Alleen een volledige migratiestop kan gestage toename islamitisch antisemitisme in België afremmen

Screenshot_6

Nee, niet in Marokko, maar een gewone dag op de lokale markt op het Laar in Borgerhout, deelgemeente van Antwerpen anno 2009.

(Door: “Brabosh”)

Modeontwerper Karl Lagerfeld stelde vast dat men – zelfs al liggen hier tientallen jaren tussen – niet miljoenen Joden kan doden om dan later miljoenen van hun ergste vijanden binnen te halen en voegde eraan toe: “Ik ken iemand in Duitsland, die een jonge Syriër opnam. Deze Syriër zei: ‘Het beste dat Duitsland uitvond, was de Holocaust.’ De jonge man werd voor de deur gezet.”

Het Laatste Nieuws en VRT News berichten dat het aantal moslims in België tegen 2050 meer dan verdubbeld kan zijn. Op dit ogenblik zijn er ca. 870.000 moslims in België, zowat 7,6% van de bevolking. Als er een volledige migratiestop is, dan zouden er in België 1.250.000 moslims zijn of 11% van het land. Bij een gemiddelde migratie zouden in België dan 15% moslims zijn, goed voor ruim 2 miljoen mensen. Bij een hoge migratie zoals we die gezien hebben op het hoogtepunt van de vluchtelingencrisis tussen 2014 en 2016, zouden er in België bijna 2,6 miljoen moslims zijn, goed voor 18% van de bevolking. In vergelijking met nu is dat meer dan een verdubbeling.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, België, Eurabië, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

8 reacties op Alleen een volledige migratiestop kan gestage toename islamitisch antisemitisme in België afremmen

 1. Henk.V zegt:

  De titel en het verklarende verslag erbij spreken volledig voor zichzelf, maar wij moeten beseffen dat overal waar de invloedssfeer van de EU haar greep op de lidstaten wordt vergroot het uitmergelen van die landen en hun oorspronkelijke bevolkingen moeiteloos wordt voortgezet.. OPZETTELIJK!
  Wat er in de afgelopen tijd is gebeurd in onze landen duidt op zeer kwade opzet,
  Dat blijkt ook weer eens te meer uit de recente opmerking van Jean ClaudeJuncker.
  Deze wijnexpert wil dat de instroom van miljoenen niet-westerse lieden vanuit Afrika gewoon voortgaat, ongeacht welke ontwrichtingen van onze samenlevingen zich ook mogen voordoen. ”de EU heeft geen toekomst ZONDER deze vluchtelingen”
  Moet ik meer zeggen?.
  Zien jullie mannen in witte jassen op weg naar deze verdwaasde man? Of militairen die hem onder arrest plaatsen?
  Een volk dat niet wil strijden voor haar vrijheid en zelfbeschikking heeft geen recht meer op onafhankelijk voortbestaan.

  Like

 2. Jean zegt:

  En zeggen dat met maar 2 ik herhaal twee daden te stellen het heel snel 0,0% moslims in België kan worden, daar hebben we uiteraard mensen voor nodig met ballen en die zijn enkel te vinden bij het Vlaams Belang partner van de PVV.
  Punt 1 – Grenzen sluiten.
  Punt 2 – Geen eurocent nog verknoeien aan vreemdelingen.
  Ze zullen snel verdwijnen zoals sneeuw voor de zon.
  Mijn steun en stem gaat uiteraard alleen naar het Vlaams Belang.

  Liked by 1 persoon

  • Guardiacivil zegt:

   Ik wil ook die fototruukjes leren, hoe doen jullie dat en met welk programma?

   Like

   • Jan zegt:

    Ik doe het met Photoshop CS6. Je werkt met lagen die je apart kunt bewerken, bepaalde delen selecteren en ‘maskeren’, zeg maar, geheel tegenhouden zodat je de onderste laag er doorheen ziet.
    Hier heb je een video hoe het in zijn werk gaat.
    Ik heb allerlei video’s die ik op het net vond nagedaan om het te leren, zowel op youtube als op diverse andere sites. Al mijn foto’s bewerk ik er ook mee.

    Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Wel eens gehoord dat 3/4 van de nieuwe schoolgaanders in Antwerpen arabisch spreken! w-Eu is “gewoon” omgetoverd in een landsdeel van het Midden-Oosten! Prijskaarje; 100en M I L J A R D E N, uw en mijn centen!! Mark Rutte hoont dit weg als ‘Slappe Hap’! Tuurlijk, al deze ellende is nu al te groot voor zo’n ‘Slappe Hap’ als hijzelf is!!

  Like

 4. fleckie zegt:

  MI.OOSTEN…….’WAARSCHUWING ..VOOR..ASSAD’,………….NW.ISr.WEEKBLAD 1.12.2017…..
  Premier Benjamin Netanyahu heeft Bashar Assad laten weten dat Israel niet zal schromen SYRIE aan te vallen als Assads regering formeel de IRAANSE regering ertoe uitnodigt troepen in haar land te staioneren.Volgens een reportage v.d.Israelische televise zou Bibi deze boodschap’ via derden ‘ aan de Syrische president hebben doorgegeven.Vermoed wordt dat hiermee de Russische president Vladimir Poetin bedoel wordt, met wie Netanyahu vorige week een telefoongesprek van 30 minuten voerde. Bij een vredesakkoord over SYRIE,waarover momenteel
  in het RUSSISCHE Sotsjimwordt onderhandeld ,zouden alleen buitenlandse ,militairen in het land mogen blijven die daartoe formeel door de regering in Damascus zijn uitgenodigd.Als dat gebeurt met Iraanse troepen,ziet Jerusalem dat als een ‘casus belli’. …………..Een opvallend bericht over deze situatie was vorige week te lezen in de Koeweitse krant Al. Jarida.
  Volgens het dagblad zou Assad,opnieuw via Poetin,aan Israel hebben aangeboden een 40 kilometer gedemitaliseerde zone ..ten..oosten ..en..noorden..van..de..Golanhoogte..te creeeren.In ruil hiervoor zou Israel moeten beloven geen pogingen te ondernemen om Assad weg te krijgen. De regering in Jerusalem zou interesse hebben in het voorstel, op voorwaarde dat Iran en Hezbollah SYRIE verlaten,Aldus een anonieme Westerse diplomaat in Al Jarida.<<<<<<<

  Like

 5. Rene Kampers zegt:

  Het Laar in Borgerhout ik was daar bijna geboren . Is dat geen gemanipuleerde foto die moet aantonen hoet het Laar er zal uitzien binnen 100 jaar als de import van pensioenredders niet wordt afgeremd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s