24-jarige heldin doodde 100 ISIS-terroristen: 9 maanden gevangenisstraf in Denemarken

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

De 24-jarige Deens-Koerdische Joana Palani zou als scherpschutter meer dan 100 ISIS-terroristen gedood hebben. ISIS heeft een miljoen Amerikaanse dollars op haar hoofd gezet. Nu werd ze in Denemarken veroordeeld tot een gevangenisstraf van negen maanden, omdat ze reisvoorschriften heeft overtreden.

journalistenwatch

Palani´s familie moest, zoals zoveel Koerden, in de oorlog tussen Irak en Iran vluchten. Ze werd in 1993 in een VN-vluchtelingenkamp in Ramadi geboren. Haar familie kreeg asiel in Denemarken, waar Joana sportschutter werd.

In 2014 ging ze naar Syrië om voor de Peshmerga tegen ISIS te vechten en werd ze scherpschutter. Sindsdien heeft ze meer dan 100 ISIS-terroristen gedood en werd ingedeeld bij een sabotageteam. In de buurt van Mosoel hielp ze meerdere meisjes te bevrijden die als seksslavinnen werden gehouden.

In haar thuisland Denemarken werd echter een proces tegen de heldin aangespannen, want Denemarken verbiedt zijn burgers de deelname aan gewapende conflicten. Joana Palani kreeg in september 2015 een uitreisverbod. Desondanks vloog ze op 06-06-2016 naar Doha, Qatar. Volgens het openbaar ministerie reisde ze van daaruit naar Irak en Syrië, waar ze tot 8 oktober bleef. Palani ontkent de beschuldigingen en zegt op vakantie geweest te zijn in Qatar.

Eergisteren schreef ze op Facebook: “Ik heb mijn proces verloren en moet nu in Denemarken de gevangenis in, omdat ik tegen ISIS en Al-Qaida gevochten heb. Als erkenning heb ik echter een orde uit de Tweede Wereldoorlog gekregen van een echte Deense vrijheidsstrijder, die tegen de nazi´s heeft gevochten. Dat is een grote eer voor mij.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Al Qaida, Barbarisme, Bureaucratie, Denemarken, Irak, ISIS, Justitie, Koerden, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op 24-jarige heldin doodde 100 ISIS-terroristen: 9 maanden gevangenisstraf in Denemarken

 1. koddebeier zegt:

  Ook de Denen zijn smeerlappen, zij zou een medaille moeten krijgen !!

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Van de Deense regering uiteraard, maar die heulen liever met de islamfascisten net als de rest van de EU smeerlappen !

   Geliked door 2 people

   • Daan Kranenburg zegt:

    Joana hulde en mijn achting voor je omdat je onze wereld verlost hebt van 100 stuks ongedierte. Zal het niet hebben over de schofterigheid van de Denen om je een gevangenisstraf van 9 maanden te geven. De EU elite maffia laat dat IS ongedierte hier gewoon weer vrij rondlopen en zelfs koesteren nu toch over ongedierte gesproken! Hoop dat het je in je verdere leven goed mag gaan.

    Geliked door 3 people

  • Nico Deeltje zegt:

   Vieze vuile overlopers zijn het !!!!

   Like

 2. Cathja zegt:

  Dit is dus de ‘dank’ voor haar zeer moedige optreden?! Schandalig dat deze vrouw de gevangenis in moet! Zogenaamde vluchtelingen krijgen amper straf opgelegd als ze zich ernstig hebben misdragen, maar deze heldin moet gestraft worden, terwijl ze zelfs meisjes hielp bevrijden die als seks-slavinnen werden gehouden.

  Het is de wereld op zijn kop!

  Geliked door 3 people

 3. Duchesne zegt:

  Onze leiders zijn smeerlappen die heulen met de handlangers van Is. feitelijk zijn lieden als Rutte en Sargratini en Timmermans terroristen aan het helkpen en faciltiteren , ook hier tussen ons in.
  Alle respect voor mensen die tegen de dieren strijden die samen IS vormen. Hier bij ons wonen de verraders die het voortbestaan van terreur mogleijk maken en het indriect financieren. Nog nooit is gerechtigheid zover weg geweest in Europa, zelfs onder Hitler en Napoleon was er nog een zeker respect voor burgers (voor zover ik gelezen heb) , geschiedvervalsing is van alle tijden en binnenkort ook weer staats gecontroleerd, dus waar ik nog een waarheid kan vinden….

  Misschien moeten we een onderscheid maken tussen Koerden en de rest van de mislams, Koerden worden geforceerd te vluchten, de rest van de mislam wereld komt hier om gratis te vreten.

  Adressen van Koerdische organisaties zijn welkom ivm nuttige spullen die overal een nieuw bestemming zoeken. Misschein nog eens apart een banner op Fenixx voor wie strijders wil helpen die echt tegen terreur vechten….

  Geliked door 2 people

 4. Theoden zegt:

  I don’t care. Koerden zijn ook moslims en zij hebben en eigen land, laat haar daarna toe gaan.

  Like

 5. Mary zegt:

  Oh en wat doen ze met terugkerende ISIS strijders of potentiële ISIS strijders, laten ze die volgens de orders van de EU dictators ongemoeid en kunnen die bij terugkeer weer op de Deense bevolking teren inplaats van gevangenis, dit is nu discriminatie!!! maar buiten dat is het te smerig voor woorden.

  Like

 6. Bezorgde burger zegt:

  Deze mevrouw is een ware held, niets anders dan lof en respect, een echte verzetsheld!

  Geliked door 1 persoon

 7. Bezorgde burger zegt:

  Ik zou zeggen, mail de Deense ambassade plat voor reacties. Ik heb hen gevraagd of ik een adres kan krijgen waar een kerstkaart naartoe kan worden gestuurd om haar te ondersteunen. Het mail adres van het Deense consulaat in Nederland is: haaamb@um.dk

  Like

 8. Ze verdient een medaille, een standbeeld, een……………

  Geliked door 1 persoon

 9. Eric zegt:

  Hier zien we hoe regelneverij en politiek-correcte idiotie hand in hand kunnen gaan. In plaats van de wet ruim te interpreteren en deze moedige krijgster omwille van haar heldendaden een uitzondering toe te staan, wordt ze veroordeeld. Zou men partizanen na de tweede wereldoorlog ook zo behandeld hebben? Ik denk het niet. Zij werden geprezen, de hedendaagse partizanen worden door hun eigen volk daarentegen als gevaarlijke gekken opgesloten. De echte gevaarlijke gekken, Merkel, Verhofstadt, Clinton & Co. blijven ondertussen vrij rondlopen. Het is werkelijk zum kotzen !

  Like

 10. Williaan zegt:

  Denemarken verbiedt zijn burgers de deelname aan gewapende conflicten, daar voor heeft zij strafgevangenis gekregen en niet voor het doden van 100 IS terroristen. Dat is de keerzijde van de medaille. Die 100 IS terroristen komen niet in aanmerking voor de islam hoeren hemel, want ze zijn oneervol door een vrouw gedood, het ergste wat een islamstrijder kan overkomen.

  Like

 11. Rensk. zegt:

  Ach je rechters. Mensen, die moeten oordelen over anderen en zelf geen reet hebben meegemaakt dan misschien hooguit een klein ongelukje met een keukentrapje of misschien een lekke band van de auto.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Of tijdens het rolschaatsrijden met gespreide benen tegen de zijkant van de keukendeur gereden.
   Nooit kinderbijslag gekregen…
   Dàt kwam hard aan hoor.

   Like

 12. J.C.Jans zegt:

  Krommer dan krom kan haast niet,deze Heldin pakken op een flut regeltje “reisvoorschriften”,die blijkbaar niet gelden voor het gespuis dat middels illegale wegen hun land bezet.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Tsja.
   De beste oplossing zou zijn haar ’n geweer te bezorgen waarmee zij vanuit het openstaande zijraampje van haar cel op voorbijgaande moslims kan schieten.
   Ze herkent ze gemakkelijk aan de Djellaba’s en de baarden.

   Op deze wijze zou ze die negen maanden nog op’n nuttige wijze kunnen door brengen.

   Like

   • J.C.Jans zegt:

    U zegt dat,ik zie het er nog van komen dat afknallen van die zooi de enige oplossing is die rest.Mochten andere maatregelen zoals het verwijderen middels deportatie niet spoedig aanvang nemen.

    PS,ik gebruik geen gecontroleerde “asociale” media,en kan zodoende niet op Like drukken,hierbij middels deze weg.

    Like

 13. Marc zegt:

  Gedraagt een vrouw zich eens een keer feministisch, vinden regeringskringen het weer niet goed.

  Like

 14. Qvic zegt:

  Dit is weer een bewijs, in wat voorn corrupt, verrot en doorgedraaide politiek er in de EU heerst. Ex IS strijders worden als helden ontvangen in hun gastlanden bij terug komst en ze weer als Vips behandeld. Maar diegene die tegen de IS hebben gevochten, worden gestraft bij terug komst. Terwijl in de media ons verteld werd, dat de EU soldaten tegen de IS zouden vechten. Dat blijkt dan kennelijk dus niet het geval, want anders wordt er niet zo gehandeld bij terug komst van strijders.

  Geliked door 2 people

 15. Rene Kampers zegt:

  We hebben dus te maken met een massa-moordenares , maar hoe zouden ze Eisenhouwer noemen, ook een massa moordenaar ? Hoeveel IS krapuul-moordenaars zou Denemarken hebben opgenomen? Hedendaagse helden vliegen achter de tralies of worden gepest , krijgen doodsbedreigingen of worden tegengewerkt , nietwaar Mijnheer Wilders ?

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Op de keper beschouwd volgt de Deense rechter en ook de aanklager de Deense wet. Vraag is het alleen in hoever het moreel verantwoord is geweest tot vervolging over te gaan. Ik denk dat het beter was geweest de zaak te seponeren. Terwijl islamitische jihadisten terug kunnen keren in meerdere Europese staten en omhangen worden met een zachte deken van re-integratie moet zij die geen roze mutsje draagt en het ultieme kwaad heeft trachten te elimineren het gevang in.

  Geliked door 2 people

 17. Piet zegt:

  Niet best help je je medemens van psychopaten af en maak je de omgeving veiliger , dankjewel slampampers

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Talloze vrouwen die in het verleden als sluipschutters of sluipmoordenaars hebben gediend kregen vaak ook niet altijd een beloning maar haat, hoon en spot over zich heen omdat ze hun slachtoffers niet in een eerlijk gevecht hadden gedood!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s