeg voor Jan Roos want meneer moest partijleider worden. Bekijk het dan.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Rapunzel.
   Jan is nog niet dood.
   Hij is bezig.
   Je schrijft hem eigenlijk af.
   Niet doen, hij komt er echt wel.
   Ik begrijp héél goed dat er mensen zijn zoals hij, die niet onder de dictatuur van ’n Wilders gedrild willen worden.
   Pas op, Wilders is uniek en doet fantastisch werk, maar heeft zo zijn eigen rijk en daar pas je in of niet.
   Ik denk dat Jan Roos dat ook héél goed weet.
   Vandaar dus.
   Nee, Jan komt er wel, en dat is voor iedereen belangrijk.

   Like

   • BertG. zegt:

    Als bus chauffeur, hij heeft er een goede vrolijke kop voor.
    En je hebt wat te kletsen als passagier, welke bekende Nederlander had jij als bus chauffeur vandaag.
    Het is ook direct wat persoonlijker geworden, zo stap je in met, goede morgen Jan.
    Omdat je ‘m kent.

    Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  stiekum uithuilen en openlijk opnieuw beginnen Jan…
  see you later…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 10. Anton Haksteeg zegt:

  Sluit je aan bij de PVV dan zit je aan de goede kant van Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Hij durft in ieder geval over zijn gevoelens te praten, wat je van veel mannen niet hoeft te verwachten. Kan ik altijd wel waarderen.
  Dat een man minder rechten heeft betwijfel ik. Ik denk dat het per geval scheelt wie de meeste rechten heeft/pakt/eist Meestal de grootste bek.

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Goede opmerking van Jan Roos dat veranderingen niet via de politiek te bereiken zijn, maar wel via de straat. Dat van die politiek is voor mij al zolang bekend, maar zijn opmerking van de straat dat wachten we maar even af wat hij daar voor weet. Politiek protest ? Effect zero. Demonstreren soms ? Effect zero. Knokploegen betekent dat de politie jacht op ons gaat maken. Geweldloos verzet net zoals Ghandi ? Dat is uit de tijd. Jan had het over Geen Stijl die waarschijnlijk verdwijnen gaat, en DDS die naar het midden aan het opschuiven is. Maar zolang de site van mijnheer Bron, en enkele andere sites naar ons hart maar blijven bestaan en puur blijven, is het voor wat mij betreft oke. Jan Roos, niet blijven treuren, zien we jou nu terug bij de PVV of anders het FVD ?

  Like

 13. Roeland zegt:

  Echte Jannen, dat was een leuk radio programma. Welliswaar uitgezonden op een onmogelijk tijdstip. Daar kon Jan Roos ook niets aan doen.
  Zondagnacht van middernacht tot 2 uur uur. Dat kreeg hij als zendtijd aangeboden. Ik luisterde er altijd met veel plezier naar, ondanks dat onmogelijke tijdstip.
  Je bent een goede journalist Jan. Laat die politiek zijn voor wat het is. Richt een omroep, of zoiets op! Echte Jan of Johan? Jij bent toch een echte Jan! Kop op!

  Geliked door 1 persoon

 14. Guardiacivil zegt:

  Achterkant van het bierviltje is blanco, kan en mag je zelf invullen, dat is altijd een nieuwe kans, dus schrijf op wat je wilt Jan Roos.

  Like

 15. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Ik begrijp maar al te goed, wat Jan Roos hier zegt. Ik voel met hem mee. Jan is met de allerbeste bedoelingen aan de slag gegaan. Hij wilde strijden voor een rechtvaardige Nederlandse samenleving. Jan nam een hele zware taak op zijn schouders. En dàt mocht niet. Ze hebben hem gedwarsboomd. Ze hebben hem tegengewerkt. Maar Jan bleef vechten. En dàt was niet de bedoeling. Dus gingen ze hem pesten. Ze hebben geprobeerd hem kapot te maken. Dat is bijna gelukt. Jan heeft nu de olifant gezien. Wie van u heeft dat ooit meegemaakt ??? Als u dat niet uit eigen ervaring kent, oordeel dan niet. Want dan weet u niet, waar u het over heeft. Jan loopt nu op zijn tandvlees. Jan is nu als een geslagen hond. Jan verdient nu onze steun en NIET onze kritiek. Jan geef vooral niet op. Je taak is nog niet klaar. Laat je niet kisten. Pas op, dat je niet afglijdt in een burn-out. Verzamel je krachten. Zoek een doel en trek je plan. Get organized. And get your job done. Doe het niet alleen. Verzamel gelijkgezinde mensen om je heen. Je hebt meer medestanders, dan je denkt. Samen ben je sterker. Eendracht maakt macht. De samourai strijder zou zeggen: “ga in je KI staan”. Bestudeer je tegenstanders. Zoek hun zwakke punten. Kijk ze recht in de ogen. Wacht op het juiste moment. Zet ze op het verkeerde been. En sla dan genadeloos toe. Wie het laatst lacht, lacht het best. Jan, laat weten, hoe we je kunnen helpen. Iets afbreken is niet moeilijk, maar iets opbouwen gaat niet vanzelf.
  Iemand kapot maken is niet moeilijk. Het overkomt de grootsten der aarde. Met Trump doen ze hun uiterste best. Ook met Poetin proberen ze het. Thorbecke zette in 1848 koning Willem II voor het blok. John F. Kennedy werd vermoord. Ik herinner me nog de tv-beelden na de putsch van Jeltsin. Gorbatsjov werd teruggehaald naar Moscou, maar daalde als een gebroken man van de vliegtuigtrap af. Een paar Ayatollahs dwongen de shah van Perzië om met zijn staart tussen de benen zijn land te verlaten. De laatste Duitse keizer moest in 1918 de wijk nemen naar Nederland.

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb met stijgende waardering uw relaas gelezen, Oeps!
   Zo denk ík er -in dit geval- exact over! Waren er hier maar meer, die één en ander zó opvatten:
   Telkens loop je hier tóch weer aan tegen de mentaliteit van “Wie zijn kop boven het maaiveld uitsteekt….enz.” En wordt het uiten van je frustraties wegens tegenwerking prompt genadeloos afgestraft met het korte-bocht-verzoek “niet zeuren.”
   Zal het aangeboren calvinisme van de Nederlander wel zijn, maar ik kan dat minder waarderen.
   Het minste wat ik hier kan doen is: Me 100 procent aansluiten bij uw reactie!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    De boodschap van Oeps is perfect.
    Jan zeurt HELEMAAL NIET.
    Hij is gewoon open over zijn leven en beschrijft wat hem dreef en zijn ervaringen met de boze en vaak onnozele buitenwereld.
    Jan gaat er ècht wel komen.
    Ik weet het zeker.
    Mensen met zoveel creativiteit en durf zullen altijd slagen.
    Als ze niet onder de tram lopen natuurlijk, maar dat is weer ’n ander verhaal.
    Jan, als je dit leest, gewoon door blijven gaan.
    Je kan het en je moet het.
    Véél succes!!!

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Trouwens nog even dit.
    Oeps heeft hiermee zichzelf overtroffen…
    Compliment!

    Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ Oeps48 op 1/12 om 23:46

   Positieve reactie Oeps! Kan ik erg waarderen. Mensen moet je niet in de put praten, maar hoop geven voor de toekomst!

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Tja , en dan een reactie hélemaal zonder godsdienstwaanzin !
   Chapeau .
   Voor zolang het duurt !

   Like

 16. Anna zegt:

  Jan Roos een troost;
  in jou omgeving kunnen ze vast nog wel BUSCHAUFFEURS GEBRUIKEN!!!!

  Geliked door 1 persoon

 17. tinekevanschagen zegt:

  Je kunt in 1 minuut iemand helemaal kapot praten,terwijl het 5 minuten kost om iemand weer te motiveren.
  Helaas kiezen veel mensen voor het eerste. (en dat geldt uiteraard niet alleen voor het verhaal van Jan Roos)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s